Jump to content

Lycille

Üyeler
  • İçerik sayısı

    18
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Lycille hakkında

  • Doğum günü 5 Mayıs

Kişisel Bilgiler

  • Web Sitesi
    http://www.mangaturk.com/forum/index.html

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Male
  • Konum
    Snowland

Son profil ziyaretçileri

1148 profil görütülenme

Lycille üyemizin başarıları

  1. Lycille

    MangaTurk Çeviri Grubu

    Facebook Sayfası Seriler,Grup ve Tüm Linkler Güncelin Linki Nanatsu no Taizai 5-6 (Çeviri: Todomeda, Edit: Lycille) King Of Hell 105 (Çeviri&Edit: Shirohige)
  2. İçimaru Gin. Sebeplerini yazarsam büyük spoiler olabilir. Ancak sürekli gülmesine hep gıcık olmuşumdur. Nedense? *-* Bir de Şirohige var tabii.
  3. Lycille

    MangaTurk Çeviri Grubu

    Facebook Sayfası Seriler,Grup ve Tüm Linkler Güncel Linki Günceller Berserk 235-236 (Çeviri: galeme, Edit: Rownikal) King Of Hell 104 (Çeviri&Edit: Shirohige) Kingdom 38-39-40 (Çeviri: Simita, Edit: Kifuba02)
  4. Lycille

    MangaTurk Çeviri Grubu

    Efsane bölüm Sodakazam'ın efsane çevirisiyle geliyor!!! Naruto 670 Gecikme için kusura kalmayın yeniden, İyi okumalar...
  5. Lycille

    MangaTurk Çeviri Grubu

    Bleach 574 İyi okumalar.
  6. Lycille

    MangaTurk Çeviri Grubu

    Bleach 573 İyi okumalar. Naruto 669 İyi okumalar...
  7. Lycille

    MangaTurk Çeviri Grubu

    Tembel "Lycille" Günceli Facebook Sayfamız Serilerimiz, Grubumuz ve Tüm Linkler Güncel Linki Günceller Berserk 230-231 (Çeviri: galeme, Edit: Rownikal) King Of Hell 101 (Çeviri&Edit: Shirohige) Nanatsu no Taizai 03-04 (Çeviri:Todomeda Edit: Lycille) Kouishou Radio 01-14 (Çeviri:hean_burak Edit: Pumpkin)
  8. Lycille

    MangaTurk Çeviri Grubu

    Naruto 668 İyi okumalar.
  9. Lycille

    MangaTurk Çeviri Grubu

    Bleach 572 İyi okumalar..
  10. Lycille

    MangaTurk Çeviri Grubu

    MangaTurk Pazar Günceli Verilmiştir. Facebook Sayfamız Serilerimiz, Grubumuz ve Tüm Linkler Güncel Linki Günceller Berserk 227-228-229 (Çeviri: galeme, Edit: Rownikal) Liar Game 119 (Çeviri&Kontrol: Sodakazam, Edit: ThePumpkin) King Of Hell 99-100 (Çeviri&Edit: Shirohige) Nanatsu no Taizai 02 (Çeviri:Todomeda Edit: Lycille) Naruto ve Bleach Güncelleri Her Hafta Çarşamba Günüdür.
  11. Facebook Sayfamız Arkadaşlar, MangaTurk online manga okuma platformu ve Manga Forumu olarak bir süredir kendi çeviri grubumuzu kurmuş, kendimizce, iyi kötü bir şeyler yaparak ilerlemiş bulunuyoruz. Bunu burada da tanıtalım dedik. MangaTurk Çeviri Devam Eden Seriler: 1- Naruto 2- Bleach 3- Kingdom 4- Witch Hunter 5- Nanatsu No Taizai 6- Berserk 7- 20th Century Boys 8- Life is money 9- Liar Game 10- King Of Hell 11- Vagabond 12- Btooom! Durdurulanlar: 1- Jaco the Galaktik Patrolman(Devam Edecez) 2- Dragonball (Devam Edecez) 3- Rainbow (Devam Edecez) 4- Gamaran (Uygun Editör olduğunda Devem edilecek) 5- Soul Eater (Askıda) 6- Giant Killing (Ara verildi.) Tamamlananlar: 1- Gantz 2- Gwi
  12. Lycille

    En Çok Sevdiğiniz Anime veya Animeler?

    Van Pis - GinTama - Toradora - SnK - Fate Series. OP ucu ucuna kurtarıyor. Animesini pek sevmiyorum aslında. Mangasının hatrına.
  13. Lycille

    Hangi Şeytan Meyvesine Sahip Olmak İsterdiniz ??

    Goro Goro no Mi. (Enel'in) Öldüğünde tekrar dirilme, yıldırım hızı, algı, iletken maddelerin içinden geçebilme, 200m volt'a kadar çıkan saldırılar, organlarını kullanmama vesair.
  14. Lycille

    Minato Namikaze -- (Naruto)

    Kishimoto'nun mükemmel ninja kalıbı zaten Minato. Zeki, Güçlü, Karizmatik falan. Serideki en sevdiğim karakterdir zaten.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.