Jump to content

Volkan

Üyeler
  • İçerik sayısı

    26
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Volkan kullanıcısının paylaşımları

  1. Deneyeceğim bakalım nasıl olucak. :D Teşekkürler. Aslında bende de aynı şekilde. Baktım kitaba çizdiğim resim güzel olmaya başladı, aynısını A5 çizim defterine geçiriyorum. :D
  2. Teşekkür ederim. :)
  3. Volkan

    Meast - Manga Dışı Çalışmalar

    Çizimlerin çok iyi dostum bravo. :) Heleki şu dudağı çizebilmek bambaşka bir aşama. :D
  4. Teşekkürler arkadaşlar. :) Ahahaha :D 6. Resim gelmiştir. :)
  5. Dostum çalışarak aslında sen de yapabilirsin. Önemli olan heves ve biraz da inanç. :D LYS yüzünden pek çizemiyorum ama yaz gelince kendi mini hikayelerimi yazmaya çalışıcam.. :)
  6. Gönderdim. :D
  7. Teşekkürler. :) İstersen, çizerken baktığım fotografı yollayabilirim. :D
  8. Volkan

    çizimlerim -deathlilee(fuyu)- 18.04.2015

    Özellikle ikinci, dördüncü ve beşinci resimler çok iyi. :)
  9. Dersteyken öyle içimden geldiği gibi çizmiştim. Yani herhangi bir karakteri yansıtmıyor. Teşekkürler. :)
  10. Teşekkürler. Yaza doğru inşallah.:D
  11. Saol. Ben de çok istiyorum, elimden geldiğince çalışmaya çalışıyorum fakat şu lys yüzünden hiç vakit ayıramıyorum. :( Yaz gelince bayağı bir ağırlık vericem ama.
  12. Teşekkür ederim. :)
  13. Teşekkürler. Sanırım dersteykenkini içimden geldiği gibi çizdiğim için... :D Çok, çok, çok teşekkürler. :) Yeni resimler eklenmiştir. :)
  14. Teşekkür ederim. Fotograftan bakarak çizdiğim için pek zor olmadı. :D Keşke tembellik etmeyip diğer omzunu da çizseydim. :D Teşekkürler. :) Ah bir de şu lys olmasa hikaye bile çizesim var. :hell-yes-onion-head-emoticon:
  15. Teşekkür ederim. :)
  16. Volkan

    çizimlerim -deathlilee(fuyu)- 18.04.2015

    Çizimlerin çok güzel. Sana önerim; (öğrendiğim kadarıyla) çizmeye ayrıntıdan başlamak yerine öncelikle taslak bir şekilde çizmeli en son da ayrıntıya inilmeli. Youtube da, bu konuda bir sürü tutorial bulabilirsin. :)
  17. Teşekkürler arkadaşlar. :D Yeni çizimim eklenmiştir. :)
  18. Volkan

    Ben de eskik kalmiyim didim.

    Çizimin hoşuma gitti. :good-job-onion-head-emoticon: Fakat gözler pek olmamış gibi. :D
  19. Teşekkür ederim. :)
  20. Teşekkür ederim. :) "Fight Stance" çizmeye alıştırıyorum kendimi ama bir dahakine bilindik bir karakterin portresini çizmeyi planlıyorum. Bakalım nasıl olucak. :D
  21. Çok iyi hocam ama tek eksiğin biraz gölgelendirme. Bir de gölgelendirme yaparken parmakla dağıtmak pek tercih edilmez. Normal şekilde gölgelendirirsen daha iyi durur. :)
  22. 2. Resim eklendi arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. :blush:
  23. Eleştirin için teşekkürler. Anime izlemeye başlayalı daha bir ay olduğundan, sadece bir kaç anime serisi izledim.Yani anime çizim tarzını henüz kavrayamadım. Çoğunun çizim teknikleri birbirinden farklı olduğu için de kendimden bi'şeyler katmıştım. :D
  24. Yorumlarınız için teşekkürler. :) Yüzünden kastın çenesi biraz uzun olmuş sanırım şimdi bakınca ben de fark ettim. :D Youtube'dan tutoriallar izlemeye başladım. Yakında özene bezene bir tane kendi karakterimi çizicem. :D
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.