Jump to content

alein

Üyeler
  • İçerik sayısı

    92
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

alein kullanıcısının paylaşımları

  1. Kötü haber ise türkçesini bulamadım, ama youtube da yabancı dilde tamamı var ;) Ula var ya sen adamın atomaltı parçacığısın.Kafayı yememek elde değil.Nasıl buldun bunu yani nasıl bir yol izledin merak ettim.Ben kafadan bi 6 yıldır arıyordum bunu.sen 2 günde buluverdin.Çok aşırı merak ettim nasıl bulduğunu.Tahminimce senin de bunu izlediğini varsayıyorum yani benden daha çok hatırında olan bilgi olmalıdır ki bu kadar kolay buldun doğrumuyum.Neyse unutmadan çok çok teşekkürlerimi bildiririm sana.Bahsettiğin kötü haber o kadar kötü haber değil filmi indirip altyazı gömüp izleyecem.Tekrar teşekkürler...
  2. Valla helal olsun sana.Ben bu adamın bayaa zamandır bu animeyi aradığını hatırlıyorum.Bazen benimde aramışlığım oldu adamın işi görürsün diye ama bulamamıştım.Neyse biri daha sevdiğine kavuştu.Keşke benim elimde de aradığım animenin resmi olsaydı.Ama sadece hatırımda kalan sahnenelerden başka bişey yok elim de :(
  3. Herkese iyi günler.Benim aradığım bi "anime film" var dı.televizyonda 90'ların sonuna doğru çıkmıştı.Konusu hatırladığım kadarıyla geleceğin yozlaşmış , tükenmiş , doğası yok edilmiş dünyasında insanlar , robotlar ve yarı makine olan insanlar hayatta kalmak için rahatlıkla birbirlerini öldürüyorlardı.O zamanın dünyasın da değerli bir maden vardı.herkes o madenin peşindeydi.O madeni de yerin metrelerce altında robotları kullanarak çıkartıyorlardı daha doğrusu yeryüzündekiler öyle biliyorlardı.Ama asıl gerçek yasaya aykırı olmasına rağmen kazma işlerinde insanları kullanılmasıdır.İnsanlarıda kullananlar yapay zekaya sahip robotlardır.Orda ki insanların çoğu yeryüzünü hiç görmemişlerdir.Yani bilmem kaç kuşak yeraltında yaşamışlardır.Anne baba çocuk sahibi oluyorlar , anne baba yaşlılıktan veya aşırı çalışmaktan ölünce çocukları devam ediyordu çalışmaya.Yani beşikten mezara yeraltında köle olarak hayat sürüyorlardı.Bir genç kazmasını toprağa vurunca topraktan bir kılıcın sapı çıkıyordu geri kalanı yok sadece sapı var.Eline aldığında aniden kendini başka bir diyarda buluverdi.Orda bizim mantığımıza göre ermişler kulübü gibi yaşlılar vardı.Gence insanlarını kurtarmak istiyorsan yeryüzüne çıkıp dışarıdan yardım toplamalısın sana bu yolda o elinde ki kılıç sapının yardımı çok dokunacak diyordu yada buna benzer bişeydi.genç artık yeryüzüne çıkabilmek için yukarıya doğru kazmaya başlar günlerce.Yeryüzüne çıkınca hiç bilmediği geleceğin kötü dünyasında kendini bulur.Dünyada kendisine yardım edecek bir adam bulur.Adam kanun kaçağı , kelle avcısı bir korsandır.Bi de seksi bir kadın robot vardı.Filmin sonunda genç geldiği yeraltına gizlice girip kendilerini köle yapan robotlarla sihirli kılıçla savaşıyor ve kötü adamı yani robotu yok ediyor halkını kölelikten kurtarıyor topluca yeryüzüne özgür insanlar olarak çıkıyorlar ve en sonun da ermişler olan yaşlılar geliyor ve gence testi geçtin artık aramıza gelebilirsin diyorlar ama gencimiz ailesiyle kalmayı tercih ediyordu...Şimdi biraz şansım yok gibi ama belki içinizden biri veya birileri bu tek bölümlük anime filmi izleyip ve adını hatırlıyorsa rica etsem söyleyebilir mi.
  4. gantz , dragon ball animeleri ile filmlerini izleyenler bilir.animelerin sinema filmine uyarlanmasının ne kadar kötü bir hata olduğunu. anca yüksek bütçeli ve bol görsel efekler olursa bir şeye benzer.bide dhspark arkadaşın dediği gibi oyuncular sadece japon olmamalı.tek oyuncuyla kalmayıp en küçük ayrıntısına kadar dikkat edilmeli.sonuçta basit bir anime yi sinema filmine dönüştürmüyorsun.video da gördüğüm kadarıyla üzülerek söylüyorum vasat bir film olacak.yahuu bunla uğraşacanıza şu animenin 2.sezonunu çıkarsalar daha fazla dikkat çekerlerdi.veya anime filmini yapsınlar. ( shingeki no kyoji animesinin ilk 25 bölümü hakkında aklınıza takılan her soruya bir cevap bulabileceğiniz kendi teorilerimden oluşan çalışmalarım vardır.ilgilenler buyursun. http://forum.turkani...inde-cevapları/ . buda mitolojik bir kurgu hikayesi. http://forum.turkani...geki-no-kyojin/
  5. alein

