Jump to content

forever young

Üyeler
  • İçerik sayısı

    48
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

forever young kullanıcısının paylaşımları

  1. forever young

    MangaTR

    cloud bey elinize sağlık :P şaka bi yana Türkçeleştirmeler mantıklı olmuş evet.
  2. evet. ee mangayı ingilizceye çevirmişler mi? edit: aradım buldum evet çevirmişler. http://whiteflowertranslations.tumblr.com/read/snk-a-choice-with-no-regrets-prologue#1
  3. çevirini biraz izleyebildim eray abi, çok güzel ve akıcı şekilde Türkçe'ye kazandırmışsın Suna hanımın dediği gibi, lakin teknik aksaklıklar var çeviride. timing arada şaşıyor oynuyor, satırların bazen çok uzun, okuması zor olabiliyor. tek başına tüm fansubı yapınca ister istemez olur böyle aksaklıklar tabi. belki yanına bunlara da bakacak bi yardımcı bulabilirsin o zaman çok daha güzel olur. kolay gelsin tekrardan :lol:
  4. bölüm başı 400 küsür satır :mellow: :mellow: :mellow: typesettingler çok onları yaptınız mı bilmiyorum ama. zor seri her türlü kolay gelsin
  5. forever young

    Birisiyle Evlensen Hangi Animeden Olur

    evet levinin hastasıyız katılıyorum :3 anime tarihi böyle bi karakter görmedi, adam başroldekini solladı :wub:
  6. sazae-san gintamanın bir bölümünde geçmişti hatırlıyorum, googledan aratmıştım ordan aklımda kalmıştı. myanimelist'e göre mangaka daha birçoğunuz piyasada yokken, 92 yılında vefat etmiş. mangayı ise 74 yılında bitirmiş kenara koymuş, animeyi nasıl bu kadar uzatabildilerse? yalnız mangaka ölmeden önce tuhaf bir vasiyet bırakmış. sazae-san'ın anime bölümleri hiçbir şekilde tv dışında video kaset cd tarzı bir şekilde satılmayacakmış. elde raw yok, bundan dolayı çevirisi de yapılmamış doğru dürüst. zaten yorumlarda da japon olmayan seyirciye hitap etmeyecek tarzda bir şey olduğu söylenmiş.
  7. songena hiç bir şey bilmiyorsun. özellikle harem hakkında. üniversitede insanlara birşeyler anlatmaktan iflah geldiği için gücüm yok sayfalarca birilerine birşey anlatmaya. ama bu kadar da düşman olmayın yahu. 600 sene dünyanın 3te 1ini yöneten bi ülkeden bahsediyoruz. bu kadar basit olabilirler mi, aklınız alıyor mu. yüzyıllarca insanlar sadece kılıçtan korktukları için mi yaşadılar osmanlı egemenliği altında. harem hele harem, Allah bin belasını versin onu size kötü tanıtanların, ahirette harem halkıyla beraber ben de olacağım yakalarında. ne kadar boşlar demişsin harem için. osmanlının son zamanlarında, sana göre ne kadar kötü çöktüğümüz zamanlarda, o haremdeki insanların koca bir osmanlı ordusunun kıyafetlerini elleriyle diktiklerini biliyormusun sen. ha. harem demek gizli demek. ancak çözülmeye başladığımızda haremin hizmetlerini çıplak gözle görebildik biz, gizleniyordu. sağ elini verdiğini sol el bilmiyordu! balkanlar bir avuç kan dökene mi teslim oldu ha. sence öyle olsaydı ne kadar dayanırdı o devlet, 10 yıl bile dayanmazdı. 600 yıl diyorum sana. gitmediysen bosnaya git. adamların şimdiki sefaletini, birbirine güvensizliğini gör. osmanlı özlemlerini dinle. bizim unuttuğumuz, hakaret ettiğimiz ecdadı bir de bosna halkından dinle. sana kızmıyorum. bilmiyosun ama düşün Allah rızası için.
  8. o kadar üzüldüm ki şu 5 sayfayı okurken anlatamam. içim acıdı. osmanlıyı fütursuz kardeş katili diye tanıtan sözde tarih, uçkur düşkünü diye tanıtan beyaz ekran, bu gençlerin beynini bu denli yıkadığı ve kendi ecdadından utandırdığı için gün gelecek hesap verecek. o bu dünyaya yetecek bir hesap değil ama. o hesap başka dünyalara sığacak ancak.
  9. forever young

