Jump to content

kerem91

Üyeler
  • İçerik sayısı

    6
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

kerem91 kullanıcısının paylaşımları

  1. kerem91

    Anime Hearts Fansub

    hatanızı hep böyle kabul edin. bu güzel bir özellik. ileride de size çevirinizde, imlanızda ya da başka bir şeyde eleştiri geleceği zaman oturun dinleyin. bu işte yeni olduğunuzu düşündüğüm için 1-2 tavsiye veriyorum hadi kolay gelsin :D
  2. kerem91

    Anime Hearts Fansub

    bu Türkçe ile işiniz çok zor. yine de başarılar diyelim adettendir. " birçok tane video" böyle bir cümle olmaz. ya da '-de'ler, '-da'lar bitişmiş falan... neyse umarım bu hatalarınız düzeltir, fansub değil, "kaliteli" fansub olursunuz. bir çok fansub görmüş biri olarak konuşuyorum yalnız. "NOT: Sizi kıskandırtığımız için çok çok özür diliyoruz." çok kıskandık gerçekten bu da gereksiz.
  3. kerem91

    Sistem Güncellemesi!!!

    henüz hepsini okumadım ama, gözüme takılan avatar konusunda, "gravatar" şeysini kullanabillirsiniz belki. hem yük de olmaz foruma zannımca. çok fazla web işinden anlamam ama, kullanıcı avatar yüklerse pc'den, serverda yer kaplar diye biliyorum. ya url şeklinde eklenmeli, ya da gravatar gibi uygulamalar ile bağlanmalı bence. aklıma ilk gelen bu.
  4. seitokai no ichizon bende onu da silersek :D
  5. kerem91

    Pupa Animesi Ertelendi

    polyyannacılık oynayalım ve iptal olmadığına sevinelim :D ben de heyecanla bekliyordum. gerçi 5 dklık bölümler olacağı söylenmiş galiba. hevesim biraz kırılmıştı açıkçası.
  6. seitokai no ichizon punisher tarafından değil, benim tarafımdan çevriliyo :huh:
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.