Jump to content

Yoichi D. Gremory

Üyeler
  • İçerik sayısı

    154
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Yoichi D. Gremory kullanıcısının paylaşımları

  1. Bu aralar o günden bu güne kadar geliştirmelere daldığım için pek bakmamışım konuya :D Daha fazlasını takip etmek istiyorsanız oyunun sayfası var onu takip edebilirsiniz. https://www.facebook.com/loco2revo/ Bu arada karakterlerin hikaye ve oynanışı: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.706442616206153.1073741830.495265037323913&type=1&l=38e180a42e
  2. Quan Zhi Gao Shou da ki glory oyununa benzer APM türü oyun Herkes merak etmiştir bu oyunun ne nerde olduğunu, hatta çin sitelerinde bile araştıranlar var. Maalesef biz de bulamadık fakat yaptığımız oyuna az da olsa APM türü eklemek istedik. Hasarlardan kaçış için baya hızlı olmanız gerekiyor. https://giphy.com/gifs/N1BmkaEsg9cre Aslında bu proje ocak ayında başlamıştı LOCO'NUN REVO yani Revize edilmiş hali. 2018 de Erken erişim olarak piyasaya sunulacaktı ve halen devam ediyor. Büyüler için ekranda beliren tuşlara seri bir şekilde basıp büyünüze ekstra hasar katmak için hatırladığınız hasar büyü harflerine basarak rakibe hasar verebilirsiniz. Saldırılar içinde aynı durum fakat bu projede ikisi de olmayacak. Yeterli katkı sağlanırsa yeni projede FULL APM türünde bir oyun projesi yapacağım. Ne diyorsunuz?
  3. Oyun yeşil ışık yakıldı! Bedava katılmak için tester keyleri kaçırmayın! https://www.facebook.com/groups/ChaosOfHearts/ 10 TLye steam key alabilirsiniz. Oyun sonsuz hesabınızda kalacaktır yani released olunca bile silinmeyecek.
  4. Yayınlanacak olan Türkiyenin ilk action moba oyunu Chaos Of Hearts steam oylarınızı bekliyor! http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=716348182
  5. 1- Yeni Mobil 3D MMO RPG oyunu 2- Yeni MMO Browser Oyunu (İndirilmeksizin tarayıcı üzerinden.) https://www.facebook.com/myanimehearts/videos/1062893223754286/ Toplamda 6 Oyunumuz olup piyasaya vurgun yapmaktayız. Sadece oyuncu yetersizliği nedeniyle paylaşma gereği duydum. Umarım reklam olarak algılamayıp katkı sağlamış olursunuz.
  6. Yoichi D. Gremory

    Anime Hearts 3 Yaşında!

    Teşekkür ederiz. Etkinlikler bitmeyecek hep devam devam. Hatta 2. Türkiye Turu da çıkacak.
  7. Evet Anime Hearts 3 Yıldır ayakta ve ayakta durmaya devam edecek! Bu sene ne mi yapacağız? ----1---- İlk önce ürün etkinliği 1 ALANA 1 BEDAVA Etkinliği! https://www.facebook.com/myanimehearts/posts/1041613245882284 1 Tane Rias gremory Dans figürü Alırsanız 1 adet aynı üründen bedava. Kurumi toisaki figürü, shiro figürü dahil herşey var.! ----2---- Türkiye Turu cosplay etkinliği. https://www.facebook.com/events/1032075193480003/ Adana'dan başlıyoruz tüm Türkiye'yi hem geziyoruz hem eğleniyoruz. Alıntı: "Adana'da oturan cosplayerlerin umutları tükenmeden bu seneyi eğlenceli geçirecek bir etkinlik hazırladık. Adana dışındakiler; Cosplay hayallerinizi sıkıca tutun! Sizin oturduğunuz illere de geleceğiz!" Adana > Niğde > Mersin > .... Her yere geleceğiz. ----3---- Yeni online Oyunlarımız çıktı! Google Play'de Mobil oyunumuz Dragon Hearts Türkiye'de tutuldu. 4.000 İndirmeyi aştık! Diğer 3 PC Oyunumuz Rusty Hearts, Sword Hearts ve S5 League yayında! 1 Oyun da Browser oyunumuz geliyor! ----4---- Daha fazlası da olacak! Takipte kalın! Kaynak: http://www.animehearts.net/konu-anime-hearts-3-yasinda.html Sitelerimiz: A.H Online: http://online.animehearts.net/ A.H Market: http://market.animehearts.net/ Ve zaten diğer sitelerimizi bilirsiniz.
  8. Yoichi D. Gremory

