Jump to content

007DRACULA

Üyeler
  • İçerik sayısı

    35
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İtibar Etkinliği

  1. Teşekkür
    007DRACULA reacted to Yucky in ( 25+ / 25 ) Amagami SS   
    Anime Adı: Amagami SS
    Anime Türü: Yaşamdan Kesitler, Komedi, Romantizm, Okul
    Bölüm Sayısı: 25+ / 25
    Yapım Yılı: 2010
    Çevirmen: Yucky
    Düzenleme: schneizeL
    Özet: Lise ikinci sınıf öğrencisi bir genç, geçmişten gelen kötü bir tecrübeden ötürü noel zamanları huzursuz olmaktadır. Fakat bu yılki noel, mezun olan Haruka Morishima veya diğer sınıf arkadaşlarından birine çıkma teklif edebilmesi için son şansıdır...
    Anime anekdotlar şeklinde ve her kadın karakterin kendi hikayesinin ayrı bir biçimde işleneceği bir formatta yayınlanıyor ve her kadın kahraman bölümleri sonunda kendi şarkılarını kendileri söylüyorlar. TAÇE çevirisi 5. bölümden itibaren mevcuttur.
     
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


     
     

  2. Teşekkür
    007DRACULA reacted to Nones in ( 02 / 12 ) Vanitas no Karte Part 2   
    Anime Adı: Vanitas no Karte Part 2
    Anime Türü: Doğaüstü Güçler
    Bölüm Sayısı: 02 / 12
    Yapım Yılı: 2022
    Çeviri: tubass
    Redakte: sayaji
    Encode: Nones
    Görüntü Kalitesi: 1080p
    Özet: Vanitas no Karte animesinin 2. sezonudur.
     
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu

     
  3. Teşekkür
    007DRACULA reacted to Taiga in Japonya'nın Eksileri   
    Ben de deneyimlerimden bir kac sey yazayim. Bilgisayarimda Turkce klavye yok, romaji ile yaziyorum. Kusura bakmayin lutfen. Oncelikle belirtmeliyim ki birazdan Japonyayi kotuleyecek olsam da Japonyada yasamayi Turkiyede yasamaya tercih ederim tabii ki. Donme gibi bir niyetimde yok. Gun gelir de vizemi yenilemezlerse baska ulkeye gecerim.
     
    1- Japonya Teknolojik bir ulke degil. 
    Evet yanlis duymadiniz. Turkiyeyle kiyaslaninca teknolojik degil. Teknoloji dedigin hayatimizi kulaylastirir. Japonyadaki siradan bir insanin hayatini kolaylastiracak teknolojik hic bir seye rastlamadim ben. Hatta Turkiye daha gelismis. Mesela Japonyada edevlete en benzer sistem My Number Card o da kuyakoshuya gitmeden konbiniden bazi belgeleri cikartmaniza yariyor. Banka konusunda cok sikinti cektim ben. Japoncaniz cok iyi degilse memurlar basindan saviyor. Ama bir sekilde banka hesabini herkes actiriyor. Ama kart eline ulastiginda bir bakiyorsun Turkiyedeki kartlarla alakasi yok. Alisveris yapamiyorsun. ATMlerin cogu aksam 7 olunca kapaniyor. Ve icin aci yani Japonlarin azimsanmayacak kadari banka kartini da kullanmiyor. Bankaya hesap cuzdaniyla gidip oyle islem yapiyorlar. Ayrica yabancilarin acabldigi yucho banka hesabi ile havale eft vb. yapamiyorsun. Bankaya her gittigimde bir A4 kagidina bilgilerimi bir a4 kagidina hesap gecmisimin filan ciktisini aliyorlar. Defalarca diger calisanlara soruyorlar, neyin nasil yapildigini anlatan rehberlere bakarak calisiyorlar. Belli sistemleri asiri kullanissiz. Ve tum bunlar Japonyada yasayanlara beklemek olarak yansiyor. Teknoloji insaninin hayatini kolaylastirmak icin yok mu? Japonyadaki teknoloji sadece gosteris. Gundelik hayati kolaylastiran farkli bir sey yok.
     
