Jump to content

Nanilyas

Üyeler
  • İçerik sayısı

    335
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    Nanilyas got a reaction from Onesan in En Sevdiğiniz / Unutulmaz Anime Replikleri   
    Arkadaşların için ölmezsin onlar için yaşarsın -Erza Scarlet
  2. Beğen
    Nanilyas reacted to Luluna in Gerçek Cinsiyetiyle Beyin Yakan Karakterler   
    Selam gençlik,
    Bazen bazı karakterler vardır ne olduğunu tam anlayamayız, bilsek de beyin inkar eder, hatta bazıları var ki biri söylemeden gerçek cinsiyetini mümkün değil fark edemeyiz, duyunca da ağzımız 5 karış açılır. Hah işte onlara örnekler topladım. Mutlaka unuttuklarım vardır, onları da sizlerden alalım.
     
    Part 1



     
    Part2



     
    Part 3



     
     
    Part 4



     
     
     
     
     
     
     
     
    Aoharu x Kikanjuu / Hotaru Tachibana
    Kız olduğunu bilsek de bana hiç öyle görünmeyen karakter. O algıyı vermiyor bana... meh..

     
     
    One Punch Man/ Sonic
    İlk gördüğümde tam emin olamamıştım ta ki "yanlışlıkla değen yumruk" sahnesine kadar :P  Seviyoruz keratayı.

     
    No Game No Life/ Tet
    Erkek olduğunu bilsek de suratı başka söylüyor..

     
     
    Part 5




     
    Part 6



     
    Bu içerik Kuroshitsuji: Book of Circus animesi hakkında spoiler içerir.



     
     
     
     
     
  3. Beğen
    Nanilyas reacted to Lance The Gun Freak in Hatsune Miku   
    İnanmayabilirsiniz ama müzik dersinde herhangi bir sanatçı hakkında araştırma yapıp sunucaktık.
     
    Hatsune Miku'yu istedim (tabi kimse tanımıyor *_*) Biraz anlatıp bilgisayar programı, sanal diva deyince kabul ettiler artık sıramın gelmesini bekliyorum :D
  4. Beğen
    Nanilyas reacted to Vocarehber ChocoNeko in Hatsune Miku   
    yaşasın! Vocaloid şarkıları hakkında bir konuşmaya rastladım!  Ben de Vocaloid şarkılarını çok seviyorum.... bunların arasında bir sürü derin hikayeli ,ilginç şarkılar varken ayrıca bir kaç şarkıdan oluşan seri şarkılar var. Bazen bunlardan anime de yapılıyor (Mekakucity, Mikagura School Suite...) ve ya mangaları çıkıyor...
    Ben de bir sürü vocaloid şarkısını çevirmekteyim şu anda, çünkü temel alınan ingilizce tercümeleri sık sık eksik oluyor. O yüzden japonca asıllarından sağlam olarak  tercüme etmeye başladım.  İstediğiniz şarkılar olursa mutlaka söyleyin :D
      aynı şekilde Vocaloid şarkılarına dair incelemeler yapan vocaloide özel bir blogum var Vocarehber (Vocaloid Rehberi) diye
      ilgilenenlere ;)
     
    Blogum: http://vocarehber.blogspot.com.tr/
     
    vocaloid türkçe altyazı kanalım: https://www.youtube.com/channel/UCTX8bZSHLz7lY4vAnDRAosg/videos
     
    tüm vocaloid severler beklenir! dilerim ki Vocaloid şarkılar gittikçe daha çok bilinmeye başlar ^.^
  5. Beğen
    Nanilyas reacted to Cansu Otogakure in Yepyeni yerli bir Cover! ''Cansu Otogakure''   
    Cansu Genç ''Cover''  
       
     
    Herkese merhaba arkadaşlar...  
    Öncelikle kısaca kendimden bahsetmek istiyorum :) Adım Cansu, 22 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim. :) Bildiğim yabancı diller, Yunanca, Korece, İngilizce...   En büyük hobim ise şarkı söylemek müzik yapmak ve cosplaylerle uğraşmak :) splay olarak, ilk cosplayim Naruto'dan Orochimaru oldu. Gerçekten hayranı olduğum bir karakterdi o yüzden fazla özen gösterdim. Sürekli bu karakteri cosplay olarak yapabilirim :D 2. yaptığım karakter ise yine Naruto Shippuuden'den Karin'di. Bunu da biraz kendime benzettiğim için yapmak istedim.  :D :D  Cosplay çalışmalarımı da cümlelerimin sonunda ekleyeceğim:) Müziğin hayatımda yeri oldukça büyüktür. Benim için 'yaşam felsefem' diyebilirim ve bunun yanı sıra önemli olmakla birlikte artık daha da anlamlı bir hale getirmek istiyor ve çaba sarf ediyorum ... :)   2013 Yılında Kore konsolosluğunun düzenlediği K-Pop World Festival Türkiye finalinde 1. oldum. Güney Kore'ye Türkiye'yi temsilen gittim... ve o günden bu yana müzik hayatımda elimden geldiğince gelişmeye ve geliştirmeye özen gösterdim...
    Arkadaşlarımın beni tetiklemesiyle de bu işe girdim! 
    Türkiye'de Anime Cover'ları yapan fazla kişinin olmadığını düşünüyorum ve bunun üzerine ben de arkadaşlarımın desteğini alarak Türkiye'deki en iyi Anime Cover yapan biri olmak hayali ile bu girişimde bulundum. :) Her hafta cover çalışması yapmaya özen göstereceğim ve bunu tamamen güncel tutmak için elimden geldiği kadar çok fazla çaba sarf edeceğim
    Sizlerin de desteğini çalışmalarımda bekliyor olacağım :) Umarım çalışmalarımı beğenir ve desteklerinizi sakınmazsınız.
    Facebook sayfamı beğenerek, beni orada takip edebilir, aynı zamanda Youtube kanalıma abone olup video paylaşımlarımı orada da takip edip, beni öyle de destekleyebilirsiniz.
    Teşekkürler.   Facebook Sayfam   Youtube Kanalım  
                                                 
    4.Çalışmam:  Naruto Shippuden Opening 15 (Does-Guren) Youtube Kanalı ve Facebook Video Direkt Link:  
          
     
    3.Çalışmam: Death Note Ending 1 Nightmare Alumina Cover
    Youtube Kanalı ve Facebook Video Direkt Link:
                     
     
     
