Jump to content

Schmetterling

Üyeler
  • İçerik sayısı

    25
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Schmetterling kullanıcısının paylaşımları

  1. Kaldı 3 parttan 1 sezon, kolay gelsin ^^ çevirilerinizin devamını görmek dileğiyle. Ellerinize sağlık.
  2. Abi Deadman Wonderland'in 2. sezonu olmayacak ne demek. Keşke başka bir şirketle birleşselerdi. Yahu şu çizerlerede verilen para acı verici. Hani biz anime izleyenler 1jpy versek yani 0.02 krş versek kişi başı aldıklarının kaç bin katını alırlar. Çok iyi bir çizerin çizim başı 5 dolar aldığı var ya. Hani bize satsalar daha fazla alırlar çizim başı. Hani iyi güzel 1 ayda iyi para kazanıyorlarda yaptıkları çizim başı düşününce...Günde maks 10 çizim o da zorlayarak. Kickstarterda o kadar saçma projeler öyle paralar aldı ki onlar kickstarterda proje başlatsalar geç mangakaların ve çizerlerin paralarının ödenmesini, şirketi sıfırdan kurarlar bea.
  3. Aoi Morikawa, Rena Takeda, Gakuto Reyiz ve Marui Kurihara cuk demiş oturmuş da Meiko'nun alakası yok kabul etmiyorum
  4. One punch man'i sabırsızlıkla bekliyorum. Not: Kagewani'nin png dosyası gözükmüyor kırılmış.
  5. Schmetterling

    Naruto Hollywood Yolcusu

    Nasıl olacağını tek kelime ile özetliyorum. Bollywood.
  6. Schmetterling

    Bıyık FC

    Beni de eklerseniz sevinirim. Bıyıklı Kelebek güzel olur :3
  7. O şarkı ile alakalı daha çok beklentim vardı ya :) aması olmadı :(
  8. Schmetterling

    Ninja Slayer Animesinin İlk Gösterimi

    Videonun başındaki sharinganı görenler :) ? Ya animenin konusu ve gidişatı güzel olacağa benziyor ama sanki şu aşırı renklerle (özellikle de adamın ten renginin yanındaki ağzından çıkan o aşırı kırmızı tondaki kan rengi) ile güzelim animeyi mahvedeceklermiş gibi duruyor. Bana bi blood lad'ı andırdı ama bu kadar da aşırılık yoktu orda ya laa.
  9. Yuu Mizushima - Takeshi Hirokawa Parazitlerin lideri'ni duyunca heyecanlandım sabırsızlıkla bekliyorum :)
  10. 1. Naruyo için yapılan pek oturmamış gibi ama 2.si güzel olmuş diğerlerini de dinleyeceğim, umarım aradığınız kişileri çabucak bulursunuz :) Edit: Şimdi diğer coverları da dinledim gerçekten çok güzel olmuşlar.
  11. Bi haberde bunu görmüştüm, aşırı pahalı diye hatırlıyorum.
  12. Şarkıdan çok yeni gelecek opening videosunu merak ediyorum :3
  13. Umarım batırmazlar... umarım batırmazlar.. umarım batırmazlar...
  14. Schmetterling

    Under the Dog Hedeflediği Rakamı Geçti

    28 saatte ulaştığı rakama biraz şaşırdım, adını da şuana kadar duymamıştım ki kickstartera düzenli olarak bakarım, Tensai-san'ın dediği gibi acaba "şimdi film üçlemesi mi olacak yoksa 26 bölümlük seri mi olacak"
  15. Schmetterling

    Akame ga Kill'den Yeni Tanıtım Videosu

    Büyücümüz, mühürcümüz , ninjamız, katanalımız, longswordlumuz, palalımız, shotgunlımız... kısacası herşeyimiz var kadro tamam, önceden de izlemeyi düşünüyordum ama şu PV'den sonra kararımı verdim kesinlikle takibindeyim merakla ve güzel bi anime olacağı umuduyla bilgisayarın başında bekliyorum.
  16. Bu baya bi eski seri değil miydi ya , çok kez gördüm ama bi izlemek nasip olmadı bi tatile girsek şunu bi izliycem, listeme aldım bu arada acaba imzanız hangi animedendi?
  17. Schmetterling

    Paint ile JoJo’s Bizarre Adventure

    Başarılı bir çalışma olmuş, ellerine sağlık(ama cidden biraz işsizlik olmuş :P )
  18. Schmetterling

    Mirai Nikki FC

    Beni de eklerseniz sevinirim.
  19. "Date a Live 2" adlı animenin bugün ilk bölümü yayınlandı. Myanimelist'te açıklandığı üzere bu 2. sezon 10 bölümden oluşacakmış. Bölüm uzunlukları geçen sezonunki gibi 24 dakikadan oluşuyor. myanimelist linki
  20. Başından beri fikir böylemiymiş :S :O yeni öğrendim travma geçiriyorum sanırım. Ama tahmin etmiştim, hani Naruto herkesi değiştiriyo ya Sasuke döner demiştim, sonra bi biiiiplik yapıcak bu mangaka Narutoyu Hokage yapmıycak biz de bunu hiç unutamıycaz demiştim. :( Umarım şu 2. tahminim tutmaz.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.