    2- Burokrasi ve sorumluluk almaktan kacinan memurlar.
    Japonlarada mi boyle davraniyorlar bilmiyorum ama memurlar basindan savabiliyor. Senin japoncan kotu git japoncasi iyi biriyle gel diyorlar. Ben sizin her gun kullandiginiz terimleri nereden bileyim. Su ne demek, bu nedemek diye sorunca da baslarindan saviyorlar. Yukarida banka icin anlattiklarim buradaki belediye ile kaymakamlik arasi bir yer olan kuyakusholar ve shiyakushoar icin de gecerli. Basit bir adres kaydi, sigorta ilgili isler vb. cok uzun suruyor. Ama yigidi oldurup hakkini yememek lazim. Her katta bir suru seni yonlendiren memur var. Ve sen onlari bulmadan onlar seni buuyor. Ne icin geldiginizi sorup once suraya gitmelisiniz diyor. Hatta sizinle gelip siz isinizi halledene kadar yardimci oluyorlar.
     
    3- Asiri icki tuketimi
    Herkes iciyor. Sokakta sizmis birisini gormek oldukca normal. En kotusu de yerde copten cok kusmuk var. 2 ay barda part time calismistim. Herseyi katip karistirip iciyorlar. Sefe diyorum sutle bira karistirilir mi? O da beni isten kartarmaya calisiyor saniyor. Kusmalari normal yani. Hatta son trenlerde hemen her istasyonda sizip kalan, dusen vb. oluyor ve zavalli istasyon gorevlileri onlarla ilgilenmek zorunda kaliyor. Ama yine yigidin hakkini vermek gerekirse baskalarina salca olan kisi sayisi yok denilebilecek duzeyde.
     
    4- Japonyanin asiri abartilmasi
    Japonya dunyada o kadar cok abartiliyor ki, Turkiyede daha da cok abartiliyor. Neymis trenler saniyesi saniyesine geliyormus. Yok oyle bir sey. Manyagin teki atliyor trenin onune sonra 1 saat trenin icerisinde beklemek zorunda kaliyorsun. Yollarda cop de var. Turkiyeye ve diger bir cok ulkeye gore soylenenler dogru olsa da insan ustu bir sekilde hersey tikirinda gitmiyor. Sonucta onlarda insan.
     
    5- Asiri pahalilik
    Burada sadece elektronik ve elektrikli urunler, tasit, bazi alkollu icecekler ucuz. Geri kalan hersey pahali. Hatta yiyecek, icecek ozellikle de sebze, meyve o kadar pahali ki sebze suyu icerek vucudun vitamin ihtiyacini karsiliyoruz. Tek kislik menemen yapmaya kalksan 5 dolardan asagi para harcamazsin. Domatesin tanesi ortalama 1 dolar. Ama sogan domatese gore ucuzdu. Ilk geldigimde Apart gibi bir yerde kalmistim ve sakinlerinin cogu avrupaliydi. Hangi ulkeden gelirse gelsin herkesin dilinde su ortak cumle vardi ; Japonya cok pahali. Mesela burada donerciler doner, lahana, sos kullaniyor sadece. Ayrica ithal urunler daha ucuz oluyor. Ve hani hep Turkler diyor ya pahali ama ona gore de alim gucu var. Japonya o kadar pahali ki alim gucu de Avrupa ulkelerine veya Amerika, Kanada vb. gore cok dusuk kaliyor. Diger ulkelerde bir sey pahaliysa, baska bir sey ucuz oluyor ve bu sayede dengeleniyor. Ama Japonyada kiralar pahali, yiyecek icecek pahali, ulasim pahali, egitim pahali, faturalar pahali. Temel ihtiyac olarak ne varsa pahali.
     
    6- Turistler
    Eger egoist pisligin teki degilsen burada bir kac ay yasayinca duzenine alisiyorsun. Yere cop atmiyorsun, her isikta araba olmasa da bekliyorsun, toplu tasimada telefonla konusmuyorsun, gurultu yapmiyorsun vb. vb. Ama turistlerin cogu kurallara uymuyor. Ve bazi yerler turistler yuzunden asiri kalabalik oluyor.
     
