Jump to content

Huseyinekrem

Üyeler
  • İçerik sayısı

    463
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Huseyinekrem kullanıcısının paylaşımları

  1. Çok doğru tespitler. Bu benim bayadır kabaca aklımda olan bir konuydu. Vakit ayırmaya üşendiğimden üstünkörü bir şeyler karaladım açıkcası. Yoksa 24 bölümlük animeyi 10 bölüme sığdırma gibi bir şey şu yaptığım :D İşte üşenmezsem bir ara devamını karalarım, yada muhtemelen baştan yazarım. Okuduğunuz için, zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
  2. Öncelikle bir aşk hikayesi değil, bir kurtarma hikayesi bekliyordum. Hikayenin girişinden bu çıkarılıyor zaten. Ama gel gör ki bütün her şey flashbackler üzerinden anlatılıyor. Ben olsaydım hikayeyi normal anlatır, vurucu bir son olması açısından girişe yazdıklarını final yapardım. Değişik olmuş, ama benim zevklerime uymuyor. 4 sezon sürmesi gereken bir animenin 1 sezonda final vemeden bitirilmesi gibi bir tat bıraktı. Yaşınızın genç olduğunu düşünüyorum, yazmaya devam ederseniz, giriş-gelişme-sonuç gibi temel kurallara bağlı kalırsanız çok hızlı gelişeceğinizi düşünüyorum.
  3. Normalde her oyunu varsa dişi karakterle oynarım :D Bu sefer niyeyse erkek ile oynamıştım. Okuyayım o zaman.
  4. İkinci oyunu 2 defa erkek karakter ile bitirdiğim için Garrus ile olan baştaki diyalog okumama engel oldu :D Yarışmada başarılar dilerim.
  5. Konu başlığına leyla gibi FF yazmışım özgün hikaye yazmam lazımdı, düzelttim ?
  6. Kyoani diyor, en azından sanat tarzını seveceğim kesin. Bakalım.
  7. Ooo forum hayatta mıymış :D Bir sorum olacaktı. İllaki var olan bir hikayeyi mi değiştireceğiz yoksa kendi karakter ve dünyamızı oluşturabilir miyiz? edit: Katılabiliyormuşuz tamam, yollayayım ben de bir şeyler.
  8. İzlemiştim ama tekrar izleyeceğim, teşekkrüler :)
  9. Ama bu biraz da kolayına kaçmak oluyor. Bu tarz bir yolu diziler söz konusu olduğunda anlarım ama filmler gibi bir kaç yıl içinde yapılan şeylerin böyle basitliklere kurban gitmesi açıkcası canımı sıkıyor.
  10. Linç yükleniyor... Herkes Attack of Titans'ı çok seviyor. Yani ben hiç sevemedim. Bayağı bayat bir senaryo, sıradan bir kurgu var. İnsan vücudunda olamayacak kadar çok kanın da tek ısırışta fışkırması ayrı bir rahatsız etti beni. Bazı şeyleri sanatla örterek daha hoş gösterebilirsiniz. İlla açık açık gösterilmesi, göze sokulması gereksiz. Örneğin Terminator Genesis'teydi sanırım, kadının üstünü değiştireceği sahnede kamera gölgesine geçiyordu. Ben beğenmiştim doğrusu. İlla Un momento görmemiz gerekmiyor birinin üstünü değiştiğini anlamak için. ?
  11. Daha güncel, daha animeye özel ayarlarla daha iyi bir sıkıştırma sağlandı. Gerekli ayar dosyası ve yapılış videosu konuya eklendi. Video sıkıştırma ile ilgili hiç bir şey bilmenize gerek yok. Yönergeleri takip etmeniz halinde sizde en iyi kalitede sıkıştırma yapabilirsiniz. Tabi hala güçlü bir işlemci istiyor. Eski fx 8320 işlemci ile 1:30-2 saat sürüyor.
  12. Çevirisi iyi miydi siz onu söyleyin, ilk projem bu.
  13. Huseyinekrem