    2.Çalışmam: Hunter x Hunter Opening 1 Derpature!    Youtube Kanalı ve Facebook Video Direkt Link:                        İlk Cover Çalışmam Naruto Shippuden Opening Blue Bird!
      Youtube Kanalı Video Direkt Link:    
     
    Cosplay Çalışmalarımdan, Uzumaki Karin ve Orochimaru Çalışmalarım  
    Uzumaki Karin
     
    Orochimaru  
  6. Beğen
    Nanilyas reacted to Dj-Morphosis in Cosplay Yapmak için Gerekenler, nasıl yapılır, ve Yardımcı olabilecek Tutorial'ler (İlk iletiyi okuyunuz)   
    yok yaa bak konu açtım burada 12-13 Eylülde etkinlik var İstanbul'da. 
    Al pazardan pırasa giy kostümünü gel bende sünger boblu gelicem  : :lol: zırh yetişseydi Gilthunder olacaktım.
  7. Beğen
    Nanilyas reacted to Jiangshi in 12 Japon Korku Efsanesi   
    Kuchisake-onna
     

     
    Yarık ağızlı kadın (kuchisake-onna) efsanesi çocukların gece dışarı çıkmasını önleme amacı taşır. Hikayeye göre; ağzında cerrahi bir maske olan kadın sokakta yalnız başına yürüyen bir çocuğa güzel görünüp görünmediğini sorar. Hayır derlerse; onları bir çift makasla öldürür. Evet derlerse; maskeyi çıkarır ve tekrar sorar. Hayır diyenler ortadan ikiye bölünür; ve evet diyenlerin ağzı tıpkı onunki gibi yarılır.
     
    Teke-Teke
     

     
    İntihar niyetiyle tren raylarına atlayıp ikiye ayrılan bir kadının efsanesidir. Üst kısmı etrafta sürünerek dolaşıp insanları bir tırpanla öldüren bir hayalet olmuş. Kurbanları lanetlenip kendileri de Teke-Teke'lere dönüşür, yani bu korkunç hayaletler sürekli çoğalır!
     
    Hanako-san
     

     
    Japonya'da bir ilkokul tuvaletinin sondan üçüncü bölmesinden uzak durun. Kapıya üç kez tıklatıp "Orada mısın, Hanako-san?" diye sorarsanız; kırmızı etekli bir kız öğrencinin ruhunu çağırırsınız. Size "Evet, buradayım" diye cevap verir ve bunun üzerine kapıyı açarsanız klozete sokup boğar. 
     
    İnek başı
     

     
    Çoğu şehir efsanesi amacı sizi iliklerinize kadar korkutma amacı taşıyan korkunç hikayeler olsa da bu Japon efsanesi o kadar korkunç ki anlatılmaması gerekir! Rivayete göre, 1600'lerde ortaya çıkan "İnek başı" diye bir Japon kısa hikayesi vardır. Bu hikayeyi her kim okur ya da dinlerse nöbet tarzı belirtiler göstermeye başlar ve kafayı sığırır. O zamandan beri "İnek başı" hikayesinin tüm kopyaları yakılmış durumda, bu yüzden tüm detayları kayıp.
     
    Gashadokuro
     

     
    Japonları gece sokaktan uzak tutma amacı taşıyan bir başka şehir efsanesi ise aç iskelet'in (gashadokuro) hikayesidir. Bu iri iskelet 90 metre boyunda ve gece evinize kadar takip eder. Kulaklarınızda bir çınlama olur, ve ne olduğunu bile anlamadan ele geçirilirsiniz. İskelet daha sonra kafanızı patlatır ve kanınızı içer. 
     
    Nure-onna
     

     
    Yılan kadın'ın (nure-onna) efsanesi okyanusta boğulurken görülen bir kadınla başlar. Onu kurtarmaya çalışacak kadar cesur ve ahmak olanlar suya girince felç geçirir. Kadın daha sonra yılan kimliğini ortaya çıkarır ve kişiyi tümüyle yutar.
     
    Aka manto
     

     
    Kırmızı pelerinli (aka manto), Japonya'da bir başka tuvaletli efsanedir. Klozette otururken kırmızı kağıt mı yoksa mavi kağıt mı istediğinizi soran gizemli bir ses duyarsınız. Kırmızıyı seçerseniz; öyle bir kesilirsiniz ki kanınız cesedinizi kaplar. Mavi cevabı verirseniz; boğazlanarak öldürülürsünüz. Farklı bir renk seçmek hayaleti kızdırır ve sizi ölüler dünyasına çekmesine sebep olur, ancak hiçbir rengi seçmezseniz hayatınız kurtulur!
     
    Tomino'nun Cehennemi
     

     
    Yomota Inuhiko tarafından yazılan "Tomino'nun Cehennemi" adında asla sesli okunmaması gereken bir şiir vardır. Bütün hepsini sesli okuyan kişi bir felakete yakalanır ve ölebilir bile. Birçok insan şiiri okuyup hayatta kaldığını iddia eder, ancak diğerleri okurken yarısında kötü hissedip bıraktı. 
     
    Himuro Köşkü
     

     
    Korkunç video oyunları kapattığınızda korkunç olmaktan çıkar ama bu gerçek olabilir! Klasik korku oyunu Fatal Frame bir zamanlar toplu bir cinayetin gerçekleştiği Himuro Köşkü diye perili bir evde geçiyor. Oyun çıktığında, Himuro Köşkü'nün gerçekten var olduğuna ve orada 7 kişinin öldüğüne dair dedikodular yayıldı.
     
    Kırmızı Oda
     

     
    "Kırmızı Oda" diye bir videonun olduğu bir Japon sitesi var. Videodayken sayfada bir pencere açılır ve Japonca "... sever misin?" diye birşey yazar. Her kapattığında tekrar tekrar açılır ve en sonunda "Kırmızı odayı sever misin?" halini alır. Bunu gördükten sonra, kişi gizemli bir şekilde öldürülür ve oda kanıyla kaplanır. 
     
    Bu normal korku videosu gerçek hayatta bir kız en yakın arkadaşını öldürdükten sonra şehir efsanesine dönüştü. Kızın bilgisayarında en çok ziyaret ettiği sayfa Kırmızı Oda videosuydu. 
     
    Kiyotaki Tüneli
     

     
    Japonya'da içinden geçmemeniz gereken belli bir tünel var. Kiyotaki Tüneli 1927'de 444 metre uzunluğunda inşa edildi, ve Asya'da 4 lanetli bir numaradır. (13'ün Amerika'da olması gibi) Tüneli oluştururken birçok işçi hayatını kaybetti ve onların ruhları geceleri ziyarete geliyor. Efsane odur ki tüneldeki aynada bir hayalet görürseniz ölümünüz korkunç olacak!
     
