Jump to content

rek

Üyeler
  • İçerik sayısı

    355
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

İletiler bölümüne rek kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Valeria kılıcının muhtemelen Ejderhacamı bileşeni var, White Walker'ları kesebiliyor. You know everything John Snow!

     

    Neden olmasın. Valyria çeliği ejderha ateşi ile dövüldüğü için de akgezenlere etki ediyor olabilir. George R R Martin bir röportajında valyria çeliğinin dövülmesinde işin içine büyünün de karıştığını belirtmiş. Duvar da büyülü olduğu için akgezenlerin diğer tarafa geçmesini engelliyor, değil mi?

     

    Ek olarak kitapta bu savaş bile yoktu. Yabanıllarla beraber dönüyordu Jon.

  2. Brandon Stark zaten bu sezon hiçbir şekilde ortaya çıkamaz. Diğer kitapta ortaya çıkıyor zaten.

     

    Bu sezondan ben de tat alamıyorum fakat farkı var. Kitapla doğru dürüst alakası yok. Şöyle sayayım:

     

    Koskoca Dorne kısmını batırıp bir de Jaime gibi bir karakteri toptan değiştiriyorsun. 

     

    Arya kısmına sözüm yok, tek kitabı andıran kısım orası olsagerek. 

     

    Jorah ve Tyrion'un Valyria'dan geçmesi nedir ya qwRSA:F:SDGWQ:QSDaSF:DSGfds hatırladıkça kahkaha atıyorum.

     

    Cersei tamam yine eziliyor ama bu kadar ezilmeyen bir karakter. Ciddi ciddi Cersei gibi asil bir karakterin kendisini bu kadar ezik duruma düşüreceğini düşünen var mı?

     

    Bu bölüm ayrı bir berbattı, gereksizdi, saçmaydı. En azından PJ kadar hikayeyi batırıyorlar biliyoruz da, Akgezenleri düzgün yapmışlar, ona şükür. Bu arada Jon Snow ile 1v1 atmaları da ayrı bir fenaydı.

     

    Cidden sadece diziyi izleyip "yha jaime çk pasf kaldı çk skıcı bu szon bran yk mu .s.s.s.s." demek gülünç bir durum. Dediğim gibi, artık diziden en küçük bir beklentim yok.

     

     

    Arkadaşlar bu sezonun beni de heyecanlandırmadığı doğru,geçen bölümün sonunda Cersei'nin düştüğü hal ile bu bölümdeki savaş dışında bu sezon çok fazla hoşuma giden bir şeyler geçmedi.Ama onların açısından bakmak gerekirse şu da var,kaliteli dizi yapmaya çalışıyorlar ve kitap çok ağır çıkıyor, bu sezon bile normalde kitapta geçmeyen şeyler çıkacakken bir de sezonun böyle uzatmalı bölümler haricinde çıktığını düşünün,seneye izleyecel malzeme zor bulurdul.Ben dizinin FMA nın ilki gibi başlayıp sonradan alakasız devam etmesindense kitaba oldukça sadık kalıp yavaş ilerlemesinden yanayım.Ejderha geçen bölüm kuzeye daha yeni gidiyordu,ulaşması mümkün değil.Ejderhacamları orada kaldı ne bok yicekler acep,Valyrian çeliği demek buzkrallara işliyor bak orada coştum ben wuhu

     
    Buzkral ne abi siz ciddi misiniz ya? ahasdjkgdghsddjashg 
  3. Rahipler canlarım ciğerlerim. Çok müslüman adamlar ya :D GG Cercei, game over.

     

    Hmm sen öyle san. 

     

    Dizisinden aşırı şekilde nefret etmeye başladım. Kitapla hiçbir alakası olmadan ilerliyor. Koskoca Dorne'un içine edip, üzerine Jaime Lannister gibi bir adamın kişiliğini tamamen değiştirmek muhteşem bir şey olmalı. Hele hele Aegon Targaryen, Greyjoy hanesinden bahsetmiyorum bile. Bu sezon tamamen hayal kırıklığı.

  4. Disney'in en azındN bir klası var. Irkları, ifadeleri ve vücut hareketlerini çok iyi veriyor. En azından uzun metrajlı filmlerde iyi çizimleri var. 20 dklık serilerde kalite düşüyor. Naruto da sezondan sezona iyi olabilir ama... Arada ancak... The Last iyi gibi çizim açısından.

