Jump to content

yusufakyurt

Üyeler
  • İçerik sayısı

    34
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

yusufakyurt kullanıcısının paylaşımları

  1. yusufakyurt

    Otaku Sekai, yeniden sizlerle!

    Teşekkürler charmer adlı kullanıcı sistemde bulunmamakta evet, yeni bir sayfa açtık hocam.
  2. Merhaba arkadaşlar, aranızdan sitemize üye olanlar varsa yayın hayatımıza kısa süreli bir ara vermiştik. Kullanıcıların yoğun isteği üzerine tekrar yayın hayatımıza devam etme kararı aldık. Öncelikle sitemiz ilk zamanki misyonundan 1 gram bile şaşmadı diyebilirim. Zaten kullanıcıların siteye bu kadar bağlı olmasının en büyük sebebide bu. Şimdi Otaku Sekai nedir ne değildir diye merak ediyorsunuzdur. Otaku Sekai anime ve manga üzerine kurulmuş bir sosyal paylaşım platformudur. Otaku Sekai üzerinden yer bildirimi yapabilirsiniz veya anime ve manga üzerine konuşabilir. Site içerisindeki takipçilerinizle anlık chat yapabilirsiniz. Yeni alt yapımızda siteye sayfa açma ve grup açma olayı eklendi. Ama bu sayfa ve grupları site içerisinde önüne gelen açamamakta. Sayfa ve Grupları yeterli kişilere ben vermekteyim. Çeşitli fansublara sayfa vermeyi planlıyoruz. Bu sayfalarda kendi sitelerindeki linkleri paylaşarak çevirilerini yayınlayabilirler. Sitenin özelliklerini biraz sıralıyım - Site içerisinde anlık chat yapabilirsiniz - Site içerisinde AMV, müzik vs. paylaşabilirsiniz - Site içerisinde yer bildirimi yapabilirsiniz - Site içersinde aktif iseniz sayfanız var ise bu sayfa üzerinden içerik paylaşabilirsiniz - Site içerisinde anime önerisi yapabilir hemde animeler'in teorilerini, veya gelecek bölümleri tartışabilirsiniz - Site içerisinde günde 5 ecchi,5 yaoi,5 yuri sınırı bulunmaktadır. Fazla paylaşım tespit edildiğinde ilk uyarı sonrada siteden uzaklaştırılma cezası alırsınız - Site içerisinde hikayelerinizi, story olarak kullanıcılarla paylaşabilirsiniz. - Site içerisinde genel chat özelliği bulunmaktadır. Bu genel chat üzerinden site içerisinde bulunan herkes ile sohbet edebilirsiniz. - Güncellenmiş sitemizde artık kapak fotoğraflarını boyutlayabilir, kendinize göre düzenleyebilirsiniz. Unutmadan arkadaşlar, sen böyle bir site açtın ne kâr'ın olacak diye merak ediyorsanız. 1 yıl boyunca tek bir beklentim olmadan sitenin bütün giderlerini vs. karşıladım. Bizim amacımız düzgün bir ortamımız olması ve bu düzgün ortamda şuan gerçekden ortamımız çok iyi. Sadece site açıldıgında 24 saat içinde 100 kişi kaydoldu eminim daha sitenin açıldığını duymayan vardır. Teşekkürler TurkAnime ailesi.. http://www.otakusekai.org
  3. AMV Yapımı bana aittir. Yorumlarınızı alabilirsem sevinirim.
  4. Merhaba arkadaşlar, Otaku Sekai içerisinde takılan bir çok arkadaş burada da olduğu için bilgilendirme konusunu da buraya açma gereksinimi duydum. Öncelikle Otaku Sekai Türkiye'nin ilk anime ve manga sosyal paylaşım platformudur. • Sıkça Sorulan Sorular • Üyelikler ne zaman kapatılacak ? Üyelikler, 23.07.2014 15:03'de kapatılacaktır. Davetiye sistemi olacak mı ? Şimdilik yapım aşamasında şöyle bir görsel sunayım. Neden üyelikleri kapatıyorsunuz ? Neden üyelikleri kapattığımız konusuna gelince, içeride farklı bir ortam yarattık kimsenin kimseye zararı olmayan herkesin birbiriyle kaynaşmasının hat safhada olduğu bir platform. Bu platform'ada böyle bir uygulama getirmemizin tek amacı içeride arındırılmış bir platform yaratmaktı. Kaç aydır açıksınız ? Bugün 10. ayımıza giriş yapmış bulunuyoruz. Site istatistiklerimiz aynen şu şekildedir. Toplam Kullanıcı: 2371 - Toplam Gonderi Sayisi :60030 - Toplam Yorum: 72160" Site içerisinde neler bulunmakta ? İzlediğiniz anime, manga, müzik, resim paylaşım gibi özellikleri bulunmakta. Bunun yanı sıra Özel Mesajlaşma sistemide bulunmaktadır. Site orjinal çizgisinden 1 kez bile kaymamıştır. Bulunduğumuz yolda emin adımlarla ilerliyoruz Site içerisinde yasak olan şeyler nelerdir ? Hentai türevi şeyler paylaşmak yasaktır. Ecchi ve Yaoi resim ve videolar içinde günlük sınırımız 5'tir. 5 taneden fazla paylaştığınız anda tespit edildiğinde ilk başta uyarı, 2.sinde site kuralları gereği ban sebebidir. Site içerisindeki kullanıcı adım Niklaus'tur. Site içerisinden bana ulaşabilirsiniz.
  5. yusufakyurt

