Jump to content

Accelerator Sama

Üyeler
  • İçerik sayısı

    13
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Accelerator Sama hakkında

  • Doğum günü 04/12/1996

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Male
  • Konum
    İstanbul
  • İlgi Alanları
    o bu şu

Accelerator Sama üyemizin başarıları

  1. Accelerator Sama

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    Ergo Proxy bitirildi...
  2. Fena değil birkaç beğendiğim seri var
  3. Accelerator Sama

    Shingeki No Kyojin Karakter Anketi

    Levide her şeyden var ama bana göre birinci Eren.O yaşama felsefesi yaşamdan kopmayış devleri öldürme azmi falan o sahnelerde yerimde duramıyordum.Hele son bölümlerde..
  4. Accelerator Sama

    Derste Sıkılınca

    :blink:
  5. Accelerator Sama

    En Çok Sevdiğiniz Anime veya Animeler?

    Mirai Nikki olabilir ama emin değilim çok var.Death Note,Shingeki,School Days,Naruto,Op,TWGOK,Code Geass,Sao,Dengen Roppa,K Project,Deadman derken gider bu böyle sonsuza ama Mirai Nikki Code Geass Death Note bunlar daha ağır basıyor galiba belki başka da vardır şu an aklıma gelmeyen off çok kararsız kaldım :ph34r:
  6. Accelerator Sama

    Kendini tanıtan ben...

    Hoş bulduk arkadaşlar siteye girip konuyu başta görünce çok duygulandım arigato :( Nasıl ayrı yazmışım şaşırdım normalde yazmazdım ama abartılması gereken bir şey olarak da görmüyorum tabi neyse tartışma çıkmamış :ph34r:
  7. Accelerator Sama

    Kendini tanıtan ben...

    Hoşbulduk
  8. Accelerator Sama

    Kendini tanıtan ben...

    Hoşbulduk efendim... :ph34r:
  9. Accelerator Sama

    Merhaba

    Hoş geldin Mustafa
  10. Accelerator Sama

    Kendini tanıtan ben...

    Aslında yeni değilim yıllardır buradayım ama işte kader kısmet... Aslında ergenlik biyolojik bir kavram bizim kullandığımız anlamda bir kavram değil yani ve bunun çıkış sebebi de olgunluğun yüceltilmesi olgun olmayanların olgun olduğunu düşünmesi tabi bunlar benim fikrim :D Hoşbulduk arkadaşlar bu arada :rolleyes:
  11. Accelerator Sama

    Kendini tanıtan ben...

    Hoşbulduk :rolleyes:
  12. Merhaba arkadaşlar, ben Gökay 96 doğumluyum İstanbul da yaşıyorum lise sondayım işte.2-3 yıldır anime izliyordum forumu ve siteyi hep pasif olarak takip ediyordum üniversite sınavı falan için ama benim çevremde anime 7-13 yaş arası çizgi film olarak görüldüğü için dar görüşlü olmayan ve benim gibi otaku insanlarla yakın olmak için açayım şu hesabı dedim. Küçüklükten beri izliyorum aslında animeyi yu-gi-oh,pokemon,digimon tabi onların anime olduğunu hatta anime diye bir şey olduğunu bilmiyordum o zamanlar.Bilinçli olarak Naruto ile başladım animeye yani,sonrasında death note ve mirai nikki ikilisini izleyerek animenin benim için yaratıldığını anladım.Yaklaşık 70 anime izledim.Animeler hakkında konuşmayı tartışmayı severim çok. Onun dışında futbol,bateri,dans,kore ve japon müzik ve kültürü(özellikle kore),felsefi konular,arada şarkı sözleri yazma,beatbox gibi hobilerim vardır. Kendini tam olarak tanıyamayan psikolojisi karmaşık ve duygusal olarak gelgitli biriyim,her gün başkası tarafından garipsin kelimesiyle başlayan kişilik sorgulamasına tabi tutulan bir insanım.Sizi ilgilendirmeyecek çok şey yazdım niye yazdım? Bilmiyorum affedin.Herkese iyi forumlar
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.