    7- Onunuzu kesen p*zevenkler
    Bunlar genellikle zenci oluyor. Her bro nasilsin diye konusmaya baslayip seni genel ev, pavyon, masaj salonu tarzi yerlere goturmeye calisiyorlar. Bazen cok israrci olabiliyorlar. Gerci ben hizli yurudugum icin radarlarina takilmiyorum. Belliki bunun isi gucu var diye dusunuyorlar. Ama lanet olsun ki vasifsiz elamanlar icin iyi para getiren isler hep bu p*zevenklerin yuvalandigi yerlerin yakininda.
     
    8- Asosyallik
    Japonlarla arkadaslik kurmak cok zor. Isteyken konusuyoruz, guluyoruz, egleniyoruz sonrasinda herkes kendi yoluna gidiyor. Konusmaya calisinca kacanlar bile var. Herkesin samimi oldugu sadece bir kac arkadasi var. Animelerdeki samimi arkadaslik ortamindan eser yok.
     
    9- Intahar
    Gecen ay Cuma sabahi ise gidis saatinde biri trenin onune atlayarak intahar etmis. Parcalarini raylardan toplayacaklar diye 40 dakika fazladan trenin icinde bekledim. Sonraki bir kac saatte olusan yogunluktan oturu trenler gecikti. Yani kabaca 1 milyona yakin kisi bir kisinin intahar etmesi yuzunden etkilendi. Intahar etmenin de bir raconu var. Git herkes gibi haftanin ilk gunleri is cikisi at kendini trenin onune. Bu benim basimdan gecen bir olaydi ama isin ozu su. Ben de dahil olmak uzere burada herkesin cani sikkin, kimse ortam kuramiyor. Ustune bir de Japonlarin sacma sapan is duzenleri var. O yuzden deprasyon ve intihar dusuncesi cogu kiside var.
     
    10- En cok calisip en az is yapan ulke
    Ben sadece parttime amelelik yaptim. Ofiste calisinca bu olay daha bir anlasiliyor diyorlar. Hatta yukaridaki cumleye OECDnin raporunun degerlendirildigi bir makaleyi okurken denk gelmistim. Japonya OECD ulkeleri arasinda en cok calisan ama en az cikti ureten ulkeymis. Japonlarin sacma sapan bir is yapma bicimleri var. Ise gidiyorum. Rapor yaziyorum, Cikiyorum rapor yaziyorum. Yasadigim her problemi rapor ediyorum filan. Lanet olsun benim isim bulasik yikamak. Bir de onlarin mantigina ters ama mantikli bir sey yapinca dakikalarca nutuk atiyorlar. Calisma kosullari hem fiziki hem de mental olarak agir. Yine de Turkiyede calisip evde karisiyla veya kocasiyla tartistigi icin sinirini benden cikartacak mudurlerle calismaktansa Japonyada calismak daha iyi bana gore. Tamam sana nutuk atiyorlar ama seni hic bir zaman kucuk dusurmeye yonelik bir sey yapmiyorlar. Hatta iki ay once benim maas fazla yatmis dedim mudure. Yanlislik yok seninle sozlesmeyi saatlik ucret uzerinden degil gunluk ucret uzerinden yaptik dedi. Hatta onceden ayarlanmis calisma gunleri haricinde cagirdigi icin defalarca ozur diledi. Halbuki bana ilac gibi gelmisti o gunler normal saatlik kazancimin 2 katini kazanmak. Ayrica bos zamaninda oturmak yasak, sigara molasi yasak, bir seyler yemek yasak. Senin bos oldugunu goren ustun sana hemen bir is kitliyor. Ama bana gore Japonyada calismanin kotu tarafi sadece bazi seylerin mantiksiz olmasi, yoksa calismaktan kacan biri degilim. Zaten Turkiye'de de is arkadaslarim dalga gecer gibi o is bizin isimiz degil deyip bana yardim etmeyene kadar hic bir isten kacmiyordum. Ve o benim yaptigim isler aslinda onlarin yapmasi gereken islerdi. Ise basladiklari zaman eleman eksikliginden o isleri ben yaptigim icin oyle bir dusunce olusmus kafalarinda. Ne kadar anlatmaya calissam da islerine gelmedigi icin dinlemediler. Sonucta Turkiyede ne kadar cok calisirsan sirtina o kadar cok is yuklerler. Bak Japonyada bu yok iste. En azindan ben Turkiyedeki gibi ileri duzeyine denk gelmedim. Mudur eleman olmayinca epronu giyiyor kollari siviyor bulasik yikiyor burada.
     
