Jump to content

AlucardHell

Üyeler
  • İçerik sayısı

    1557
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    2

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    AlucardHell got a reaction from AndaAtsushi in Senin yaptıktan sonra pişman olduğun şey ne ?   
    sahurda az su içtiğim için pişmanım :D
  2. Beğen
    AlucardHell got a reaction from AndaAtsushi in Anime veya Manga serisini çok kötü anlat!   
    Bir tane keko var yeni doğmuş bebeklerden bile çok ağlıyo bi psikopat kız da bu çocuğu susturmak için gerekirse adam öldürüyo
  3. Beğen
    AlucardHell got a reaction from sphinxd in Zorunlu güldügünüz durumlar hakkında ne düşünüyorsunuz?   
    Hoca belki bi kıyak çeker umuduyla kaç tane berbat espriye güldük be kardeşim
  4. Beğen
    AlucardHell reacted to animiya in Animiya YouTube Kanalı   
    Çok teşekkür ederim hocam :) Kalıcı bir kanal olması ümidi ve gayretiyle
  5. Beğen
    AlucardHell reacted to So-Baka in Boruto Anime 2017 Nisan Ayında Seyirciyle Buluşuyor!   
    Çoğumuzun bildiği ve zamanında merakla izlediği Naruto serisinin bir nevi devamı niteliğindeki Boruto, Naruto hayranlarının ilgisini çekeceğe benziyor. Muhtemelen Boruto filminden sonra seyircilerin aklında az çok nasıl bir seri olacağı belli olmuştur. Masashi Kishimoto 'nun yaptığı röportajda söylediği şu cümle okuyanları yeni gelecek olan seri için daha da heyecanlandırdı.
     

     
    Masashi Kishimoto röportajında "Bu seriyi Naruto 'dan daha iyi yapmak gibi bir hedefim var" sözüyle Nisan ayını iple çekilmez bir hale getirdi. Yeni sezon hakkında verilen bilgiler sadece yayınlanma tarihiyle sınırlı oldu. Umarım seyirciler Naruto 'da bulduğu heyecanı Boruto 'da da yakayabilir...
     
     
  6. Beğen
    AlucardHell reacted to DHspark in TRART Ödüllü Yılbaşı Temalı Çizim Yarışması   
    TRART Ödüllü Yılbaşı Temalı Çizim Yarışması
      Evet arkadaşlar 2017 yılına güzel bir yarışmayla girelim istedik. Konu Yılbaşı ve Yeni yıl olacak, çalışmanız imgesel çizim veya herhangi bir fan art çizimi olabilir, isterseniz bir manzara resmide çizebilirsiniz. Yılbaşı teması dışına çıkmadıkça sınırlarını belirlemek sizin ellerinizde.

    www.trart.org   KATILIMCILAR İÇİN KURALLAR   Facebook adresimizde paylaştığımız yarışma afişini KENDİ FACEBOOK PROFİLİNİZDE herkese açık bir şekilde paylaşmanız gereklidir. Afiş için "TIKLAYINIZ" Yılbaşı teması dışında yapılan çalışmalar kabul edilmeyecektir. Çizimde bir ölçüt sınırlaması yoktur (genişlik x uzunluk) Mevcut bir çizimle katılmak yasaktır, kendinize ait, yarışma başlangıç tarihinden sonra çizdiğiniz yeni bir çalışma olmalıdır. Her katılımcı sadece bir çalışma ile katılabilir. Katılımcılar çalışmalarının uygun bir yerine "YENİ YILDA TRART'DA" yazısını büyük harflerle yazmalıdırlar.  Çalışmayı renklendirmek katılımcıya kalmıştır. Kuru boya, sulu boya, marker boyama, pastel boyama, dijital boyama vb. bütün boyama yöntemleri serbesttir. Dijital çizim serbesttir. Yarışma başlangıç tarihi 06.12.2016 - Son katılım tarihi 30.12.2016'dir. Bu tarihler dışında gelen çalışmalar kabul edilmeyecektir. Kazanan katılımcı yılbaşı gecesi açıklanacaktır. Çalışmalarını tasarlayan arkadaşlar çalışmalarını, bir upload sitesinde upload ettikten sonra linkini aşağıdaki adreslerden birine göndermelidir.

