Jump to content

Prauin

Üyeler
  • İçerik sayısı

    63
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

1 Takipçi

Prauin hakkında

  • Doğum günü 11/22/1990

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Male
  • Konum
    Antalya
  • İlgi Alanları
    Social Studies
    HBO TV Series
    Basketball

Son profil ziyaretçileri

1216 profil görütülenme

Prauin üyemizin başarıları

  1. Prauin

    En son hangi kitabı okudunuz? :)

    En son Yeraltı Edebiyatı diye "Bİr Sex Avcısının Günlüğü: Paradox" aldım, hayatımda bir kitaba bu kadar lanet etmedim ben. Yazarı kadın diye ataerkil dilden kurtulmuştur, belki başka bir bakış açısı kazandırır, sexi kadının gözünden görürüm falan diye aldım; kadın ilk sayfadan karakterin babası ile sorunları olduğunu anlatmış (sorunlu baba klişesi) sonra her şuçu babanın üzerine yıkmış. Sexi de ataerkil bir ağızdan sokakta duyabileceğiniz şekilde yazmış geçmiş. Özet: Satın almayın, paranıza yazık.
  2. Dün Sin City'e gittim, 3d izlemek zorunda kaldığım için illet ettim filmden, bari Sin City'i 3d yapmasaydınız ya. Anlatılan hikayelerden birine x diyelim ve bu x asıl konu denilebilecek konu olsun. X filmin sadece on beş yirmi dakikasını oluşturuyordu ve muhtemelen Eva Green'in oynadığı bölümler film satsın diye xde uzundu ve biraz esnetilmişti. Onun haricinde klişelerin Sin City tarzı ile ne kadar eğlenceli olabileceği konusundaki gerçek hiç değişmemiş, yine eğlendim, yine eğlendim. Marv, sen bizim her şeyimizsin.
  3. Prauin

    Size Göre En Güzel Kız Anime Karakteri ?

    No Game No Life'daki Shiro büyüsün diye bekliyorum.
  4. Prauin

    En Çok Sevdiğiniz Anime veya Animeler?

    Naruto: Dünya nasıl değiştirilebilir sorusunu kendi içinde aradığı için. No Game No Life: Tez aşamasında yardımını alabileceğim bir kaç nokta var. Kuroko no Basket: Fiziksel durumumu değiştirmeme imkan sağlayacak başlangıcı yapmamı kolaylaştırdı. Mahouka: Gördüğüm en iyi main characterlerden birine sahip ve büyüyü kodlara dökme meselesi bana çok orijinal gelmişti.
  5. Prauin

    En Son İzlediğiniz Dizi ?

    True Detective bitti, ağladım mutluluktan. Uzun zamandır -en son Supernatural 5. sezon bittiğinden beri- bu kadar keyifli bir dizi takip etmemiştim. Onun dışında House Of Cards'a ara vermek zorunda kalmıştım onu tamamlamayı planlıyorum.
  6. Prauin

    En Son Bitirdiğiniz Anime?

    Gantz izledim, animesi çok kötüydü, arkadaşlar mangasını öyle bir övdüler ki boş zamanımda başlamayı planlıyorum. Ama Kurono Kei de Kuroko, Hunter x Hunter, Naruto gibi animelerde bulduğum kendi favori karakterlerimden daha sığ değil. Beğendim kendisini. Kızdan illet oldum, geberince içimin yağları eridi, nirvanaya ulaştım. Dünyanın en gereksiz karakterlerinden biri olabilirdi.
  7. Prauin

    En Çok Sevdiğiniz Film

    Farklı yerlerden bakıyoruz olaya, ama bakış açın güzel gerçekten. Benim daha detaylı şekilde anlatabilmem için filmi bir daha izlemem lazım ama hiç içimden gelmiyor. Bu başlığı da daha fazla saptırmak istemiyorum, geçen azarlamıştın çünkü.
  8. Prauin

    En Çok Sevdiğiniz Film

    Book Of Eli çok komikti bence. Adam Hristiyan olarak King James Bible'ı taşıyor, bir mucize yahut güç göstergesi olduğundan onca zorluk, onca hengame arasından sıyrılıyor... Sonra mutlu sonda bir bakıyoruz Old Testament ve Kur'an çoktan en gıcır şekilde raftaki yerini almış...
  9. Prauin

    Favori yiyecek kombolarınız.

    Ekmek arası yoğurt + çiğköfte komboluyorum bu aralar.
  10. Prauin

    İtiraf Köşesi

    Ölü yada yaralı var mı karşim ?
  11. Bir Alexandra Garcia'mız vardı da biz mi elimizden geleni yapmadık ?

  12. Prauin

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    Onegai Teacher bitti Great Teacher Onizuka izliyorum. İkisi de fena değil.
  13. Prauin

    En Çok Sevdiğiniz Anime veya Animeler?

    FMA devlet işleyişi ve karmaşık düzeni nedeniyle beni çok etkilemişti, Naruto S. durdu durdu 250'lerden sonra yürüdü gitti ama şu ana kadar en çok Kuroko'dan etkilendim. O kadar etkilendim ki uzun zaman önce bıraktığım baskete 4 ay önce tekrar başladım ve çok mutluyum. Şu aralar da Hajime No Ippo'dan çok etkilendim sanırım gidip bir box salonuna yazılırsam sonu hayırlı olmaz gibi geliyor.
  14. Prauin

    En Sevdiğiniz Anime Filmi ?

    Fazla film izlemedim ama Highlander manyağı biri olarak animesini çok sevdim. Özellikle alt mesajları çok iyiydi.
  15. Prauin

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    Bak daha da soğudum şimdi.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.