Jump to content

アセナ

Üyeler
  • İçerik sayısı

    27
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

アセナ hakkında

  • Doğum günü 03/03/2000

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Female
  • Konum
    Eskişehir

アセナ üyemizin başarıları

  1. アセナ

    Eskişehir Anime Dükkanı

    Ohaa ben senden alirim adres ver adres :D OP DN ürünlerinle ciddi düşünüyorum kolay gelsin :3
  2. Telefondan indirebili miyiz ? Bir problem olur mu ? Bilgisayarim xp olunca telefonu okumuyor o yuzden soruyorum. Cevaplarsaniz iyi olur
  3. Heyecandan ne yapacağımı bilemedim oha bu gerçek mi ? Raitooooo çok özlediiim :cheer2-onion-head-emoticon: :crying2-onion-head-emoticon:
  4. Sekai-ichi Hatsukoi'den Onodera Takano karışımı ve birazda Yukina :D
  5. アセナ

    Katakana İle Adınızı Yazmak

    Asena şimdi Ai-se-n-ai diye mi yazılıyor o.o
  6. アセナ

    Merhabalar.

    Hoşgeldin :D
  7. アセナ

    (Anket) En Sevdiğiniz Anime Türleri?

    Yaoi - Harem - Komedi - Aksiyon/Macera - Gerilim - Doğaüstü Güçler - Romantizm
  8. アセナ

    Anime İstek ve Önerileri

    Death Note gibi kötü sonu yok dimi (Ağır Kira Fan'ıyım :/) Banada değişiklik olur kötü mü :D Tanıtımı falan anımsatıyor önerin için teşekkürler --Teşekkürler hepsini izlemeye çalışacağım
  9. アセナ

    Anime İstek ve Önerileri

    Death Note Fairy TailBleach Uta No Prince SamaJunjou RomanticaMushi Uta (Daha 3 bölümü eklendi Türk Anime'ye)Sekai-ichi HatsukoiOuran High School Host ClubSpirited Away Asa Made Jugyou Chu! (Ecchi)​Aklıma geldikçe eklerim :cool-onion-head-emoticon: Death Note tadında bir kaç tane anime önerin acilll !! :bye2-onion-head-emoticon: :cute2-onion-head-emoticon: :desperate1-onion-head-emoticon:
  10. Ne desem bilemedim şimdi...
  11. アセナ

    Bishokuya - İlk Deneme :)

    :huh: Denemek ? Çok güzel çizmişsin :wub: Bir ben çizemiyorum böyle sanırım :lol: Çok mu çok tatlı olmuş ne :blink: :wub: Emeğine sağlık devamını dilerim !
  12. 2 'den fazla yasakmış ancak benim orada iki tane var şimdi bir admine soracağım sorun varsa düzeltsin hayır herkes diyor öyle :mellow: :bird-onion-head-emoticon:
  13. アセナ

    Nasıl İmza Yapılır ?

    Zaten iki tane var :ph34r: :confused-onion-head-emoticon:
  14. アセナ

    Nasıl İmza Yapılır ?

    Güzel konu ihtiyacı olanlara yarıyacağından eminim ! :admire2-onion-head-emoticon: Senin imza nedir öyle ya :bled1-onion-head-emoticon: ilk baş ciddi ciddi jb dinliyo zannettim :hell-yes-onion-head-emoticon: sonu güzel olmuş :cheer1-onion-head-emoticon: :cheer3-onion-head-emoticon:
  15. İzlemeyi düşünüyordum :embarrassed2-onion-head-emotico :ahaaah-onion-head-emoticon: ancak dediğiniz gibi kötüyse izlemeyeceğim :hell-yes-onion-head-emoticon: zaman önemli sonuçta :bled2-onion-head-emoticon: :ghost-onion-head-emoticon:
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.