    ÇALIŞMALARIN GÖNDERİLEBİLECEĞİ ADRESLER  
    TRART'a üye olanlar bu hesaba özel mesaj atarak  -->   http://www.trart.org/members/darkhall.2/

    Üye olmayanlar Facebook adresimize özel mesaj atarak     -->  https://www.facebook.com/trart.org/

    E-mail adresimize göndermek isteyenler için adresimiz  -->  [email protected]


    NOT: Çalışmanızı herhangi bir upload sitesinden upload ettikten sonra upload linkini kopyalayıp onu göndermelisiniz.


    ÖDÜLLER
        Sakura Pigma Micron Çizim Kalemi 6'lı Set 6 Aralık 2016, Ödül Puanı İle Alınan Ürünler Sakura Pigma Micron Çizim Kalemi 6'lı Set (0.05 - 0.1 - 0.2 - 0.3 - 0.5 - 0.8)   Lutart 100 gr. 100 syf. A4 Sketchbook (Eskiz Defteri)   YARIŞMA SONUÇLARI Yarışma sonuçları Jüri kararı ile Yılbaşı akşamı duyurulacaktır.  
     
  7. Beğen
    AlucardHell reacted to 3n4bL3 in Alımlar Başlamıştır.   
    Merhaba arkadaşlar,
    Sitemize çevirmen, Haber editörü, Anime Tanıtımı ve İnceleme Yapabilecek kişi/kişiler, Grafiker, Zamanlayıcı ve Redaktör alımı yapılacaktır.
    Başvuru için : [email protected] adresini skype olarak ekleyebilirsiniz.
    Detaylı bilgi için skype ekleyiniz.
     

     
  8. Beğen
    AlucardHell reacted to kira90 in Aitr Fansub   
    Türkiyenin en farklı ve kaliteli fansub gruplarından birisi olan eski adıyla animeindirtr yeni adıyla Aitr Fansub grubumuz siz değerli anime severler için bir çok anime çalışmasında görev verdik ve vermeye de devam ediyoruz. Şu an aktif olarak .root serilerini, one piece ve Mouretsu Pirates sunumlarını yapmaktayız. Ayrıca sitemiz üzerinden de bu sunumlarımıza ulaşma şansınız bulunmakta. Sizde sitemize ziyaret edip bizim hakkımızda daha çok bilgi sahibi olabilir ve bizlerle ekip arkadaşı olabilirsiniz.
     
    Forum adresimiz: Forum adresi
    Online anime izleme sitesi: Turkce anime izle
  9. Beğen
    AlucardHell reacted to MelodyArLu in Çizimlerim. (Kendi Karakterlerim & FanArt'lar) Güncellendi 31.12.2016   
    Eskiden (Yaklaşık 7 Sene Önce) desen dersi alıyordum fakat sonradan özel nedenlerden dolayı bir kaçış yaptım. Şimdilerde ise tam üç aydan beri yeniden çizmeye başladım.
    Çünkü çizmek benim için çok önemli. Görsel Roman üzerinde çalışıyorum. (Kendi kitabım için.) Yazarlık konusunda ise doğuştan yetenekliyim. (Çizimlerde belki yıllarca iddialı olamayacağım fakat yazarlıkta iddialıyım o yüzden böyle bir şey ima ettim. xD)
     
    Tamamen benim yarattığım karakterler;
     
     
    FanArtlar (Sırayla);
     
    Son Goku;
    Kuroo Tetsurou;
    Chibi Hinata Shouyou;
    Zamasu;
    Nakamura Sawa;
     
  10. Beğen
    AlucardHell got a reaction from bonjour in Pokémon XY&Z Disney Channel'da.   
    Biz Pokemon'la büyüdük. İlk sezon kadar kadar iyi olmasa da yeni neslin televizyonda Pokemon izleyebilmesi çok güzel. Umarım hiçbir çocuk pencereden atlayıp da yayından kaldırılmasına sebep olmaz.
  11. Beğen
    AlucardHell got a reaction from symztrk28 in One Punch Man 2. Sezon Duyuruldu!   
    Muhteşem haber !
  12. Beğen
    AlucardHell reacted to Barış D. Baryshx in Japonlara Göre En İyi Anime Açılışları   
    Japon ilkokul ve ortaokul çocukları oylamış olabilir. Bir Paranoia Agent, Ghost in the shell, Texhnolyze, Toradora, Death Note, Kaiji 2, Ergo Proxy, Berserk'den birileri olmalıydı...
  13. Beğen
    AlucardHell reacted to bonjour in Yowamushi Pedal Her gün Kidz TV'de.   
    Arkadaşlar yeni başladı. Her gün 12.30 - 16.30 - 23.00 'te Kidz TV'de.
    23.00'de yayınlanan Animez kuşağında olduğundan alt yazılı olabilir izlemedim ama diğer yayınlar Türkçe dublaj. Dublajda fena değil izlenebilir.

