Jump to content

Sykoman159

Üyeler
  • İçerik sayısı

    21
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Sykoman159 kullanıcısının paylaşımları

  1. Sykoman159

    ( 13 / 13 ) Grisaia no Kajitsu

    Çeviri için teşekkürler...
  2. Sykoman159

    ( 12 / 12 ) Himouto! Umaru-chan R

    Çeviri için teşekkürler...
  3. Sykoman159

    ( 12 / 12 ) Saijaku Muhai no Bahamut

    Çeviri için teşekkürler... Edit: 11. Bölüm 20:58-21:03 arası çevrilmemiş. "I'll do as I please with this country's assets and the ignorant masses, I'll use everything up to the limit of tyranny!" "Canımın istediği gibi bu ülkenin varlıklarını ve cahil topluluğunu kullanacağım, her şeyi tiranlığın limitine kadar kullanacağım!
  4. Ama öyle deme ondan çok iyi bir başkan vekili olur bence :P Hikigaya'yı sekreter yapmışlar yaw XDD
  5. Sykoman159

    İzleme Sitelerine Çoklu Yükleme/Upload

    Ben şahsen olabildiğince ucuz yöntemleri tercih ettiğimdin ve ewt duymamıştım. thx... Gerçi bu dediğin benim dediğim VDS benzeri serverlara benziyor, ama bu işte VPS/SEEDBox diye geçiyor. Yani olası seçeneklerde anlatmak istediğimi yanlış terimle ifade etmişim :P
  6. Öncelikle merhabalar, Ben bir şeyi merak ediyorum, ben bir videoyu günde yaklaşık 5-15 saatte(boyuta, BD olmasına vs. göre değişiyor) ~0.78 Mbps hızla upload ederken nasıl oluyorda başkaları bir sürü farklı siteye aynı gün içinde upload edebiliyorlar? - Yani bir tür program mı kullanılıyor(farklı indirme siteleri için link yaratanlar gibi) - Yoksa başka tür bir hilesi mi var(başka bir sitedeki videoyu ekle gibi de bunu denemiştim, aktarılan sitedeki oynatıcı çalışıyordu.) - Ya da öteki yükleyicilerin benden hızlı internetinden(TTnet ortak Kotadayım bu arada) mi veya VDS benzeri serverlardan mı? - Son çare olarak kaliteyi düşürüp de öyle mi yükleme yapıyorlar? Bu arada hem forumda hem google da anahtar kelimelerle araştırdım ve bir şey bulamadığımdan hem Fansub yapmak isteyenler için hem de Turkanime.tv'deki yükleyiciler için konuyu buraya açıp bildiklerimizi paylaşırız diye düşündüm. Başka bir yerde daha iyi anlatılıyor mu bilmiyorum; ama bilen warsa linleri paylaşırsa sevinirim. Ek olarak birkaç program buldum da gerçi kimi paralı kimi reklamlı seçenekleri var. Bir tane Hayırsever arkadaş kendi çoklu yükleme için program da yazıp bedavaya paylaşmış. Aşağıda paylaşacağım linklerin hiçbirini daha denemediğimden, sadece bir uyarayım dedim ;). Arkadaşın çoklu programı: http://www.r10.net/youtube-alisveris/962092-video-yukleme-icin-toplu-uploaderucretsiz-amp-bir-kac-ek-program-ile-anlatim.html Bazı reklamlı ve ücretli siteler: http://www.digpara.com/1945/coklu-video-upload-sistemleri/ http://www.reelseo.com/upload-multiple-sites/ Sadece Youtube'a çoklu/bir sürü video yükleme programı: http://www.r10.net/youtube-alisveris/962783-youtube-video-yukleme-programi-coklu-video-yukleyicisi.html Neyse, umarım katılımlarla bu başlık daha faydalı hale gelir ve de ben de bu sayede daha aktif yüklemeye devam ederim.....
  7. Altyazı gömme için ben de Xilisoft Video Converter Ultimate kullanıyorum. Hem kaliteli oluyor, hem de şimdilik bir sorunla karşılaşmadım. Gerçi videonun uzunluğu, kalitesi, boyutuyla işlemesi uzayabiliyor(Ör: 1.8gb ~58dk'lık BRRIP bir anime ortalama 2-3 saat sürüyor da gerçi benim laptop yaklaşık 4 yıllık.) Ayrıca Effects -> Subtitle kısmında yazının yeri fontu vs. basitçe değiştirilebiliyor. Aegisub'tan tek farkı galiba tek altyazı(yani hem üstte hem altta yada yanlarda filan) eklenebiliyor. Denemediğimden bilmiyorum; ama ya üst kısım için ayrı .srt yada ayarları ellenmezse çevirmenin ayarladığı gibi de çıkabilir. Sadece uyarayım dedim, full gömmeden önce mutlaka programda bir önizleme yapılmalı. Normalde program paralı da internette kırılmış versiyonları var.
  8. İyi güzel de bitirici bir hareket mi? Yani hepimiz bayılabilir ve yapmak isteyebiliriz; ama bitiriciliği tartışılır bence. Eğer Issei'nin bitirici hareketi olarak 2. sezon sonundaki b-b-b-b-b-b-b-b-boooost sayarsak bitirici olabilir de bunu yapmak ister misiniz bilemem XD.
  9. Şahsen manga okumayan biri olarak mangasından ne kadar kötü gözüktüğünü bilemiyorum ve 15 saniyelik bir görüntüyle ne kadar değerlendirilebilir o da tartışılır gerçi; ama çok da kötü gözükmüyor bence.
  10. Kaptan Amerika böyle RoboCop'a benzememiş mi o_O, ayrıca Thor da böyle kötü ikizine benzemiş bence XD. LOLOLOLOL :evil-smile-onion-head-emoticon:
  11. Sykoman159