    Futakuchi-onna
     

     
    Bu efsaneye göre; iki ağızlı bir kadının (futakuchi-onna) yüzünde küçük ve kafasının arkasında kocaman bir ikinci ağzı var. Birçok insan onun hiç yemek yemediğini söylüyor, ama kafasının arkasındaki ağzı saçını kontrol ederek devamlı yakınındaki yiyecekleri yakalayıp yer. Hikayeye göre kadın üvey kızını ölene kadar aç bıraktıktan sonra lanetlenmiş.
  8. Beğen
    Nanilyas reacted to Amistrated in Gintama / Raw / 704x528 (2006-2010)   
    Tür: Komedi, Parodi, Samuray, Aksiyon, Bilimkurgu, Shounen
    Bölüm: 201
    Konu: Edo’nun “Samuraylar Ülkesi” olarak anıldığı zamanlar artık geride kalmıştır. Amanto adlı uzaylı ırk saldırıp, yönetimi ele geçireli epey zaman olmuştur. Samuraylar, istila döneminde Amanto ırkına karşı savaştıkları için, Edo’da Samuraylık yasaklanmış ve kılıç kullanmak yasadışı hale getirilmiştir. Sakata Gintoki, işte tam bu dönemde Amantolara karşı savaştığı için mesleğinden olmuş eski bir samuraydır. Edo’da hayatını “Yorozuya”lık yaparak, para karşılığı teklif edilen her işi yaparak, geçirmektedir.Galaksinin en güçlü ırkı olan Yato klanı mensubu genç kızımız Kagura ve samuraylık müessesesini hayatta tutabilmek adına Gintoki’nin izinden giden Shimura Shinpachi, zamanla Yorozuya’da Gintoki’nin yardımcıları olur. Üçlümüz, üşenmedikleri zamanlarda kaçan bir kediyi yakalamaktan, dedektifliğe kadar her işi yaparak para kazanmayı amaçlıyor ama kazandıkları para oturdukları evin kirasını bile çıkarmıyordur.
    UyumLu Altyazı 124-138 Arası - 153-186 Arası - 190-201 Arası Bulunmamaktadır


    http://open.nyaatorrents.info:6544/announcehttp://tracker.bakabt.me:2710/23a633eaf47580cfc66e7fe230234927/announce.php http://open.nyaatorrents.info:6544/announcehttp://tracker.bakabt.me:2710/23a633eaf47580cfc66e7fe230234927/announce.php http://open.nyaatorrents.info:6544/announcehttp://tracker.bakabt.me:2710/23a633eaf47580cfc66e7fe230234927/announce.php http://open.nyaatorrents.info:6544/announcehttp://tracker.bakabt.me:2710/23a633eaf47580cfc66e7fe230234927/announce.php
  9. Beğen
    Nanilyas reacted to Skadi in İnsanı Düşünmeye En Çok Sevk Eden Animeler   
    İnsanı Düşünmeye En Çok Sevk Eden Animeler Listesinde Hangi İsimler Yer Alıyor?
     
    Ne izlerken ne de bitirdikten sonra üzerinde düşünmeden durabildiğimiz animeler vardır. Bu animeler kimi zaman bize çeşitli akıl oyunlarıyla meydan okur, kimi zaman bir gizemin ardındaki gerçekleri çözmemiz için ipuçları bırakırken kafalarımızı daha da karıştırır, kimi zaman ise bize toplumsal etik ya da metafiziksel olgular üzerine düşüncelerimizi sorgulatır. İşte Japon internet arama motoru Goo ile reklam şirketi iBridge’in ortak çalışması olarak yürütülen bu anket de 250 erkek ve 250 kadın katılımcısına insanı farklı şekillerde düşünmeye en çok sevk eden animelerin hangileri olduğu sorusunu yöneltiyor. Bakalım anketin sonuçlarına baktıktan sonra hakkının yendiğini düşündüğünüz seriler olacak mı?
        -20-
    Paprika (%2.2)

     
     
    -19-
    Pumpkin Scissors (%3.0)

     
     
    -18-
    Code Geass: Hangyaku no Lelouch (%3.0)

     
     
    -17-
    Gankutsuou (%3.6)

     
     
    -16-
    Yojouhan Shinwa Taikei  (%3.8)

     
     
    -15-
    Higurashi no Naku Koro ni (%3.8)

     
     
    -14-
    Bakemonogatari (%4.0)

     
     
    -13-
    No Game No Life (%4.6)

     
     
    -12-
    Toaru Majutsu no Index (%4.6)

     
     
    -11-
    Sayonara Zetsubou Sensei (%5.0)

     
    -10- Mushishi (%5.4)

     
     
    -09-
    Kiseijuu Sei no Kakuritsu (%6.0)

     
     
    -08-
    Jojo’s Bizarre Adventure (%6.6)

     
     
     
     
    -07-
    Psycho-Pass (%8.2)

     
     
    -06-
    Shingeki no Kyojin (%8.2)
     

     
    -05-
    Monster (%9.2)

     
     
    -04-
    Ghost In Shell (%9.8)

     
     
    -03-
    Neon Genesis Evangelion (%11.6)

     
     
    -02-
    Kaiji (%12.6)

     
     
    -01-
    Death Note (%16.8)

     
    Kaynak;http://www.animefantastica.com/insani-dusunmeye-en-cok-sevk-eden-animeler
  10. Beğen
    Nanilyas reacted to Hokage_Minato in ( 23 / 22+ ) Shigatsu wa Kimi no Uso   
    Anime Adı : Shigatsu wa Kimi no Uso
    Anime Türü : Dram Müzik Romantik Okul Shounen
    Bölüm Sayısı : 23 / 22+
    Yapım Yılı : 2014
    Çevirmenler : Setsuna
    Düzenleme : KuramaUN, Sine Güneş (Sinsine)
    Özet; Piano dahisi Arima Kousei, çocuk müzisyenler yarışmasını kazandıktan sonra herkes onun adını öğrenmiştir. Fakat; ona en çok destek veren annesinin ölümünden sonra zihinsel ve duygusal bir çöküş yaşayan Kousei, artık kendi piyanosunun sesini bile duyamaz olmuştur. Bu olayın üstünden iki sene geçtikten sonra bile, piyanoya dokunamayan Kousei, bütün yaşamını böyle gideceğini düşünürken tanıştığı bir kız her şeyi değiştirecektir.Başına buyruk bir kemancı olan Miyazono Kaori, Kousei’nin müzik hayatına geri dönmesine yardım eder ve onu alışık olmadığı bir stilin içine sürükleyerek yeni şeyler keşfetmesini sağlar.Hikâyemiz, ikilinin ve arkadaşlarının müzik ile yaşadıkları maceraları konu alıyor.Aynı adlı mangasından uyarlanmıştır.
        Klasör Linki

