Jump to content

GoldenDarkness

Üyeler
  • İçerik sayısı

    10
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

1 Takipçi

GoldenDarkness üyemizin başarıları

  1. İşte doğru düzgün bir şeyler yapmanın bedelini ödediler. TWGOK'a da yeni sezon çıkmaz artık. Burdan Japon otakuların %80'inin sülalesini selamlıyorum .................. malları. Şimdi y... kürek animeler sarsın etrafı.
  2. 10. Bölüm ne zaman çevirilir dün geldi de?
  3. GoldenDarkness

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    Açtım tekrardan Baka-Test'in birkaç bölümünü izledim seriyi daha önce bitirmeme rağmen hala güldürüyor :D.
  4. @Amygirl, konuların birleştirildiğinden ve aynı konunun sitede bulunduğundan haberim yoktu içimden site yöneticilerine küfür ediyordum "Gelir gelmez yapılır mı lan bu, suçum neydi de konumu kapattınız o kadar yorum yapmıştım" diyerek :D
  5. Silinmemiş zaten aynı konu varmış benim konudaki mesajları o konuya atmışlar. Ben de diyordum bu foruma gelmemden hoşlanmadı mı kimse diye :D

    1. Amygirl

      Amygirl

      Birisi sağda solda yeni üyeleri sevmiyor bu forum ahalisi diye laf mı söylüyorlar nedir? Neden sevmeyelim. Benim görevim forumun düzenini sağlamak bir konu açarken forumda buna benzer bir konu açılmış mı bakmak gerekir. Açtığın konuyu yerinde bulamıyorsan özel mesajda ya da durumunda nedenini küfretmeden sorabilirsin :) Genelde konuya müdahale nedenimizi söylüyoruz konuda ama konu birleştirilince açıklamamı görememiş olabilirsin.

  6. Ulan yeni kayıt oldum ilk kez bu forumda konu açtım silinmiş vay a.k

    1. Toprakezgi

      Toprakezgi

      Yersiz kısaltmalar yapmazsınız iyi olur. Yeni üyemize sözlü uyarı olsun bu.

  7. Higurashi'de Keiichi hastanede yatarken birdenbire Shion ortaya çıkınca korkmuştum biraz. Higurashi'yi gece izlediğim oluyordu korkmayı bırak bildiğin altıma sı.ıyordum ulan :D.
  8. @free word, Zaten o yüzden şu an gözüm bayağı yükseklerde. Artık nasıl yaparım bilmiyorum da Galatasaray, Robert gibi liselerden birini tutturmayı planlıyorum. Tabi abazanlık başa vurunca insan s.ke s.ke çalışıyor dersine :D :D. Hayal kırıklığıyla da sonuçlanabilir bu isteklerim ama deneyeceğiz işte :D. Edit: Hala çıkmadı lan anime izleyip de hayatı değişen adam...
  9. Bir animede gördüğüm en karakterli kız lan bu. Erkek olsaydı adam derdim de şimdi kız olduğu için diyecek bir şey de bulamıyorum :D. Yaz adımı listeye.
  10. GoldenDarkness

    Ecchi FC [+18]

    Yazın beni de. Anime önerisi olarak ise listeyi tam okumadım ama pek bilinmediklerinden şunları önereceğim; R-15Ore no Nounai Sentakushi ga Gakuen Love Comedy wo Zenryoku de Jama Shiteiru Daha eklerim şimdi yatıyorum.
  11. @free word, kızlarla aram iyi o konuda sorun yok :D. Olabilecek en iyi kızların olduğu liseyi tutturmayı planlıyorum ben gerisi kolay zaten benim için. Ayrıca tek kızlar için de değil bu yaptıklarım. Animeler bana arkadaşlık kavramını ve sosyal çevrenin değerini de öğretmiş bulunmakta oldu ve bu yüzden iyi bir liseye girmek için çalışıyorum. Not: Bence çizgi film deyip geçmek büyük hata olur. Bazı animeler vardır cidden kalitelidir. Hani duymuşsundur şu kitap bana yeni bir dünya görüşü kazandırdı laflarını. Belki animeler çok usta edebi eserlerin düzeyine daha çıkamamış olabilir ama şundan eminim ki insana bir şeyler kazandırıyorlar.
  12. Buraya hangi anime hayatınızda ne yönde değişiklik yapmış yazabilirsiniz. Ben sayamayacağım kadar çok Ecchi/Harem/Okul animesi sayesinde iyi bir liseye girmek için düzenli ders çalışmaya başladım ve notlarım cidden yükseldi :D. Not: "x animesi sayesinde anime izlemeye başladım artık" esprisi yapacaklar lütfen bu konuya 5 km'den daha fazla yaklaşmasın.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.