Jump to content

Özay

Üyeler
  • İçerik sayısı

    65
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İletiler bölümüne Özay kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Bir de ben bu yaz seni geçecektim sözde, hedefim oydu. Yaklaşık dört yıldır (arada çizim yapmadan geçirdiğim ayları çıkartırsak dört veya üç buçuk yıla düşer sanırım) ciddi ciddi çizim yapıyorum ve hala kaş çizmeyi unutuyorum  :bird-onion-head-emoticon:  Açık bir şey var ki artık acemilikten çok daha farklı bir noktadasın. Ben artık bir şeylerin ciddiye bindiğini hissediyorum ve bir süredir tasarladığın hikayen vardı sanırım. Çünkü diğer konularında birine cevap olarak "Manga çıkarırsam neden üzgün olduğunu öğrenirsin" benzeri bir şey söylemiştin. 

     

    Taslak hazırlayabilmek. Kıskanmaya başladım sanırım. Türkiye'de yanlış hatırlamıyorsam beş manga-ka vardı. (sayıyı attım ben sanırım ya  :P ) seninde onların arasında ki yerin açık duruyor bence. O yere oturman için de geçecek olan yılların fazla olduğunu düşünmüyorum. 

  2. Bende Strobe Edge'nin anime olmasını dilerdim :hell-yes-onion-head-emoticon: . Hem orda Andou var  :bled1-onion-head-emoticon:  Gerçi Kou ve Kikuchi de iyidir ya :D 

    Yine de memnunum Gerçi aşk üçgenleri beni çok geriyor "seviyorsan gidip söylesene! Salak kaptırdı kızı!" :bsod-onion-head-emoticon:  şeklinde kendi kendime bağırır dururum. Ama . romantik animeleri vazgeçilmez olarak gördüğüm için merakla bekliyorum

  3. Mangasını güncel olarak okuyanlra bir sorum var;

    Gray ve Silver arasındaki ilşki ne sizce?

    Gray'in kayıp abisi diye düşünüyorum. Gray Ul'un yanında büyüdüğü için çok geniş seçenekler yok hani ama ilk aklıma gelen o

  4. Fairy Tail geliyor ya  :hell-yes-onion-head-emoticon: Çok heyecanlandım ben. Şimdi bakınca manga cidden tat vermiyormuş. Neyse çok mutluyum  :cheer3-onion-head-emoticon: 

    Onun dışında beklediklerim vardı vardı zaten. Ay ay çok güzel bir nisan ayı olucak.  :cheer2-onion-head-emoticon: 

  5. Vampir Knight izleyenlerin %60ı veya %70i Zero'cu  :hate-onion-head-emoticon:  Tama Zero da çok hoş bir karakter ama şu "Kaname Yuukiyi hak etmiyor" diyen Zerocuları dövesim geliyor  :bled2-onion-head-emoticon:

     

    Evet gerçekten bazı animelerin 3.sezonu çıkmaması gerektiği halde çıkarken Vampir Knight çıkmıyor :depressed2-onion-head-emoticon:

    Benim Yuuki ile hiç bir işim yok tek sorunum Zero'nun üzgün kalması  :hell-yes-onion-head-emoticon: . Zero'yla Yuuki'yi yakıştırıyordum ayrı mesele. 

     

    3. sezonu kesinlikle hak ediyor Vampire Knight hani sezon olmasa bile olayları çözüme kavuşturacak film de olur. Ama gelsin ya bir şekilde seriye ait bir şeyler gelsinn  :desperate2-onion-head-emoticon: 

  6. Hoşgeldin  :) Yaşıt bir anime sever  :cheer3-onion-head-emoticon:Umarım iyi anlaşabiliriz  :cute1-onion-head-emoticon:  Anime önerisi olarak 

    Inu x Boku SS

    Tasogare Otome x Amnesia 

    Vampire Knight ve Vampire Knight Guilty 

    Galilei Donna 

    Kyokai no Kanata 

     

    Kısa oldukları halde çok sevdiğim animelerdir. 

  7. Nesini beğendin?  :mellow: Gerçi bu zevk meselesi. Daha çok Gray'in rahat kişiliğini yansıtmayan, etekli bir kıyafet olduğu için sevmedim. Bakınca rahat görünmüyor kıyafet.  :unsure:

    En azından eski ayda yılda bir kıyafetiyle görünce mutlu oluyordum. Şimdi o da yok.  :wacko:

    Üstelik eski kıyafeti Gray'in cool kişiliğini yansıtıyordu. Şimdikinde bir şey hissedemedim. Bir de gözümde kıyafetini çıkartışını canlandırınca yine eskisini derim. :D

    (Not: Lacivertle kahverengiyi bi arada sevemedim. :wacko: )

    48ad54322fbfb19814de9b1ab3bb154213928305

    -33-gray-fullbuster-32786644-1280-1024.j

    Çoğu kişi karakterlerdeki küçük değişimleri sevmiş. Bunu görmek güzel.

    Ben sevemedim açıkçası. Belki de eski hallerine alıştığım içindir. 

    Beklentilerimi büyük tuttuğum için de sevmemiş olabilirim.

    Fairy Tail karakterleriyle olsun, çizimleriyle olsun benim gözümde canlılık ve sıcaklık. Karakterlerini arkadaşım gibi severim. Animeyi Fairy Tail yapan yönler gördüğüm kadarıyla gitmiş. :ph34r:

     

    Tonlar umarım animede böyle olmaz. Soluk çünkü, eski canlı hallerini ne kadar özlerim acaba? :huh:

     

    Aslına bakarsan ben Gray'in kıyafetlerini sevmiyordum.  

    Gray_w_x791.png

    özellikle şu hallerini. Hiç sevmiyordum. Gerçi anime genelinde kıyafetleri değişiyordu o yüzden şimdiki kıyafetinin de sabit kalıcağını düşünmüyorum. Ayrıca karakterlerin soluklaştığı konusunda katılıyorum. İlk farkkettiğim ise Lucy'di. Saçlarının rengi falan solmuş gibi. Yok ama ben yeni Gray'i daha fazla sevdim

    Benim şu an için merak ettiğim diğer karakterlerde değişikli oldu mu? Özellikle Jellal. Gerçi onu her şekilde kabul ederim ben.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.