-
Last visited
Rosseckx's Achievements
Newbie (1/14)
8
Neden 2. sezonu yok diye düşünürdüm hep. Gelmesine sevindim ama ilk sezondan sadece ufak bilgi kırıntıları kaldı.
-
Selam. Anime izliyordum sağda forum konularından tıkladım konuya. Dedim ulan benim de bir ara hesabım vardı. Arayıp giriş yapabildim. Biraz cringefest oldu bana. Profilimden takip edenlere baktım Lacky var. İlginç tesadüfler.
-
Arenist reacted to a post in a topic: En Sevdiğiniz / Unutulmaz Anime Replikleri
-
2015’in En Çok Beklenen Anime Filmleri Seçildi
Rosseckx replied to FuneraireS's topic in Anime Haberleri
Harmony'deki kızıl karı güzele benziyor. HS DxD 3. Sezon Mart'ta OVA Nisan'da sezon dediler ama listeye girmemiş. Ecchi tutmamış :D Daha 2015 yeni başladı müneccimmi bunlar :d -
miosora reacted to a post in a topic: Günün Fotoğrafı
-
SAO II. Sezon 5 Temmuz değil 7 Temmuz. Offical sitesinde yazıyor. DxD'de Eylül'de galiba.
- 51 replies
-
Mangaka sağlam olduğu için animeyi batırmaz diye düşünüyorum ^^ 25 küsür bölüm olur heralde. Kirigaya hep kız olarak geçirmez sanırım. Ya Cinsiyet Değiştirme Parşomeni alır ya da başka oyuna geçer :D
-
Benim imzama bakın :D Bende imza yapıyım benim yaptığım tarzda.
-
Sword Art Online II Açılış Şarkısı Aoi Eir'den.
Rosseckx replied to Yabus's topic in Anime Haberleri
Araştırmalarım inşallah doğru çıkmaz! :( Kirito oyuna giriş yaparken oyun onun cinsiyetini yanlış anlar. Kirito kız olur. Ama mantıken kız olursa erkek biryerle bakabilir tövbest mantıken yani :s Fuuuu inşallah Fan Art'dır. -
ELHayy reacted to a post in a topic: Death Note, Code Geass Hakkında İlginç?
-
En Sevdiğiniz / Unutulmaz Anime Replikleri
Rosseckx replied to Beyond Birthday's topic in Anime Geyik
Just Do It (NIKE :D) Gintama'ya gönderme :d -
Saç Tarzını Beğendiğiniz Anime Karakterleri. (Kız/Erkek)
Rosseckx replied to Lethal's topic in Anime Genel
erkek yine fairy tailden azuma saç ve sakal bir arada diyelim. Kardeşim Kimileri klasik sever yapcak bişey yok :) Benim saçlarımda hafif Kirito'ya benziyo oda var :D -
Benide ekleeee :3 O resim sayesinde erkekler başlar animeye :D
- 456 replies
-
- İlk görüşte aşk!
- Yol biter aşk bitmez
- (and 2 more)
-
Saç Tarzını Beğendiğiniz Anime Karakterleri. (Kız/Erkek)
Rosseckx replied to Lethal's topic in Anime Genel
Bide 2013'ün en sevilen kızı seçilmişti bir yerde diyen yok ^_^ Uzun siyah saçlılara neden bu kadar hastayım yaa -_- (: ..ve aynı yere geldiklerindeee *-* -
Rosseckx reacted to a post in a topic: Saç Tarzını Beğendiğiniz Anime Karakterleri. (Kız/Erkek)
-
Rosseckx reacted to a post in a topic: Saç Tarzını Beğendiğiniz Anime Karakterleri. (Kız/Erkek)
-
Rosseckx reacted to a post in a topic: Tam Çeviri Rehberi [Hardsub - Encode - Edit vs.]
-
Çünkü Türk'üz :D
-
Anladıım sanıyorum :D @Black Dns değiştirmeyi dene ^^ Link: http://www.youtube. com/watch?v=qynux0ME6Ac