Jump to content

rek

Üyeler
  • İçerik sayısı

    355
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

rek kullanıcısının paylaşımları

  1. rek

    En son oynadığınız /bitirdiğiniz oyun ?

    En son sanırım Arma 3 oynadım.
  2. rek

    Naruto Gaiden Mangası Sona Eriyor

    İlk defa bir şeyin suyunu çıkarmayacakları için şaşırdım. (zaten çıkardılar da boşver)
  3. Asılsız bir olayın protestolarından dolayı (o işi tartışmak bize düşmez ama) tüm çekik gözlü arkadaşlar tehlikedeymiş. Aman dikkatli olun. :D

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. kawaii kereste

      kawaii kereste

      ben olsam ben de girmem haklılar yani :D

    3. rek

      rek

      Yok canım, ülkenin turizm kaynağı falan umursadıkları mı var? Türklüklerini çok seviyorlar sonuçta, sonuna kadar.

    4. kawaii kereste

      kawaii kereste

      bunları duyunca kola yerine fanta içip boykot yapan dayılar geliyor aklıma...

  4. Bir süre istek almayacağım. ^^
  5. LGBT olayını desteklemeyen insanlar neden destekleyenlere hakaret ediyor anlamadım. Ha yani eşcinsellerin haklarını savunuyoruz diye eşcinsel olmak zorunda mıyız ki? O zaman yetimlerin hakkını savunduğumda yetim mi olacağım?

  6. Kitapta belli değil. Filmde de belli değil. Ölmez herhalde.
  7. rek

    İlk imza yapımlarım

    Font ve stiller konusunda biraz sıkıntı var ama ilklerin için gayet iyiler. Boyutlarını küçültmen yararına olabilir. Bir de forumda texture paylaşılmış konular var. Onlardan da yararlanabilirsin.
  8. rek

    Naruto Gaiden [Spoiler İçerir]

    Salatanın sakuradan olmadığı belliydi.
  9. Erzurum'da ilk olay yaşanmış, bir kadın sigara içiyor diye hakaretlere boğulmuş. Mükemmel!

  10. Mükemmel bir yayıncının grubunda bazı insanların saçma sapan oruçluyuz atarlarına girdiğinde onlara karşı çıktığım için pişmanım be. Mesaj atıyorlar iki saattir ts gelsene korktun mu bea diye. :(
  11. durumum da silinmiş, sugoi desu yo ^^

  12. Mavi, kısa saçlarını geriye atarak çocuğun kitaplığına doğru yöneldi. Birkaç saniye kitaplarını inceledikten sonra çocuğa doğru yavaşça döndü ve tebessüm etti. "Çoğunlukla fantastik kitap, ama kitap kitaptır."