    Yowamushi Pedal
    Liseye yeni başlayan Sakamichi Onada anime ve mangaları çok sevmektedir. Önceki okulunda ilgi duyduğu şeyler hakkında pek sohbet edecek kimse bulamayan Onoda, yeni okulunda Anime klubüne üye olarak bu sorununu çözmeyi planlamaktadır fakat ne yazık ki Anime Klubünün yeteri kadar üye toplayamadağından açılamayacağını öğrenir. Küçüklüğünden itibaren mütevazi bisikletini kullanan Onada, sürüş yeteneği sayesinde okulun bisiklet takımından Naruko ve Imaizumi’nin dikkatini çeker. Naruko ve Imaizumi, Onada’yı takıma katmak için ellerinden geleni yapacaklardır.
    http://kidz.com.tr/dizi/yowamushi-pedal/784166c0-58b2-49df-83b3-a67400efe2be
  14. Beğen
    AlucardHell got a reaction from jans09 in [ANKET] 2016 Bahar Animeleri Oylaması   
    Boku no Hero Academia , Ushio to Tora ve Re : Zero animeleri iyidi.
  15. Beğen
    AlucardHell got a reaction from jans09 in (Anket) En Sevdiğiniz Anime Türleri?   
    Shounen, Seinen, Komedi, Okul, Dram türlerini genel olarak izlerim.
  16. Beğen
    AlucardHell got a reaction from JusTiMe in En İyi Aşk Hikayelerinin Yer Aldığı 10 Anime   
    Kimi ni Todoke haketmiş diyebilirim ama  Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru 'yu daha ön sıralarda beklerdim. Shigatsu wa Kimi no Uso da listede olabilirdi.
  17. Beğen
    AlucardHell got a reaction from Barış D. Baryshx in Masashi Kishimoto Naruto’nun Ardından Yeni Mangaya Hazırlanıyor   
    Togashi'nin yeni manga planlaması komik değil gülünç bence. Hunter x Hunter ömür boyu bitmez
  18. Beğen
    AlucardHell reacted to Nones in Naruto Shippuuden’in Doldurma Bölümü Reyting Listesine Girdi   
    Japonya’da Naruto Shippuuden’in Doldurma Bölümü Reyting Listesine Girdi
     
    Naruto’nun mangası biteli neredeyse 2 yıl oldu. Üstüne yeni anime filmleri, yeni jenerasyon karakterler, Boruto mangası ve daha niceleri geldi ve Japonlar onları da tükettiler. Bu sırada Naruto Shippuuden de pek ilerlemek bilmedi. Doldurma bölüm üstüne doldurma bölüm, sık sık verilen yayın araları derken bugüne kadar uzatıldı. Bütün bunlara rağmen Japonların Naruto Shippuuden’i izlemediğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
    Naruto Shippuuden geçen hafta Japonya’da top 10 reyting listesine girmeyi başardı. Hem de 21 Temmuz’da yayımlanan doldurma bölümüyle!
    Crayon Shin-chan – 22 Temmuz  Doraemon – 22 Temmuz Detective Conan – 23 Temmuz Pokémon XY & Z – 21 Temmuz Yo-kai Watch – 22 Temmuz Ace Attorney – 23 Temmuz Folktales from Japan – 24 Temmuz Mahō Tsukai Precure! – 24 Temmuz Naruto Shippuuden – 21 Temmuz Animated O-saru no George – 23 Temmuz
    Video Research şirketinin açıkladığı veriler Kanto Bölgesi’ne dayanarak açıklanmış ve başta Japonya’daki en çok izlenen anime Sazae-san dahil olmak üzere bazı animelerin geçtiğimiz hafta yayımlanmadığı da belirtilmiş. Ancak burada sürpriz olan bunca zaman sonra bile Naruto Shippuuden’in doldurma bölümlerinin Japonya’da ilgi görüyor olması. Bu arada listede Ace Attorney’i görmüşken söylemeden edemeyeceğim; seriye ilgi duyan biri olarak bile ilk bölümden fazlasına dayanamadım. Japonya’daki popülerliği tartışılmaz ama o nasıl bir anime yapımı öyle yahu!
    Son olarak TV Tokyo’nun Nisan 2015 – Mart 2016 arasını kapsayan mali yıl döneminde de en çok geliri Naruto’dan sağladığını hatırlatmakta fayda var
    Kaynak: www.animefantastica.com
  19. Beğen
    AlucardHell got a reaction from Jiangshi in Anime'ye kendini fazla kaptıran Japon genç   
    Çocuğun hayalleriyle oynamış be hocası :D
  20. Beğen
    AlucardHell reacted to elif1040 in elif1040 çalışmaları   
    Yok ben png'sini bulup editledim :)
    Yoo hayır, avatar profil resimlerimiz, aslında evet Avatar bir çizim ama forumlarda avatar profil fotoğrafı olarak geçiyor. Teşekkür ederim, kullanabilirsiniz. :)
    Teşekkür ederim, kullanabilirsiniz :)
  21. Beğen
    AlucardHell reacted to Berker51 in Bleach’in Kalan Bölüm Sayısı Hakkında Açıklama   
    Bleach’in Bitmesine Kadar Kaldı?
     
