Jump to content

Barış

Üyeler
  • İçerik sayısı

    2006
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    2

İletiler bölümüne Barış kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. code geass severim ama sırf finali için. finali çıkar ilk 20'ye bile girmez. yinede stratejik düşünme sevdiğim için görüşlerim olumlu yönde. ama finali her hangi bi yapıtta gördüğüm en iyi finaldir. 

    SAO roman olarak çıkmış bir seridir. ama bence yazar dünyayı yaratırken ilerisini düşünmeden hareket etmiş ve tutunca da sonrasını aynı kalitede devam ettirememiştir.. şeye benziyor, ana yemeği en önden verip sonra çorbayla devam etmek gibi. 4-5 volume sadece SAO'dan kurtulma olarak işlese hem anime severler için hem roman severler için çok daha iyi olurmuş. (bakınız log horizon konuyu çok daha iyi işleyip sana o dünyanın tadını iyice tattırıyor, zeynep ablaya bu konuda kesinlikle  katılıyorum). Herhalde hepimizin hayal kırıklığına uğramamızın sebebi SAO bölümlerini çok hızlı geçmeleri. Çok iyi potansiyeli olan bi "setting" yaratmışsın uzat be kardeşim. respawn olmayışı ve direk ölüm durumu zaten diğerlerinden bi tık öne çıkartıyor niye hemen bitiriyorsun ki. Gun gale online bölümleride fena değil aslında ancak SAO daki tadı vermiyor ve genel olarak abartıldığı kadar iyi bir seri değil.

    Naruto,  flashback konusunda en berbat animelerden. yahu kardeşim seri uzatmaya çalışılırda bu kadarda olmazki. filler'lara çare var izlemiyorsun bitiyor ama flashback de flashback, animenin son bölümüne kadar herhalde flashbacklerle tüm animeyi daha bitirmeden çift dikiş iki kere izlettiriyordur.

  2. On 27.03.2017 at 23:57, lntegral yazdı:

    Bu olay şey değil mi ya.Marinefordda luffy mihawka saldıracağı sırada bir kaç saniye ilerisini görmüş kollarını kaçırmıştı.Tıpatıp aynısı

    o sırada luffy gözlem hakisini uyandırmamıştı. sanmıyorum ordakinin aynısı olacağını. luffy sadece ileri görüşlülük yaptı o durumda gözlem hakisini kendi başına uyandıracak kadar büyük bi baskı yada travma yoktu.

  3. son mangada eğer gözlem hakisini yeterince geliştirisen bir kaç saniye geleceği görebileceğini söyledi. bence çok büyük haber bu tam keskin nişancıya uyacak bi özellik gibime geliyor. bi kaç bölüm kaldı bence mangadaki en ateşli bölümlerden birine sahne olacak. dünyadaki en güçlü kişilerden birine saldıracaklar. düşüncesi bile inanılmaz.

  4. mangada okuyalı 2 sene oldu mu hakkaten ya zaman ne çabuk geçmiş. bence ideal bi bitişdi. bi bölümle geçmişe atlaması benim hoşuma gitmedi ama ne yaparsın shounen jump bu kitaplardaki gibi final savaşı sonrası olanları ayrıntılı anlattırmazlar adama. neyse fillerları izlemediğimden bi güncele geleyim bakayım kaguya ile dövüştükleri yerleri animede izlememiştim. 

  5. şu son arc anime bittiğinden beri olan son arc. yani anime devam edecekse, bu berbat bitişi olan arcı gösterecekler sadece. bence bu saatten sonra hiç animeyle falan uğraşmasınlar. 10 yıl sonra dedi hiç bi halt anlamadım ee noluyor yani. hiç bi açıklama yok. 100 tane adamı savaştırdı yarısının olayı yarıda kaldı. rezalet. ben öyle aman aman bleach aşığı değilim. bazen sıkıntıdan patlayarak ama çoğunlukla zevk alarak takip ettiğim bir seriydi. yanarım yanarım bugüne kadar güncel takip edip beklediğim zamana yanarım. keşke hiç başlamasaydım mangaya. 

  6. para tatlı geldi. dünya kadar gereksz karakter yaratıp uzattı uzattı uzattı şimdi istediği gibi son veremiyor. zamanında çok dedik sıkıcı bölümler diye ama bunları japonyada hiç diyen olmamış mı bu adama. editörü falan?. ya o dev herifin savaşı kaç hafta sürdü. vurdukça tekrar kalkıyor herif. mayuride yine aynı. işte böyle olursun. ahmak kubo. 15 yıldır seni takip eden hayranlarına yazık değil mi . Oda'ya ibret olsun  o da sonlara geldiğinde böyle bi mallık yapmaz umarım. 

  7. toshiro olması gereken bedene büründü. sen ichigodan kat kat daha yaşlı ol hala kız kardeşiyle bir görül ayıptır bea. herkesi parlattı baya ichigoyu nasıl gösterecek çok aşırı merak ediyorum. yeni zampaktosunu aldığından beri dövüşmedi herif daha.

  8. ben baya baya zevk aldım okurken şu son 3 dövüşü mayuriden itibaren. tamam mangaka uzatıyor uzatmasına para derdi var adamın çalışmaya başladıktan sonra bende anladım. kolay kazanılmıyor meret. ama hakkaten son savaşları çok zevk alarak okuyorum sürekli dövüştüğünü görmediğimiz adamlar savaşıyor ayrı bir tatlı oluyor. ishidanın toshironun savaşını görmekten içim bayılmıştı artık. ichigo ayrı ana karakter ichigonun dövüşler hiç baymaz ama chado gibi renji gibi eziklerin dövüşü sıkıyordu bi yerden sonra .yoruichi urahara kyoraku efsane adamlar uzun süredir bekliyorduk dövüşlerini. uraharanın gücünü sonraya saklayacak anlaşılan ichigoya falan destek verebilir daha çok adam var uraharanın reiatsusunu burda harcatmaması akıllıca.

  9. valla her arc'da aynı şeyi papağan gibi tekrarlıyoz ama şuanki düşmanların gücü gerçekten çok çok çok üstte. eğer bu son arc değilse bundan sonraki arcda nasıl bi saçmalama yapacak ve dicekki bu adamlardan daha güçlüsü var spriggan'a tek atar falan... benim hayal gücüm o derece bi saçmalığa yetmiyor. o yüzden bu savaş sonrası timeskip yapması ve herşeye yeni baştan başlaması bana pek olası gelmiyor daha ne kadar çıkabilir bilmiyorum ama iyice suyu çıkacak yani serinin. aşırı timeskip de hiç iyi bişey değil. yaratıcının seri devam ederken karakter gelişimi yapamadığını gösterir. işine geliyor. araya bi boşluk koyuyo sonra diyoki  oooo bak sen göremedin nasıl oldu bilmiyosun  ama bu bu kadar güçlendi şu  şu kadar güçlendi bilmem ne. karaktere power up vermenin en aciz yolu. 

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.