Jump to content

Misaki♥Usui

Üyeler
  • İçerik sayısı

    8
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Misaki♥Usui hakkında

  • Doğum günü 03/14/1998

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Female

Misaki♥Usui üyemizin başarıları

  1. Çok katılıyorum. 2. sezondan bir AsunaxKirito beklerdim.Şu yeni kızı fazla gözüm tutmadı ama bakıcaz artık.Ama 2. sezonun gelmesinden memnunum.Buda Kaichou wa maid-sama gibi gelmez sanıyordum.
  2. Misaki♥Usui

    En Çok Sevdiğiniz Kitap?

    Benim en çok sevdiğim kitaplar Tatlı Bela ve Gülmemişin Kitabı Olmuş'tu. Tatlı Bela'yı romantik sevenlere öneriyorum çok güzel bir kitaptı. Gülmemişin Kitabı Olmuş ise tam bir komediydi. Daha ilk baştan bile gülebilirsiniz.
  3. Kareshi Kanojo No Jijou'yu çevirmelerini çok istiyorum yarıda bırakılacak animelerden değildi bence.Umarım çevirilir.
  4. Ama en acı şeyleri ben yaşadım ve bunların hepsini içimde tutuyorum. Bide en kötüsü neden ben bunları yaşıyorum diye soruyosunya kendine cevap yok
  5. Misaki♥Usui

    anime lakabınız

    Dedektif Zombi biraz saçma olmuş zombiysem nasıl aklım çalışçakta dedektif olucam :D
  6. Aslında çok haklısın. Birinin beni iki saniyede çözeceğini hiç düşünmezdim doğrusu :D
  7. Misaki♥Usui

    Usui kimin nesi?

    1. sezon yetmediğinden bende mangaya başlamıştım.Mangadaki Usui hakkında gerçekler var azcık da olsa hatta Mabushi Majo çeviriyor.Bende ordan okuyorum zaten. Kış sezonu anime listesinde 2. sezon var gözüküyodu ama sahteymiş.Bence 2. sezon gelmicek. Manga bittikten sonra gelicek demişlerdi ama pek fazla ümidim yok.
  8. Fiziksel olarak Suzumiya Haruhi (saçlar benziyo :D ) Duygusal olarak Misaki'ye benziyorum diyebilirim (erkeklerin mallığına dayanamıyorumda )
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.