    Aklima simdilik gelenler bunlar. Aslinda daha fazlasi da var. Bu kotu yanlarindan cok daha fazla iyi yani var Japonyanin.
     
  4. Teşekkür
    007DRACULA reacted to Hokage_Minato in ( 28 / 24+ ) Akatsuki no Yona   
    Anime Adı : Akatsuki no Yona
    Anime Türü : Aksiyon, Macera, Komedi, Fantastik, Romantizm, Shoujo
    Bölüm Sayısı : 28 / 24+
    Yapım Yılı : 2014
    Çevirmenler : ays_drl
    Düzenleme : KuramaUN & Sinsine
    Özet; Krallığın tek prensesi olan Yona, bir prensesin sahip olduğu rahat ve kaygısız bir hayat yaşamaktadır. Herhangi birinin sahip olamayacağı, en iyi giyim ve kozmetiğe, en güzel tatlılara, sevgi dolu bir imparator olan babaya ve en yakışıklı kuzeni Soo-won’ a sahiptir. Ancak, koruması olan Son Hak’ın çok sinir bozucu biri olmamasını ve saçlarının bu kadar kızıl olmamasını dilerdi. Fakat neredeyse kusursuz olan dünyası sevdiği adam Soo-won’un, babasını öldürmesiyle birlikte paramparça olur ve böylelikle Soo-won’un tahta çıkma yolu açılır. Son Hak, Yona ile birlikte kaçıp kurtulur ve o günden itibaren kaçak bir hayat sürdürürler.
        Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


  5. Teşekkür
    007DRACULA reacted to KuramaUN in ( 13 / 13 ) Aria the Origination   
    Anime Adı : Aria the Origination
        Anime Türü : Fantastik, Bilim Kurgu, Shounen, Yaşamdan Kesitler
        Bölüm Sayısı : 13 / 13
        Yapım Yılı : 2013
        Çevirmen : tristram666
        Düzenleme : KuramaUN
        Özet: Yeni Venedik’te; Akari, Aika ve Alice tam teşekküllü Baş Undine (profesyonel gondol rehberi) olana kadar hamaratça çalışmaya devam etmektedir. Kızlar eğitimlerine başladığından bu yana çok yol kat ettiler ve yavaş yavaş şehirde kendilerine has rehber özellikleri geliştiriyorlar. Hedeflerine giden uzun yolculukta kızlar, şirketlerinin kıdemlilerinin öğütlerine güveniyorlar: Aria Şirketinden sabırlı ve anlayışlı Alicia, Himeya Şirketinden otoriter ve terbiyeli Akira ve Orange Planet Şirketinden sakar ama şefkatli Athena. Kızlar Yeni Venedik’teki kişisel tecrübeleriyle, eğitmenlerinden aldıkları öğütleri harmanlayıp takdire şayan birer Prime Undine olabilecekler mi? Huzur ve samimiyetin canlı örneği olan Yeni Venedik'e yeniden hoş geldiniz.
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


  6. Teşekkür
    007DRACULA reacted to Sinsine in ( 12 / 12 ) Isekai Shokudou   
    Anime Adı: Isekai Shokudou
    Anime Türü: Gizem, Komedi, Fantastik
    Bölüm Sayısı: 12 / 12
    Yapım Yılı: 2017
    Çevirmen: Cymbalta, Nones
    Düzenleme: Nones
    Özet: İş merkezinin yanındaki alışveriş mevkiinde, köpek tabelası olan bir binanın zemin katında, kapısında kedi işlemesi olan "Youshoku no Nekoya" isimli bir kafe bulunmaktadır. Elli yıldır açıktır ve çevre ofislerden çok sayıda çalışan burada takılır. Batı mutfağı restoranı olmasına rağmen menüsü çok zengindir. Yaşadığımız dünya insanının biricik ve tek kafesidir. Bununla birlikte "Nekoya" adlı bir sırrı vardır. Kafe, her cumartesi gecesi özel müşterilerini ağırlamak için halka kapatılır. Kapı çaldığında bambaşka yerlerde doğmuş farklı ırklarda müşteriler ortaya çıkıp gizemli ve lezzetli yiyecekler isterler. Aslında kafe genel müşterilerine hep aynı yemekleri sunar. Ancak bu özel misafirler yemekleri her zamankinden daha egzotik bulmaktadırlar. Kafe, fevkalade hizmet vermeyi amaçladığı için "Isekai Shokudou" olarak anılır.
     