    Oyun Önerileri ve Sohbet Alanı

    Rusty Hearts var Tam Anime MMORPG si. Bu arada Tam anime ve yarı anime oyunları için: http://online.animehearts.net/ Rusty Hearts da http://online.animehearts.net/ içinde zaten.
  9. Anime Hearts üzerinden açtığımız yeni mmo mobil oyunumuza sizi davet ediyoruz. Anime Hearts 2 Yıldır Aktif Toplam 12 Adet sitesi + 3 Online Oyunu mevcuttur. Rusty Hearts(PC Oyunu) , Tien Hearts(Browser Oyunu) , Dragon Hearts(MMO Mobil oyunu). Android şuan geldi IOS için henüz çalışmamız yok ama geleceğine inanabilirsiniz. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ahzs.dragonhearts 6 Tane ayrı yeni etkinlikler mevcut (Video izlerseniz ) Okçu: 1-Ok ve yay 2-GunMachine silahı Büyücü: 1-Yelpaze 2-Asa Savaşçı: 1-Yumruk eldiveni 2-Ağır kılıç Suikatçı: 1-Hançer bıçağı 2-Kılıç bıçağı Yani her bir karakterde 2 farklı silah kullanım stili var. Mutlaka bağımlısı olacağınız oyun Artık Türkçe olarak Google Play'de!
  10. Yoichi D. Gremory

    Yeni Anime MMO Mobil oyun geliyor!

    Android sistemi olarak bu ay çıkacak olan oyun Dragon Hearts'ın Çıkmasına az kaldı. Oyunla ilgili bi sürü video ve resim paylaştık: https://www.facebook.com/myanimehearts/videos/970367209673555/ resimler: Veya https://www.facebook.com/myanimehearts facebook sayfamızdan güncel olarak görebilirsiniz. Oyun Google Play'e konulduğunda bilgi verilecektir.
  11. Yoichi D. Gremory

    En Beğendiğiniz Oyun ...

    Aa benim konum ne ara sabit oldu :D Neyse yorumlarınız için teşekkür ederiz yeni Anime mmo mobil oyuna zaten isim bulduk. Android üzerinde çalışıyoruz. IOS için android yayınlandıktan sonra çalışmalara başlanacak. Zaten türkanime de konu açmıştım: http://forum.turkanime.tv/topic/14136-yeni-anime-mmo-mobil-oyun-geliyor/
  12. Son zamanlarda Bilgisayar oyunu Rusty Hearts, S5 League. Browser Oyunu Pokemon RPG ve Tien Hearts oyunlarını yayına çıkaran Anime Hearts Ekibi sonunda Android ve IOS uyumlu MOBIL oyunu da getirdi! Oyunun içeriği ise tam net olarak bilinmese de AÇIK DÜNYA (OPEN WORLD) Dungeon sistemi, klan, pvp, etkinlik sistemi gibi bir çok sistem bulunuyor. Oyun içi görüntülere ve trailere ulaşmak için kaynakça: http://game.animehearts.net/2015/07/06/anime-hearts-durmak-bilmiyor-yeni-anime-mmo-mobil-oyun-geliyor/ Websitesi: http://dh.animehearts.net/
  13. Yoichi D. Gremory

    Rusty Hearts Sezon 5 BETA!

    Siz launcher ile mi giriyorsunuz sorunuzu tam olarak anlayamadım
  14. Yoichi D. Gremory

    Rusty Hearts Sezon 5 BETA!