    Ama Doraemon efsanedir ya... Animeden saymamak bir yana, baya da ünlü nasıl yani? RockLee no Seishun'da bile parodisini yaptılar. Ata resmen. Telefon kapları satılan yerlerde bir One Piece'li birde Doraemon'lu kaplar var animeli olarak. Bugünleri de mi görecektim? Sebastian mezarımı hazırla!

    edit: video komikmiş bu arada da Peinli arc'ı zaten Warner Bros stüdyoları yapmamış mıydı?

     

    Evet Warner Bros yaptı. O tür bir stüdyoya yaptırmak da ayrı bir kafa zaten.  :evil-smile-onion-head-emoticon:

  5.  Bu ne? Anime mi? Öyleyse bile ben saymıyorum kardeşim bu ne böyle anime mi olur :D Anime standartlarım yüksektir de. Pokemon gibi olanları ben de sevsem de onları animeden saymıyorum mesela. Benim anime tanımım farklı galiba her neyse. Sonuçta Pokemon da animenin normal tanımının özelliklerini taşıyor. Ama dediğim gibi benimle ilgili bir durum sanırım. Zaten trollemek için gelmiştim

     

    Hiroshi Fujimoto tarafından yapılmış eski bir anime. Animeden saymamak diye bir şey olmaz. Animenin babasının yaptığı bir animeyi "anime değil ben saymıyorum" demek saçmalık olur. 

     

    edit: doraemon bu arada mangadan animeye uyarlama

     

    açıkcası evet.

     

    Young_sasuke_and_Naruto.png

    naruto-673-naruto-and-sasuke-by-designer

     

    naruto_vs_sasuke.jpg

     

     

    Animeler cizgi film değildir cizgi filimlerde Şiddet ve kan yoktur.

     

    Kanıtı ;

    Cizgi diziler. 

    1419807483-cizgi-film-kahramanlari-wwwci

     

    anime.

    s-e09738c9ef52589113a68a9231ed3638cda21b

     

    Ya ulan animesinin çizim kalitesi disney pixardan farksız Naruto'yu örnek göstererek, fanart ve manga renklendirmelerini koyuyorsun. Mangasına tamam saygım var ama Naruto'nun animesinin disney filmlerinden ne farkı var ki çizim kalitesi olarak? 

     

     

    Şöyle aptalca çizim kalitesi olan bir animeyi neden bu kadar yüceltirsiniz anlamıyorum. :DD

     

    edit: Fairy Tail'in ilk serisinde kan yoktu, bu Fairy Tail'in anime olmadığını mı gösteriyor?

  6. Cizgi film=Cizgi dizi ne fark eder neyin kafasini yasiyorsun? -__- Avengers Assemble'a da cizgi film demissin <_<

    Ayrica shounen, shoujo gibi terimlerin anlamlari var herhalde sirf anime icin olusturulmus kavramlar degiller. Japonca kelime bunlar. Seiyuu da seslendiren kisi anlamina geliyor her turlu animasyonun seslendiricisi olur sirf animeler icin degil yani. ;-; Tekrar soyleyeyim anime de japonca bir kelime (?!) Ve anlami "Animasyon".

     

    boşver gel pepe izleyelim  :wub:

  7. Dün geceye kadar bayağı zamandır Blizzard hesabıma girmiyordum. Dün gece girdim ve HotS'u gördüm. E-mailime bir bakayım dedim ki taa kapalı betanın ilk başladığı gün Blizzard bana mail atmış. İçinde betaya kabul edildiğim için gönderdikleri 4 kodu görünce içim parçalandı. Sonra hunharca arkadaşlarıma dağıttım.  Şu an 9 levelim, süper oyun. 10 level olayım Tyrael alacağım. :DD

  8. Anime benim için büyük bir zevk yani laf söylettirmem, animeye çizgi film diyenler anime izlememiş izleseler zaten o hataya düşmezler bir daha.Çizgi film konusu sınırlı ve kısa ömürlü anime sınırsız ve uzun ömürlü bu kadar basit.Hatta var ya gerçek hayattan bile daha etkileyici oluyo bazen bu yüzden çok seviyorum animeleri

     

    +9 sao ve narutocu teselli itemi

     

    Bir anime forumunda 170 oyun 107sinin "evet" olması da fena halde gülünç bir durummuş, vay.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.