Jump to content

ErenJeager

Üyeler
  • İçerik sayısı

    163
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    ErenJeager reacted to KuramaUN in ( 12 / 12 ) Shingeki no Kyojin Season 2   
    Anime Adı : Shingeki no Kyojin Season 2
    Anime Türü : Aksiyon, Süper Güç, Dram, Fantastik, Shounen
    Bölüm Sayısı : 12 / 12
    Yapım Yılı : 2017
    Çevirmen : Nones
    Düzenleme : Nones
    Özet: Shingeki no Kyojin animesinin 2. Sezonudur.
     
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


  2. Beğen
    ErenJeager got a reaction from SUNA in ( 01 / 01 ) Gekijouban Psycho-Pass   
    İkinci sezon tadı damağımızda kaldı filmi merakla beklirum bir önce gelsin
  3. Beğen
    ErenJeager got a reaction from Namida in Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?   
    yowamushi pedal ilk sezonu bitirdim çok zevkli bir anime 
  4. Beğen
    ErenJeager reacted to Taiga in Fairy Tail Manga Tartışma- Dikkat SPOİLER içerir (Lütfen Yazdıklarınız SPOİLER İçine Alınız.)   
    Adamın ilk mangasındaki karakterlerle Fairy Tail'in en son bölümlerindeki karakterler neredeyse aynı adam farklı bir manga çizerken bile karakterleri değiştirmemiş. Hangi mangasını okursam okuyum hep aynı karakterler gibi geldi bana. Gerçi Boichi'de her mangasında neredeyse aynı karakterleri çiziyor. Ama bence FT'nin çizimleri güzel. Kötü olan kısmı varsa o da hikaye. Karakterlerin amaçları filan çok çocukça durmadan "Arkadaşlarım için! Lonca için!" bıktık artık. Daha adam gibi bir amaç olsa iyi olurdu. Bir de One Piece'deki Naruto'daki gibi dövüşlerde akıl oyunları fazla olmuyor direk power up'ı dayıyorlar yenilince. Yenilip yerde aciz bir şekilde yatarken power up gelmeden hemen önce hep aynı diyalog geçiyor "Arkadaşlarım için! Lonca için!". Hikayesinin daha önceden çok kullanılmış şeylerle dolu olmasını saymıyorum bile. Hikayesi güzel olsaydı bence One Piece, Naruto ve Bleach'i geride bırakabilirdi çünkü konusu ve çizimleri iyi (Bir de karakterler de iyi). Bu arada hikayeden kastım konuyu nasıl işlediği anlatılan filan falan işte.Yine de okunuyor.
  5. Beğen
    ErenJeager reacted to Suzu in Yeni katıldım. Herkese selam.   
    hoşbuldum :) sevdiğin bi seri olursa bağlanırsın bence gene bağımlılar olarak hep bi bahanemiz var gerçi :)
  6. Beğen
    ErenJeager reacted to Suzu in Yeni katıldım. Herkese selam.   
    Arkadaşlar burda yeniyim ama anime dünyasında eski sayılırım. ;) Anime güncelini ve manga güncelini takip etmek için burdayım.
    Kaliteli anşime sohbeti isteği de var tabi :rolleyes:  Anime ve manga nefes gibi artık. Birşeyleri izleyince dibine kadar olsun istiyorum. Bunu da en iyi animeler sağlıyo. İyi anlaşmayı istiyorum animeseverler. Yoroşiku onegai şimas  :beg-onion-head-emoticon:
  7. Beğen
    ErenJeager reacted to Lenny in Hangi Üniversite?   
    Katılıyorum işkençe çekip ot gibi yaşamak istemiyosanız  Bilgisayar bölümlerinden uzak durun :D Günlük olarak beyinin 404 alma ihtimali 80,
     
    tavırlar şu şekilde olabiliyo :D
           if ( $('#beyin404').val() != '' ) {     alert ("Bi Sigara Molası")}edit : Test edildi Onaylandı.  :)
  8. Beğen
    ErenJeager reacted to AdminSlayer in Hangi Üniversite?   
    Canını seven mühendislikten uzak dursun, şu an komadayım, benim yerime hemşire yazıyor.
     