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


  7. Teşekkür
    007DRACULA reacted to Sinsine in ( 13 / 13 ) Tsurune: Kazemai Koukou Kyuudoubu   
    Anime Adı : Tsurune: Kazemai Koukou Kyuudoubu
    Anime Türü : Dram, Okul, Spor
    Bölüm Sayısı : 13 / 13
    Yapım Yılı : 2018
    Çevirmen : Xpector
    Düzenleme : Sinsine
    Özet: Hikaye; Minato Narumiya'nın etrafında şekillenir. Minato ortaokulda kyudo (geleneksel Japon okçuluğu) yapmıştır ama bir olaydan sonra bu spordan kaçmıştır. Lisede Minato yeni arkadaşlarla tanışır ve okulun kyudo kulübünün bir parçası olarak birlikte bölge turnuvasını kazanmayı hedeflerler.
     
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol  
  8. Teşekkür
    007DRACULA reacted to KuramaUN in ( 12 / 12 ) Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu: Sukeroku Futatabi-hen   
    Anime Adı : Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu: Sukeroku Futatabi-hen
    Anime Türü : Dram, Josei
    Bölüm Sayısı : 12 / 12
    Yapım Yılı : 2017
    Çevirmen : jans09
    Düzenleme : jans09
    Özet: Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu ikinci sezonudur.
     
        1.Sezon için tıklayınız. Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol  
  9. Teşekkür
    007DRACULA reacted to Sinsine in ( 13 / 13 ) Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu   
    Anime Adı : Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu
    Anime Türü : Dram, Josei
    Bölüm Sayısı : 13 / 13
    Yapım Yılı : 2016
    Çevirmen : jans09
    Düzenleme : Sinsine
    Özet; Hapisten çıkan bir adam ilk olarak nereye gideceğini bilir. "Shinigami" denilen geleneksel masal anlatan birinin performansına aşık olduktan sonra onun çırağı olmak için elinden geleni yapar. Daha önce hiç çırak almayan Yakumo adlı anlatıcı hapisten yeni çıkmış Yotaro adlı bu adamı işe alınca herkes çok şaşırır. Yotaro yeni yaşamına çok neşeli başlar, Yakumo'nun hayatındaki diğer insanlarla ve vesayetindeki Konatsu ile tanışır. Konatsu ünlü bir hikaye anlatıcısının kızıdır ve babasının trajik ölümünden sonra Yakumo onu yanına alır. Konatsu babasına hayrandır ve onun gibi bir hikaye anlatıcısı olmak istemektedir ama bir kadın için bu hiç de kolay değildir.
     
    2.Sezon için tıklayınız.
     
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol  
     
  10. Teşekkür
    007DRACULA reacted to Sinsine in ( 25 / 25 ) All Out!!   
    Anime Adı : All Out!!
    Anime Türü : Okul, Seinen, Spor
    Bölüm Sayısı : 25 / 25
    Yapım Yılı : 2016
    Çevirmen : xpector
    Düzenleme : canseckiner
    Özet: Rugby'de yıldız forvet veya 4. vurucu yoktur, o zaman takımın yıldızı kimdir? Hikaye Kenji Gion'un bulunduğu Kanagawa Lisesi'nin açılış töreninde küçük ama cesur ve geleceği parlak üyelerinin bulunduğu rugby kulübünde başlar. Sınıf arkadaşı Iwashimizu ile birlikte karışık bir geçmişi olan ve takım üyelerine her zaman değer veren yardımcı kaptan Hachiouji'ye katılır. Son olarak inanılmaz derecede güçlü ama kozlarını hep saklayan kaptan Sekizan bulunmaktadır. Kişilik ve fiziksel performans bakımından birçok farklılığın bulunduğu takım en iyisi olabilmek için çalışmayı ve birlikte büyümeyi öğrenmelidir.
     