    Size göre "En Berbat/Kötü Sonu Olan Anime"

    Ben izlemedim onu; ama muhtemelen toneri bitmiştir, o yüzden sana öyle gelmiştir XDDDD. Belki bu espri üstüne onu izlerim...
  12. Sykoman159

    Animecevir

    Öncelikle Youtube editör gibi bir şey yerine neden normal program kullanılmasın? Eğer programı kullanmak zorsa, programın kullanım kılavuzu gibi bir şey çıkartsanız yeterli olabilir. Program için bir de download linki olursa hem de versiyon farklılığı olmayıp, kılavuzda şaşma olmaz. Bir de ŞU ANİMELERİ ÇEVİRİP DURMAYIN :angry: , walla turkanimedeki listem: takip ettiklerim 1, izlediklerim 9, izleyeceklerim 10, askıya aldıklarım 11 sayfa tuttu :blink: Hangi birini izleyeceğimi şaşırdım artık XD. 2-3 yıldır izliyorum ve yaklaşık 1-2 yıldır da türkanime'ye üyeyim, belki ben geç başladım; ama .......
  13. Sykoman159

    Size göre "En Berbat/Kötü Sonu Olan Anime"

    Şimdi bu konuyla alakalı şunu demek istiyorum, sonu sizin istediğiniz gibi bitmeyen animeler değil; sonu berbat olan animeler. Yorumların %50'si sonu istemediği şekilde bittiği için yorum yazanlar war. Sonu güzel olup da keşke şöyle bitseydi dediğinizi bence buraya yazmayın... Ör "Sonlarını hiç sevmedim":
  14. Sykoman159

    Size göre "En Berbat/Kötü Sonu Olan Anime"

    swort art online da SAO oyunu bitince animenin bitmesi lazımdı.Uzatmak için berbat ettiler SAO için: Adam bazı serverları alınca orada sıkışan kişileri de denek olarak almış olamaz mı ki bu sayede Asuna hâlâ orada sıkışıp kalmış olabilir. Death Note için: Değiştirdiği sahte defterdeki sayfa ki her gün 1 sayfa doldurduğu için o gün hangi sayfaya yazacağı belliydi. Ayrıca adam niye sonraki sayfaya yazsın boş sayfa warken? Ve bence bizimkileri kandırmak için sahtede sayfa değişikliği yapıldı, Kira'nın defteri kontrol edebileceğini tahmin edip, asıl defteri bulduklarını belli etmemek için. Diğer sayfaya isim yazdırmasının önemi kalmıyor çünkü o defter ful sahte olduğu zaten biliniyor. O günkü sayfayı değiştirmesi neden yeter, çünkü sadece Kira'nın ismi yazılmayacağından, onu kanıtlamak için.
  15. Sykoman159