    Sakarya Üniversitesi'nde Bilgisayar mühendisliği 4. sınıfım. Size şu kadarını söyleyim. Bilgisayarla, yazılımla, oyunlarla, teknolojiyle ilgili hayalleriniz varsa, idealistseniz bu bölümden uzak durun. Hayır ben ot gibi sabah akşam ders çalışırım, dümdüz mezun olup kapı kapı iş ararım, bulunca da eşek gibi çalışırım diyorsanız o ayrı. 
     
    Hocalar sürekli yakınırlar, öğrenciler çok pasif, üretkenlik yok, girişimcilik yok, proje yok diye. Bunlarla uğraşanlara da hiçbir kolaylık sağlamayıp acımasızca dersten bırakırlar :D Denedim çalışıyor. Siz de deneyin, siz de kin kusun.
     
    Not: Final haftası nedeniyle kinim 3 kat daha etkili, 3 kat daha güçlü. Kin Strike. 
  9. Beğen
    ErenJeager reacted to Barış D. Baryshx in Hangi Üniversite?   
    Bu mühendislik, doktorluk, öğretmenlik hevesi nedir bilmiyorum (popüler kültür kurbanı olmayın, parasına ve tatillerine aldanmayın). Sevdiğiniz, yatkın olduğunuz ve ilgili olduğunuz meslekleri seçin. Olmadı rehberlik desteği alın, sonra ömür boyu pişman olursunuz bak. Benim gibi...
  10. Beğen
    ErenJeager got a reaction from SUNA in Kuroko no Basket 3. Sezon Reklam Videosu   
    Sevdiğim bir anime bu güzel bir haber :)
  11. Beğen
    ErenJeager got a reaction from SUNA in One Piece’in En Hüzünlü 15 Sahnesi   
    Müthiş olmuş geçmişi şöyle bir  yad ettik :)
  12. Beğen
    ErenJeager reacted to Skadi in Naruto’nun Finali Ardından Masashi Kishimoto Röportajı (Spoiler İçerir)   
    15 Yıllık Naruto’nun Finali Ardından Masashi Kishimoto Röportajı
     
    Naruto mangası son buldu bulmasına ancak milyonlarca kişi üzerinde yarattığı etki belki daha yıllarca sürecek. Her ne kadar yeni bir Naruto mangası duyurulmuş olsa da asıl seriye hiçbir şekilde yaklaşamayacağı aşikâr. Anime ve manga dünyası bu haberlerle bir süredir meşgulken serinin mangakası sessizliğini bozdu ve Asashi Shimbun gazetesine konuştu. İşte o röportajdan bazı kısımlar:
    !! Röportajda Naruto mangası ile ilgili spoilerlar bulunmaktadır. !!Şu anda neler hissediyorsunuz?
    Son bölümü 12 saatten kısa bir sürede bitirdiğim için pek bir şeyler hissetmiyorum doğrusu. 15 yıldır her hafta yaptığım işi yetiştirme kaygısı yaşıyordum, bu yüzden sanki gelecek hafta da bir şeyleri yetiştirmem gerekiyormuş gibi hissediyorum. Naruto’yu bitirdikten sonra yapacağım çok şey var diyordum ancak şu an nereden başlayacağımı bilmiyorum. Manga değil de daha farklı şeyler yapmak istiyorum. Ama merak etmeyin, manga çizmeye de devam edeceğim.

