Jump to content

pisiko_1516

Üyeler
  • İçerik sayısı

    14
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

pisiko_1516 hakkında

  • Doğum günü 06/03/1994

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Male
  • Konum
    İzmir

pisiko_1516 üyemizin başarıları

  1. Yapmayın be hocam fillerlarından ana bölümler gibi zevk alınan tek anime Gintama. Mangaya mı yetişti seri, daya fillerı gitsin, millet mutlu mesut izler. Naruto serisindeki yüzsüzlüğün az bir kısmı sizde de olsun.
  2. pisiko_1516

    Nisekoi OAD Tanıtım Videosu Yayınlandı

    günümüz popüler anime tarzı
  3. pisiko_1516

    Yapımcısına Para Kazandıramayan 21 Anime

    Arkadaş anime satmak mı istiyorsun? Al sana cevap: Meme. Hayal gücü ve edebiyattan nasibini almamış bir çok mangaka ve light novel yazarı bunun sayesinde deli gibi popüler seriler üretebiliyor. Hiç bir şeye benzemeyen sadece fanserviceden ibaret ecchi ya da harem seri dolu ortalık ve çoğu popüler. Ama sen gayet sağlam konular işleyen (Trigun, Btoom, Parasyte, Bakuman, Ergo Proxy, Shiki, Serial Experiments Lain... Daha neler yazarım buraya, bunlar sadece listede gözüme çarpanlar.) serileri anime yapmaya kalkarsan böyle fiyaskoyla sonuçlanır proje.
  4. pisiko_1516

    IMDB Anime Sıralaması

    Liste güzel olmuş, one piece de olmasa daha da iyi olurmuş. Şu overrated shounen anime serilerden gına geldi. Eski seriler biraz öne çıkmış listede. Oldies but goldies. Japonların zirzop anketlerinden daha iyi bu kesin.
  5. pisiko_1516

    Fanlara Göre Top 30 Mangaka

    Bu tarz anketleri sevemedim bir türlü. Çünkü insanlar amacına uygun seçim yapmıyormuş gibi geliyor. Sanki "en sevdiğiniz animelerin mangakalarını" seçin demişler insanlara. Listede mangaları çok sağlam olmasa da sırf güncel animeleri olduğu için beğenilen ve ön sıralarda olan çok kişi var, hatta çok kişi var değil, direk üçte biri öyle. Mesela Vagabond okuyanlar bilir (Slam Dunk'ı herkes biliyor zaten). Takehiko Inoue gibi bir artist, sen gel sırf diğer adayların güncel anime serileri var diye Sui Ishida (Tokyo Ghoul), Hajime Isayama (Attack on Titan), Cocoa Fujiwara (Inu x Boku SS), Tadatoshi Fujimaki (Kuroko no Basket) gibi isimlerin gerisinde kal. Resmen komedi.
  6. Bu seriyi hala izleyenler var mı acaba? Manga bitti zaten; insan gibi filler, ara olmadan bitirin bari izleyenler de keyif alarak uğurlasın seriyi. Maksat serinin olabildiğince ekmeğini yemek, zaten 'Boruto The Movie'den de belli. "Seri bitiyor bari son bir cebi dolduralım" mantığı... Bu yüzden son 2-3 yılda Naruto serisi (anime-manga) iyice dibe battı.
  7. ya herifin torunları olucak nerdeyse daha ne animesi! biraz daha filler eklenir kesin final öncesi iyice balını yemek için böyle para getiren popüler bir serinin, manga candır gençler.
  8. Özür dileyerek belirtiyorum ama ekrana kustum bildiğin, baya püskürttüm. Sildim anca yorum yazabiliyorum ondan geç oldu. Abi ne Asuna'ymış yeter be. Her halta seçmeyin şu kızı -For Best Actor. Aaaaand Oscar goes to... Asuna. Alkış!- Harbi yetti. Hayır şahane bir karakter olsa tamam da ağlayan mıyıldak bir kız (gerçi bayan anime karakterlerinin belli bir yüzdesi bu sinir bozucu tiplerden oluşsa da). Daha ilk sezondan hoşlanmamıştım kısacası. Onun dışında kötü değil liste. Gintama neredeyse tüm bayan as kadro yer almış beni sevindirdi bu. Tek sinir bozucu ninja hariç. Bir de Riko Aida ne arıyor orada, o da ilk 30 olabilecek bir potansiyele sahip değil. Genelde serilerin popülerlik anketi gibi oluyour bu anketler. Mikasa'yı severiz ama bu listede birinci olmayı o Eren'in annesini muz misali yiyen titana borçlu. Seriye oy veriyor bence insanlar karakterden ziyade. Asuna'da zaten o sayede ikinci sırada kılıç sallayıp duruyor.
  9. pisiko_1516