    Birisiyle Evlensen Hangi Animeden Olur

    leviğsama içimizdeki mazoşisti ortaya çıkardı hahahaha dayak demiş ya aşlskjdaşlsd
  10. laffwn imzandaki giften gözümü alamıyorum ya şikayet edicem :D konuya döneyim öhm. şu fairy tailin mangakası için trollshima diyolardı, e bu da trollkishimoto işte. haha
  11. uçan kaçan çizgifilmi izleyip biz birşey yapmadık ama kendini pokemon sanıp camdan atlayan çocukla aynı ülkede yaşıyoruz. ve bu sadece bizim duyduğumuz bir olay, daha kimbilir neler oluyor. adamlar tedbir almakta haklı. osmanlı padişahları çizgifilmi kötü birşey değil, aynısını japonlar da yapmıyor mu? gintama izleyen herkes japonya'nın shougunate dönemi shinsengumi gücünün başındaki üç ismi sayabiliyor gençler: kondo, hijikata, okita. adam mangada gerçek karakterler kullanmış. araştırınca bir çok seride bu tür bilgiler edinilebiliyor. bir diğeri de genji monogatari, ilk japon romanıdır kendisi 800lerde yazılan, tuğla gibi edebiyat kitabını adam anime yapıyor bebelere öğretiyor. alpertunga destanını anlatın deseler kaçımız 3 cümle kurabilir. yani, bizimkiler de padişahlarla özgün birşey koyacaksa ortaya neden olmasın. öcü gözüyle bakmayalım, bi bakalım ne çıkacak ortaya.
  12. touch dediğiniz şumu, 101 bölümlük eski seri? http://myanimelist.net/anime/1065/Touch
  13. forever young

    Levi İçin Özel Manga

    rivaille kız ismi gibi böyle ne bilim levinin sadeliğini ve vurucu etkisini vermiyo bence. livaaaayyyysamaaağğğğğ :wub: :wub: :wub: :D :D ^_^ ^_^ ^_^ günün en güzel haberi bu manga işi oldu. da aria shoujo denmiş, aynı mangaka mı çiziyo onu anlamadım. doujinshi gibi bişi değildir umarım.. edit: o değil de bu video officialmış yauuu fanmade bişi sandıydım vuhuuuuuuuuu
  14. forever young

    Kagerou Project Anime Oluyor!

    shaftın animelerinden korkuyorum biraz ortaya ne çıkacağı belli olmuyor. çıksın bakalım izleriz
  15. forever young

    İtiraf Köşesi

    işyeri pcmin walpaperi artık livaysama kazık kadar kadın oldum nelerle uğraşıyorum askdjsakd
  16. çevirmen abi benim postu beğenmişin de ne demek oldu anlamadım ben şimdi :mellow:
  17. türkçe karakterleri kutu şeklinde gören bi ben miyim?
  18. forever young

    Sakata Gintoki FC

    ben de ben dee. beni de ekleyin. :D bu arada ginchana aseksüel demişsin sana hiç yakış tıramadım -_- ölümüne straighttir kendisi, düzeltilmesini reca ediyorum. bebeğin ortaya çıktığı bölümde abi tek tek saydı, o muydu yok bumuydu, ama onda yok şöyle oldu diye anlattıydı, şimdi açık açık söyletmeyin burda. forumun yaş ortalaması düşük malum :P hazır gelmişken bikaç ss paylaşayım. telefondan izlediğim için düşük çözünürlükte vidyolarla izliyorum, ssler de kalitesiz, idare edin :ph34r: ginchan no koto daaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiisukiiiiiiii :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
  19. forever young

    OP GanGnam Style

    sanji muhteşem hahahaah
  20. green day-favourite son loopta

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Barış D. Baryshx

      Barış D. Baryshx

      "Boulevard Of Broken Dreams" şarkısını favori şarkılarım arasında ;)

  21. yarısına kadar izledim şimdi devam edeceğim, elinize sağlık. bir de sizin gibi güncel bir grubun hardsub encode dersini de ihtiyacımız var. mkv gömme anlatılmış çoğu yerde, hardsub anlatılan da oldukça eski videolar. malum artık programlar değişti. kısacası raw videoya gömülen gömülen altyazı ve ortaya çıkan mp4 dersi istiyoruz :) çeviri-encode gibi işlerle ilgilenmek isteyenlere de elli saat program anlatmaktan kurtulmuş olur çoğu grup. muhtemelen sizin masaüstündeki teamviewerı da bu amaçla kullanıyorsunuz :) grup işi zor hakikaten, vakit ayırıp ders hazırladığınız için tekrar teşekkürler.
  22. forever young

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    ginchan no koto daisuki :) 52-60 küsür
  23. forever young

    ohayo

    hoşbuldum teşekkürler
  24. forever young

    Steins;Gate DVD/BD Reklamı

    böhü demek istiyorum sadece. 13 aralıkta malum yerlere düşse de izlesek.
  25. forever young

    ohayo

    hahahah kenarda dursun okursun bi ara sen de haklısın :P
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.