    Naruto’yu nasıl bitireceğinizi ne zaman kararlaştırdınız?
    Seri yayınlanmaya başladığında bitişinin Naruto ve Sasuke mücadelesiyle olmasına karar vermiştim. Detayları çizdikçe kararlaştırdım, mesela arkadaş mı yoksa düşman mı olarak savaşacaklardı, nasıl hissediyorlardı veya ne tür diyaloglar geçecekti aralarında… İki yıl önce serinin sonuna yaklaştığını hissetmeye başlamıştım. Mangaya ilk başladığımda editörüm bana şöyle söylemişti: “En az beş sene daha devam et.” Haftalık bir dergide çizmeye devam etmenin zorluğu yüzünden seriyi her an bitirebilirmişim gibi geliyordu, 15 yıl devam edeceğini hayal bile etmezdim. Aslında hikayenin bu kadar sürmesinin sebebi karakterlerdi. Kısa bir cevap sunmaya kalktığımda karakterler buna izin vermedi. Eğer kendi isteklerim dışında onları yönlendirseydim bir sürü boşluk oluşacaktı.

    One Piece’in farkında mıydınız?
    Farkında olmamak mümkün mü? Naruto da One Piece de aynı dergide yayınlanıyordu ve One Piece her daim bir adım öndeydi. One Piece sayesinde Naruto üzerinde bu kadar çalışabildim.
    Naruto’nun bu kadar ünlenmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
    Biz mangakalar sürekli bir yerlerde kapalı olduğumuz için yaptığımız şeyin popüler olup olmadığını pek bilmiyoruz. Yabancı ülkelerden binlerce hayran mektubu gelene kadar Naruto’nun ünlü olduğunun farkında değildim. Bazı mektuplar hiç bilmediğim dillerde yazılmıştı, böylece anladım ki yaptığım iş çeşitli ülkelerde de kitlelere ulaşmış. Hatta gelen hayran mektuplarının birinde Naruto gibi giydirilmiş bir çocuk fotoğrafı vardı. Bu beni epey mutlu etmişti.

    The Last: Naruto the Movie hakkındakı düşünceleriniz neler?
    Son film bir aşk hikayesi üzerine kurulu. 699 ve 700. manga bölümleri arasında geçen bir konuyu anlatacak. Karakter tasarımları bana ait ve hikayede de yardımcı oldum. Mangada da Naruto ve arkadaşları ile ilgili romantik şeyler yazmak istedim ancak çok zordu. Romantizm konusunda pek iyi değilim, yazmaya çalıştığımda da utanıyorum.
    Kendi eski halinize ne demek isterdiniz?
    Ailemin evindeki verandaya kopya kağıdıyla Naruto ve diğer karakterleri çizdiğim 23-24 yaşlarındaki kendime derdim ki: “Ona değer ver. 15 yıl boyunca bu karakteri kullanacağın bir manga çizeceksin.”
     
    Alinti:http://www.animefantastica.com/narutonun-finali-ardindan-masashi-kishimoto-roportaji
  13. Beğen
    ErenJeager reacted to Berker51 in One Piece’in En Hüzünlü 15 Sahnesi   
    15. Yılında One Piece’in En Hüzünlü 15 Sahnesi
     
    1999’da Ekim Ayında anime serisi başlayan One Piece 15. yılını geride bıraktı. Şimdiye kadar animenin 15. yılı adına düzenlenen çalışmaları sizlerle paylaşmıştık. Şimdi ise avex pictures tarafından 15 yılda en hüzünlü ve en akıllarda kalan sahnelerin birleştirildiği “15. Yıla Özel One Piece’in En Hüzünlü 15 Sahnesi” video çalışması paylaşıldı. One Piece hayranlarını duygulandıran bu video 27 dakika uzunluğunda ve animedeki sahneleri birleştirdiği için spoiler içerebilir, 15. yıl kutlaması için yapılan ilk kolaj çalışmasıdır.
     