    2015 Bahar Dönemi Gelecek Animeler (Yenilendi)

    Bu dönem ne olmuş ya, şahane resmen. Listeye baktım kaldım, bi dünya izleyeceğim seri var (Yeni serilerden bildiklerim hakkında bir kaç kelime yazdım izlemeyi düşünüp, okuyan arkadaşlara faydam olursa ne ala.). Yeni Serilerden; Arslan Senki: Mangada günceldeyim, hikaye gayet güzel, ayrıca çizerimiz Arakawa Hiromu (bkz. FullMetal Alchemist). Tanaka Yoshiki'nin light novel'ından mangaya çevriliyor. Daha ne olsun. Triage X: "Highschool of the Dead" mangasıyla aynı kalemden çıkma bir eser (bkz. Satou Shouji). Okumadım mangayı, ama genelde iyi yorumlar var. Gerçi "Highschool of the Dead" gibi yarım kalır (mangayı takip etmeye kalkan insanlar bilir derdimi.) diye izlemeye korkmuyor değil insan. Ama hem ecchi'si hem de sağlam bir konusu olan bir eser sanırsam. (Nadirlerden diyebiliriz.) Shokugeki no Soma: Mangasında günceldeyim. İlginç bir aşçılık mangası, seri insanı bağlıyor kendine. Ama hani veletler ağız burun kavga mı ediyor yoksa mutfakta hünerlerini mi sergiliyorlar belli değil (bir yüz ifadesi var aşçılarda, Tokyo Ghoul'da yoktur öyle psycho suratlar.). Yamada-kun to 7-nin no Majo: Aynen bunda da manga güncelindeyim. Harbiden güzel bir seri. Pembe pamuk şekere bulanmış basit bir shoujo mangası sanmayın, şahane bir komedi-okul hayatı-gündelik yaşam-romantik(az ucundan)-shounen(bu da az ucundan) karışımı bir seri. Zaten mangakanın (bkz. Yoshikawa Miki) önceki eserine de bakarsanız o da çok sağlamdır (Yanki-kun to Megane-chan). Okumadıysanız onu da okuyun güzel mangadır. Vampire Holmes: Serinin açıklaması yok bir bilgim de yok ama "Sherlock" hatrına bir bölüm bakarım, iyiyse devam. Gerçi şu aralar her zımbırtının bir de vampir halinin piyasaya sürülmesi beni rahatsız etmiyor değil, bi biz vampir olamadık la memlekette. Devam Serilerinden; Bunlar az çok herkesinki gibi ama. Gintama, Ghost in the Shell, Fate/Stay Night, High School DxD, Nisekoi, Danna ga Nani wo Itteriu ka Wakaranai Ken, Lupin III, Digimon Adventure Tri, Saint Seiya, Yahari Ore, Baby Steps. Uç Not: Movie ve OVA da zaten bu serilerden ne gelirse artık. Ha bi de Kyoukai no Kanata'nın 2 filmi var onları izlerim. Az ucundan da Dragon Ball, Persona ve Code Geass serpiştirmişler şansımıza. Yeter de artar Movie için. Köşe Bucak Not: Bu sene finalleri nasıl vericem la ben.16 seri saydım sadece burada (Witcher 3 de çıkıcak üstelik mayısta.).
  10. pisiko_1516

    Çevirgeç EAL

    harbiden tebrikler, tek bir liseden 20 kişilik grup çıkacak ve hoca yardımcı olucak şaşırmamak elde değil :D kolay gelsin serilerde başarılar :D hele light novel çevirisine girişmişsiniz saygım iyice arttı
  11. pisiko_1516

    Pokemon The Origin ile Yeniden Doğuyor

    ash yoksa izlemem diyen arkadaşlar; animedeki "Ash" karakteri, oyun ve mangada bulunan "Red" karakterinin saçma salak ve işe yaramayan bir yan ürünüdür. Red, Ash'in dereceye bile giremediği Indigo Ligini kazanmış, sonra salon liderliği teklif edilmiş ama kabul etmemiştir. Umarım tek bölüm olarak çıkan bu seri manga konusunun işlenmesiyle devam eder, TV serisine dönüşür. Bilmeyenlere; Red, Profesor Oak'tan Bulbasaur alır manganın başında. Belki değiştirirler bilemem. Burda Charmander vermişler sanırım ama daha iyi olmuş Charizard reyizz.
  12. pisiko_1516

    Kimi no Iru Machi TV Serisi Yolda!

    soğutmak istemem ama mangasını okumuştum (okumuştum diyorum çünkü manga devam etmesine rağmen dayanamadım bıraktım) güzel bi seri değildi bence bi yerden sonra okuyamaz oldum. o yüzden animesi de hiç sarmadı neyse yine başarılar ne diyim :D
  13. pisiko_1516

    Pokemon XY Tv Serisi Duyuruldu

    Arkadaşım sanırım yanlış biliyorsun mangası var serinin hatta manganın ana karakterleri oyunlarında ana karakterleri (eger nintendo oyunlarını oynadıysanız bilirsiniz) ve mangası animesi kadar berbat bir yapım değil. Ash gibi bi ana karakterde yok mangada. Ash denilen zibidi anime uyarlamasında oluşmuş bi yan ürün. Niye animeyi mangaya göre yapmadılarsa zamanında? Şimdi çok daha farklı olabilirdi serinin durumu.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.