    Size göre "En Berbat/Kötü Sonu Olan Anime"

    Uzatım derken, extra edition'u mu kasdetiyorsun? Onu animeye katmazsak bence güzel bir finali var. Sanki Extra edition sonda adamın aramasıyla yeni sezon gelecekmiş gibi bir mesaj veriyor, ama sadece önemli kısımların özetlendiği bir bölüm olarak da kalabilir. işte dead note un sonunun iyi olmamasının nedeni Şimdi o açıklamayı yapmadan önce "Ben Kazandım" demesi bile ele veriyor adamı ki defter konusunda "Gizli yerdeki gerçek defter ise tamamen değiştirildi" yazıyor, sahte defterin bazı kısımları değiştirildi diye ayrıca söylüyor. Bu adamı tanımıyorum diyemez çünkü ona "Kami" diye hitap ediyor ve onun isminin defterde yazmaması da ayrı bir delil. O senin sunduğun sonraki sayfaya adımı yazın zaten çok saçma çünkü asıl defter kıyafetinin altından çıkardığı defterdir ki oradan öyle bir şey olsa bile suçu N'e nasıl atacak?Öyle saçma bir son yada devam etseydi ben onu izlemeyi bırakırdım.
  16. Aynen katılıyorum, aralarından tek birini seçmek zor ki favoriler sadece gemidekiler de değil; her birinin ayrı tadı war, ama illaki birini seç derseniz ilk başta Luffy gelir.
  17. Sykoman159

    Size göre "En Berbat/Kötü Sonu Olan Anime"

    Death Note için bence gayet güzel bir sondu, herhalde nasıl ölebilir o kadar zeki biri gibi düşündüğünüzden böyle söylüyorsunuz; ama zaten shinigami "Sen ölüme yakınken ismini ben yazacağım" diye karakterin elbet öleceğini söylüyordu hep ki ölümü onun zekası yüzünden değil defteri emanet ettiği adam yüzünden planı bozulup öldü. D.Gray-Man'i kimse söylemeseydi ben de söyleyecektim -_-. Sonunu yeni masumiyet çeşitleri filan çıkartarak ve anime devam edecekmiş gibi bitirerek ki galiba sonra mangadan devam ediyor, en uyuz eden anime bence. Madem final yapacaksın ne diye muallakta bırakıyorsun bizi ki Ana masumiyet de hâlâ bulunamadı. Allen'in gemiyi nasıl kontrol ettiği de ayrı bir soru, babasının kim olduğu vs. vs. bir sürü soru war
  18. Sykoman159

    Yeni Çoklu Proje Seçimi

    Bence gereksiz bir uygulama. Neden derseniz, niye 1 animeyi farklı yerler çevirsin ki(yapanlar var biliyorum)? Yani ben bunu çeviriyorum, sen bunu çevir gibi olmalı bence. Neyse onu geçtim eski sistem değişmeden de bu yapılabilir. Mesela alttaki video seçenekleri butonunda "VK(anikeyf)" "VK(Zaichii)" gibi; ama yine de çeviri yapanların hakkını yememek için güzel bir uygulama da zaten kimisi video başına ismini koyuyor XD Böyle düşünmemin sebebi çevrilecek eski yeni bir sürü anime var ama çevirmen azlığı var ve o yüzden 1 anime üstüne 2-3 fansub'u gereksiz buluyorum...
  19. Aquarion Evol'ü biri çevirebilir mi? Zaten 8/26 bölümlük bitmiş bir anime. :( Öyle diyorsun da birsürü romantik komedi, komedi-ecchi tarzı zaten var O_O, ki bunların çoğu okulda geçiyor. Ayrıca mecha içinde olsa da Aquarion Evol hem istediklerini hem de istemediklerinden biraz biraz kapsıyor.Şahsen ben o kadar çok mechalı anime izlemediğimden beğendiğim bir bu var.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.