Jump to content

jans09

Üyeler
  • İçerik sayısı

    3077
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    79

İletiler bölümüne jans09 kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Savefrom'u bilgisayara kurduğumuzda videonun ok, mail, vk gibi oynatma seçeneklerinden indirebiliyoruz. Bu yöntemle indireceğiniz video kalitesini de kendiniz seçebiliyorsunuz. İsterseniz yüklenmiş en yüksek p isterseniz en düşük p videoyu indirme şansı var.

     

    Ayrıca video mega oynatıcıda yüklenmişse videoya tıkladığınızda üstte çıkan üç noktadan indirme linki alınabiliyor. Bunu tarayıcıyı yapıştırıp mega indirme kısmına gidebilirsiniz. Bazen fansubın yönlendirme linkleri kırık olunca işe yarıyor. 

     

  2. Dün okuduğum bir mangada Hyakudo Mairi diye bir inanışlarını gördüm... Eğer tapınağın etrafını 100 kere koşarak çıplak ayakla tavaf edersen dileğin gerçekleşiyormuş. Mangada çocuk ona bakan teyzesinin hastalığı geçsin diye hastaneden teyzesi uyuyunca çıkıp yakınlardaki büyük bir tapınakta çıplak ayak dua ederek koşturuyordu. 

     

  3. Dedim ki şöyle hareketli aksiyon bir anime bulayım. Saiyuki'de güncele gelince izleme oranı yüksek doğaüstü, aksiyon içerikli Jikan no Shihaisha'yı deneyeyim dedim... Fazla sıradan geldi derken son dakika golü yedim...

    Spoiler

    Babam dedi.... Valla dedi???? :sweating-onion-head-emoticon:Umarım animenin sonunda babası da bebek haline gelerek kaybolup gitmez... Bir çare bulunmalı ısırılmış kişilerin iyileşebilmesi için. 

    Elinize sağlık :victory-onion-head-emoticon:

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.