Opelia
Kayıtlı Üye-
Last visited
Never
Recent Profile Visitors
The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
Opelia's Achievements
Newbie (1/14)
4
dareangel reacted to a post in a topic: En sevdiğiniz Müzik türü, Grup ve şarkıcı hangileridir?
-
Ereri reacted to a post in a topic: En Son Bitirdiğiniz Anime?
-
Luscade reacted to a post in a topic: En Son Bitirdiğiniz Anime?
-
ErvaSude reacted to a post in a topic: En Son Bitirdiğiniz Anime?
-
Hangi Animede ve Hangi Karakter Yerinde Olmak isterdiniz?
Opelia replied to kira77's topic in Anime Geyik
ao no exo. :D -
Anime izleme tutkunluğu adına neler yaptın&yaparsın..?
Opelia replied to CpTTkunKnA's topic in Anime Geyik
New New New !! :D Geçen ay anime izleyebilmek için 3 hafta dershaneye gitmedm. 9 günde okula gitmedm :D Kaçış :D -
kurosaki :D ve aizen.
-
süpergüçleri olan bi kız ve bu kzın sırrını bilen tek kişi : Okulun en dışlanan çocuğu ( Örn : The world god only knows daki kami-smaa olabilr . :D ) :D çünkü hep erkeklern süpergücü oluo
-
the world god only knows. :D
-
Genellikle heyecanlı olmasını isterim.Çünkü sarmalı.Sonunu merak etmeliyim.Örn: Air gear heyecanlı ve güzeldi ama Katekyo Hitman Reborn bi süre sonra sıktı.Narutoda aynn sıktı.Bu animeler kötü demiorm ama bisüre sonra sıkıo.Bleach de güzel.Şöle biraz romantik bol aksiyonlu bleach tarzında olmalı . Buna dikkat ederim .
-
utanarak sölüyorum Junjou Romantica böykkkkkkkkkkkkkkkkkk =**= .Blushh
-
Şimdiye Kadar İzlediğiniz En İyi Aksiyon Animesi? ?
Opelia replied to hellsing's topic in Anime Genel
Bleach. Çünkü sıkmıyo hem komik hemde Coooooooooooooooooooooooooooooooooooool İchigo var. Adamın ne oldunu hala çözebilmiş deilim o.O ? -
Anime Karakteri Fanart Yarışması - SONUÇLANDI-
Opelia replied to metkon01's topic in Türk Anime TV Etkinlikleri
1. yi 2. yi ve 3.yü gönülden tebrik ederim. Çok pro-sunuz : P -
değiştiriorm :) insanların kararı deişir dimi :) Artık Shoujo Macera Aksiyon Dövüş Okul
- 230 replies
-
- animetags
- animetürleri
-
(and 4 more)
Tagged with:
-
mako-chan . Ami-chan .. Yardım edebildiysem ne mutlu bna.
-
: P geç cevp verdim için özr önce : P ilk arkadaşm için cevp veriim : Var ama bir sürü . Nasıl bişey istediğini söylersen sana öneririm. Diğer arkadaşım için cevp veriim : nerden okuyosn turkçe ? Ben ingilizce olarak mangafx. dan okuyorum :D
-
Bnm var :D Hemde birsürü. genellikle shoujo . ama Enigma anime olursa sevinirim .D:
- 113 replies
-
bende shevy severm . Ama ilk alıcağım araba Passat. içi çok güzel :D
-
Aslında bi bakıma mangaka olmak istiorm. Ama Japonyaya giddip orda yaşamam Laazım. Buyüzdn öncelikli olarak Beyin Cerrahı olmak istiyorum.Vıcınk vıcınk Beyin : P HardRock Hellalujah =)