Jump to content

Valiedhiel

Üyeler
  • İçerik sayısı

    17
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Valiedhiel kullanıcısının paylaşımları

  1. Merhabalar! :) Animenin devamı gelecek arkadaşlar. Çünkü bu yaz yeni sezon çıkıyor :)
  2. Valiedhiel

    Onee-chan ga Kita Ekstradan 100 Dakika

    Genşler merhaba. Ova 1'i çevirdim. Açıkçası "Extra" olarak geçiyor. Sanırım o 100 dakikayı böyle 4:30 dakikalık mini mini yayınlayabilirler T_T (Korkuyorum ben de) :12: :hell-yes-onion-head-emoticon: OVA 1 diye attım siteye bu arada, buradan buyrun.
  3. Valiedhiel

    Çevirgeç EAL

    Merhabaa, fansubınızı yeni gördüm. Ben de ARE-YOU-SURE gibi yardıma açığım. Kolay gelsin ^_^ :bye1-onion-head-emoticon:
  4. Valiedhiel

    ( 12 / 12 ) Busou Shinki

    Merhaba arkadaşlar, çevirilerini hala vermeyenler varsa özel mesaj olarak ya da Skype'dan (efnan00) gönderebilirler.
  5. 3 Günde 1 Seri etkinliğimize katılan çevirmenlere teşekkürler ! :)
  6. Bu 15'e kadar çevrilmiş olan seri değil. Onun parodisi. Linki şu: http://www.turkanime.tv/anime-seri/The-Melancholy-of-Haruhi-chan-Suzumiya
  7. Teallam ya! Oldu mu >_>
  8. Rica ederim nidimikkk :3 Skype kullanıyorsan, beni ekle (efnan00). Altyazıyı bana ya da Hokage Minato'ya atabilirsin. Encode+upload'ı biz halledeceğiz :3:
  9. Üçüncü bölüm bende ^_^ Kolay gelsin hepimize :32: (Bu arada 2. bölümü ARE-YOU-SURE alıyor sanırım) edit: Üçüncü bölümü de başkasına verdim. 12,13,14 bende. Combomu da yapar giderim :4:
  10. 5.Bölüm Eklenmiştir. İyi Seyirler :)
  11. Valiedhiel

    ( 12 / 12 ) Onee-chan ga Kita

    7.Bölüm Eklendi. İyi Seyirler :)
  12. İlk bölümü çoğunluk beğenmemiş ama bana eskiden Fox Kids'de izlediğimiz çizgi filmleri hatırlattı. Çok beğendim açıkçası. Özellikle bölümün sonu çok iyiydi :D
  13. Valiedhiel

    ( 12 / 12 ) Onee-chan ga Kita

    Merhaba, Konunun çevirisini ben yaptım. Bizde o deyimin birebir karşılığı olmadığı için aynen çevirdim. Anlatılmaya çalışılan, aslında bu arkadaşın dıdısının dıdısının Japon olduğu. Ama bu arkadaş ailesindeki uzaktan Japonluğu havalı olmak için kullanıyor. İlginiz için teşekkürler :)
  14. Valiedhiel

    Miyazaki Emekli Olmuyor

    Haber için teşekkürler :) Mutlu oldum :wub: Imdb'de gelecek proje görünmüyor hiç ama hayırlısı bakalım...
  15. Valiedhiel

    ( 13 / 65 ) Cardfight!! Vanguard

    Öncelikle, takip eden herkese teşekkürler. Finallerim sebebiyle biraz yavaşladı çevirilerim; şu hafta bir geçsin, serinin sonuna kadar durmak yok :) İyi seyirler!
  16. Valiedhiel

    ( 12 / 12 ) Onee-chan ga Kita

    Merhabaa! Animenin altında siteye ne zaman gelir diye soranlar vardı, buradan yazayım. Animenin 8 ya da 9 Ocak'ta yayınlanacağını belirtmişler. Bölümler 3 dakikalık. Yayınlandığı gün çevireceğim ama siteye gelmesi ertesi günü bulabilir. Teşekkürler ilginiz için :)
  17. Merhaba,siteden devamlı anime izlememe rağmen üye değildim.Bu başlığı görünce kaydoldum hemen. Çeviri yapmadan önce o animeyle ilgili bilgi sahibi olmak gerektiğinden(Bleach çevirirken "shinigami" yi "ölüm tanrısı" diye çevirmek yerine olduğu gibi bırakmak gibi) ve sitede Chibi Vampire Karin'in sadece 9 bölümü bulunduğundan bu seriyi çevirmek istiyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.