Jump to content

Lieloves

Üyeler
  • İçerik sayısı

    7
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Lieloves üyemizin başarıları

  1. Lieloves

    ONE PİECE İZLEMELİMİYİM?

    One Piece güncele kadar izleyipde beğenmeme gibi bir durum söz konusu değildir. Fakat, 2 yıl zaman atlamasından sonra, animesi bozdu çizim konusu olsun, iyice ağırdan alma olsun tabi düzeleceğine inancım tam zaten 2 yıl sonraya gelene kadar 500 küsür izlemen lazım bu yüzden endişelenmene gerek yok. Başyapıt diyebileceğim animeler topu topuna zaten 3 veya 4 tane ve One Piece bunlardan biridir. Son olarak ise One Piece 10 15 bölüm izleyip bu kötü ya diyenlere tek birşey söyliyim. Zevk ve renkler durumunun bir kenara itilmesi lazım One Piece söz konusuysa. KALİTEDEN VE ZEVKDEN YOKSUNSUNUZ. !! Umarım açıklayıcı olmuşumdur. Bu arada mangası animesinden daha kalitelidir.
  2. 1000 teknik denildi 10 tekniğini zar zor görebildik gereksiz bir yapım olur.
  3. Lieloves

    Zoro mu? İtachi mi?

  4. Lieloves

    One piece Manga Tartışma (SPOİLER içerir)

    Animesi mangasına sürekli yaklaşıcak korkusuyla konunun iyice yavaşdan ilerlemesi ve gereksiz yerlerde fazla uzatılması, ve gene animesinin 2 yıl zaman atlamasından sonra iyice çizimlerinin çok kötü olduğunu söyleyebilirim.Açıkçası animesine fazla önem verilmiyor diye düşünüyorum, ayrıyetten 'Eiiçhiro Oda' One Piece dünyasında karakterleri öldürmemesi biraz sıkıcı geliyor bu kadar bölümdür tek ölenler Ace ve Beyazsakal hani sağdan soldan biraz karakter harcasa çöp bile olsa birşey kaybetmez. Bunlar haricinde eleştrilcek bir tarafı olmadığını düşünüyorum. Adam zaten on numara manga yazmış konu, karakterler, hikayenin gidişatı vs vs hepsi mükemmel gerçekden bazen mangayı okuduğumda bile tekrar tekrar aynı sayfayı çok iyi gözlemlerim acaba atladığım bir ipucu veya gözümden kaçırmış olabileceğim bir unsur varmı diye. Diyeceklerim bunlar One Piece hakkında fazlada söze gerek yok 'Eiiçhiro Oda.' !!!
  5. Lieloves

    Luffy vs Zoro ( Galip ....) :Pp

    'Eiichiro Oda' Luffy ve Zoro eşit güçdeler ama böyle bir vs söz konusu olursa Luffy ölümün eşiğine gelerek kazanıcağını düşünüyorum.
  6. Lieloves

    Naruto Final

    Bittide kurtulduk derim.
  7. Lieloves

    Zoro mu? İtachi mi?

    Karizmatik olarak karşılaştırıldığında tartışılmasız `Roronoa Zoro´ cool olarak ise İtachi.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.