Jump to content

Lacky

Üyeler
  • İçerik sayısı

    1144
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    Lacky got a reaction from glyaoiyuure in İsminizin Japonca karşılığı :)   
    Mikushikuto :D
  2. Beğen
    Lacky got a reaction from LucisTenebris in Dünyanın En İğrenç 10 Yemeği   
    1-Akrep Çorbası
     
    Çin'in geleneksel çorbası olan bu yemekte akrep kullanılıyor.Pişirilirken zehri yok ediliyor.Ayrıca Çin'de akrep kızartması sokak lezzetlerinden biri haline gelmiş.
     



     
    2-Balut
     
    Balut, döllenmiş ördek yumurtasından yapılan ilginç bir yemek. Yani içerisinde canlı bir ördek yavrusunun bulunduğu yumurtalar kaynatılıyor ve servis ediliyor. 17 günlük yumurtadan hazırlanan bu yemek Filipinler'i ziyaret ettiğinizde karşınıza çıkabilir.
     



     
    3-Casu Marzu
     
    Canlı sinek larvalarıyla dolu fermente bir koyun peyniri olan Casu Marzu, oldukça sert ve aromalı bir tada sahip. İtalya'da seçkin restaurantlar da servis ediliyor.
     



     
    4-Durian
     
    Güneydoğu Asya'da yetişen bu meyve görünüşüyle deniz kestanesine benziyor. Sarı rengi lezzetli hissi uyandırsa da kokusu öyle dayanılmaz ki havaalanına girişi bile yasaklanmış. Kokusunun lağım, çürümüş et ve kirli çoraba benzediği söyleniyor. Çin'in kötü kokusuna etken yiyeceklerden sadece biri.
     



     
    5-Tarantula
     
    Büyük, tüylü bacaklı ve zehirli bir örümcek olan tarantula Kamboçya mutfağında kızartılarak hazırlanıyor. Üstelik tadının enfes olduğunu söyleyenler de mevcut. Sarımsak ve tuzlu bir sosa bandırılıp kızgın yağa atılarak hazırlanan kızarmış tarantulanın genellikle sadece kolları ve üst gövdesi yeniliyor. Acılı ekşili sos ve kırmızı biber ile servis ediliyor.
     



     
    6-Yüzyıllık Yumurta
     
    Milenyum yumurtası olarak da adlandırılan ördek veya tavuk yumurtaları kül, kil ve tuzdan hazırlanan özel bir karışım içerisinde aylarca bekletiliyor. İşlem sonrasında yumurtanın beyazı kahverengi jöle kıvamında bir hal alıyor ve sarısı yeşil renge dönüyor. Çin'de rağbet gören bir yiyecek.
     



     
    7-Escamoles
     
    Dev siyah bir çeşit karınca yumurtasından hazırlanan bu yemeğin keçi peyniri tadına sahip olduğu söyleniyor. Meksika'da bu yemeğin alıcısı çok. Kesinlikle listede yer alan en insaflı yemek.
     



     
    8-Sannakji
     
    Kore mutfağından bir yemek Sannakji. Pişirmeye bile zahmet görmeden canlı canlı yenen ahtapotlar çeşitli cinste oluyor ve çeşitli soslar ile küçük çubuklara sarılarak (spaghetti usulü) yeniliyor. Özellikle Güney Kore'de turistlerin ilginç bulup deneme cesareti gösterdikleri bu yemek Kore'liler tarafından oldukça fazla tüketiliyor.
     



     
    9-Cicada
     
    Haşlaması ve kızartması yapılıyor. Tadı patatese benzediği söylenen Cicada, Çin'de şişlere geçirilerek köz de pişiriliyor. Protein açısından zengin olan böcek çiftleşince ölen cinsten.
     



     
    10-Eşekarısı Lavrası
     
    Japonya'da yeniyor. Gayet tatlı olduğu söyleniyor. Soya sosu ve şeker katılarak yeniyor.
     



     
     
    Kısacası mideniz kalkabilir.
     
