Jump to content

asci

Kayıtlı Üye
    822
  • Last visited

• Days Won

18

Reputation Activity

1. Beğen
    asci got a reaction from Kadir- for a status update, Unuttum mu buraları tabiki hayır:D nasılsınız gençler:)))   
    Unuttum mu buraları tabiki hayır:D
    nasılsınız gençler:)))
  2. Beğen
    asci got a reaction from xemerius for a status update, Napsak da buralar eski cıvıl cıvıl, Fairy Tail lonca binası gibi, günlerine geri döne   
    Napsak da buralar eski cıvıl cıvıl, Fairy Tail lonca binası gibi, günlerine geri dönerdi ki..
  3. Beğen
    asci reacted to jans09 for a status update, Zamanında çok dinlediğim Grup Vitaminin şu sözleri tam benlik şuan.... "Gavur yapmış   
    Zamanında çok dinlediğim Grup Vitaminin şu sözleri tam benlik şuan.... "Gavur yapmış icat etmiş kahrını ben çekerim, pin kodumu unuttum isyan ederim!" 

4. Beğen
    asci got a reaction from Red-King for a status update, Selam millet, nasılsınız bakalım ne zamandır gelemiyorum unuttunuz mu beni:)   
    Selam millet, nasılsınız bakalım ne zamandır gelemiyorum unuttunuz mu beni:)
  5. Beğen
    asci got a reaction from historianWeeb for a status update, Ne kadar zaman oldu ara vereli,geri dönüş mü yapsam artık ne?   
    Ne kadar zaman oldu ara vereli,geri dönüş mü yapsam artık ne?
  6. Beğen
    asci reacted to Mileydi for a status update, Doğum günün kutlu olsun bro nice sağlıklı, sıhhatli, neşeli, kahkahalı, aşklı meşkli,   
    Doğum günün kutlu olsun bro nice sağlıklı, sıhhatli, neşeli, kahkahalı, aşklı meşkli, paralı yeni yaşlara (:
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.