Jump to content

Treacer

Üyeler
  • İçerik sayısı

    30
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Treacer kullanıcısının paylaşımları

  1. Treacer

    Yeni amv'em (Bleach)

    bence yapmalısın. tamda internette öyle bir ders arıyodum
  2. Treacer

    Yeni amv'em (Bleach)

    videon copyright yüzünden silinmiş. yenileyebilirmisin.
  3. Treacer

    Benim amv :)

    anlam akışını bozmak istemiyor olsan bile en azından efekt ekleyebilirdin. videoya sadece müzik eklemişsin.
  4. Treacer

    Animelerde Komik Türkçe Altyazılar

    (Ore no Imouto'dan)
  5. Treacer

    İmza Çalışmam

    biliyorum zaten dediğin gibi yapıyorum da ben yapmaya arkaplan üzerinden başlıyorum. bazen resimler uyumlu olmuyor. mesela arkaplan büyük üzerine eklediğim png daha küçük oluyor(genellikle böyle oluyor) . bende resmin orjinalini bozmamak için png nin etrafından kırpıyorum. ve çalışmamı bunun üzerinden yapıyorum. çalışmam bittiğinde dediğin gibi yapıyorum fakat ; örneğin png nin etrafından kırptığımda 500x300 ise 400x200 yaparsam oranları bozulur ve resim yukarıdan bastırılmış gibi olur. bu yüzden oranlarını bozmamaya dikkat ediyorum. 500x300 ise 250x150 olur. konuda "kırparken dikkat etmediğim için" derken png'nin etrafından kırpmayı kastediyordum. yorumun için sağol :)
  6. Treacer

    İmza Çalışmam

    uyardığın için sağol
  7. Treacer

    İmza Çalışmam

    konum yukarı çıksın diye flood yapmak için yapmıyorum ki. ilk yorumumda cevap verdim. ikincisinde yeni düzenlemeyi söyledim. üçüncüsünde yenilerini konuya ekleyecektim daha fazla resim paylaşamadığım için yorum olarak yazdım.
  8. Treacer

    İmza Çalışmam

    Konuya daha fazla ekleyemediğim için böyle yapıyorum. Shingeki No Kyojin'den (Attack On Titan) Eren Jaeger'in imzası. Orijinal : 400x200 boyutunda olan (Kırparken dikkat etmediğim için 356x200 oldu :D) : Çalıntı olmadığını ispat etmek için .psd dosyasının resmi : Yorumlarınızı Bekliyorum :)
  9. Treacer

    İmza Çalışmam

    çok sağol
  10. Treacer

    İmza Çalışmam

    Yeni imza eklenmiştir. Yorumlarınızı bekliyorum. :)
  11. Treacer

    İmza Çalışmam

    dediğin gibi yaptım. sadece mavi pek iyi olmaz diye mavi ateş yaptım. ateş i resim kullanmadan boyayarak yaptığım için biraz uğraştırdı. yorumlarınızı bekliyorum.
  12. Treacer

    İmza Çalışmam

    sağol yorumunu dikkate alacağım
  13. Treacer

    İmza Çalışmam

    yeni imza eklenmiştir yorumlarınızı bekliyorum
  14. Treacer

    İmza Çalışmam

    resimi değiştirerek spoiler içerisine aldım. ve düzelttim artık kılıç daha normal gibi
  15. Treacer

    İmza Çalışmam

    yorumun için sağol. haklısın normalde daha büyük ama benim bulduğum resimde kılıcı sığmadığı için buraya kadardı. ve resimde 400x200 den büyüktü. ben resmin 400x200 den büyük olduğunu ve kılıcın kısa olduğunu farketmemiştim. bu yüzden büyük resim üzerinden yaptım ve böyle oldu. resmin büyük olduğunu farkettiğimde "okumura rin" yazısı biraz yukarıda olduğu için kırpamadım direk resmi tamamen küçülttüm ve bu hale geldi :)
  16. Treacer

    İmza Çalışmam

    yorumun için sağol bidahakilerde öyle yaparım
  17. Ao No Exorcist'den Okumura Rin'in imzasını yaptım. Yaptığım ilk imza. Orijinal : 400x200 boyutunda olan : Çalıntı olmadığını ispat etmek için (illa ki çalıntı diyen çıkar :) ) .psd dosyasının resmi: Naruto'dan Hatake Kakashi'nin imzası. Orijinal : 400x200 boyutunda olan (aslında kırparken dikkat etmediğim için 400x134 oldu :) ) : Çalıntı olmadığını ispat etmek için .psd dosyasının resmi : One Piece'den Luffy'nin imzası. Orijinal : 400x200 boyutunda olan (yine kırparken dikkat etmediğim için 400x199 oldu :D ) : Çalıntı olmadığını ispat etmek için .psd dosyasının resmi : Yorumlarınızı Bekliyorum :)
  18. yani paylaşmayacaksan bile en azından isteyenlere pm atarmısın?
  19. action arşivin felan varmı varsa paylaşırmısın ?
  20. Treacer

    MEP Projesi | Editör Aranıyor

    MEP bir çok kişiyle yapılan AMV 'dir. AMV ise Animelerin bazı kesitlerinin bir araya getirilip müzik eklenip efektler eklenmesiyle oluşan videodur. yani Anime Music Video => AMV . MEP i bilmiyorsan amv yi de bilmiyorsundur herhalde. o yüzden amv yi de açıkladım. genelde MEP ler saniyelere göre kişiler arasında paylaşılır. ve herkes birleştirip AMV yapar. genelde MEP ler AMV lere göre daha iyidir. Çünkü daha kısa olacağı için daha fazla üzerinde uğraşır yapanlar. umarım açıklayıcı olmuştur . ^_^
  21. Treacer

    Anime Dünyasında En İyi Gülüş

    sonuncusu hangi animeden ?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.