                                                                                                                                                                                                                                                          
  3. Beğen
    Lacky got a reaction from Witch in Durarara!! [Tanıtım]   
    Bu animenin adını duymuştum ama izleme fırsatı olmadı :) Şimdi izlemeyi düşünüyorum emeğine sağlık :)
  4. Beğen
    Lacky reacted to Hokage_Minato in ( 14 / 12+ ) Ao Haru Ride   
    Anime Adı : Ao Haru Ride
    Anime Türü : Komedi, Dram, Romantizm, Okul, Shoujo, Yaşamdan Kesitler
    Bölüm Sayısı : 14 / 12+
    Yapım Yılı : 2014
    Çevirmenler : Evallark & Rumeysa Can
    Düzenleme : Hokage_Minato, KuramaUN & Sinsine
    Özet: Yoshioka Futaba'nın yeni bir lise öğrencisi olarak imajını ve hayatını baştan yaratmak istemesinin birkaç sebebi vardır. Sevimli görünümünden dolayı, ortaokulda kız arkadaşları tarafından dışlanmıştır ve bir yanlış anlaşılma yüzünden, hayatı boyunca hoşlandığı tek erkek olan Tanaka-kun'a aşkını ilan edememiştir. Şimdi lisede, arkadaşları onu yine kıskanmasın diye, mümkün olduğunca erkeksi görünmeye kararlıdır. Hayatını böyle mutlu mesut bir halde sürdürürken, tekrar Tanaka-kun'la karşılaşır ama şimdiki adı Mabuchi Kou'dur. Ona, çocukken kendisinin de aynı duyguları beslediğini ama artık hiçbir şeyin aynı olamayacağını söyler. Futaba, üç yıl önce başlamaya fırsat bile bulamamış aşkını sürdürebilecek midir?
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    Klasör Linki

    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


  5. Beğen
    Lacky reacted to Skadi in Ao Haru Ride Animesinin Yeni Reklamı   
    Ao Haru Ride Animesinin 1 Dakikalık Yeni Reklamı

    Popüler shoujo manga Ao Haru Ride’ın anime uyarlaması sonunda 7 Temmuz’da başlayacak. Bu hafta Japon televizyonlarında serinin bir dakikalık bir reklamı yayınlanmaya başladı. Reklamda da çalan şarkı, açılış parçası olacak olan “Sekai wa Koi ni Ochiteiru”. Parça Chico ve HoneyWorks’e ait.

    Ao Haru Ride mangası 2011 yılında yayımlanmaya başladı ve o zamandan beri popülerliğini koruyor. Manga alanındaki birçok profesyonel tarafından en iyi 20 shoujo arasında görülmekte ve Sakisaka Io’nun bir diğer mangası Strobe Edge’in de Kuzey Amerika’da Viz tarafından basımı gerçekleştiriliyor.
    Kısaca hikayesine değinirsek ana karakterlerimiz Futaba ve Kou’nun geçmiş günleriyle başlıyor. Kou, Futaba’nın ilk aşkı ancak yanlış anlaşılmalar sebebiyle beraber olamıyorlar ve kopuyorlar. Yeni bir başlangıç hayaliyle liseye başlayan Futaba’yı bir sürpriz beklemektedir, ilk aşkıyla burada tekrar karşılaşır ancak Kou bambaşka bir insan olmuş gibidir. Davranışları, görünüşü hatta adı bile değişmiştir. Bu noktadan itibaren Futaba ve Kou’nun hikayelerini anlatıyor manga. Umarız animesi de manga severleri tatmin eder.
     

