Jump to content

emrasl1

Üyeler
  • İçerik sayısı

    7
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

emrasl1 kullanıcısının paylaşımları

  1. Merhaba arkadaşlar, türk yapımı çizgi roman grubunu sizlere takdim etmek isterim. - Biz Türklere özel, canlı, heyecanlı ve gerçekçi konular - Manga ve Türk tarzının sentezi, sade ve temiz çizgiler - Tamamen ücretsiz seriler - "Panel-Panel Okuma" teknolojisi ile mobil cihazlar ve küçük ekranlarda kolaylık Adres: https://www.bagu.com/ Facebook: https://www.facebook.com/bagucizgiroman?fref=ts Türkiyede nadir bulunan bu tarz oluşumlara desteklerinizi esirgemeyin arkadaşlar!
  2. emrasl1

    Intro yapımı(yardım)

    dostum sony vegas daha çok videolar üzerinde edit işlemlerin gerçekleştiği bir platformdur aslında, misal adope after effect ile hazırladığın ayrı ayrı videoları vegas üzerinde bir araya getirerek çok güzel introlar çıkarabilirsin, ama milletin hazırladığı hazır template'ler kullanarakda çok güzel intro çıkarabilirsin, biraz reklama giriyor ama işte bu da benım hazırladıgm intro
  3. emrasl1

    merhaba gençler

    Oo webci :D, iyi forumlar :D
  4. emrasl1

    Merhaba Gençler

    Valla dostum onuda izledim, oda çok güzeldir doğrudur :) , zaten 4 tane arşivlemiş oldugum anımelerden ikisi slamdunk ve gto, dierleride bleach naruto shıppuuden :)
  5. merhaba gençler, bendeniz emre, Bilişim sektörü ile debeleniyorum, yaş 21 Animelerde ecci'yi sevmem, genelde ne güdümlü olduğu belli, heleki little girl tarzında karakterleri hiç sevmem, saçma sapan ötesi geliyor bana, (kişisel görüşdür .) Action Shounen animeleri severim, Komedi bazında hele, SlamDunk'a bayılırım, şiddet ötesi fanıyımdır, Ve yaş ilerledikçe az anime izler oldum, ama gittikçe manga-manhwa-webtoon'lara sarıyorum. Genelde millet bunları sessiz kafayla okur ama ben asla sessiz okumam, mutlaka sesin son seviyede olduğu Trance muzik dinlerim, heleki mangada actionlar kopuyorsa Dehşetül Vahşet haz alır ve gaza gelirim :D :D ayrıca şahsım adına ait webtoon blogumada beklerim, link Velhasıl kelam Selamun Aleyküm
  6. Merhaba arkadaşlar, sunumda olan webtoon odaklı grubum adına editörlere yardımcı olması amacıyla, video hazırladım. Bunu sizler ile paylaşmanın bir sakıncasıda olmaz sanırım.Dilerim anlaşılmayan nokta bırakmamışımdır. Burda öğrendiklerinizi mangalarda da uygulayabilirsiniz.
  7. Merhaba arkadaşlar, geçen senelerde çalışmakta olduğum fansub adına göreve başlayanlara yardımcı olması amacıyla bi video hazırlamıştım. Düşündümde bunu sizlerlede paylamanın bi sakıncası olmaz. Seviye bakımından 1. seviyedir. Diğer seviyeleri niye çekmiyorsunuz diyen arkadaşlara bu işlerden felaket ötesi sıkıldığım içindir. Belki ileride pratik bir kaç fansub [Fansubdan kasıt, encode & karaoke effect cart curt ] videosu çekebilirim. belki oda... Ama yinede bu hazırlamış olduğum videonun sizlere olayı kapmanızda daha yardımcı olacağı kanaatindeyim. zaten başlangıcı getirdikten sonra , gerisi çorap söküğü gibi gelir. ben size başlangıcı sunuyorum. umarım faydası dokunur..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.