    Selam, Anime Severler

    Efenim hoş geldiniz. Slice of Life, Dram, Okul demişsiniz, ama Clannad'ı göremedim listenizde. Gözden mi kaçtı? Shigatsu Wa Kimi No Uso, Plastic Memories de izlemişsiniz. Bence Clannad'a da bir bakın. Dramı iliklerinize işleten güzel bir yapım. Ben 200 küsür anime bitirmişim mal'a kayıtlı olan. Muhtemelen daha fazladır gerçi :D Bende mecha sevmeyenlerdenim ama Tengan Toppa Gurren Lagann bulundurduğu aksiyon ve epik sahneler sayesinde gönlümü çalmıştır. Sizlerin aksine Spor animelerini genelde severim yani spordan çok doğa üstü güç olarak sınıflandırıyorum ben. O zaman hoş karşılıyor insan. Bir japonun bezbolcu olarak Amerika'da 1. sınıf oyuncu olması mesela :D Baktığın zaman çok saçma ama kendini onun yerine koyup olayı biraz kabullendiğinde 6 sezon anime çıkıyor :D Major serisinden bahsediyorum tabiki. Tabiri caizse sümüklü çocuğun Amerikan rüyasını izliyoruz. Çokta güzel izletiyor. En çok Miku dinliyorum. Şu iki grubu çok sevdim. Wowoka, son şarkıları Bir de Deco*27 olarak geçiyor youtube üzerinde ama asıl isimleri nedir bilmiyorum, caponca her şey :D https://www.youtube.com/channel/UCGmO0S4S-AunjRdmxA6TQYg Bu da MAL adresim: https://myanimelist.net/profile/huseyinekrem Çok fazla manga okumam ama sevdiğim bir kaç tane var ve hala devam ediyor bazıları: 2 bölüm animesi de çıkan Horimiya: http://www.manga-tr.com/id-9479-read-horimiya-chapter-29-page-2.html Çok sevimli Tomo-chan: http://kissmanga.com/Manga/Tomo-chan-wa-Onnanoko/Vol-001-Ch-001-008--Extras?id=306731 Her gün acaba animesi çıkarmı diye baktığım Kalkan kahramanı: https://mavimanga.wordpress.com/2015/04/28/tate-no-yuusha-no-nariagari-kalkan-kahramaninin-yukselisi/ Bende böyleyim, birazda cinsim. Yani Arapça Öğretmenliği okuyorum Ankara Gazi üni'de ama fanatik animeciyim, metal müzik severim falan :D Neyse, tekrar hoş geldin. CLANNAD'A BAK! :D
  14. Huseyinekrem

    Küçük Roller, Büyük Etkiler...

    One piece'de bale yapan eleman vardı. Spoiler vermeyeyim, çok az göründü ama çok etkiledi. Yani böyle ilk bakışta bu ne leyn dedirten bir tipi bu kadar sevebilmek... Eiichiro'nun en büyük başarısı bu tarz haraketleri içeriyor zaten hep. Alakasız bir tipi sana sevdiriveriyor.
  15. Clannad VN ie ilgili bir yazı aradım ala bulamadım. Daha yapmadınız mı yoksa örnek oalrak öylesine mi yazdınız?
  16. Aman Allahım sonunda bir yorum! :D
  17. Çizimleri düzelse de bi tadını çıkarsak yahu. 4. bölümdeyim, ileride düzelirse iyi olacak :)
  18. Üstüne bir çok yeni sürüm çıktı. Şöyle yenisi var: https://mega.nz/#F!uAs20Dob!Nq6CDTprED7REqKNKT0H4A Yazıyı güncelleyecektim, site çöktü tam o ara. Dedim başlarım yazmıyorum :D Bir ara üşenmezsem yapacağım. Şimdilik bunu kullanabilirsiniz. Daha ince ayar yapılı bunlarda.
  19. Huseyinekrem

    ( 13 / 13 ) Black Bullet

    Bayağıdır erteliyordum bakalım basılmış.
  20. Huseyinekrem

    ( 28 / 24+ ) Akatsuki no Yona

    Teşekkürler. Şöyle paylaşımlarda altyazılar ayrı yeten paylaşılsa keşke. Torrentten en iyisini bulup altyazıyı ona eklemek isterdim şahsen.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.