     
    Kaynak:AnimeFantastica
  6. Beğen
    Lacky reacted to Shiba Tatsuya in Ünlü Olmayan Güzel ve Ünlü Olan Berbat Animeler   
    Abartılanlar
    -Fairy Tail (Çok bugu var)
    -High School DxD (Yorumsuz)
    -Bleach (Ichigo'nun saçma powerupları...)
    -Dragon Ball (Shounenlerin babası ama aynı şeyin tekrarından başka bir şey değil. Güçlü düşman gelir-Bizimkiler yenilir-Eğitim yaparlar-Düşmanı yenerler-Daha güçlüsü gelir ve başa dönülür)
    -SAO (Konusu online oyun falan değil, yeşilçam filmi)
    Daha iyi yeri hak edenler
    -Steins Gate (En başlarda olmalı)
    -Hataraku Maou-sama (İzlediğim en iyi komedilerden)
    -FMA Brotherhood (38. sıra ?!?!?!)
    -Code Geass (Çok daha yukarıları hak ediyor, mechadan tiksinmeme rağmen favori serilerimden)
    Tabii bunlar sadece benim düşüncem...
  7. Beğen
    Lacky got a reaction from Shiho in Grafik çalışmalarım~   
    İmzaların harika! :wub:  Bende imza yapıyorum ama daha acemiyim  :blush: Bana da FMA Brotherhood Edward Elric yapabilir misin?  :)
  8. Beğen
    Lacky got a reaction from AYKa in Selam minna :D   
    Hos geldin,ben de keman caliyorum ve sarki soyluyorum,seninle ortak yonlerimiz var :) Tekrardan hos geldin :)
  9. Beğen
    Lacky reacted to Cold Dewil in FanClubs Açmadan Önce Okuyun ( Kurallar güncellendi)   
    Şimdi aslında herkesin yanlış anladığı olay şu...
    FC yani FanClub'ın anlamı Anime fanlarının belli bir anime veya karakterle ilgili konuştuğu,tartıştığı resim müzik veya videoların konulduğu ve genel olarak açılma konusunun dışına çıkmayan,amacı üye alımından çok karakter veya animeyi tanıtıp hem onun reklamını yapmak hemde bu konuda izlemiş olanların güzelce konuşup sohbet etmesini sağlamak amaç bu ^_^
     
    Eeee şimdi bir animenin hem her karakteri için birde animesi için ayrı ayrı FC açıyorsan zaten bu FC ler birbirine benzeyecekdir.
    Fan'ı olan animelerin mesela Naruto-OP-Bleach-FT- gibi FC açılabilirken ana karakterlerin dışında gene derinlemesine bir sürü karakter barındırdıklarından onların FC'leri de olabilir.
    Diyelim One Piece'in FC'ı açılıpda,daha sonra One Piece de ki Ace karakterinin FC açılmasında da bir problem yoktur.Çünkü Ace karakteri köklü bir karakterden daha çok fanı olabilecek bir karakter.İchigo-Aizen-Allen Walker-Gintoki-Kira-Yato vs vs...
    Ama siz kalkıpda Death Note FC açıpda hemen arkasından Kira FC - L FC açıyorsanız bu sizin post kastığınızı işaret eder...
     
    Bir diğeride özelliklerine göre FC 'ler var...İşde Ecchi-Yaoi-Yuri gibi...Ama kalkıpda Ecchi FC açtıkdan sonra başka bir üyenin gidipde Sexy Anime Girls :ph34r:  diye FC açması aynı tarz olduğundan kapatılacakdır.Tatlı Karakterler-Şeker Karakterler-Lolicon-Kawai şeklinde açılabilecek 4 FC de aslında birbirine benzerdir mesela.
    Adminlerin bu tarz kuralları koymalarının en büyük sebebi istesenizde istemesenizde post kasılma oluyor.Her gelene ekledim mesajı atmak bile üye sayınız kadar size yorum ekletiyor.Resim ve konuşmaları saymıyorum bile...
    FC'ler açılıp bir tarafta çürümeye terk edildiği çok oluyor.Başkanlığını yapamıyacaksanız FC açmayın yada devredin.Çünkü amacınız Anime veya karakteri tanıtmak...
    Muhabbetler bazen cidden abartılıyor ve Üye toplama yarışına gidliyor.Hani hepimiz insanız konuşma ihtiyacı oluyor ama bazen bir karakteri veya bir animeyi aşırı derecede övmek, sürekli ondan bahsetmek ters tepebiliyor...
    Neyse işde...Takkeyi önüne koyup düşününce forumda bu tarz davranış çok oluyor
  10. Beğen
    Lacky reacted to DHspark in ANİME KOMEDİ 22.06.2014 (8)   
    Merhabalar arkadaşlar. Kısa bir aradan sonra tekrar beraberiz. Bugün üniversite giriş sınavlarının sonuncusuda bitti. Tüm öğrenci arkadaşlar geçmiş olsun diyorum. Umarım hepiniz istediğiniz yerleri kazanırsınız. Sınav stresinin ve okulların bitmesiyle yaz tatilinin güzel günleri kapıda belirdi. TürkAnime.TV ailesi olarak bu yaz için çok güzel çalışmalarımız var. Bu haftaki AnimeKomedi çalışmasının da gecikmesinin sebebi bu. TürkAnime.TV E-Dergisinin gelecek sayısı için "Manga Akademisi" adıyla manga çizim dersleri çalışmamız olacaktır. Değerli çevirmen arkadaşımla "(Kaxell)" beraber güzel bir çalışmaya imza atacağız. Çizime meraklı olanlar ve manga sanatını öğrenmek isteyen arkadaşlar Temmuz sayısından itibaren E-Dergiyi muhakkak okusunlar. Bunuda burda duyurmuş oldum. 
       Gelelim AnimeKomed'ye bu sayıda son zamanların ünlü dizisi Game of Thrones'a anime karakterleri atıfta bulunuyor :) Geçen sayılarda tanıtımını yaptığım Animeci Aşıklar mini serisinin ilk bölümü sizlerle ve son olarak TürkAnime.Tv Haber Ekibi yollarda :D geçmişten tanıdık bir karakteri bakın nerede ne yaparken buldular :o . Takip eden herkese teşekkürler. Umarım beğenirsiniz. ^_^
     