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


  11. Teşekkür
    007DRACULA reacted to KuramaUN in ( 50 / 50 ) Shirokuma Cafe   
    Anime Adı : Shirokuma Cafe
    Anime Türü : Komedi
    Bölüm Sayısı : 50 / 50
    Yapım Yılı : 2012
    Çevirmen : 1456ha
    Düzenleme : KuramaUN
    Özet: Karizmatik Kutup Ayısı Shirokuma tarafından işletilen, hayvanat bahçesinin yanında yer alan Shirokuma Kafe, hayvanlar için olduğu kadar insanlar için de; arkalarına yaslanıp günün yorgunluğunu atabilecekleri oldukça popüler bir mekandır. Soğuk bir içecek ya da menüsünden yeni bir ürün olsa da fark etmeksizin, Shirokuma müşterilerine hizmet etmekten zevk duyar, çoğunlukla onlarla çeşitli konulardan sohbet eder. Alaycı Penguen ve sakar Panda ile birlikte garip bir üçlü oluşturarak; Boz Ayı gibi diğer arkadaşları, bir bar sahibi ve kafede çalışan bir insan olan Sasako ile kendilerini türlü belanın içinde bulacaklardır. Karşılıksız aşk acısı çekerken, açık havada kamp gezilerine katılırken, karaoke seanslarına katılırken, ve hatta lezzetli bir kahveyi demlerken dikkat edilen püf noktasında bile Shirokuma Kafe’de gerçekleşmeye dair bir zorunluluk vardır!
     
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol  
  12. Teşekkür
    007DRACULA reacted to Sinsine in ( 17 / 12+ ) Kamisama Hajimemashita II   
    Anime Adı : Kamisama Hajimemashita II
    Anime Türü : Komedi, Şeytanlar, Doğaüstü Güçler, Fantastik, Romantik, Shoujo
    Bölüm Sayısı : 17 / 12+
    Yapım Yılı : 2015
    Çevirmenler : Sinsine
    Düzenleme : Sinsine
    Özet; Kamisama Hajimemashita serisinin ikinci sezonudur.
     
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


  13. Beğen
    007DRACULA reacted to KuramaUN in ( 13 / 13 ) Grisaia no Kajitsu   
    Anime Adı : Grisaia no Kajitsu
    Anime Türü : Dram, Harem, Romantik, Okul, Psikolojik
    Bölüm Sayısı : 13 / 13
    Yapım Yılı : 2014
    Çevirmenler : Seibei & Sinsine
    Düzenleme : KuramaUN & Sinsine
    Özet: Olmadığı birine dönüşmek için, Kazami Yuji, sadece beş tane kız öğrencisi olan hapishaneden bozma bir okula, Mihama Akademisi'ne kaydını aldırttı. Kazami Yuji'ye, bu okulda kendi de dahil herkesin kendince koşullara sahip olduğu ve aradığı "normal" öğrenci hayatını yaşarken, hiçbir şey yapmak zorunda olmadığı söylendi. Acaba Yuji, aradığı çözümü burada, Mihama Akademisi'nde bulabilecek mi?
     
        Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


  14. Beğen
    007DRACULA reacted to Hokage_Minato in ( 49 / 49 ) GetBackers   
    Anime Adı : GetBackers
    Anime Türü : Aksiyon, Komedi, Dram, Gizem, Shounen, Süper Güçler, Doğaüstü Güçler
    Bölüm Sayısı : 49 / 49
    Yapım Yılı : 2006
    Çevirmen : 1456ha
    Düzenleme : Sinsine
    Özet: Midou Ban ve Amano Ginji, sloganları "Kaybolan bir şey varsa, biz sizin için onu geri getiririz" olan Geri Bulucular olarak bilinen ikilidir. Ve başarı oranları %100'dür. Her zaman Honky Tonk çevresinde beklerler. Müşteriler Geri Bulucular'ı arar ve onlardan bir şeyleri geri almalarını isterler. Bu şekilde Ban ve Ginji, söylenen değerli şeyleri geri almak uğruna, birbirinden tuhaf ve acayip olaylar içine girerler...
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