    Yakında finalini gerçekleştireceğinin açıklanmasının ardından son dönemlerde Weekly Shonen Jump’ta gözler Bleach’in üzerine çevrilmiş durumda. 675. bölümden itibaren başlayacak ve Japonya’da sonbaharda çıkacak olan Bleach 74. Cilt’in son cilt olacağını sizlerle paylaşmıştık. Ancak şimdiye kadar kaç bölüm kaldığıyla ilgili herhangi bir bilgi verilmemişti.
    Viz Media’dan Shonen Jump’ın Global Asbaşkanı Sasaki Hisashi, mangaka Tite Kubo’ya ait Bleach mangasının 10 haftadan kısa bir sürede sona ereceğini söyledi. Buna göre 72. ve 73. ciltleri 11’er bölüm içeren Bleach mangasının final cildinde fazladan birkaç bölümün yer alma ihtimali yüksek görünüyor.

        Kaynak: AnimeFantastica
     
  22. Beğen
    AlucardHell reacted to Berker51 in Bleach Ne Zaman Bitecek? Bleach Mangası Sona Yaklaştı!   
    Bleach Ne Zaman Bitecek? Tite Kubo’nun Mangası Bleach Artık Sona Yaklaştı
     
    Weekly Shonen Jump, 31. sayısında Bleach’in sona yaklaştığını duyurdu. Bleach’in 680. bölümünde yapılan bu duyuruda, manganın sona yaklaştığının belirtilmesinin yanında sona kaç bölüm kaldığı ise kasıtlı olarak karalanmış durumda.

    2001 yılından itibaren Tite Kubo’nun kaleminden bizlere ulaşan Bleach, 2004 yılında başlayıp 2012 yılında sonlanmış 366 bölümlük anime serisine, 4 tane filme, pek çok oyun ve roman adaptasyonuna ve bu yaz sahnelenecek olan yeni gösteriyle beraber 11 sahne gösterisine sahip. Devam ettiği takdirde 7 Ağustos 2016 tarihinde Bleach 15. yılını doldurmuş olacak. “Bir zamanların üç büyükleri” içerisinde yer alan bir başka manga Naruto da 15. yılını doldurmasının ardından çok kısa bir sürede sona ermişti.
    Peki sizce manganın sona ermesine kaç bölüm kalmış olabilir?
     
    Kaynak: AnimeFantastica
     
  23. Beğen
    AlucardHell got a reaction from boozy in Selamlar herkese   
    Hoş geldin :) Kendini tam olarak hazır hissettiğin zaman çeviri işinde başarılı olabilirsin umarım
  24. Beğen
    AlucardHell got a reaction from Yusuf60 in Animelerden Bir Ordu Kursanız Komutanı Kim Olurdu?   
    Lelouch Vi Britannia kesinlikle. Bir komutanda olması gereken özelliklerden çok daha fazlasına sahip.
  25. Beğen
    AlucardHell got a reaction from Yusuf60 in Ben yeni üye   
    Hoş geldin :D
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.