Jump to content

Lycaenidae

Üyeler
  • İçerik sayısı

    314
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    4

Lycaenidae kullanıcısının son zaferi 25 Ağustos 2020

Lycaenidae en beğenilen içeriğe sahiptir

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Belirtilmedi

Son profil ziyaretçileri

6133 profil görütülenme

Lycaenidae üyemizin başarıları

Tek durum güncellemesi

Tümünü görüntüle: Lycaenidae

  1. @PerfectumBuralardayım, sadece sık girmiyorum, müsait olursam aklıma da gelirse kısa bir giriş yapıyorum. :onion_gomen_by_7anime7drawer7:Ne var, ne yok? Nasılsın konuşmayalı? ^^ :onion_emo_2_by_theg_force:

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. Lycaenidae

      Lycaenidae

      @Pseudohomophylus Hoş bulduk efenim. ^^

    3. Perfectum

      Perfectum

      @LycaenidaeAslında pandemiyle birlikte buraya olan rağbet artar diye umuyordum ama tam tersi oldu. Demode oldu artık forumlar. Bir aralar çok eğlenceliydi ders çalışmaz burda sohbet ederdim djdkdj. Vay vpn tasarımı mı, senaryo ve yönetmen teknikleri mi, erasmus mu? :D Ne kadar güzel ilgin olduğu şeyleri gerçeklemeye çalışman. Umarım sevdiğin şeyleri yapıyorsundur. Litvanya nasıldı peki? Ben de erasmus yapmayı isterdim ama pek cesaretli değildim. Sende yarım bırakıyorsun demek. Hedeflerimizi tamamlayacağız inşallah. Hayatta güzel yerlerde olmak sevilmek saygı duyulmak ve ailemi gururlandırmak en büyük hedefim ve bunu tamamlayabilmiş değilim. Ancaaak fighting! :up-crazy-rabbit-emoticon: Sende umarım yolcuğunda pes etmezsin. Mutlu bir gelecek dilerim. Biraz mektup gibi oldu shsushsg :D

    4. Lycaenidae

      Lycaenidae

      @Perfectum Benim aklımda da pandemide oldukça hareketli olarak kalmış. Ben de öyleydim arada dersi bırakır, konuşmasam bile sadece sohbeti takip ederim. Eski günler özlendi. :smoking1-onion-head-emoticon:Vpn yalan oldu ya, okulumuz sağ olsun hayatımız ödev yapmaktan ibaret hale geldi.:lol2-onion-head-emoticon: Şu anlık kitap okuyup, dizi-film izliyorum. Malum sınavlar yaklaşmadan elimdeki kitap bitsin diye debeleniyorum. Dizi olarak da Westworld izliyorum, belki izlemişsindir; dizi kültürüm çok olmayınca, bu dünyaya biraz geç girdim. Herkesin izleyip bitirdiği dizileri, yeni yeni izleyip bitiriyorum. Litvanya doğası ile sevdiğim bir ülke oldu ya, ömrümde en güzel yağan karı orada gördüm desem abartmış olmam galiba. Kar yağarken yerde sim gibi parlıyordu, havası çok temiz ülkeydi, her yer yemyeşildi. Küçük bir ülkeydi ama avrupa birliğinde olunca diğer ülkeleri rahatça gezebildim.  Valla ben de bir deli cesareti ile yaptım erasmusu, güzel bir tecrübe oldu. :=) İkimizin de hedeflerini gerçekleştirdiği bir geleceğe perfectumcum, bak adın gibi perfect bir gelecek bekliyorum senden. :dandyonionplz: Gerçekten harika bir kısa mektup yazmışsın. Ben de umarım hayaline bir nebze yaklaşabilmişsindir diyorum, yanlış hatırlamıyorsam bu yıl senin ünide son yılındı. Umarım kazasız belasız bitirirsin. :onion_gomen_by_7anime7drawer7:

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.