    Shingeki no Kyojin 2. Sezon Ne Zaman Gelir?

    2.sezonun gelmesi gerçekten çok uzadı.25.bölüm gösteriminden sonra nerdeyse 2 yıl geçti sanırım yanlışım varsa düzeltin.yıl oldu bir ay sonra 2015.bari biraz fazla ovalar koyunda bari aklımızdan silinmesin bu anime yoksa 2. sezon çıkıncaya kadar unutacağız bunu. ( shingeki no kyoji animesinin ilk 25 bölüm hakkında aklınıza takılan her soruya bir cevap bulabileceğiniz kendi teorilerimden oluşan çalışmalarım vardır.ilgilenler buyursun. http://forum.turkani...inde-cevapları/ . buda mitolojik bir kurgu hikayesi. http://forum.turkani...geki-no-kyojin/ )
  6. ya bunun satışını yapacağınıza orijinal görünümüne yakın kostümler yapıp satsalar daha iyi olurdu.şimdi bunu giyinip manitayla dışarıda dolaşmaktansa keşif ekibinin kıyafetini giyip dolaşmak daha çekici geliyor bana.en azından bir tane keşif ekibi ceketim olsun isterdim. :( ( shingeki no kyoji animesinin ilk 25 bölüm hakkında aklınıza takılan her soruya bir cevap bulabileceğiniz kendi teorilerimden oluşan çalışmalarım vardır.ilgilenler buyursun. http://forum.turkani...inde-cevapları/ . buda mitolojik bir kurgu hikayesi. http://forum.turkani...geki-no-kyojin/ )
  7. konumu okuduğun için teşekkürler.bayaa bir zamanımı almıştı o çalışmaları yapmam.tek korkum birinin saçma demesi ama çok şükür kimse demedi.bir çok olumlu cevap almam beni mutlu ediyor.her şeyi ana hikayeye uygun bir şekilde bağlamaya çalıştım.tekrar teşekkürler iyi günler...
  8. hikayenin merak edilen ayrıntıları için iyi bir çalışma olmuş.örneğin bu ova'lar da bu yeraltı şehrinin hikayesini öğrenebileceğimizi sanıyorum.(aslın da ben kendi teorilerimle anlatmaya çalıştım.merak edenler aşağıda ki linkleri incelesin). 2. olarak erwin ve levi yi ön plan da tutularak böyle ova'lar çıkartılması bence çok güzel olmuş.Aslın da tüm bunlardan hariç ayrı bir tarihi anlatan manga var.740 lı yılları anlatan.titanların atasının ortaya çıkışını konu alıyor.ilk titan.o yıllar da daha 3b marevra cihazı yoktu.hikayede cihazı icat eden de anlatılıyor du. tek 3b cihazı yanın da daha bir çok teknolojik silahların planları da vardı.ama bir kaçı haricinde diğerleri hiç üretilmedi. bu manganın da anime versiyonunu çıkarsalar tadından yenmez . ( shingeki no kyoji animesinin ilk 25 bölüm hakkında aklınıza takılan her soruya bir cevap bulabileceğiniz kendi teorilerimden oluşan çalışmalarım vardır.ilgilenler buyursun. http://forum.turkani...inde-cevapları/ . buda mitolojik bir kurgu hikayesi. http://forum.turkani...geki-no-kyojin/ )
  9. üzgünüm ama oyunlar bence vasat.bunun gibi bir animeye yakışmayan oyunlar bunlar.tamam 2 boyutlu oyunlar ama keşke bu oyun yapımcıları oyun yaparken bunun gibi animelere yakışır değerde özen gösterseler.şöyle adam gibi bir pc oyunu olsada oynasak.ama nerde bakın one piece nin oyunlarına youtube dan sanki tayfadan biriymişsin gibi zevk alıyorsun. 2= shingeki no kyojin neredeyse one piece den sonra ismi anılan tek anime bence .çok yazık bunun gibi yapılan oyunlar uygulamalar insanı animeden soğutuyor.şu oyunlara bakarmısınız tamamen çok küçük yaşlara hitap ediyor.(zevklere saygım var).amann neyse isteyen oynar bu oyunları ben sadece bu animenin değerini aşağıda tutulmasına üzülüyorum.saygılar la. ( shingeki no kyoji animesinin ilk 25 bölüm hakkında aklınıza takılan her soruya bir cevap bulabileceğiniz kendi teorilerimden oluşan çalışmalarım vardır.ilgilenler buyursun. http://forum.turkani...inde-cevapları/ . buda mitolojik bir kurgu hikayesi. http://forum.turkani...geki-no-kyojin/ )
  10. bu animenin sitede ilk 3 sezonu var.ama 4.sezonu yok keşke onuda çevirip koysalardı.çok araştırdım ama tr alt yazılı bulamadım.4.sezonu tr alt yazılı olan bir site bilen var sa bi zahmet bilgilendire bilir mi beni.
  11. alein