     
    Winter is Coming
     



     
     
    Animeci Aşıklar -Bölüm 1-
     



     



     



     
     
    Haber Ekibi Yollarda - Geçmişten Bir Kahraman
     



  11. Beğen
    Lacky got a reaction from Shiho in Grafik çalışmalarım~   
    Teşekkürler,şimdi gördüm çooook teşekkürler!
  12. Beğen
    Lacky got a reaction from radahka in Selam herkese   
    Hoş geldin :) Ben de o edebi düşmandan çok çekmedim değil :D
  13. Beğen
    Lacky got a reaction from ScReaM in Einstein'ın Zeka Sorusu   
    Hiç yapmaya uğraşamam valla zaten istesem de yapamam :D
  14. Beğen
    Lacky reacted to AnimeJapaneseLover in Japonca sayı saymayı öğren hızlı bir şekilde!   
    Evet arkadaşlar japonca sayı saymayı öğreniyoruz. Bilmeyen arkadaşlar olabilir bu eğlenceli video sayesinde  10a kadar sayı saymayı hemen öğreniyoruz.

     



    İsterseniz mp3 olarak indirerek bilgisayar, cep ve tabletlerdede kullanabilirsiniz. Mp3 olarak indir.


    Ichi, Ni, San, Shi, Go, Roku, Shichi, Hachi, Kyu, Ju

    1- いち 
    2- に
    3- さん
    4- し
    5- ご
    6- ろく
    7- しち
    8- はち
    9- きゅう
    10- じゅう
  15. Beğen
    Lacky reacted to Kaxell in Manga Akademisi: Bölüm 2 Çıktı! + Sorularınız&Sorunlarınız   
    Sıfırdan Başlayanlar İçin Manga Akademisi: Bölüm 1 (8.52 Mb)
    İndirme Linki
    /Alternatif: TIKLA
    Sıfırdan Başlayanlar için Manga Akademisi:  Bölüm 2  (7.20 Mb)
    İndirme Linki 
     
    /Alternatif: TIKLA
     
    DUYURU:
    Bu konuda sadece  sorularınız yer alacaktır. Ben ya da DHspark arkadaşım en kısa sürede sorularınızı cevaplandıracağız.  
        
    Manga akademisi, her ay turkanime.tv e-dergi ile çıkacaktır. Çıktıktan bir hafta sonra, bu konuda indirme linkini bulabilirsiniz. 
     "Manga Akademisi 2. Bölüm" türkanime.tv dergisinde Temmuz sayısında yer alıyor! Eğer dergi ile beraber okumak isterseniz  BURAYI TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz. (sayfa 94-151 arası)
     
     
     
    Lütfen ILK yorumu okumadan cevap yazmayınız.
     
     
    Eğer çeviri işinize yaradıysa "Beğen" butonuna tıklamanız motivasyonu arttıracaktır. :)
     
    +Ekstra: Sevgili Zeynep Ablam 4 tane birbirinden güzel imza yapmış, aynı şekilde dgraymantr arkadaşımdan bir tane imza istemiştim, beş imzayı da sizlerle paylaşmak istedik. Hazırlayanlara teşekkür ederiz. 
     
