Jump to content

cellat211

Üyeler
  • İçerik sayısı

    19
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

cellat211 kullanıcısının paylaşımları

  1. peki arkadaşlar kelime öğrenmek için hangi programı tavsiye edersiniz ?
  2. Learn Japanese with Takos Japanese Mobile App! isimli programın free indiricek bir site varmı ? 11 lira şuan stor da anroid
  3. ne kadar sevindim anlatamam günler geçmiyor 4 nisan gel artık :wub:
  4. cellat211

    4 Story

    bu nasıl bi dandik grafik tir ya
  5. cellat211

    Oyun Önerileri ve Sohbet Alanı

    anime mmorpg türkçe bi oyun yokmu ? onigiri grafikleri çok kötü
  6. arkadaşlar dövme için resim önerisi istiyorum attack on titan, tokyo ghoul , elfen lied , Deadman Wonderland, sword art online ,berserk, Akame ga Kill! , hellsing, animelerin den örnek ler rica ediyorum :wub:
  7. cellat211

    Size göre "En Berbat/Kötü Sonu Olan Anime"

    Guilty Crown sonu bence çok kötüydü stingbull, imzandaki resim hangi anime den ?
  8. cellat211

    En Sevdiğiniz / Unutulmaz Anime Replikleri

    Ben kibar kızlardan nefret ederim.Onlarla sohbet edince meraklanıyor, mesajlaşınca huzursuz hissediyorum.Telefonla konuşmuşsak yüzümde aptal bir sırıtmayla, arama geçmişine bakıp duruyorum.Ama biliyorum.Kibar oldukları için böyle davranıyorlar.Bana karşı kibar olan başkası için de kibardır. Ama her zaman, kendimi bunu unutmuş halde buluyorum. Eğer gerçek zalim bir metres ise, eminim ki yalan kibar bir kızdır.Bu yüzden, kibarlık bir yalandır.Sürekli beklenti içinde oldum, sürekli yanıldım.Bir yerden sonra ümit etmeyi bıraktım.Tecrübeli yalnız, tekrar aynı hataya düşmez.Yüz savaştan sağ çıkmış yalnız bir savaşçı.Bu yüzden, ben her zaman kibar kızlardan nefret edeceğim. Hikigaya Hachiman / Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru.
  9. ppsspp gold sürümü fps artırıyormuş oda 13 lira gibi bişeydi galiba aylık ücretmi tek alışmı bilmiyorum ama bakalım sararsa neden almıyım ki :)
  10. m li felan değil bu tel = http://www.hepsiburada.com/liste/htc-one/productDetails.aspx?productId=telcephtcone&categoryId=371946&wt_gl=cpc.elk.telefon.model&gclid=Cj0KEQjwspCgBRCiwOjBxeCcm-kBEiQAooz6t3i1pOMOIMNe-agXncFD6E1iDZJY6c1PsfnLBPfBSV8aAgbl8P8HAQ
  11. cellat211

    JAPONCA DİL EĞİTİM SETİ

    indirme link i ölmüş dostum :(
  12. htc one 32 gb olandan kullanıyorum sizde yine iyi açılıyor hızlı bende sürekli takılıyor mesela giriş ekranı tam bir işkence ve seste gelmiyor alarm kuruyorum yine ses gelmiyor sadece karakter ekranında asuna nın sesi geliyor çoğu özellik için ek uygulama indirtiyor kesinlikle çok iyi bi uygulama ama tamamen kasması yüzünden illallah ettiriyor rapor ettim store den de yorum attım ama ulaşırmı ne olur bilmiyorum umarım bu sorunları onlara bildirirsiniz fix gelmeli :angry:
  13. zone linli QR okutturuyorum google playde bulunamıyor birde verdiğin linkten yaptım zaten ama ordaki nidrme link i de kırık upload mümkünmü ? bu arada eline sağlık :)
  14. cellat211

    High School DxD 3. Sezon Duyuruldu

    işte bu ya 3. sezonu bekliyordum bende ne kadar sabırsızlanıyorum anlatamam :wub:
  15. cellat211

    Angel Beats PC'ye çıkıyor

    abovvvv süper olacak kesin ama türkçe çeviri de olursa iyi olur ingilizce bile olsa okduğumu anlamam ki böyle bi seri ve eserin oyununun türkçe olması müthiş olur :( çok mutlu oldum duyunca ama türkçe çeviri aklıma gelince çok üzüldüm :(
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.