    Animeksi FANSUB

    Teşekkürler arkadaşlar, SAO'yu 7 fansubun çevirmesinden dolayı. Kolları sıvayıp, Hetalia'yı çevirmeye başladık.
  6. yusufakyurt

    Animeksi FANSUB

    Seinen'den uncencored mangalara kadar yolu var :D
  7. yusufakyurt

    Animeksi FANSUB

    ilgi çekici şeyler yapmak lağzımdı :D
  8. Merhaba arkadaşlar, fansubumuzu açmış bulunuyoruz. Önceden OTAKUSEKAIFANSUB adı altındaydık ama artık kendimize bir site açmanın vakti geldi dedik ve yeni sitemizi açmış bulunuyoruz. Şimdilik çevirmen kadromuzda 6 kişi bulunuyor. 2 arkadaşımız Japonca bildiği için güncel animelerden SAO II yi jet hızında vereceğiz. Küçük bir dipnot daha düşeyim bazı +18 manga ve animeleride çeviriye alacağız. Tabi bunlar site içerisinden duyrulacak haberiniz ola. Çevirmen Kadromuz CrownClown, Esdeath,aylinsama, Niklaus, bilgeozmenn, runawaytoheaven Çevirdiğimiz Animeler Sword Art Online II:Phantom Bullet Sorette Dakara ne! Site Adresimiz : http://www.animeksi.com/
  9. Tabikide, yaoi/yuri/ecchi paylaşımlara anasayfada pek yer vermesekde kategori sekmesinde görmeniz muhtemel. Teşekkürler. Kolay gele.
  10. şuanlık problem gözükmüyor, yüklemeye çalıştığınız resim ismi içerisinde boşluk geçmeden denerseniz problem çözülecektir.
  11. Teşekkürler, +18 paylaşımlar için dediğiniz sistemi ekleyeceğim. Teşekkürler.
  12. Paylaşımları biz yapmıyoruz, kullanıcılar bize resimleri formdan yolluyorlar bizde anasayfaya uygun mu değil mi bakıyoruz eğer uygunsa anasayfaya çıkıyor görüntüler anlayacağınız site tamamen kullanıcı odaklı bir şekilde ilerliyor.
  13. Şuanlık sıralama olarak desek yeri olur, ileri safhada bu puanlamayı sıfırlayarak haftalık birincilere veya aylık birincilere figür vb. ödüller verebiliriz.
  14. Merhaba arkadaşlar, Otaku Sekai projemizden sonra NyanTurk adlı projesinide hayata geçirdik. Nedir bu NyanTurk diyorsunuzdur içinizden. NyanTurk türk anime severlerin resim ve video paylaşım platformudur. Bir nevi 9GAG sitesinin anime üzerine kurulu hali diyebiliriz. ve unutmadan puanlama sisteminide belirtmek istiyorum. Puanlama sistemi aynen şu şekilde işliyor, İlk kayıt olduğunuzda 200 Puan veriyor, Yorumlarınız ve Paylaşımlarınız 1'er puan ve Siteye girişiniz 5 puan olarak hesaplanıyor. Leaderboard'da en iyileri görmek mümkün. Site Adresi : http://nyanturk.com/
  15. yusufakyurt

    OtakuSekai Fansub

    Diamond no Ace 24. Bölüm eklenmiştir
  16. yusufakyurt

    OtakuSekai Fansub

    Shingeki no Kyojin OVA 2 çevrilmiştir, iyi seyirler
  17. yusufakyurt

    OtakuSekai Fansub

    Diamond no Ace 23. Bölüm ve Mahou Shoujo Taisen 2. Bölüm Eklenmiştir.
  18. yusufakyurt

    OtakuSekai Fansub

    pek facebook diyemeyiz ama benzeri diyelim. eski üyemiz toprakezgi, gücün aydınlık tarafında seni bekliyoruz.
  19. yusufakyurt

    OtakuSekai Fansub

    Teşekkürler arkadaşlar.
  20. yusufakyurt

    OtakuSekai Fansub

    Evet devamı gelecek gittiği yere kadar götüreceğiz o seriyi. NOT : SNK: Birth of Levi manga serisi durdurulmuştur.
  21. Merhaba arkadaşlar fansubumuzu açmış bulunuyoruz, öncelikle en başta manga olarak çevirilerimizi yapmaktaydık ama artık anime üzerine yoğunlaştık, manga projelerimizi durdurduk Devam Eden Çevirilerimiz • Mahou Shoujo Taisen - Niklaus • Soul Eater Not! - CrownClown • Diamond no Ace - Yorumbaz Planlanan Çeviriler • Gun Gale Online - Yorumbaz Çevirmenlerimiz - Niklaus => ING > TR - CrownClown => JP > TR - Yorumbaz => JP > TR - runawaytoheaven => ING > TR Fansub Adresimiz --> fansub.otakusekai.net
  22. Merhaba arkadaşlar, 1. bölüm yayınlanmıştır. İyi okumalar 01 - Özgürlüğün Kanatları
  23. Konusu : Levi'nın gözü birliğine nasıl katıldığını anlatıyor. Bu manga sayesınde Levi hakkında bilmediğimiz herşeyi öğreneceğiz. Şuan araştırdığım kadarıyla türkiyede çevirisini yapan bulunmamakta. OtakuSekai Fansub olarak çevirisini devam ettireceğiz. Şuan tek çalışıyorum günceller biraz geç olabilir bilginize sunarım... Başlangıç sayfasını okumak için tıklayınız.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.