Jump to content

gök yeleli malikane

Üyeler
  • İçerik sayısı

    22
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

gök yeleli malikane kullanıcısının paylaşımları

  1. gök yeleli malikane

    ( 25 / 25 ) Gakkatsu!

    9. bölüm ne zaman gelecek acaba :D
  2. Şu an çok önemli bir tespit yaptığım için 9. bölümü yarıda kesip geldim: Otobüste o kızıl saçlı ahlaksız herifi Kyouya-san'a aşık zannettikleri zaman yaoi modunda hayal ediyorlar ya, diğerleri şok olmuş bakarken Erika'nın o kısa saçlı arkadaşı hayran hayran bakıyor. Kız fujoshi. Edit: Olmayabilir de, daha dikkatli bakınca facepalm bakışına daha çok benziyor. Edit2: Fujoshi Erika'ymış! Anam!
  3. Şu ikisi sonunda öpüştü ya, omuzlarımdan yük kalktı resmen. Ben olsam çocuğa geri dönmezdim valla. Tek gözü kapalı oğlan iyi, ama benim favorim esas çocuğun esmer arkadaşı. Tam benim tip.
  4. 6 bölüm gitti 6 kaldı :D Kız şu utangaç çocukla devam etsin, harbiden seviyor gibi kızı. Geçen çocuk gibi sahtekar çıkmasın da.
  5. Kullanırdım. Türkiye'de yaşıyoruz, Japonya'da değil. Sokağa çıkıp öldürdüm diye bağırsam gene anlamazlardı benim yaptığımı. Kesin Allah'ın işi der korkardı millet.
  6. İngilizce konuşma yarışması olsaymış keşke :D Japonca tek kurabildiğim cümle ''Kore wa watashi no tomodachi Ahmet desu'' o da %100 yanlıştır. Bir de Japonya'da üstüme gelirlerse ''Yamete!'' diye bağırırım o kadar
  7. Yemin ediyorum o kafe sahnesinde romantikleşince çocuğun dalga geçtiğini anında anladım. Erika kadar salak kız yok, herifi ben daha iyi tanıyorum resmen. Bin defa aynı şeyi yaptı bu hala yiyor. Evlat olsa sevilmez.
  8. gök yeleli malikane

    Merhaba ^-^

    Teşekkürler herkese :D He valla, 2 ayda bitiverir :D Shippuden'le birlikte. Olmaması mı lazım? :o Ben de söylerdim, ama tartışmaktan sıkıldım ^_^ Onu hiç izleyemem işte :D
  9. Merhaba :D Gerçek adım İrem, ama ben sevmiyorum bu adı. İnternette kullandığım isim sürekli değişiyor, şu an Myra ^_^ 13 yaşındayım. Anime, özellikle de Yaoi izlemeyi severim. Çoğu kişinin aksine manga sevmem. Ön kamerası olmayan bir iPhone 3GS'e mahkumum. Gözlük takıyorum. Death Note'da Raito'nun tarafını tuttum. Sabırlı değilimdir, ''Al sana öldürmeye izin veriyoruz'' deseler memlekette insan kalmazdı. Sürekli Naruto'dan konuşan sevdiğim bir arkadaşım var, ama başlamaya korkuyorum çünkü 600 bölümü falan var. Cahil insanlardan ve yargılanmaktan nefret ettiğim için çoğu fikrimi kendime saklar veya anonim olarak yazarım. Her sırrımı anlattığım sadece tek bir arkadaşım var. Çok şiirsel konuşan, 6 yaşında bir kız kardeşim var, daha doğrusu yarı-kardeşim, çünkü babalarımız ayrı. İki tane de üvey ablam var, biri üniversitede okuyor biri daha yeni başladı. Matematiğe kafam basmaz. Down sendromlu insanları çok severim. Sevdiğim diğer şeyler: Kuzenim Yunanistan Yemek Uyumak Kitap okumak İngilizce konuşmak Kulaklıksız müzik açıp millete dinletmek Kendi kendime şarkı söylemek Fanfiction okumak Kim Kardashian'ın oyununu oynamak Şu an bu kadar aklıma geliyor :D
  10. Teşekkürler :happy-onion-head-emoticon:
  11. 4 dakikalık şeye neden bir de jenerik koyuyorlar ki?
  12. O siyah saçlı çocuk iyi sandıydım ben....
  13. gök yeleli malikane

    Japonya'dan Yeni bir Meme Akımı

    Gerçek meme zannedip geldim
  14. Bunu çeviren kişi, seni seviyorum
  15. gök yeleli malikane

    Death Note Kuralları

    3.6 görme gücü ne?
  16. Türkiye'de yaşıyoruz, Japonya'da değil. En basit katili senelerce bulamıyorlar. Kesinlikle kullanıp suçluları öldürürdüm, ama ben insanları şaşırtmayı severim, kalabalık önünde birini görürsem o an kafama esip öldürebilirdim.
  17. gök yeleli malikane

    Ekim 2014 Animeleri Tanıtımı

    Vay be millet iki saat yorum yapmış şunun şusu güzel bunun busu çok iyi bilmemne işleyişi süper izlenir diye :blink: Ben çizimleri utançtan kafamı çevirttirmeyecek kadar iyi olanı izlerim diyordum
  18. gök yeleli malikane

    Anime Hearts Fansub

    Buraya yazmak kesin yasaktır ama şu Hetalia'yı 2. sezondan itibaren çevirir misiniz? Herkes tam Türkiye'nin çıkacağı bölümden önce bırakmış.
  19. Hala Yaoi görünce ıyy gay animesi diyen var. Sonra vay efendim biz niye geri kaldık?
  20. FMA'da Alphonse devamlı abisine niisa diyor ya o nasıl yazılıyor?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.