    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol  
  11. Beğen
    Nanilyas reacted to GetPyoned in Anime Şarkılarına Türkçe Cover /._./   
    Merhaba arkadaşlar! Birkaç hafta önce anime opening ve endinglerine türkçe cover yapmaya başladım. Hepsi amatör ve ses kalitesi biraz düşük. Fakat bu işi devam ettirirsem yakın zamanda yeni mikrofon almayı düşünüyorum. Umarım beğenirsiniz ^^
     
    Kanalım:  https://www.youtube.com/channel/UCtLp_WmeAL20O_mOZDI9qMA
     
     

     
     

     
     

     
     

     
     

     
     

     
     

     
     

     
     

     
     

  12. Beğen
    Nanilyas reacted to Hokage_Minato in ( 26 / 26 ) Bishoujo Senshi Sailor Moon Crystal   
    Anime Adı : Bishoujo Senshi Sailor Moon Crystal
    Anime Türü : Şeytanlar, Büyü, Romantizm, Shoujo
    Bölüm Sayısı : 26 / 26
    Yapım Yılı : 2014
    Çevirmenler : Sinsine
    Düzenleme : Sinsine
    Özet: Tsukino Usagi, beceriksiz ve durmadan ağlayan biri olmakla birlikte aynı zamanda cesur bir 8. sınıf öğrencisidir. Bir gün alnında hilal işareti olan kara kedi Luna'yla tanışır ve sevimli denizci giysili, adaletin ve aşkın koruyucusu Ay Savaşçısı'na dönüşür. Adaletin koruyucusu olarak seçilen Usagi; prensesi korumakla, onun gardiyanlarını bulmakla ve Efsanevi Gümüş Kristal'i bulmakla görevlendirilir. Aynı zamanda, Karanlık Krallığın Kraliçesi, Kraliçe Beryl astlarını Usagi'nin yaşadığı şehre gönderir. Muazzam Gümüş Kristal'i elde edebilmek için şehirde garip olaylara neden olurlar. Ay Savaşçısı ve gardiyanlar, Efsanevi Gümüş Kristali bulup prensesi koruyabilecekler mi?
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


  13. Beğen
    Nanilyas reacted to mustafalrsm in Dünya'nın En İlginç 10 Yasağı   
    Tabi ki göreceli bir top 10 bu. Adından da anlaşılacağı üzere dünyadaki en ilginç 10 yasak:

     İzleyemeyen vardır belki ben buraya yazılı olarak da yazayım bari:
     
     Mısır'da kadınların salatalık, havuç, muz ve kabağa dokunması hoş karşılanmıyor, yasaklanmaya çalışılıyor.
     Tayland'da yerdeki paraya basmak yasak
     Singapur'da sakız çiğnemek yasak
     Filipinler ve Vatikan'da boşanmak yasak
     Avustralya'nın Victoria kentinde pazar günleri pembe pantolon giymek yasak
     İsviçre'de pazar günleri çamaşır asmak yasak
     Ontario(Kanada eyaleti) şehri sınırları içerisinde horozların ötmesi yasak
     
     3-İtalya'da güvercin beslemek yasak
     
     2-Arizona'da(ABD eyaleti) kaktüs kesmek 25 yıldan başlıyor
     
     1-Indiana(ABD eyaleti)'da maymunların sigara içmesi yasak :D 
     
     
     Bunlar dışında bana ilginç gelen birkaç şey eklemem gerekirse:
     Hollanda'da nehir olmamasına rağmen nehrin setlerini aşmak yasak.
     İskoçya'da bir ineğin yanında sarhoş olmak yasak.
     Çin'de bir insanı boğulmaktan kurtarmak, o kişinin kaderini değiştirmek anlamı taşıdığından yasak.-Bu özellikle dikkatimi çekti. Belki de nüfus politikasıyla ilgili acımasız bir yasaktır diye aklımdan geçmedi değil...
     Fransa'da rayların üzerinde öpüşmek yasak.
     Danimarka'da hapishaneden kaçmaya çalışmak suç değil.
     
    Kaynak:Youtube'daki bu video.
     Konu dışı bölümüne ilk defa bir şeyler açıyorum. Gereksiz ya da saçmaysa adminlerimden ve herkesten özür dilerim.
  14. Beğen
    Nanilyas reacted to Kaxell in Japon Manga Okurlar Çocuklara İsim Olarak Koyabilecekleri Karakterleri Seçti   
    Dijital kitap alışveriş sitesi eBookJapan 20li ve 30larındaki ziyaretçilerine çocuklarına isim olarak koyabilecekleri anime karakterlerini seçmelerini istedi. Ve işte sonuçlar:
     
    Oğlanlar için seçilenler (20li ve 30larındaki bayanlar tarafından...)
    3. Shota (Kimi ni Todoke)

     
    2. Ren (Nana)

     
    1. Ko (Blue Spring Ride)

     
    -Oğlanlar için seçilenler (20li 30lu yaşlarındaki erkekler tarafından...)-
    3. Jotaro (JoJo’s Bizarre Adventure)

     
    2. Kaede (Slam Dunk)

     
    1. Tsubasa (Captain Tsubasa)

     
    -Kızlar için seçilenler (20li ve 30larındaki bayanlar tarafından...)-
    3. Futaba (Blue Spring Ride)

     
    2. Chihaya (Chihayafuru)

     
    1. Sawako (Kimi ni Todoke)

     
    Kızlar için seçilenler (20li ve 30larındaki erkekler tarafından...)-
    3. Sakura (Naruto)

     

    2. Chihaya (Chihayafuru)

     
    1.  Minami (Touch)

     
    Kaynak: Crunchyroll
     
    Ben kız olsa Inori koyardım. Erkek olursa da Yakea olur herhalde. (Bu isimle takıntım var.)
    Kaplumbağalarıma kekzıl diyorum daha ne olsun. B)
     
    Sakura zaten çiçek demek koymaları çok normal  :P
  15. Beğen
    Nanilyas reacted to Kaxell in Oyun Oynayarak Katakana ve Hiragana Öğrenme.   
    Bu yazıyı okuduğunuza göre 2 şeyi seviyor olmalısınız. Oyun oynamayı ve Japonca öğrenmeyi!
     