    Shingeki no Kyojin Ne Zaman Bitiyormuş?

    bence sadece ana konuyu işleseler yani devlerin sırrını o kadar bile tutmaz 1 yılda bitirirler.ama işte paranın gözü kör olsun uzattıkça uzatırlar , oyuncaklarını çıkartırlar , kıyafetlerini çıkartırlar , ana mangaya bağlı yan mangalar çıkartırlar , konu içerisinde konular açarlar , of of bizde 2 sezon ne zaman çıkacak diye bekliyelim.bakın burda bile bir haber çıktımı yüzlerce adam bir umutla iyi haber sanıyor. ama hep boş hep çıkar dünyası.tamam parada kazanacaklar ama bu yaptıkları ile 50 yıl sonra öyle kolay kolay bir efsane olarak kalamaz. bazı animeler gerçek birer efsane olmuştur.taa 90 ların başında ki animeler bile halen ilk zamanın daki gibi zevk verir konumunda.örn:dragon ball , Neon Genesis Evangelion , Captain Tsubasa , Slam Dunk gibi bir çok anime var. işin sırrı merdivenin basamaklarını teker teker çıkmak.neyse herkese iyi günler... ( shingeki no kyoji animesinin ilk 25 bölüm hakkında aklınıza takılan her soruya bir cevap bulabileceğiniz kendi teorilerimden oluşan çalışmalarım vardır.ilgilenler buyursun. http://forum.turkani...inde-cevapları/ . buda mitolojik bir kurgu hikayesi. http://forum.turkani...geki-no-kyojin/ )
  12. alein

