Jump to content

77asdor77

Üyeler
  • İçerik sayısı

    23
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

1 Takipçi

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Male

77asdor77 üyemizin başarıları

  1. bir umut devamını bekliyoruz ama gelmiyecek sanırım :mellow:
  2. geçmiş olsun soranohikari umarım iyileşirsin, bölüm için teşekkürler.
  3. oo çok iyi inşallah biri çevirir çıktığında ve ayda 1 olmaz umarım :D
  4. 77asdor77

    En Sevdiğiniz / Unutulmaz Anime Replikleri

    İnsanlar ölmekten nefret eder. Öldürmekten de nefret eder. Diğerlerini ağlatmaktan nefret ederler ve ağlatmaktan. Birinin hayatını seçememek nasıl hissettirir? Peki ya ailenden biri öldüğünde? ya da sevdiğin biri öldüğünde? Kimse böyle şeyleri istemez. Neden Dünya hala bu arzular ve acılar karşısında gülüyor. Hiçbir zaman bir şeyleri değiştirmek gibi bir arzum olmadı. Ama değişmezse üzücü olabilir. Artık başka hiçbirşey kaybetmek istemiyorum. Can sıkıcı bir hikaye, ama şimdi ilerlemenin zamanı geldi. Şu andan itibaren, hep başka yollara bakıyordum ama, eğer nedene ihtiyacım varsa, geçmişime iyice bakmalıyım ve her nasılsa kimsenin hiçbirşey kaybetmeyeceği bir dünya yaratmalıyım. Herkesin gülebildiği bir dünya ve şekerlemelerin sorun olmadığı bir dünya -Ryner Lute (The Legend of the Legendary Heroes)
  5. Seitokai no ichizon lv.2 animeside yarım bırakılmış. ilk bölümü var gerisi yok 10 bölümü var bir arkadaş alır inşallah (ilk serisi seitokai no ichizon tamamlanmış)
  6. O.O gerçekten tebrik ederim. Ülkemizde henüz light novel çevirisi yapan grup sayısı bir elin parmak sayısını geçmez. yeni bölüm biriksin öyle okuyacağım , konusu güzele benziyor. Çeviride başarılar.
  7. 77asdor77

    Çevirgeç EAL

    Öğretmeninize hayran kaldım :D valla çok şanslısınız :D bu arada light novel çevirisinin sitede sadece 1.kısmı var acaba diger kısımlar gelicekmi (4.kısıma kadar çevirdik demişsiniz) o yüzden sordum :)
  8. iyi güzele benziyor asunayı konuda göremedim yeni kız gelmis o.o. Kiritonunda tip şemal degismis bakalım nasıl olucak bu sezon.. Bu arada 2014 dedilerde sonbaharda çıkarırlarsa nanayı yedik.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.