    Geçenlerde okulda bir arkadaşım tavsiye etti. Abi bak ninjalara 'KA' 'CHI' yazarak öldürüyorsun hem katakana ve hiragana da öğrenmiş oluyorsun dedi.  
    Denedim -zaten hiraganayı biliyordum- ve bir iki saatte gördüğüm katakanaların hepsini ayırt eder duruma geldim. 
     

     
    Amacı öğretmek olduğundan 'oyun' kapsamında şaşalı bir şey beklemeyin. ^^
     
    Resmen reklam oldu ama eğitici program olduğundan kesinlikle bakmanızı öneririm. Aslında kaynak kodunu alsam Türkçeye çeviririm ama vereceklerini pek zannetmiyorum. ^^
     
    Edit: Oyun linki:http://www.kongregate.com/games/Tukkun/kana-warrior
  16. Beğen
    Nanilyas reacted to Raven-kun' in Çizimlerimin Birkaçı ...Türk Anime Special (Güncellendi - 10.05.2015)   
    Arkadaşlar öncelikle merhabalar :)
    Sizlere evde ve okulda boş vaktim olduğunda yapmaya çalıştığım fan art özgülü çizimleri paylaşmak istedim inş. beğenirsiniz yorumlarınızı bekliyorum :)
    -Çizim kağıdım : A4
    Evde yaptıklarım:



    Okulda yapmaya çalıştıklarım :P :



    Benden Charmer96 Arkadaşımız için Kurome Çizimi :



    Suzuya Çizimi :



    Revy:
    Kuru Boyayla Yaptığım :



    Photoshop İle Düzelttiğim :



    Kurosaki Ve Teru :



    Manga Girl :



    Nichijou'dan Hakkase:



    Enoshima Junko :



    Shingeki No Bahamut-Genesis'den Amira :



    +4 Okulda Çizmeye Çalıştıklarım [Devamı] :



    Akame Ga Fan Art :



    Kaneki Female Versiyonu ?? :



    +2 Çizimler:
    Nisekoi :



    Oregairu :



    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Çizimi grafik tabletle bakarak çizdim sırf Türk Anime'nin bana katkılarına teşekkür etmek için : :)İnş. beğenirsiniz :P
    Türk Anime Special :



     
  17. Beğen
    Nanilyas got a reaction from Phryne in Aldnoah.Zero [FC] (Spoiler İçerir)   
    Beni de allll :D Çok iyi mecha anime bence :P
  18. Beğen
    Nanilyas reacted to Phryne in Aldnoah.Zero [FC] (Spoiler İçerir)   
    ALDNOAH.ZERO FAN CLUB
       ALDNOAH.ZERO FAN Kulübü
     

     
     
    LET JUSTICE BE DONE, THOUGH THE HEAVENS FALL.
     
    ADALETİ YERİNE GETİRELİM, CENNET DÜŞSE BİLE.
     
     
    1972’de; Apollo-17 uzay aracı Ay’ın yüzeyinde bir Hiper-Geçit bulur, ve böylece insanlar bu geçit sayesinde Mars’a göç edip yerleşmeye başlarlar. Ancak, insanlığı bekleyen savaşın tohumları çoktan yeşermeye başlamıştır.1999'da Mars Şövalyelerinin Hiper Geçit'ten Dünya'ya gelip burada savaş başlatmasıyla, Ay'da çıkan kargaşada Hiper-Geçit yok olur. Mars ve Dünya ağır kayıplardan sonra bir anlaşma imzalamış; böylece Mars'ın Şövalyeleri, Yörünge'de Nöbet tutmak için kalmışlardır. Bu olaya sonradan Heaven's Fall (Cennetin Düşüşü) denmiştir çünkü Hiper-Geçit'in yok olmasıyla çıkan enerjide ay parçalanmıştır.   Aradan 15 yıl geçtikten sonra, Yörünge Şövalyeleri bir kez daha Birleşmiş Dünya Örgütü ile görüşme yapmak için, bu sefer Prenseslerini Dünya'ya gönderir. Fakat beklenilen asıl şey, Savaştır. Mars'ın ülkesi; Vers'in Yörünge Şövalyeleri, Dünya'ya bir kez daha savaş ilân eder.  
     
    İşte bu, ALDNOAH.ZERO .
    Bu seri, biz Dünya üzerinde yaşayan insanlara savaş ilan ediyor.
    Gidip Bakmalısınız.
     
     
    Tür: Aksiyon - Mecha - Bilim Kurgu
     
    ALDNOAH.ZERO II
     
    Aldnoah.Zero birinci sezonun devamıdır.
     
    Hikâye; Mars ve Dünya arasındaki savaşı ve bu savaşın insanlar üzerindeki etkisini anlatıyor.
     
    Savaş yaklaşıyor…
    İki güç yakında birbirleriyle çarpışmaya ve birbirini öldürmeye başlayacak.
     
    İnsanlık keskin iki tarafa ayrılmıştır ve artık bir araya gelmesine imkân yoktur. Herkes göstermelik barışı zihnine kazımaya çalışırken; kimsenin aklına bunun bozulabileceği gelmemişti.
     
    Çok küçük bir şey buna yeter.
    Hazırlıklar çoktan tamamlandı.
    Artık bu sahte barışın sonunu göreceğiz.
     
    Ama bu savaşın yaklaştığını ve gidişatını gören biri vardı. Savaşa yakın biri. Güçsüz olduklarının farkındaydı. Bu nedenle yok olacaklarını da biliyordu.
     
    “Onca askerle konuştuktan sonra umutsuzluğu gördüm. Yine de, Shinawara’daki insanlar da tehlike duygusu sezmemiştim. Hepsi savaşın kaçınılmaz olduğunu düşündüğü hâlde her günü hiçbir şey olmamış gibi yaşamaya devam ediyordu. Bütün söyleyebileceğim bu. İnsalık; bu sahte barışa fazla alışarak büyüdü.”
     
    İnsanlık savaşmayacaktı çünkü adaletin kendi elinde olduğuna inanıyordu. Savaş da ilân etmeyeceklerdi çünkü zaferlerinden emindiler. Ama insanın savaş istemesinin nedeni çok basittir. Sürdürmek isteyenler oldukça da savaş devam eder.
     
