Jump to content

rocker_tr

Üyeler
  • İçerik sayısı

    13
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

rocker_tr üyemizin başarıları

  1. rocker_tr

    Diamond No Ace 2. Sezon Duyuruldu

    Manganın final yapması nedeniyle manga sonuna kadar devam kararı çıkmış oluyor. Serinin tamamını izleyeceğiz gibi. ^^
  2. rocker_tr

    Luffy'nin Annesi?

    Shaki olamaz. 40 yıl önce korsanlığı bıraktığını söylemişti. Muhtemelen Rogerdan bile daha eski bir korsan. John Irons: Luffy'nin annesi nasıl biri? O güzel miydi? Ona ne oldu? O, Luffy bebekken öldü mü? Oda: Ben onun hayatta olduğunu düşünüyorum. Bunun hakkında hala ciddi şekilde düşünüyorum. [Gülüşürler] Ama o hikayede göründüğünde çok sert görünümlü bir kadın olacak. Ve sıkı. Onun güzel bir anne olmasının hiç bir yolu yok. O tipik permalı saçları olan orta yaşlı bir kadın olacak.Ailelerden bahsedilmişken, Nico Robin ve ailesi hakkında bir hikaye yapmıştım. Aslında karakterin belleğinde ki anneyi çizmek benim için bir ilk olmuştu. Bu noktaya kadar, ben asla kan bağlarını çizmemiştim. Chopper'ın durumunda ise ona oğlum diye hitap ediliyordu ama aralarında bir kan bağı yoktu. Yani ailenizden gelen kanla ilgili değil o yüzden herhangi biri sizi böyle çağırabilir şeklinde bir mesaj verdim." American Shonen Jump (Aralık 2009 )
  3. Anlaşılan yeşil ejder korsanlar kralı olacak adam. ^^
  4. Naruto animesi; One Piece animesinden sonra biterse şaşırmam. ^^
  5. rocker_tr

    ( 32 / 25+ ) Saki

    Karuto, go gibi uzakdoğuya has oyunlar ilgimi çekiyor. Projenin tekrar devam etmesi çok iyi olmuş. Emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.
  6. rocker_tr

    DANGO!!

    Üşenipte yapmadığım tatlı. Bir gün bende yapayım. ^^
  7. rocker_tr

    Kuroko no Basuke’yi Bu Sene Beklemeyin

    Filler konmasındansa animeyi bir iki sezon bekletmelerini tarcih ederim. Bleach için de öyle yapsalarda daha iyi olurdu. Naruto içinde filler yerine bir kaç sezon bekletseler daha iyi olur. Onun yerine beklenipte bir türlü yayınlanmayan seriler var. Filler yerine onları zevkle seyretmeyi tercih ederim ki fillerları artık direk geçiyorum hiç seyretmiyorum.
  8. Haikyuu!! Animesi başlayınca mangasına başlayan çok olmuş. Son çıkan 10. cilt iyi satmış. Haikyuu!! 1.2.3.4. ciltler de animenin ardından baya bir kişinin mangaya başladığını gösteriyor. Seride maçlar başladıktan sonra mangaya rağbet daha da artacaktır. 11. ciltte mangada da yetişecekleri için daha üstlere çıkacağını tahmin ediyorum.
  9. rocker_tr

    Naruto Shippuuden Mayıs 2014 Programı

    Sürekli saçma sapam filler yerine 1 sene ara verip adam akıllı birşeyler yayınlasalar daha iyidi.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.