  15. Beğen
    007DRACULA reacted to KuramaUN in ( 08 / 12 ) Strike the Blood IV   
    Anime Adı : Strike the Blood IV
    Anime Türü : Aksiyon, Fantastik, Vampir, Ecchi, Doğaüstü Güçler
    Bölüm Sayısı : 08 / 12
    Yapım Yılı : 2020
    Çevirmen : Zelpus
    Düzenleme : KuramaUN
    Özet: Serinin dördüncü sezonudur.
      Klasör Linki

    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu

    http://www.turkanime.tv/imajlar/logo.png
  16. Beğen
    007DRACULA reacted to KuramaUN in ( 13 / 13 ) Kono Oto Tomare!   
    Anime Adı: Kono Oto Tomare!
    Anime Türü: Aksiyon, Drama, Okul, Shounen
    Bölüm Sayısı: 13 / 13
    Yapım Yılı: 2019
    Çevirmen: 1456ha
    Düzenleme: 1456ha
    Özet: Son sınıf öğrencilerinin mezun olmasıyla, Takezou Koto (geleneksel Japon yaylı çalgısı) Kulübünün tek üyesi olarak kalır. Yeni okul yılı da başlamışken Takezou kulübün kapatılmaması için yeni üyeler bulmak zorundadır. Bir anda yeni bir üye, neredeyse terk edilmiş olan kulüp odasının içine dalar ve kulübe katılmak istediğini belirtir. Takezou bu kulübü nasıl hayatta tutacak ve bu serseri yeni üye ile nasıl başa çıkacaktır?
     
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


  17. Beğen
    007DRACULA reacted to KuramaUN in ( 12 / 12 ) Donten ni Warau   
    Anime Adı : Donten ni Warau
    Anime Türü : Aksiyon, Tarihi, Shoujo, Doğaüstü Güçler
    Bölüm Sayısı : 12 / 12
    Yapım Yılı : 2014
    Çevirmenler : Evallark & Seibei
    Düzenleme : KuramaUN, Eolo-sama & Sinsine
    Özet: Meiji döneminin 11. yılında kılıç taşımak yasaklanmıştı ve samuraylar yavaş yavaş ortadan kalkıyordu ancak bu durumdan hoşlanmayarak suç oranının artmasına sebep olan bir sürü grup bulunmaktaydı. Ülkenin bu duruma tek çözümü gölün ortasında kaçılması imkansız bir hapishane inşa etmek olmuştu. Yeni hapishaneye gidebilmek için tek yol sudan gitmek olduğu için, Kumo ailesine suçluları “Yeni Ev”lerine taşıma görevi verilmişti. Acaba gerçekten de tek yaptıkları iş bu muydu?
     
        Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


  18. Beğen
    007DRACULA reacted to KuramaUN in ( 10 / 10 + ) Hitsugi No Chaika: Avenging Battle   
    Anime Adı : Hitsugi No Chaika: Avenging Battle
    Anime Türü : Aksiyon, Macera, Fantastik, Komedi, Romantizm
    Bölüm Sayısı : 10 / 10+1
    Yapım Yılı : 2014
    Çevirmen : Nones
    Düzenleme : Nones
    Özet: İmparator Gaz'ın kalıntılarını arama çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor. Chaika, hala kim olduğunu ve amacının ne olduğunu bilmeden kalıntıları aramaya devam ederken benzer şekilde, Kırmızı Chaika da İmparator Gaz'ın kalıntılarını aramaya devam eder. Bu sırada, Gillette Ekibi de Chaika'yı aramaya devam eder. Yolculuklarında; Chaika, Fredrica, Toru ve Akari, İmparator tarafından gizli tutulan tüm gerçekleri gün yüzüne çıkartmaya karar verirler. İlk sezonun devamı niteliğindedir.
     