    Sadece basit bir nedene ihtiyacımız var.
    Bu neden için, bütün planlarımız rayına oturacak.
    Geri çekilmeye olanak yok.
    Bir kere daha söyleyeceğim;
    Savaş geliyor.
     
    FC İmzaları:



     
    FC Resimleri:
     
     



     
     
     
    ÜYELER
                                                                                                                                                  


     
     
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Powered by ASIMOV Version 4.1
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
  19. Beğen
    Nanilyas reacted to FuneraireS in 2015’in En Çok Beklenen Anime Filmleri Seçildi   
    Ünlü Japon sitesi animeanime’de 700 kişinin katılımıyla gerçekleşen ankette 2015’in en çok beklenen anime filmleri seçildi. Sizler için bu anime filmler ile ilgili olarak bilgilendirmede bulunmayı da ihmal etmedik. Bakalım Japonların beklentileri sizinkilerle uyuşuyor mu?

     

    10. Shisha no Teikoku

     


     

     

    Shisha no Teikoku (The Empire of Courses), 19. yüzyılın Avrupa’sında devlet tarafından gizli ajan olarak görev yapması istenen John Watson’ın, endüstriyel gelişme uğruna insan cesetlerinin işçi olarak kullanılmak üzere tekrar hayata döndürüldüğü bir dünyada yaşadıkları üzerine şekil alacak. Ryoutaro Makiraha’nın yönetmenliğini yapacağı film Wit Studio imzası taşıyacak.

     

    9. Kokoro ga Sakebitagatterunda

     


     

     

    AnoHana ekibinden bu yıl gösterime girecek olan film Kokoro ga Sakebitagatterunda (Beautiful Word, Beautiful World), A-1 Pictures stüdyosu imzası taşıyacak.

     

     

    8. Harmony

     


     

     

    Medikal nanoteknoloji, güçlü bir toplumsal refah etiği ve karşılıklı anlayış sayesinde insanlar sonunda Ütopya’ya ulaşmıştır. Ancak bu ütopyanın sunduğu “kusursuz” dünya aslında kusursuz değildir. Bunun farkına varan 3 genç kız onlara dayatılan bu totaliter nezaket ve “süper-ilaç” kavramlarına karşı, açlık ile sonuçlanacak bir intihar girişiminde bulunurlar. Girişimleri sonuçsuz kalır ancak bu kızlardan biri olan Tuan Kirie büyür ve Dünya Sağlık Örgütü’nün bir üyesi olur. Yeni dünyada var olan “harmoniyi” bozacak bir kriz patlak verdiğinde Tuan, intihar eden kızlardan bir diğeriyle karşılaşır. İkisi birleşip dünyayı kendisinden kurtarmak zorundadırlar.

     

     

    7.Aoki Hagane no Arpeggio-Ars Nova DC

     


     

     

    Aoki Hagane no Arpeggio: Ars Nova serisinin ilk filmi olacak olan yapım anime serinin yeni bir hikaye ile yeniden derlenmiş halidir.

     

     

    6. Shingeki no Kyojin Movie 2- Jiyuu no Tsubasa

     


     

     

    Anime serisinin 14-25. bölümlerinin özeti olacak Jiyuu no Tsubasa filmi de 2015 yılının en çok beklenen anime filmleri arasında yerini alıyor.

     

     

    5. Kyoukai no Kanata Movie-I’ll Be Here – Kako-hen

     


     

     

    2015 yılında iki farklı film şeklinde gösterime girecek olan Kyoukai no Kanata yapımlarından olan ilk film "I’ll Be Here – Kako-hen", anime serinin özeti şeklinde Mart ayında yayımlanacaktır.

     

    4. Gyakusatsu Kikan

     


     

     

    Gyakusatsu Kikan (Genocidal Organ), Sarajevo’nun ev yapımı nükleer bir cihazla yok edilmesiyle gerçekten başlayan teröre karşı savaşı konu alıyor. Önde gelen demokrasilerin tamamiyle gözetleme ve denetleme birimlerine dönüştüğü evrende, gelişen dünya soykırım dalgası altında eziliyor. Dünyadaki sistemin çökmesinin sebebi olarak gösterilen gizemli Amerikan John Paul’ün peşine ise istihbarat ajanı Clavis Shepperd düşüyor. Medeniyetlerin yıkımı boyunca süre gelen kovalamacada Clavis Shepperd karanlığın asıl kalbi olan “Genocidal Organ”ı arıyor.

     

     

    3. Kyoukai no Kanata Movie-I’ll Be Here – Mirai-hen

     


     

     

    2015 yılında gösterime girecek olan ikinci Kyoukai no Kanata filmi olan "I’ll Be Here – Mirai-hen", anime serisindeki olaylardan bir yıl sonrasını konu alarak Nisan ayında yayımlanacaktır.

     

     

    2. Love Live! School Idol Project Movie

     


     

     

    İkinci sezonunun finalinde anime filminin yapım aşamasında olduğunu duyuran seri 13 Haziran tarihinde "Love Live! School Idol Project" yapımı ile sevenleriyle buluşacak.

     

     

    1.Psycho-Pass-Movie

     


     

     

    2116 yılında Japon hükümeti Sibyl Sistemi’ni farklı ülkelere de ihraç ederek bu “düzen aracını” tüm dünyaya yaymaktadır. Bu sırada sivil savaşın ortasındaki eyalet SEAUn, Sibyl Sistemi için uygun bir denek olur. Getirilen yeni düzenin ardından kıyı kasabası Shambala Float’ta güvenliğin sağlandığı kısa süreli bir barış ortamı oluşur. Ancak SEAUn’un Japonya’ya terörist bir grup göndermesi ve grubun Sibyl Sistemi’nden sıyrılıp saldırıya geçmesiyle durum farklı bir boyut kazanacaktır. Akane Tsunemori polisin başına geçecek ve geçmişte yakından tanıdığı “o adam”ın da dahil olduğu bu olayı araştırmaya Shambala Float’a gidecektir.

