Jump to content

Eru desu

Üyeler
  • İçerik sayısı

    6
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

    Yok

Eru desu kullanıcısının paylaşımları

  1. Eru desu

    Aklımdaki Animenin Devamı Gelecek Mi?

    vampire kniht gelsin yaa sankı 3. sezonu varmış gibi bitti. ne bılım senı bekleyecegım dıyordu zeroya (kendısını oldurmesı için) :)
  2. Eru desu

    Anime'ye Nasıl Başladınız?

    japon sevdam kuçuklukten berı var maalesef sadece anımeyle sınırlı degıl ama anımeye sanırım sakura ıle başlamıştım ve sailor moon korukledı candy de tabı :)) bı kere bır tane anıme ızleyınce onun dıger çizgi filmlerden çok farklı oldugunu anlamıştım. kanalları gezıp o koca koca gözlü çicgi filmlerden istiyorum derdım :)) kısacası yıllar onceydıı bır ılkbahar sabahıydı :))
  3. enterasan bır ayda nasıl 200 vs gelebılıyor kı belırlı bı gb tan sonra para alınmaz aşırı yuklemeyı onlemek için. mesela 4 gb lık sınırlıysan 6 ya da 7 gb kadar her gb bası 10 ya da bıraz daha fazla extra para odersın ondan sonrakıler para vurmaz ustune ıstersen 100 gb ındır ızle yıne sabıtlendıgı yerde kalır. nerden mı bılıyorum benım kı de 4 gb :))) bı gecınce kota battı balık deyıp vuruyorum dıbıne .)))
  4. Yuki & Zero ::)))))))))))))))))) {Vampire Knight}
  5. Eru desu

    Bu Manga veya Manhwa Anime Olmalı Dediğiniz!

    death note shot anime olsun :DDD
  6. Eru desu

    Anime Seçerken Neye Dikkat Edersiniz?

    konusu hakkındaki yorumlara askıda kalan animeleri sevmem. ve (eğer varsa) dövüş sahneleri iyi olmalı mal mal kibrit çöpü oynuyor gibi dövüşmemeliler saçma diyalogları da sevmıyorum. - yanlız değilsin kakera-kun biz senin yanındayız. -(düşmanın karşısında ölmek üzere) ieee iee ölemem ölmemeliyim sevdiklerim için arkadaşlarım için hedecan hödecan için. sen kazanabılırsın ama aslında kaybedensın. kardeşlıkten haberın yok sevgıden haberın yok blaa blaaa ::) :-\ :-\ -onii channn ben senı hep koruyacagım merak etme. şimdiye kadar hatamın farkında degıldım ama artık bılıyorum evettt evett EVWETTTTT :pppppppppppppppppppppppppp Böyle insanlık dersı veren dıyaloglar sıkıyorr. bunlar olmamalı. onun harıcınde çizimler iyi olmalı. ahhh hepsi death note gibi olmuyor ki :)) :)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.