-
Last visited
-
Days Won
15
Reputation Activity
-
zaman reacted to Amygirl for a status update, "Onlar güçsüzdü. Bu yüzden öldüler. Bizler de güçsüzdük. Onları kurtaramadık." İlk bö
"Onlar güçsüzdü. Bu yüzden öldüler. Bizler de güçsüzdük. Onları kurtaramadık."
İlk bölümden bir replik yapıştırdım valla
-
-
zaman reacted to Pseudohomophylus for a status update, Merhabalar bugün normalden farklı ama önemli bir konuda duyuruda bulunma niyetindeyim
Merhabalar bugün normalden farklı ama önemli bir konuda duyuruda bulunma niyetindeyim.
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisi, 25 yaşındaki karaciğer kanseri tedavisi gören Hilal POLAT arkadaşımıza karaciğer nakli için kan grubu "0" veya "A" olan karaciğer vericisi(donörü) aranıyor. Kan grubu uyumlu ve donör olmak isteyen kişilerin en kısa zamanda Enes POLAT 'a ulaşmalarını rica ediyorum. Durumun hayati ve sürenin kısıtlı olduğunu da ekleyerek duyuruyu sonlandırıyorum.
İletişim tel: +90(531)-231-6185
Arkadaşlar kan uyumluluğu sağlansa da çoğu zaman doku uyumu sağlanamıyor bu nedenle duyurunun
olabildiğince geniş bir kitleye ulaşması elimizden gelen tek şey maalesef
Hepinize sağlıklı günler dilerim.
-
zaman got a reaction from Pseudohomophylus for a status update, Selamun aleyküm arkadaşlar. GÜNCELLEME 07.04.2022 NEW CREW JOY BOY
Selamun aleyküm arkadaşlar. GÜNCELLEME 07.04.2022 NEW CREW JOY BOY
-
zaman got a reaction from Aechee for a status update, Selamun aleyküm arkadaşlar. GÜNCELLEME 07.04.2022 NEW CREW JOY BOY
Selamun aleyküm arkadaşlar. GÜNCELLEME 07.04.2022 NEW CREW JOY BOY
-
zaman reacted to Singularity for a status update, Nezuko figürü ile Miss gibi oldu masam
Nezuko figürü ile Miss gibi oldu masam
-
zaman got a reaction from Pseudohomophylus for a status update, Selamun aleyküm arkadaşlar. GÜNCELLEME 04.04.2022
Selamun aleyküm arkadaşlar. GÜNCELLEME 04.04.2022
-
-
zaman got a reaction from Baykus for a status update, Merhaba küçük Alemler, Bir an olur sanırsın hayat bu. Sanırsın, yanılırsın. Sonra anl
Merhaba küçük Alemler,
Bir an olur sanırsın hayat bu. Sanırsın, yanılırsın.
Sonra anlarsın; sanırsın, yanılırsın.
İşte hayat bu. Sanırsın, yanılırsın
-
zaman got a reaction from Pseudohomophylus for a status update, -Yukarı tırmanmadan göremezsin. -Tırmanmadan bilemezsin. -Denemezsen göremezsin. -İyi
-Yukarı tırmanmadan göremezsin.
-Tırmanmadan bilemezsin.
-Denemezsen göremezsin.
-İyiyim iyiyim sadece basamadım.
-Sonunda.
-Sıra sende. sensei
-Duvara tırmanmazsan bir şey göremezsin.
-
zaman got a reaction from Serhat Zeraora for a status update, -Yukarı tırmanmadan göremezsin. -Tırmanmadan bilemezsin. -Denemezsen göremezsin. -İyi
-Yukarı tırmanmadan göremezsin.
-Tırmanmadan bilemezsin.
-Denemezsen göremezsin.
-İyiyim iyiyim sadece basamadım.
-Sonunda.
-Sıra sende. sensei
-Duvara tırmanmazsan bir şey göremezsin.
-
zaman reacted to Amygirl for a status update, https://myanimelist.net/news/55494221 Kahroldum
https://myanimelist.net/news/55494221
Kahroldum
-
zaman got a reaction from Gallardo for a status update, Kayıtlı Üye Bir an olur sanırsın hayat bu. Sanırsın, yanılırsın. Sonra anlarsın; sanı
Kayıtlı Üye Bir an olur sanırsın hayat bu. Sanırsın, yanılırsın.
Sonra anlarsın; sanırsın, yanılırsın.
İşte hayat bu. Sanırsın, yanılırsın