     

    AnimeFantastica

  20. Beğen
    Nanilyas reacted to KuramaUN in ( 12 / 12 ) Aldnoah.Zero 2nd Season   
    Anime Adı : Aldnoah.Zero 2nd Season
    Anime Türü : Aksiyon, Mecha, Bilim Kurgu, Uzay
    Bölüm Sayısı : 12 / 12
    Yapım Yılı : 2015
    Çevirmen : Setsuna
    Düzenleme : KuramaUN
    Özet; Aldnoah Zero birinci sezonun devamıdır. Hikâye; Mars ve Dünya arasındaki savaşı ve bu savaşın insanlar üzerindeki etkisini anlatıyor. Savaş yaklaşıyor… İki güç yakında birbirleriyle çarpışmaya ve birbirini öldürmeye başlayacak. İnsanlık keskin iki tarafa ayrılmıştır ve artık bir araya gelmesine imkân yoktur. Herkes göstermelik barışı zihnine kazımaya çalışırken, kimsenin aklına bunun bozulabileceği gelmemişti. Çok küçük bir şey buna yeter. Hazırlıklar çoktan tamamlandı. Artık bu sahte barışın sonunu göreceğiz. Ama bu savaşın yaklaştığını ve gidişatını gören biri vardı. Savaşa yakın biri. Güçsüz olduklarının farkındaydı. Bu nedenle yok olacaklarını da biliyordu. “Onca askerle konuştuktan sonra umutsuzluğu gördüm. Yine de, Shinawara’daki insanlar tehlikeyi sezmemişti. Hepsi savaşın kaçınılmaz olduğunu düşündüğü hâlde her günü hiçbir şey olmamış gibi yaşamaya devam ediyordu. Bütün söyleyebileceğim bu. İnsanlık, bu sahte barışa çok fazla alışarak büyüdü.” İnsanlık savaşmayacaktı çünkü adaletin kendi elinde olduğuna inanıyordu. Savaş da ilân etmeyeceklerdi çünkü zaferlerinden emindiler. Ama insanın savaş istemesinin nedeni çok basittir. Sürdürmek isteyenler oldukça da savaş devam eder. Sadece basit bir nedene ihtiyacımız var. Bu neden için, bütün planlarımız rayına oturacak. Geri çekilmeye olanak yok. Bir kere daha söyleyeceğim; savaş geliyor.
     
        Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


  21. Beğen
    Nanilyas got a reaction from LucisTenebris in "Anime bir hataydı."   
    Düşünceni anladım ben şuan anime izlemek yerine ders çalışsam whuu adamım şuanki lisemi sollarım ben :D ama mutlu olamam neden biliyor musun animeleri izleyince daha çok insanları anladım daha ısındım tabi dışarı çıkıp insanlarla birlikte olmadıkça bunun ne faydası var diyebilirsin :D 2D insanlar ve olaylar daha iyi gelir bana ondan asıl yaşantımdakileri yargılarım ama farklı olduğumu hissederim hayal dünyasında yaşadığım için değil bir erkek hakkında konuşmak yerine (tenefüste kızların yaptığı şey genel olarak ) anime izlerim evet ecchi çok izlerdim ben artık insanların beyinleri ile yaptıkları animeleri izlemek daha mantıklı geliyor bana :D ne de olsa hayallerimiz bizi hayata bağlıyor değil mi ? farklıyız düşünce sistemimiz farklı işliyor ki zaten dünya farklı olana karşı :D hiçbir şeye çok bağlanmamak en iyisi gerçi sadece animeler değil bir anime izleyip etkilenip gerçek hayata körü körüne yansıtmaktan bahsetmiyorum onu hangi akılla yapıyorlarsa çoğu haberlerde duyduğum gibi çizgi film izleyip kardeşini öldürdü :/ anime benim hayatımdan pek bişi almadı gerçek hayattan bişi kaybettiğimi düşünmüyorum ne de olsa yalanlarla yaşamaktansa kendi oluşturduğum yalan dünyaya adepte olmak , daha iyi geliyor ama bu konuyu seninle tartışmak isterim :D
  22. Beğen
    Nanilyas reacted to Atakan ~ in "Anime bir hataydı."   
    Öncelikle şunu söyleyeyim. Kesinlikle dibine kadar haklısın. Ülkemizde kadınların başına gelmeyen şey kalmıyor. Yakın zamanda çıkan Özgecan olayı mesela. (Adından emin değilim şuan düşünemiyorum.) Yapılanların farkında olmak için bir kere 'çağdaş' insanlar olmak lazım. Ki bu da maalesefki ülkemizde çok az kişide görülen birşey. Neyse konuyu dağıtmayıp asıl demek istediğime geliyorum.
    'Anime bir hataydı.' dememelisin. Evet bak haklı olduğun noktalar elbet var. Ancak şunu söyleyeyim ki 'kaliteli' animelerde öyle birşeye rastlayamazsın. Evet o boku wa bilmemnesinde ciddi ciddi bende hiç doğru bulmamıştım o küçücük kızı o durumlara sokmalarını. Neyse. Demek istediğim şey şu ki ecchiyi izleyen insanların yorumlarına bakarsan zaten nasıl insanlar olduklarını anlarsın. Bunu ecchi izleyen arkadaşları kötülemek amaçlı söylemiyorum, sadece ecchi'yi görmek için izleyenler var. Onları kastediyorum. Mesela bi FMA'da, bi Hellsingde dediğin durumlara rastlayamazsın. Uzun lafın kısası kızların objeleştirilmesi çoğu ecchi animesinde zaten var ve bu kaçınılmaz bi durum haline geldi zaten. 

    Bir diğer değinmek istediğim konuysa annenle olanlar. Açık söylemek gerekirse günümüz Türkiyesinden uzaklaşmak için kendimi bilgisayara kapattım. Etrafımızda sokakta sarıldılar diye 92 lira para cezası kesen polisler bile varken ben dışarı çıkmak istemiyorum açıkçası. (Mazallah yanlış bi yere adım atarız falan bide bize ceza keserler.) Kısacası, zaten ülkemizde bu lanet durum söz konusu ki bunun önüne geçilmesi çok zor heleki şu saatten sonra. :) 

    Anladığım kadarıyla, çok sıkıntıların var ve konuşmak istiyorsun birileriyle, eğer istersen ö.m. yollarsın mümkün mertebe konuşmaya çalışırız. İnsanların böyle düşünmesi konusunda yargılamak yerine destek olmayı tercih edenlerdenim.
  23. Beğen
    Nanilyas reacted to ame in "Anime bir hataydı."   
    Merhaba arkadaşlar uzun süredir anime izlemiyordum ve tekrardan başladım. Sonra yine evde Japonca bağırarak kapıları tekmelemeye başladım. Bir kaç gün önce Hayao Miyazaki'nin "Anime bir hataydı çöplükten başka bir şey değil." dediği bir gif gördüm.İlk önce Hayao Miyazaki gibi birinin neden böyle bir şey dediğini anlamadım ama sonra altındaki yorumları okuyunca bazı şeyleri farkına vardım ve üzüldüm.
     