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


  19. Beğen
    007DRACULA reacted to Hokage_Minato in ( 12 / 12 ) Hitsugi no Chaika   
    Anime Adı : Hitsugi no Chaika
    Anime Türü : Aksiyon, Komedi, Romantizm, Shounen, Macera, Fantastik
    Bölüm Sayısı : 12 / 12
    Yapım Yılı : 2014
    Çevirmen : Nones
    Düzenleme : Nones
    Özet; 20 yaşındaki emekli asker Toru Acura savaş bittiğinden beri oradan oraya sürüklenir. Bir gün, tabut taşıyan 14 yaşındaki büyücü kız Chaika Trabant'a rastlar ve tekrar hayatının anlamını bulma umuduyla onu takip eder. Toru'nun evlatlık kardeşi Akari ve grubun istihdam edilen üyesiyle beraber yolculukları başlar.
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol
  20. Teşekkür
    007DRACULA reacted to Sinsine in ( 50 / 50 ) Sousei no Onmyouji   
    Anime Adı : Sousei no Onmyouji
    Anime Türü : Aksiyon, Fantastik, Shounen, Doğaüstü Güçler
    Bölüm Sayısı : 50 / 50
    Yapım Yılı : 2016
    Çevirmen : Nones
    Düzenleme : Nones
    Özet; Rokuro şeytan çıkarıcı bir aileden geliyor ama şeytan çıkarıcı olmak yerine şarkıcı, futbolcu olmayı tercih ederdi. Rokuro’nun sahip olduğu inanılmaz güç, Benio’nun ortaya çıkmasıyla hırslı ruhu uyandırılmış oldu. Fakat "Şeytan Çıkarıcı Yıldız İkili" ismiyle saygınlık kazanınca aralarındaki rekabet şekil değiştirdi. İki yüce savacının evlenmesi ve nihai ruhsal savaşçının doğması onların kaderiydi.
     
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol  
  21. Beğen
    007DRACULA reacted to Nones in ( 14 / 14 ) World Trigger 3rd Season   
    Anime Adı: World Trigger 3rd Season
    Anime Türü: Aksiyon, Bilim Kurgu, Doğaüstü Güçler
    Bölüm Sayısı: 14 / 14
    Yapım Yılı: 2021
    Çevirmen: Ayris
    Düzenleme: Ayris
    Encode: Nones
    Özet: World Trigger animesinin üçüncü sezonudur.
     
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


     
     
  22. Teşekkür
    007DRACULA reacted to Nones in ( 12 / 12 ) World Trigger 2nd Season   
    Anime Adı: World Trigger 2nd Season
    Anime Türü: Aksiyon, Bilim Kurgu , Doğaüstü Güçler, Okul, Shounen
    Bölüm Sayısı: 12 / 12
    Yapım Yılı: 2021
    Çevirmen: Ayris
    Düzenleme: Ayris
    Encode: Nones
    Özet: World Trigger animesinin ikinci sezonudur.
     
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


     
     
  23. Beğen
    007DRACULA reacted to Nones in ( 13 / 13 ) Zan Sayonara Zetsubou Sensei   
    7. 8. 9. 10. bölümler eklenmiştir.
    İyi seyirler. İyi arşivler.
  24. Beğen
    007DRACULA reacted to Nones in ( 13 / 13 ) Zan Sayonara Zetsubou Sensei   
    4. 5. 6. bölümler eklenmiştir.
    İyi seyirler. İyi arşivler.
  25. Teşekkür
    007DRACULA reacted to Sinsine in ( 126 / 124+ ) Yawara!   
    Anime Adı : Yawara!
    Anime Türü : Aksiyon, Yaşamdan Kesitler, Dövüş Sanatları, Spor, Komedi, Romantizm, Dram
    Bölüm Sayısı : 126 / 124+
    Yapım Yılı : 1989
    Çevirmen : 1456ha
    Düzenleme : Sinsine, 1456ha
    Özet: Yawara, komedi ve romantizm ögeleri barındıran bir spor animesidir. Hikâyemizin ana karakteri ise Yawara Inokuma'dır. Kendisi sıradan bir lise öğrencisi olmaya çalışan genç bir kızdır ancak judo dehası dedesi yüzünden küçüklüğünden beri kendisine judo çalıştırılmaktadır. Dedesinin tek amacı Yawara'yı bir judo efsanesi hâline getirmektir. Urasawa Naoki'nin usta kaleminden çıkan serimiz de bu olaylar dahilinde yaşanan komik meseleleri ele almaktadır.
     
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol  
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.