    Winrar indirdiniz mi ? Winrar kurulu ise oyunu sağ tıklayıp "Dosyaları çıkar" yaparak oyunu kurabilirsin. Hazır olarak kurulu.
  15. Yoichi D. Gremory

    Rusty Hearts Sezon 5 BETA!

    Bekleriz Bu arada yarın 16:00 da PVP Solo Survival Savaşı etkinliği olacak hemen 10 Level olun.
  16. Yoichi D. Gremory

    Rusty Hearts Sezon 5 BETA!

    Öyle yaptık zaten google Adwords verdik 400 TL sadece tıklayıp çıkıyorlar düzgünce oynayacak birisi olsa...
  17. Yoichi D. Gremory

    Rusty Hearts Sezon 5 BETA!

    Google sıralama şöyle işliyor: Site linkine ne kadar çok tıklanır ise o kadar üst sıralamaya çıkıyor. Oyun yeni olduğundan dolayı giren kişi sayısı maalesef 5 kişi...
  18. Selam arkadaşlar benim oyunumu geliştirmemden dolayı buralarda görünmüyordum, anime izleyemedim kusura bakmayın ama sizleri benim Anime MMO oyunuma davet ediyorum. Rusty Hearts nedir derseniz MMORPG ve RTS birlikte PVP, Dungeonlar, pet sistemi, Guild(klan) sistemi gibi her sistem mevcut. Anime MMO oyunları seviyorsanız bu oyunu öneririm. Traileri: http://tube.animehearts.net/video/11674/rusty-hearts-trailer-2/ Oyunu indirmek ve kayıt olmak için http://rh.animehearts.net Facebook sayfamız: https://www.facebook.com/myanimehearts İyi eğlenceler.
  19. Zecon Inc. Zaten link verdim kayıt olmuşsun sen Hmm şimdi anlıyorum bu yüzden Anime mmo oyunların sayısı çok az.... Rusty Hearts zaten oyunun tutulmamasından ve katkı sağlanmamasından dolayı gelişmelerin borcu birikti ve istifa ettiler. Oyunun kapanma amacı bu. Neyse.
  20. Oyunun Site adresi: http://rh.animehearts.net/ Hoşgeldin
  21. Oyunculardan kareler: PVP sistemi Not: Oradaki 2 kişi ben değilim. Herkes 10 level üzeri oldu ve siz umrunuzda değil? >.> peki ben karışmıyorum umarım oynamadığınıza pişman olmazsınız.
  22. Oyun bugün açılacak. Sayfadan duyuruları takip edin. https://www.facebook.com/myanimehearts İndirme linki ve kayıt olma linkleri eklendi. http://rh.animehearts.net/
  23. Hata için özür dileriz. Game sitesi dahil konuyu düzenledik.
  24. Birde şunu unutmayayım: http://game.animehearts.net/2015/04/30/s5-league-ekibi-anime-hearts-ile-isbirligine-girdi/
  25. KAYNAKÇA: http://game.animehearts.net/2015/05/16/rusty-hearts-yakinda-online-olabilir/ Geçen Perfect World şirketi Rusty Hearts oyununa son vermişti ama Anime Hearts ekibi ısrar etti ! Stairway Games tarafından geliştirilen ve Perfect World tarafından yayınlanan Rusty Hearts, anime görselleri ve etkileyici PvP sistemiyle dikkat çeken eğlenceli bir oyun. Yeni nesil oyun türü olarak adlandırılan RPG ve RTS‘nin birleşimi Moba tüm özelliklerini barındıran Rusty Hearts 2011 yılının son çeyreğinden buyana yayınına başarıyla devam edip 2014 sonlarında oyununa son verdi. Daha detaylı konu için: http://game.animehearts.net/2014/05/19/rusty-hearts/ Trailer videosu: https://www.facebook.com/myanimehearts/videos/vb.622951864415093/925014904208786/?type=2&theater Anime oyun popüleri olan Rusty Hearts online, Anime oyun severleri yeniden umut getirecek! Oyunun yayınlanma tarihi bu sene olması için bolca çabalıyoruz! Duyuru ve haberler için Mutlaka facebook adresimizden takipte kalın!
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.