    İlk önce anime benim hayatımı çok fazla değiştiren bir şey farklı bakış açılarını anlamamı sağladı empati kurma yeteneğimi geliştirdi. Japon milletine ve hayal güçlerine hayranlık duydum. Bunun için gerçekten çok mutluyum. Anime izlediğim için bazen pişmanlık duyuyorum çünkü hayatımı çalıyor gibi hissediyorum. Sonra gerçek hayattan ve insanlardan ne kadar nefret ettiğimi düşünüp her şeyin animelerde ne kadar harika olduğunu kendime kabul ettiriyorum belki de kendimi kandırıyorum ve gerçek hayattan kaçmak istiyorum.2 hafta önce yine anime izliyordum ve biraz kendimi kaptırmıştım(baya fazla) annem yanıma gelip "bunlar yüzünden gerçek hayatı unutmuyor musun?" dedi. Ben de "onun için izliyorum ya" dedim. Annem "Gerçek hayatla yüz yüze geldiğinde hayal kırıklığına uğrarsın ama." dedi ve çekip gitti, tabi ki de bu bende hiçbir şeyi değiştirmedi izlemeye devam ettim.Zaten bunun farkındayım.
     
    Dünyanın ve ülkemizin asla iyi bir yer olamayacağını bu son günlerde daha iyi anlamış 16 yaşında bir genç olarak gelecek kaygısıyla gerçeklerden kaçıyorum ve başka şeylere bağlanıyorum. Artık arkadaşlarımı animeye başlatmak için zorluyorum ki onlarla animeler hakkında konuşabilelim. Siz de böyle yapıyorsunuz büyük ihtimal. Nerdeyse izlediğim tüm animelerde büyük toplumsal psikolojik sorunlar gözüme çarpıyor ve bölümü izleyip yorumları okuduktan sonra kimsenin umursamadığını görüyorum. İzlediğim tek bir anime serisi yok ki benden küçük kızlar objeleştirilmesin, bel altı bir şaka olmasın.Çoğu zaman sebepsizce öldürülen karakterler var şiddet her zaman ön planda. Bir animenin beğenilmesi için baş karakterin havalı genç bir erkek olması, her bölümde şiddetli dövüş sahneleri olması, ecchi sahne olması yetiyor gibi gözüküyor. Eğer dövüş olmazsa hemen "bu bölüm çok sıkıcıydı" yorumları beliriyor. Ben de dövüş sahnelerini tabi ki seviyorum ama başka şeylere de değer vermek gerektiğini düşünüyorum. Bunları izledikten sonra etkilenmiyor gibi gözükebiliriz ama bence bu bizi etkiliyor. Sürekli şiddet içeren şeyler gördükten sonra buna karşı fark etmeden kayıtsız kalabiliriz istemeden de umursamaz biri olabilir ve bu bize normal bir şey olarak gözükebilir.Benim bahsettiğim gereksiz ve nedensiz bir şekilde olan şiddet.
     
    Bir anime izlemiştim Boku wa tomodachi ga sukunai diye ünlü bir anime siz de izlemişsinizdir. Pek ecchi izlemediğim için ve hoşlanmadığım için mi bu anime beni fazlasıyla şaşırttı bu size normal gelen bir şey mi? Tamam artık her animede liseli kızlar konuşurken sürekli kısa eteklerinin ve göğüslerini gösterilmesine bile alıştım ama bu animede baş karakterin küçük bir kız kardeşi vardı ve resmen her bölümde o küçücük 8-9 yaşlarındaki kız objeleştiriliyordu. Midem bulanmıştı. Gerçekten sizin izlediğiniz ecchiler her zaman böyle mi çünkü bu beni sinirden titretmişti. Bir kere kimsenin böyle bir hakkı yok keşke bunu anlayabilseniz kadınlar birer bireydir sizin göz zevkinizi tatmin etmek için yaratılmadık.Bu kadar saygısız olmayın. Bunları izleyen ne kadar sapık insan var düşünün ve tacize uğrayan ne kadar küçük kız.Biliyorum en yakın dostlarımdan birisini küçükken amcası asansörde taciz etmiş. Bunlardan etkilenmiyor gibi gözükebilirsiniz kim bilir benim daha izlemediğim ne iğrençlikler var. Ama bu tür şeyleri göre göre size normal gelebilir ve kayıtsız kalabilirsiniz.
     
    Sadece uzun süredir foruma üyeyim ve bu aralar pek aktif değilim böyle bir yazı yazmak istedim içimi dökmek için çünkü gerçekten animeler hiç normal değil ne kadar sevsem de azıcık düşünseniz bunun farkına varabilirsiniz.Keşke düşüncelerimi daha iyi ifade edebilsem eminim ki beni yanlış anlayan bir sürü kişi çıkacak ama kendimizi bu kadar kaptırmanın pek de iyi olmadığını belirtmek istedim.
  24. Beğen
    Nanilyas reacted to Sinsine in ( 14 / 12+ ) Tokyo Ghoul √A   
    Anime Adı : Tokyo Ghoul √A
    Anime Türü : Aksiyon, Gizem, Dram, Korku, Doğaüstü Güçler, Psikolojik, Seinen
    Bölüm Sayısı : 14 / 12+
    Yapım Yılı : 2015
    Çevirmenler : jans09
    Düzenleme : Sine Güneş (Sinsine)
    Özet; Tokyo Ghoul serisinin ikinci sezonudur.
     
        Klasör Linki

    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol  
  25. Beğen
    Nanilyas reacted to Burakesan in Anime'li telefon kılıfları   
    Herkese merhaba arkadaşlar!
     
    Bu videoda anime ve manga severlerin en büyük sorunlarından birine değiniyoruz: "Neden benim telefonuma göre animeli kılıf yok?!" Her ne kadar iPhone kullanıcıları anime temalı telefon kılıfları bulmakta zorlanmasalar da Samsung, LG, HTC ve diğer markaların telefonlarına sahip anime ve manga severlerin telefonlarına uygun kılıf bulmaları hayli zor; bu videoda bu zorluğu nasıl aşabileceğinizi, nasıl benzersiz anime temalı kılıflar yapabileceğinizi anlatıyoruz. Yeni videolarımız için abone olmayı unutmayın :) https://www.youtube.com/watch?v=eqWgjqQSMRA
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.