-
Last visited
-
Days Won
1
Hatsune Miku's Achievements
Newbie (1/14)
110
Onodera reacted to a post in a topic: Hybrid Child Tanıtım Videosu
-
[ spoiler] içerik [ /spoiler] spoilerleri boşluksuz yazacaksın Genellikle öyle, biz ağırlık vereceğiz ama shojo tarzına
-
Videolarınızın birkaçını izledim, çalışmalarınız güzel ama biraz amv formatında sajfjfkf (yazı falan yok QvQ),birde shojo şeysi değil :p Yinede Studionuza katılmaktan zevk duyarım ^^
-
Merhaba! Uzun zamandır bunu yapmayı düşünüyordum, fırsat bulamadım yazmaya asdkisşalkf Öncelikle konu başlığını doğru yere mi açtım doğru içerikmi yazdım emin değilim? (Gerekirse konuyu kilitleyebilir,yerini değiştirebilir veya silebilirsiniz) ¯\_(ツ)_/¯ Neyse konuya gireyim. Bir mep stüdyosu kurmayı düşünüyorum. (örnek: Mad Designs Studio, Wonderland Dreams Studio , Limounise Studio gibi) Kızlara yönelik olacak genellikle. İçerikler yaoi, shojo, romantizm, bishonen tarzında olacak anlayacağınız ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ne dersiniz? Katılmayı düşünürmüydünüz? P.S: Mep= Multiple Editor Project anlamına gelmektedir, örnek olarak yukarıda yazdığım stüdyoların videolarına bakabilirsiniz.
-
Amygirl reacted to a post in a topic: Anime klişeleri
-
Witch started following Hatsune Miku
-
-PUŁ€ƉŔØ- started following Hatsune Miku
-
Babam "Naruto'ya bi sezon daha getirirler veya mangası devam eder . Sonraki aşamada Naruto uzaydan gelen kişilerle falan dövüşcek, hem birsürü karakter vardı örneğin o resimleri genjutsuya çeviren, onlarla alakalı gizem sürüyor" diyor. Emin değilim, babam aşırı çizgiroman fanı, marvel dc vs.vs. ondan dolayı böyle genişce düşünüyor sanırım. Ben öyle düşünmüyorum ama; mangaka zaten yeni mangaya başlayacak 1 mangayı devam ettirmek bile kolay değilken 2 mangayı falan nasıl devam ettirsin? Birde bütçe olayı var. MARVEL ya da DC gibi ulusal, büyük bi şirket değilki o kadar paraya sahip olsunlar? Yinede gelmesini ummuyorum değil T-T
-
Aynen Yuno tsundere değil ben gene sadist bi tsundere karakter isticem Senin isteğini ben atmıştım zaten :D Bana yandere erkek getirin pls Ama yinede istiyorsan 1 karakter daha atarım ^^ Bana acilen gözlük takan acaaaayip havalı bi erkek getirin :'D
-
İzledimde hangi bölümde kaldığımı hatırlamadığım için acicik askıya aldım askfjakfa Alttaki kaichou wa maid-sama izlemiştir?
- 4193 replies
-
- oyun
- forum oyun
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
İzledim :') Alttaki One Piece izlememiştir.
- 4193 replies
-
- oyun
- forum oyun
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
ben de bir erkeği sinir eden aşık bir kız karakter alayım ^^(sakura olmasın B) ) Yuno tsundere değilki:D Bana yandere erkek getirin pls
-
GFA Geek Festival Avrasya (Cosplay,oyun,Buluşma!)
Hatsune Miku replied to Dj-Morphosis's topic in Organizasyonlar
Ne güzel keşke gelebilsem Q-Q