-
Last visited
-
Days Won
22
Reputation Activity
-
-
sadece okan got a reaction from OnUc13 in Animelerden etkilenmeler.
sabah bi kalkıyorum biri ohayo diyo diğeri eve girince tadaimaa diyo :D ne bekliyon bu öğrenci evinden :D
-
sadece okan got a reaction from Celine in Bir Animeyi Gerçekten Seven Biri Doldurma (Filler) Bölüm Atlar mı?
naruto izliyorsan öyle bi atlarsın ki :D
-
sadece okan got a reaction from Ocarina in Bilinemeyen veya Unutulan Animeler için Yardım Başlığı
aynen çevirilse çok güzel olurdu :D baya severdim çocukken ama bulamadım nette çevirisini yapanı
nostaljini dibi :D
-
sadece okan got a reaction from Ocarina in Bilinemeyen veya Unutulan Animeler için Yardım Başlığı
allah rızası için şu animeyi bulup çevirin ya :D
-
sadece okan got a reaction from Bonten in Ne Dinliyorsun? (müziksiz hayat hayat mı be, diyenlerin mekanı)
-
sadece okan got a reaction from Bonten in Ne Dinliyorsun? (müziksiz hayat hayat mı be, diyenlerin mekanı)
-
sadece okan reacted to Ecciel in Doki Doki Edebiyat Kulübü! Türkçe Çeviri Projesi
BakaYume Çeviri Ekibi olarak yeni çeviri projemizi sizlere gururla sunarız: Doki Doki Edebiyat Kulübü!
Bu görsel romanda güzel mi güzel dört kızın bulunduğu bir edebiyat kulübüne katılan bir baş karakteri canlandıracaksınız. Bakalım kalplerine giden yolu yazabilecek misiniz.
Çeviri oranı %70'e ulaşmıştır. Tahmini bir çıkış tarihi veremiyoruz ancak en kısa sürede yamayı tamamlamak için çalışıyoruz. Güncellemeler için takipte kalın!
-
sadece okan reacted to Barış D. Baryshx in Doğum Günü Kutlama Bölümü
Yeni gördüm, doğum günün kutlu olsun @sadece okan ;)
-
sadece okan reacted to Gallardo in Doğum Günü Kutlama Bölümü
@sadece okan 1 saat rötarlı oldu ama doğum günün kutlu olsun :)
-
sadece okan got a reaction from quincy in Doğum Günü Kutlama Bölümü
@quincy teşekkür ederim yarı quincy yarı arrancar yarı shinigami kardeşim.
-
sadece okan got a reaction from Gallardo in Ne Dinliyorsun? (müziksiz hayat hayat mı be, diyenlerin mekanı)
bunu cam kenarında ki güvercinlere dinlettim hepsi kartala dönüştü.
-
sadece okan got a reaction from Miyooo in Ne Dinliyorsun? (müziksiz hayat hayat mı be, diyenlerin mekanı)
-
sadece okan got a reaction from Rakuncuk in Ne Dinliyorsun? (müziksiz hayat hayat mı be, diyenlerin mekanı)
günde 1 kere dinlemek vücuda iyi geliyor.
-
-
-
-
sadece okan reacted to Barış D. Baryshx in Ramazan ve Kurban Bayramları Kutlama Konusu
Kurban Bayramınız Mübarek Olsun
-
sadece okan got a reaction from Rakuncuk in Ruh İkizi
bütün zevkleriniz aynıysa iyi anlaşamazsınız :D birbirinizin eksiklerini tamamlamanız lazım :D aynısı olursa sürekli çatışma olur
-
sadece okan got a reaction from sphinxd in Ruh İkizi
bütün zevkleriniz aynıysa iyi anlaşamazsınız :D birbirinizin eksiklerini tamamlamanız lazım :D aynısı olursa sürekli çatışma olur
-
sadece okan got a reaction from MadMonkey in Ne Dinliyorsun? (müziksiz hayat hayat mı be, diyenlerin mekanı)
-
sadece okan got a reaction from ciddenmisin in Size Göre En Güzel Kız Anime Karakteri ?
steins gate : makise kirisu
-
sadece okan got a reaction from volkanvural in Ne Dinliyorsun? (müziksiz hayat hayat mı be, diyenlerin mekanı)
-
sadece okan got a reaction from volkanvural in Ne Dinliyorsun? (müziksiz hayat hayat mı be, diyenlerin mekanı)
-