Jump to content

Yadomi

Üyeler
  • İçerik sayısı

    47
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Yadomi kullanıcısının paylaşımları

  1. Yadomi

    3D2Y Özel Bölüm

    Farkli bir sebep olsa da Zoro olmalıydı diyorum ben de :D Perona'yla geçirdikleri zamanı görmek istiyorum :D
  2. Yadomi

    MekakuCity Actors FanClub (Kagerou Project)

    İngilizce izledim ;-; Bir de Kagerou izlerken sözlere dikkat etmeyenler için açıklayıcı bir şekilde yapsalarmış ;-; Beğenmedim hiç. Kuroha çıkıp şeyi başı dağıtsaydı daha tatmin olurdum. Mutlu son gibi mi yapmaya çalışmışlar hiç bir şey anlamadım ;-; Türkçe çıkınca izlemeyi düşünmüyorum ;-; Puanını düşürdü benim açımdan ;-;
  3. Yadomi

    Mecha Naruto Animesi Hazırlanıyor

    Hahaha :D Hiç hoşuma gitmedi. Naruto serisine yakıştı mı be :( Zaten haftalarda flashback üstüne flashback göreceğiz (Hashirama-Madara flashbackleri uzundu diye hatırlıyorum :C ) bir de "mecha" ??? Yeni oyundan beni soğutan ikinci etken zaten oydu bir de bir bölümü onun yüzünden izleyemeyeceğiz ha? Kishimoto yalan söylüyo adama yazık olmasın diye :D
  4. Magidekiler nasıl Moğol ya. Türkmen obalarından aldıklarını düşünüyordum.
  5. Yadomi

    MekakuCity Actors FanClub (Kagerou Project)

    Çıktığı gibi görmüştüm yeni listeyi :/ No Game No Life'a yenilmemize üzülemedim komedi dalında favorim Bokura wa Minna Kawaisou'ydu onun geri dönmesi (ve bitmesi ;-; ) yetti sevinmeme. :D Ben protesto olarak güncel bölümü bile izlemedim ama geçti mi geçiyo.s Anitrendz bu konuda açıklama yapmıştı, No Game No Life'ın çıktıktan sonra 3 gün oylama zamanı kalıyor ama Mekakucity Actors'ün sadece 16 saat.
  6. Yadomi

    Akame ga Kill'den Yeni Tanıtım Videosu

    4 bölüm okudum aslında ama tipine de kişiliğine de uyan biri seslendirmiş gibi geldi bana... Kimmiş merak ettim.
  7. Yadomi

    Steins;Gate Karakterleri 6 Yıl Sonrasında

    Kurisu'nun saçları ;-; Ne yaptın kendine bacım ya ;-;
  8. Yadomi

    MekakuCity Actors FanClub (Kagerou Project)

    Ondan bahsetmiyorum Mekakucity Actors bölüm çizelgesinden bahsediyorum :P Bu arada oylamaya katılıyor mu herkes? 2 hafta kaldı No Game No Life veya Date a Live II'ye yenilmemeliyiz ;-;
  9. Bizonlarla, Meelo ile birlikte gelenleri diyorsan Hava Yardımcıları onlar. Promise-Search-Rift üçlemesinde bahsedilmişti nasıl oluştukları. Ancak neden orda olduklarından bahsediyorsan bence o üç gözlü teyzeyle ilgili gibi duruyor.
  10. Yadomi

    MekakuCity Actors FanClub (Kagerou Project)

    Neden çizelgede Outer Science yok? ;-;
  11. Yadomi

    Akame ga Kill'den Yeni Tanıtım Videosu

    İzledikten sonra yorum faslıma geçiyorum :P Steins;Gate ile aynı şirket olduğunu görünce sevindim vallahi. :D Mangası biraz açık saçık denebilecek derecedeydi (çıplak ceset açısından :D ilk bölümde sanırım.) Fazla sansür atmamalarını umuyorum. Bir Corpse Party, Shingeki no Kyojin'in izinden gitmelerini umuyorum. (Not: Bu arada Corpse Party ile aynı manga dergisindeydi bunlar. :D ) Makaslı ablanın kesişlerine sansür atmasınlar özellikle. (Spoiler Not: Zaten o ablayı bir süre görebilicez, hiç gerek yok sansüre.) Kaç bölüm olacağı hakkında bilgisi veya tahmini olan var mı? 12-13lükler gibi duruyor ancak kaliteli olduğu için 25-26 olabileceğini de düşündüm. Uzun olmasını umuyorum tabi ki -_- Openinginin hafif kaçtığını düşündüm ama animede görünce fikrim değişebilir. Birkaç tanesininkini duyabildik ama seiyuuları da uygun gibi gözüküyor. Türlerinde romantizm de olacak sanırım.
  12. Hayır gerçekten hava büküyor. Tahminimce ruhsal enerji çok dağıldığı için bükücü olmayanlar da chi ile doldu. Bumi ne olduğunun farkında değil ama üç gözlü teyzenin yıllardır bu anı bekliyormuş gibi bir hali vardı. Umarım düzgün birileri çevirir. Türkanime'de çıkmasını bekleyemeyeceğim yine :unsure:
  13. Yadomi

    Akame ga Kill'den Yeni Tanıtım Videosu

    Ana sitede gördüğüm gibi hemen daldım konuya. İndiriyorum şimdi. :D Teşekkürler^^
  14. Yadomi

    Katakana İle Adınızı Yazmak

    Celal ve Gerard nasıl okunuyor ve yazılıyor acaba?
  15. Yadomi

    MekakuCity Actors FanClub (Kagerou Project)