     Papillon:



     
     dgraymantr
     



     
     
     
  16. Beğen
    Lacky got a reaction from alexandraxv11 in Yine Ben Geldimm :)   
    Hoşgeldin :)
  17. Beğen
    Lacky got a reaction from Allah diyen tirbüşon in En Son Bitirdiğiniz Anime?   
    Tonari No Kaibatsu-kun finali dışında güzel bir animeydi ama finalini hiç ama hiç beğenmedim :S
  18. Beğen
    Lacky reacted to DHspark in ANİME KOMEDİ 01.06.2014 (7)   
    Evet arkadaşlar bu hafta yeni çalışmalarla Anime Komedi güldürmeye devam ediyor. Ama çalışmalardan önce söyleyeceğim bazı şeyler var. Anime Komedi gerçekten anime severler tarafından sevilen takip edilen bir çalışma oldu. Herkese bunun için teşekkür ediyorum. Ama artık çıtayı yükseltme vakti geldi diye düşünüyorum. Bundan sonra bomba gibi çalışmalar ve yeni bazı projeler var. Umarım bu projeler hayata geçer. Haftaya bazı hususi durumlardan dolayı Anime Komedi olmayabilir ama Haziran ayına damga vuracak hem haftalık kısa çalışmalar hemde daha önce bahsettiğim uzun one-shot çalışması yolda ayrıca Manga severler için ve çizmeyi sevenler için forumdan değerli bir arkadaşımla bir projemiz var. Kesin değil daha ama yönetimle irtibatlarımız olacak daha sonraki günlerde bunu siz anime ve manga severlerle paylaşacağız. Takipte kalın :)
     
    Bu hafta "dört büyükler" diye tabir ettiğimiz animelerden paylaşımlar olacak.
    Öncellikle One Piece ve Fairy Tail animelerinin amansız baş karakterleri Luffy ve Natsu ortak çalışması sizlerle olacak. Bu çalışmalar malesef çizim değil. Bu hafta yoğundum ve çizime çok vakit ayıramadım ama buna rağmen güzel oldu diye düşünüyorum birazda caps havasında çalışmalar oldu umarım beğenirsiniz :)
     
    Daha sonra Naruto'nun ünlü Uchiha kardeşleri ninja dünyasından uzak bir dünyada sıradan abi kardeşler gibi yaşıyorlar. Ninja dünyasından uzak oldukları için aksiyon yok sanmayın :D söz konusu Uchiha kardeşlerse aksiyon hep vardır B)
     
    Bu haftanın bomba çalışmalarından biri Bleach' ten geliyor :D Son zamanlarda ünlenen ve hemen hemen herkesin yapmaya başladığı bir olayı komediye çevirdik. :D Fikir ve boyama sevgili dostum Bedri(quincy)Burhan' a aittir. Bende bu güzel fikri elimden geldiğince çizmeye çalıştım. Fikri ve tüm yardımları için teşekkürler.
     
    Son olarak geçen hafta başladığım AnimeciAşıklar (daha güzel bir isim bulma çalışmaları devam etmektedir) için çok güzel fikirlerim var bir kaç bölüm sürecek bir mini hikaye. Bu hikaye için bir çalışma hazırladım. Daha çok kapak tarzı birşey gelecek haftalarda bölümlerini yayınlamayı düşünüyorum.
    Umarım beğenirsiniz...
     
    Luffy & Natsu
     



     



     
     
    Uchiha Kardeşler
     



     



     
     
    İchigo Bir Resim Paylaştı
     



     



     
     
    AnimeciAşıklar Kapak Çalışması
     



  19. Beğen
    Lacky got a reaction from stingbull in Yine Ben Geldimm :)   
    Hoşgeldin :)
  20. Beğen
    Lacky got a reaction from xxibmadoka in 4 ay önce çizdigim resimi yeniden çizdim   
    Ben ilk resmin yüzünü,ikinci resmin vücudunu beğendim :) Ama aşama kaydetmişsin :) Ellerine sağlık :)
  21. Beğen
    Lacky reacted to Centılboy in İmza Yapıyoruz...   
    *Konu Kilit*

  22. Beğen
    Lacky reacted to Centılboy in Eğlence   
    Arkadaşlar burdan her hafta pazar günü eğlence amaçlı etkinlikler yapmayı planlıyorum umarım beğenirsiniz...
     
     
    Bu günümüzün etkinliği, doğduğunuz ay'a göre hangi anime karakteri rolündesiniz...
     