    Shingeki no Kyojin 2. Sezona Yeşıl Işık

    daha yapım aşamasındaymış. :( yani bi bu kadar daha mı bekleyeceğiz. umarım 2. sezon da devlerin böyle ışıklı mışıklı büyü benzeri güçleri olduğunu gösterirler. yani fena da olmaz hep yakın dövüş olacak değil ya biraz da düşmana karşı elin de kullanacağı bir silahı olsun ya büyü olur yada düşünsenize erenin dev halini elin de güzel bir kılıç tutuyor. :) ( shingeki no kyoji animesinin ilk 25 bölüm hakkında aklınıza takılan her soruya bir cevap bulabileceğiniz kendi teorilerimden oluşan çalışmalarım vardır.ilgilenler buyursun. http://forum.turkani...inde-cevapları/ . buda mitolojik bir kurgu hikayesi. http://forum.turkani...geki-no-kyojin/ )
  13. alein

    Shingeki no Kyojin Filminin Oyuncuları

    gantz , dragon ball animeleri ile filmlerini izleyenler bilir.animelerin sinema filmine uyarlanmasının ne kadar kötü bir hata olduğunu. anca yüksek bütçeli ve bol görsel efekler olursa bir şeye benzer. ( shingeki no kyoji animesinin ilk 25 bölüm hakkında aklınıza takılan her soruya bir cevap bulabileceğiniz kendi teorilerimden oluşan çalışmalarım vardır.ilgilenler buyursun. http://forum.turkanime.tv/topic/11350-shingeki-no-kyojin-sorular-ve-fan-fiction-%C5%9Feklinde-cevaplar%C4%B1/ . buda mitolojik bir kurgu hikayesi. http://forum.turkanime.tv/topic/9071-shingeki-no-kyojin/
  14. alein

    Shingeki no Kyojin Anime Filminin Videosu

    aslın da bu filmi çok kaliteli bir şekil de 3 boyutlu yapsalar tadından yenmez. ( shingeki no kyoji animesinin ilk 25 bölüm hakkında aklınıza takılan her soruya bir cevap bulabileceğiniz kendi teorilerimden oluşan çalışmalarım vardır.ilgilenler buyursun. http://forum.turkani...geki-no-kyojin/ buda mitolojik bir kurgu hikayesi. http://forum.turkani...geki-no-kyojin/ )
  15. alein

    Shingeki no Kyojin Filmleri Ne Zaman?

    gantz , dragon ball animeleri ile filmlerini izleyenler bilir.animelerin sinema filmine uyarlanmasının ne kadar kötü bir hata olduğunu. anca yüksek bütçeli ve bol görsel efekler olursa bir şeye benzer. shingeki no kyoji animesinin içeriği hakkında aklınıza takılan her soruya bir cevap bulabileceğiniz kendi teorilerimden oluşan çalışmalarım vardır.ilgilenler buyursun. http://forum.turkani...geki-no-kyojin/ buda mitolojik bir kurgu hikayesi. http://forum.turkani...geki-no-kyojin/
  16. alein

    Shingeki no Kyojin Fark Attı

    shingeki no kyojinin başarısı beklenen birşeydi... shingeki no kyoji hakkında aklınıza takılan her soruya bir cevap bulabileceğiniz kendi teorilerimden oluşan çalışmalarım vardır.ilgilenler buyursun. http://forum.turkanime.tv/topic/9071-shingeki-no-kyojin/ buda mitolojik bir kurgu hikayesi. http://forum.turkanime.tv/topic/8908-fan-fiction-shingeki-no-kyojin/
  17. buyrun alt yazısız olanı 2.ova http://www.goodanime.net/shingeki-no-kyojin-ilse-no-techou-ova-2 bu da kendi çapımda yaptığım çalışmalar http://forum.turkanime.tv/topic/9071-shingeki-no-kyojin/ http://forum.turkanime.tv/topic/8908-fan-fiction-shingeki-no-kyojin/
  18. shingeki no kyojin 'in resmi web adresini yazarmısın kardeş. http://forum.turkanime.tv/topic/8908-fan-fiction-shingeki-no-kyojin/ http://forum.turkanime.tv/topic/9071-shingeki-no-kyojin/
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.