  13. Türkanime facebook sayfasının takipçi kitlesi fazla sinir bozucu ya. :/

  14. 7. lonca lideri... ^^

  15. Neden olmasın. Valyria çeliği ejderha ateşi ile dövüldüğü için de akgezenlere etki ediyor olabilir. George R R Martin bir röportajında valyria çeliğinin dövülmesinde işin içine büyünün de karıştığını belirtmiş. Duvar da büyülü olduğu için akgezenlerin diğer tarafa geçmesini engelliyor, değil mi? Ek olarak kitapta bu savaş bile yoktu. Yabanıllarla beraber dönüyordu Jon.
  16. Brandon Stark zaten bu sezon hiçbir şekilde ortaya çıkamaz. Diğer kitapta ortaya çıkıyor zaten. Bu sezondan ben de tat alamıyorum fakat farkı var. Kitapla doğru dürüst alakası yok. Şöyle sayayım: Koskoca Dorne kısmını batırıp bir de Jaime gibi bir karakteri toptan değiştiriyorsun. Arya kısmına sözüm yok, tek kitabı andıran kısım orası olsagerek. Jorah ve Tyrion'un Valyria'dan geçmesi nedir ya qwRSA:F:SDGWQ:QSDaSF:DSGfds hatırladıkça kahkaha atıyorum. Cersei tamam yine eziliyor ama bu kadar ezilmeyen bir karakter. Ciddi ciddi Cersei gibi asil bir karakterin kendisini bu kadar ezik duruma düşüreceğini düşünen var mı? Bu bölüm ayrı bir berbattı, gereksizdi, saçmaydı. En azından PJ kadar hikayeyi batırıyorlar biliyoruz da, Akgezenleri düzgün yapmışlar, ona şükür. Bu arada Jon Snow ile 1v1 atmaları da ayrı bir fenaydı. Cidden sadece diziyi izleyip "yha jaime çk pasf kaldı çk skıcı bu szon bran yk mu .s.s.s.s." demek gülünç bir durum. Dediğim gibi, artık diziden en küçük bir beklentim yok. Buzkral ne abi siz ciddi misiniz ya? ahasdjkgdghsddjashg
  17. Doraemon'un bir filmini izledim bugün ve ciddi anlamda beğendim. Keşke şu disney zırvaları yerine bunun gibi filmler devam etseydi.

    1. Barış D. Baryshx

      Barış D. Baryshx

      Bende Ankara'da yeğenlerim ile tv serisine baktım bir kaç kere, disney channel'de yayınlanıyor

  18. rek

    Naruto Gaiden [Spoiler İçerir]

    Danzo veya Orochi ölmemiş olabilir mi?
  19. Lanet olsun sanırım yatağımda bir böcek var ve her yerimi ısırmış. Kaşıntıdan ölüyorum. :(

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Barış

      Barış

      stilex diye bi krem var kaşıntıyı baya bi azaltıyor yakınlard eczane varsa bi koşu al derim

    3. Barış

      Barış

      tabi amy sensei buralardaysa oda onaylarsa güzel olur bu ilacı :D ben kullanıyorum böcek ısırığı kaşıntısına iyi geliyor özellikle sivrisinek ise.

    4. rek

      rek

      İç anadoluda bu zamanlarda pek sivrisinek yok desem yeridir. :D Cildiyeciye gideceğim elimde baloncuk çıktı fakat patlamadı belki başka bir şeydir diye. Bu ısırıkları da göstereceğim. :D

  20. Hmm sen öyle san. Dizisinden aşırı şekilde nefret etmeye başladım. Kitapla hiçbir alakası olmadan ilerliyor. Koskoca Dorne'un içine edip, üzerine Jaime Lannister gibi bir adamın kişiliğini tamamen değiştirmek muhteşem bir şey olmalı. Hele hele Aegon Targaryen, Greyjoy hanesinden bahsetmiyorum bile. Bu sezon tamamen hayal kırıklığı.
  21. Gintama'nın son iki bölümü çok iyi ya. O Doraemon openingi... :ASD

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Songena

      Songena

      Cogu kisi bu surecten geciyor. Kolay gelsin, ben de cok denemistim. Hep de Gintama izleyenler yuzunden. Cok seviyolar "Ben de eglencem, benim neyim eksik. :@" diyor insan. :D Genelde Benizakura arcdan sonra alisiyorlar animeye ama.

    3. £ɱŔ£Қה¥Ŕ

      £ɱŔ£Қה¥Ŕ

      Cogu kisi bu surecten geciyor. Kolay gelsin, ben de cok denemistim. Hep de Gintama izleyenler yuzunden. Cok seviyolar "Ben de eglencem, benim neyim eksik. :@" diyor insan. :D

      Bu cümlenle o kadar haklısın ki hiç bir şey diyemiyorum . :D

    4. Songena
  22. rek

    Naruto Gaiden [Spoiler İçerir]

    Salata'nın Sakura'dan olmadığı belliydi. (Umarım Sakura'dandır ya yazık kıza bi' mutlu olsun.)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.