    Ben prens çıktım... :wub: :wub:
     

  23. Beğen
    Lacky got a reaction from Allah diyen tirbüşon in merhaba   
    Hoşgeldin :)
  24. Beğen
    Lacky got a reaction from Amy's in Animelerde Komik Türkçe Altyazılar   
    Naruto'da Raikagenin "Bana mahallede volverin Recep derler." Lafına çok gülmüştüm ay o neydi ya :D
  25. Beğen
    Lacky reacted to Yabus in 2014 Yaz Sezonu Animeleri Tanıtım Videoları   
    Hazır yaz sezonu yaklaşmışken yeni sezon animelerine ait tanıtım videolarını tek başlık altında görmek daha uygun olur diye düşündüm. :)
     
    Ai Mai Mi ~Mousou Catastrophe~ (Tür: Komedi, Slice of Life)(Tarih: 1 Temmuz)



     
    Akame ga Kill (Tür: Aksiyon, Macera, Fantastik)(Çıkış Tarihi: 7 Temmuz)



     
    Aldanoah Zero (Tür: Aksiyon, Mecha, Bilim Kurgu)(Çıkış Tarihi: 6 Temmuz)



     
    Ao Haru Ride (Tür: Komedi, Dram, Romantik, Okul, Shoujo)(Çıkış Tarihi: 8 Temmuz)



     
    Bakumatsu Rock (Tür: Müzik)(Çıkış Tarihi: 2 Temmuz)



     
    Barakamon (Tür: Komed, Slice of Life)(Çıkış Tarihi: 6 Temmuz)



     
    Cencoroll 2 (Movie) (Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu)



     
    DRAMAtical Murder (Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Psikolojik)(Çıkış Tarihi: 7 Temmuz)



     
    Fate/kaleid liner Prisma Illya 2wei! (Tür: Aksiyon, Komedi, Fantastik, Büyü)(Çıkış Tarihi: 10 Temmuz)



     
    Francesca: Girls Be Ambitious (Tür: Komedi, Fantastik)(Çıkış Tarihi: Temmuz)



     
    Free! Eternal Summer (Tür: Spor, Komedi, Slice of Life, Okul)(Çıkış Tarihi: 3 Temmuz)



     
    Futsuu no Joshikousei ga [Locodol] Yatte Mita (Tür: Komedi, Seinen)(Çıkış Tarihi: 4 Temmuz)



     
    Gekkan Shouo Nozaki-kun (Tür: Komedi, Romantizm, Okul, Shounen)(Çıkış Tarihi: 7 Temmuz)



     
    Ghost in the Shell: Arise - Border:3 Ghost Tears (Movie) (Tür: Bilim Kurgu, Polis, Psikolojik)(Çıkış Tarihi: 28 Haziran)



     
    Glasslip (Tür: Slice of Life)(Çıkış Tarihi: 3 Temmuz)



     
    Hanamonogatari (Tür: Aksiyon, Komedi, Gizem, Doğaüstü, Vampir)(Çıkış Tarihi: 16 Ağustos -ilk 5 bölüm peş peşe-)



     
    Hanayamata (Tür: Seinen, Slice of life)(Çıkış Tarihi: 8 Temmuz)



     
    Himegoto (Tür: Komedi, Ecchi, Gender bender, Slice of life)(Çıkış Tarihi: 7 Temmuz)



     
    Jinsei (Tür: Slice of life)(Çıkış Tarihi: 6 Temmuz)



     
    K: Missing Kings (Movie) (Tür: Aksiyon, Doğaüstü)(Çıkış Tarihi: 12 Temmuz)



     
    Kantai Collection (Tür: Oyun)
     
    Kuroshitsuji Book of Circus (Tür: Komedi, Fantastik, Doğaüstü, Shounen)(Çıkış Tarihi: 11 Temmuz)



     
    Love Stage (Tür: Yaoi, Shounen Ai, Gender Bender)(Çıkış Tarihi: 10 Temmuz)



     
    Magimoji Rurumo (Tür: Komedi, Fantastik, Shounen)(Çıkış Tarihi: 9 Temmuz)



     
    Medamayaki no Kimi İtsu Tsubusu (Tür: Komedi, Seinen)(Çıkış Tarihi: Ağustos)
     
    Minarai Diva (Tür: Müzik)(Çıkış Tarihi: 14 Temmuz)
     
    Momo Kyun Sword (Tür:Fantastik, Ecchi, Büyü)(Çıkış Tarihi: 9 Temmuz)