    Ne işte o cidden zevk alırım ben izlerken yine de :D
  16. Yadomi

    2014 Yaz Sezonu Animeleri Tanıtım Videoları

    Akame ga Kill!'in mangasını okuyorum çok zevkli ve başarılı bir manga *-* Animesini sabırsızlıkla bekliyorum! *aşırı* Ama animatörler ecchinin dozunu kaçıracak gibime geliyor. Gerçi ecchinin dozu kaçınca bir çok zeka oyunu animesinin yanında No Game No Life muhteşem bir eser muamelesi görüyor *neden acaba -_- * Akame de bu yüzden Yaz Sezonunda iyi bir derece alacaktır ^_^ Sword Art Online 1 yıl önce izlediğim ilk animemdi 2.Sezona en çok sevinenlerdenim sanırım. :) Ama trailer ilk duyurulduğundan beri bir Asuna görememek dokunuyor açıkçası. :angry: Ayrıca sanki grafikleri fazla sanal kalmış gibi geldi "GGO"nun. SAO'yu geçtim ALO'nun bile yanında ezik kalacak mı ne. :huh: <_< 17 Temmuz'da Noragami OVA çıkacakmış -bu konunun neresinde gördüm bilmiyorum artık da- unuttuk artık olayı yani :angry: Umarım özlemimizi karşılar. Öyle türleri inceleyince dikkatimi çeken tek Momokyun Sword ve Rail Wars! oldu. Momokyun Sword'un videosu bilmiyorum yani çok "genel izleyici" gibi :lol: Ama Rail Wars! da bekleyeceğim serilerden.
  17. Kirito yok hayret :P Sasuke ve Robin benim.
  18. Resim gözükseydi güzel olacaktı *-* Dünya Genelinde ikinci değil mi? No Game No Life'dan eksiği var sonuçta: Ecchi. :S *ima*
  19. Yadomi

    MekakuCity Actors FanClub (Kagerou Project)

    Beni de ekleyin *-* Act.08'in sonundaki Lost Time Memory -farklıydı ama daha güzeldi- kim tarafından söylendi? Shintaro'nun seiyuusu muydu yoksa rastgele mi? Artı olarak o sondaki LTM'de Outer Science'dan bir kare vardı gibime geldi ._. Marry de bir tuhaftı spoiler verebilir misiniz?
  20. 1. Mekakucity Actors 2. Fairy Tail II 3. Bokura wa Minna Kawaisou 4. Soredemo Sekai wa Utsukushii 5. No Game No Life Diye düşünüyorum aslında. Ancak Fairy Tail ve No Game No Life'ın oyları favorimi tehlikeye düşürecek derecede fazla :D O yüzden o ikisine vermedim. (Aslında Fairy Tail II diye girilmesi saçma geliyor sonuçta hikaye kaldığı yerden devam etti... Küçümsenmiş gibi hissettim ilk gördüğümde.) Sonuç olarak Mekakucity Actors, Bokura wa Minna Kawaisou ve Soredemo Sekai wa Utsukushii'ye oylarımı verdim. Yine de sadece çevirisinin çıktığı günlerden bile Kawaisou ve Sekai wa Utsukushii'nin iyi bir derece alamayacağını öngörebiliyorum.
  21. Mekakucity Actors şu an bu yılın en iyisi benim için.

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. eXt

      eXt

      Şu an lisetelerde No game No life 1. :D

      Kagerou Project 2. sırada ne yazık ki :S

    3. Yadomi

      Yadomi

      Fairy Tail'i şunlarla karşılaştırmıyorum bile ...

    4. Gizemlibiri

      Gizemlibiri

      Sakin olun ve Gun gale online yi bekleyin :) bence patlama yapcak off temmuza kadar çok var

  22. Ben Osmanlı'yı severim, çoğu otaku gibi değilimdir yanlış anlaşılmasın diye baştan söyleyeyim. Padişahların her şeyini anlatamazlar çünkü onlar çocuk. Yapabilecekleri sadece savaşları ve saray kültürünü anlatmak. Çok canice, beni bile etkileyen olaylar var. Onları göstermeyecekler, sonuç olarak çocuklar tarihi tam olarak anlayamayacaklar. Eski Türk kültürü zaten yok oldu- olacak. Onlarla ilgili yapsalar daha iyi olurdu. Çocuklar Osmanlı'yı kitaplardan öğrenebilirler. Pokemon'u izleyemiyorum ben, çok çocuksu geliyor. Hem Pikaçu ne zamandan beri uçabiliyor ki çocuk atmış kendini ? Dede Korkut var, Neden Oğuz Han olmayasın? En azından düşmanları kim bilirler. Çinliler ve Rusların ezeli düşmanlar olduğunu anlarlar.
  23. Yadomi

    Takumi Yuzuki Giriş Yapar.

    Hayır herhangi bir anime karakteri değil bu. İçinde Yuzuki geçen bir anime izlemedim. Japon isimleri arasından seçtiğim bir isim. Takumi ise alıntı :ph34r: Genel nickim başka bir şeydir, bilerek kullanmadım. Belki ileride değiştirebilirim.One Piece de var, tercih derken? Hentai mi izleyeyim? Eğlenmek için izliyorum ben. Hoşbulduk. Ben I.Kısım'ı daha çok severim, orada Sasuke çoğunlukla iyi bir karakterdi sebebi bu. Ben İtachi'yi de seviyorum -_- Naruto-Sasuke arkadaşlığı çok güzeldi keşke hiç timeskip olmasaydı. Konoha History Filler Arc'ı sırf Sasuke-Naruto arkadaşlığı için izledim. İlk sezonu pek sevilmez Avatar fandom arasında, ben ayrım yapmıyorum gerçi.
  24. Bence komik sahneler vardı. Ama öyle çok sarmıyor. Daha 2.Bölüme kadar izleyebilmiştim. Ama devam etsin. Bence Lee en uygun karakter. [byakusharingan:D]
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.