Jump to content

RoBertaSaMa

Üyeler
  • İçerik sayısı

    13
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

RoBertaSaMa kullanıcısının paylaşımları

  1. RoBertaSaMa

    Bleach Animesinin 10. Yılı

    Neden anime nin bitirildiğini şimdi daha iyi anlıyorum. :huh: Umarım Bleachin animesi çıkar demeyeceğim açıkçası mangası da hoş fakat çıksa da fena olmazdı :) Ayrıca mangası daha hoş gibi bir yorum yapmamın sebebi kolların falan kesilmesi değil ingilizce de güncele gelmiş biri olarak mangaya animesinden daha alışmam ^_^
  2. Narutoyu başından beri izlememiş olsam da bende üzülmedim değil şimdi her yerde ismini duyduğumuz ve üç büyüklerden bir tanesi ve mangayı saçma sapan bitireceklerini pek zannetmiyorum.
  3. RoBertaSaMa

    Cinnet Fansub

    Black Lagoon'u bilemem ama Spice and Wolftaki izlenimim sizde iğrençti kusura bakmayın ama orda isminizi cidden hak ettiğinizi düşündüm izlerken cinnet geçirdim çünkü altyazı kayması ve kötü bir çeviri hani şimdi bize kolaysa siz yapın diyeceksiniz de resmen baştan sağma hiç uğraşmadan çevirmişsiniz animeyi gittim ingilizce altyazı izledim dayanamayıp her fansub altyazı kayması türü hatalar yapar ama kötü bir şekilde çevrilip direk siteye atmak bana küfür gibi geldi doğrusu böyle yapacaksanız hiç çevirmeseydiniz keşke.
  4. RoBertaSaMa

    Usotsuki Lily Animesine Yeşil Işık

    Ah birde dengeki daisy gelse :D
  5. illengecinki o kadar komik değildi tebessüm bile etmedim açıkçası bence çizim nedeniyle o kadar oy aldığını düşünüyorum ben kewosh daha çok hak ediyor bana göre ayrımcalık yaptığım için üzgünüm ama benim düşüncem böyle diğerlerini bilemiyorum.
  6. RoBertaSaMa

    Bisco Hatori’den Sevindirici Haber

    2014 çok güzel geçicek gibi :D tabi teog dışında T^T
  7. RoBertaSaMa

    En Çok Beklenen Bahar Animeleri Top 20

    Dragon ball kai 2 , jojo bizarre adventure : stardust crusaders ve soul eater not ı bekliyorum *o*
  8. Abi ödülde iyiymiş ha hani hayal gücüm olsaydı bir nebi çizebilirdim asdfgfds
  9. RoBertaSaMa

    Maid Sama!’nın Mangakasından Yeni Seri

    Konuyla ilgisiz ama bir ara kaichou wa maid sama nın mangası bittiği için ardından animesinin çıkacağını söylemişlerdi o ne zaman çıkar ?
  10. OLLEY! CİEL VE SEBASTİAN SAMA YI TEKRAR GÖRÜCEM *Q*
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.