Jump to content

fuflyy

Üyeler
  • İçerik sayısı

    13
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

fuflyy kullanıcısının paylaşımları

  1. Canım benim çevirmeye kalkıştığınız mangaların çoğunu Biz çeviriyoruz zaten. Yarım kalan mangalara el attık demişsiniz.. Bizim mangalar hiç de yarım kalmadı gayet de güncelleri geliyor. Gruplar kapanırsa demişsiniz, puzzle fansub kıyamet kopsa da kapanmaz.. İzleyiciler beklerse demişsiniz, izleyicilere biz bölümleri veririz siz hiç merak etmeyin.. Ayrıca çevrilen bir serinin çevirisini yapan fansub a sormadan etmeden o fansubun emeklerini hiçe saymak büyük saygısızlıktır! O mangaları biz yapıyoruz anacım.. Ellerinizi mangalarımızın üstünden çekin bi zahmet!
  2. fuflyy

    Puzzle Fansub

    teşekkürler herkese (: böyle giderse büyüyüp olmaya devam edeceğiz (: bu arada dallanıp budaklanmayı bende istemem açıkcası. insan bi mangayı ararken 50 yeri dolaşıyor :\ bu kötü bi durum yada yapılan çeviriler... velhasıl kelam birleşmek de pek mümkün gibi görünmüyor açıkcası :\ elden pek bişey gelmiyor.
  3. fuflyy

    Unity Fansub

    HAYIRLI UĞURLU OLSUN (: bol animeli bol mangalı haftalar dileğiyle (:
  4. Selam millet :)) Puzzle fansub olarak ufak ama bir o kadar da önemli bir duyurumuz var.. Ekibimiz arasına katılmak isteyen çevirmen, uploader, editör, encoder, temizlikçi, çaycı alımları başlamıştır :D Sizde aramıza katılıp cehennem azabı yaşamak istiyorsanız beğenin yorum atın, dürtün, tepik atın, bir şeyler yapın ^_^ (Not: aramıza geldikten sonra bir gün gelip 5 gün gelmemezlik yaparsanız size dünyayı dar ederim ^_^ )
  5. huhuuuuu süpeerr :D kesinlikle okunur bu manga! merakla bekliyoruuuzzz :D
  6. nodame nin animesini çok beyenmiş hatta bayılmıştımmm :)) kendine hayran bırakan bi animeydi.. eminim bu seri de güzel olacaktır mangaka yine bizi şaşırtır umarım ^_^
  7. fuflyy

    Puzzle Fansub

    golden time ve suzuka mangasına baslayalım dedik haydi hayırlısı ^_^
  8. fuflyy

    Puzzle Fansub

    tamam okuyalım :D beyenirsek ve anlaşırsak çeviririz ^_^
  9. fuflyy

    Puzzle Fansub

    evet bu aralar bakınıyoruz şöyle bi hangi mangayı çevirsek diye :D
  10. fuflyy

    Puzzle Fansub

    çok haklısın. benm bu işlere el atmamda o yüzden zaten :D beklememek, bekleyememek... maid sama benim de çok sevdiğim hatta deli olduğum bi mangadır. animesini zaten hemen bitirdiler yeni sezon gelecek dediler hala haber yok... ama şu var biz de insanız, bi mangayı çevirmek editlemek göründüğü kadar kolay bi iş değil. bizimde özel hayatlarımız derslerimiz işlerimiz var. bütün hayatımızı asosyal gibi yaşayıp sadece manga editlemek için uğraşamayız. elimizden geldiğince çok vakit ayırarak manga editlemeye çalışıyoruz zaten. yazın knim mangasını günde iki bölüm veriyordu keima. varın gerisini siz düşünün ^_^ ayrıca başkalarının çevirdiği mangaları çeviremiyoruz maalesef. biraz ayıp oluyor o çeviri grubuna :)
  11. fuflyy

    Puzzle Fansub

    iyi bari tekrardan başlamışlar. sorun değil başka yarım kalan mangaya başlarız bizde ^_^
  12. fuflyy

    Puzzle Fansub

    atori çeviri grubu uzun süreden beri güncel vermiyor, bu mangaları takip eden çok kişi var istek çok güncel yok. başka grup çeviriyorsa onu bilemem bizde başka mangaya geçeriz
  13. fuflyy

    Puzzle Fansub

    maalesef mabushi majo grubu iki haftada bir olsada güncel veriyorlar. biz daha çok yıl aşırı güncel vermeyen mangalarla ilgileniyoruz..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.