     
    New İnitial D Movie: Legend 1 - Kakusei (Tür: Araba, Seinen)(Çıkış Tarihi: 24 Ağustos)



     
    Nobunaga Concerto (Tür: Tarihi, Romantizm, Shounen)(Çıkış Tarihi: 12 Temmuz)
     
    Omoide no Marnie (Movie) (Tür: Doğaüstü)(Çıkış Tarihi: 19 Temmuz)
     
    Persona 3 the Movie 2: Midsummer Knight's Dream (Tür: Aksiyon, Fantastik, Doğaüstü, Seinen)(Çıkış Tarihi: 7 Haziran)



     
    Persona 4 The Golden Animation (Tür: Macera, Gizem, Okul, Bilim Kurgu, Süpergüç, Doğaüstü)(Çıkış Tarihi: 7 Temmuz)



     
    Pokemon XY: Hakai no Mayu to Dancie (Movie) (Çıkış Tarihi: 19 Temmuz)
      Psycho Pass New Edit (Çıkış Tarihi: 10 Temmuz)   Puri Para (Tür: Oyun)(Çıkış Tarihi: 5 Temmuz)   Rail Wars! (Tür: Aksiyon, Romantik, Shounen)(Çıkış Tarihi: 4 Temmuz)
      Re: Hamatora (Tür: Komedi, Gizem, Shounen, Süpergüç)(Çıkış Tarihi: 8 Temmuz)
      Rokujouma no Shinryakusha!? (Tür: Komedi, Romantizm, Okul, Doğaüstü)(Çıkış Tarihi:  Temmuz)
      Sabagebu! (Tür: Aksiyon, Komedi, Shoujo, Askeri)(Çıkış Tarihi: 6 Temmuz)
      Sailor Moon Crystal (Tür: Büyü, Romantizm, Shoujo)(Çıkış Tarihi: 5 Temmuz)
      Seirei Tsukai no Blade Dance (Tür: Seinen, Doğaüstü, Harem, Okul, Komedi)(Çıkış Tarihi: 14 Temmuz)
      Sengoku Basara Judge End (Tür: Aksiyon, Tarihi, Dövüş Sanatları, Samuray, Süpergüç)(Çıkış Tarihi: 6 Temmuz)
    Shirogane no Ishi: Argevollen (Tür: Mecha, Aksiyon)(Çıkış Tarihi: 3 Temmuz)
      Shounen Hollywood (Tür: Slice of Life)(Çıkış Tarihi: 6 Temmuz)
      Space Dandy 2 (Tür: Komedi, Bilim Kurgu, Uzay)(Çıkış Tarihi: 6 Temmuz)
      Stand by Me Doraemon (Tür: Macera, Komedi, Fantastik, Çocuk)(Çıkış Tarihi: 8 Ağustos)
      Strange+ 2 (Tür: Komedi, Shoujo, Slice of Life)(Çıkış Tarihi: 4 Temmuz)
      Sword Art Online II (Tür: Aksiyon, Macera, Fantastik, Oyun)(Çıkış Tarihi: 5 Temmuz)
      Tokyo ESP (Tür: Aksiyon, Fantastik, Komedi, Bilim-Kurgu, Doğaüstü)(Çıkış Tarihi: 12 Temmuz)
      Tokyo Ghoul (Tür: Aksiyon, Gizem, Korku, Doğaüstü, Psikolojik, Seinen)(Çıkış Tarihi: 4 Temmuz)
      Uchuu Kyoudai #0 (Tür: Komedi, Bilim Kurgu, Slice of Life, Uzay, Seinen)(Çıkış Tarihi: 9 Ağustos)
      Yama no Susume 2 (Tür: Slice of Life)(Çıkış Tarihi: 9 Temmuz)
      Yami Shibai 2 (Türü: Korku, Doğaüstü)(Çıkış Tarihi: 7 Temmuz)   Zankyou no Terror (Tür: Psikolojik, Thriller(?))(Çıkış Tarihi: 11 Temmuz)
      2014 Yaz Sezonu Animeleri Tablosu   Elimden geldiğince güncellemeye çalışacağım. Eğer reklam videosu yayınlanmış ama unuttuğum, gözümden kaçan vs. varsa özel mesajla veya burdan söyleyin ekleyeyim.   Kaynaklar: Anichart, MyAnimeList, AnimeNewsNetwork
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.