     
     
    Kaynak: AnimeFantastica
  14. Beğen
    ErenJeager reacted to Yuuko Aika in Psycho Pass'ta adı geçen kitaplar   
    Animeyi izleyenleriniz bilir, seride bol bol kitap adı ve kitaplardan alıntılar geçmekte.Akşam bir arkadaşımla kitap isimlerine bakarken listesini yapıp okumaya karar verdik,listeyi paylaşayım istedim : Liste
  15. Beğen
    ErenJeager reacted to Soranohikari in Başlamak isteyip de başlayamadığınız animeler ?   
    Şu an ilk sırada Gintama var, aslında başladım ama araya bir şeyler girdi bir türlü devam edemedim.
     
     
    ve o ikisi aynen benim de "bir gün izlenecekler" listemde, ama o bir gün ne zaman hiç bilmiyorum :D
  16. Beğen
    ErenJeager got a reaction from TheDirectEco in Armin Aslında Kız Mıymış?   
    Hassas bir karakter diyelim biz ona ona bakarsak levi bir ev  hanımı gibi temizlik yapabiliyor :)
  17. Beğen
    ErenJeager reacted to TheDirectEco in Armin Aslında Kız Mıymış?   
    Bu haberi daha önceden okumuştum, umarım şaka yapıp bir cevap vermiştir, Armin'in kız olduğunu kabullenemem yoksa :D
    Ve Levi'nin temizlik yapışını bir kez daha hatırladım <3 <3
  18. Beğen
    ErenJeager got a reaction from quincy in Bleach Number One Türkçe Altyazılı   
    Eyvallah :) :) 
  19. Beğen
    ErenJeager reacted to Mileydi in Bleach Number One Türkçe Altyazılı   
    Hazel Fernandes’in eşsiz yorumuyla harmanlanmış Number One parçası
     
     
    Edit: Başkan benden önce davranmış  :P 
  20. Beğen
    ErenJeager reacted to quincy in Bleach Number One Türkçe Altyazılı   
    Aynen çizimleri ve müzikleri çok tuttu :) ama konusuda beni çekiyo.Neden bilmiyorum belki ilk başladığım anime olmasından,belki de kılıçlı animeleri sevmemden kaynaklı :P
     
    Number One
  21. Beğen
    ErenJeager reacted to quincy in Bleach Number One Türkçe Altyazılı   
    Bleach Number One Türkçe Altyazılı
     
    Mangası hala devam eden ancak animesi 2012 yılında severlerine veda eden Bleach kuşkusuz birçok anime severin gözdelerinden. Karakterleriyle, açılış ve kapanış şarkılarıyla shounen dünyasında kendine özel bir yer edinen Bleach’in aslında en kusursuz tarafı Shiro Sagisu’nun elinden çıkma müzikleridir. Gerek duygulandıran müzikler, gerek epik müzikler olsun, Bleach’in bütün OST’leri birincilik konusunda birbiriyle yarışır. Never Meant to Belong’dan tutun Nothing Can Be Explained‘a, Cometh the Hour‘dan tutun Invasion‘a…
     
    Dosya konumuzun bu bölümünde sizlerden gelen istekler doğrultusunda çeşitli OST’leri alt yazılarıyla birlikte sunduk. Hazel Fernandes’in eşsiz yorumuyla harmanlanmış Number One parçası isteklerinizi yerine getirmek için biraz fazla bekledik çünkü bunun için Bleach animesinin başlaması üzerinden 10 yıl geçmesi dışında daha uygun bir zaman olamazdı. Bu müzik çaldığında Ichigo’nun yenilmez olduğunu, müziğin hiçbir zaman kesilmediğini biliyorsunuzdur. Yani hemen hemen hiçbir zaman kesilmediğini… Keyifli seyirler.
     
     

    Kaynak;http://www.animefantastica.com
     
    Burada da diğer OST'ların alt yazılı halini bulabilirsiniz;
    Bleach OST'ları Türkçe alt yazılı
  22. Beğen
    ErenJeager reacted to SnoW_DeaD in Türk Kanallarında Yayınlanan Animeler   
    TRT 1 / TRT 2 / TRT 3 : Eski Dönem :
    Kimagure Orange Road
    Voltron : Defenders of Universe ( 1981 tarihli "Golion" 'ın uyarlaması )
    Kikou Dantai Dairugger-XV (Amerikan - Japon ortak yapımı olup Amerika'da Voltron : Vehiche Team adıyla gösterildi)
    RoboTech : Macross Saga ( 1982 tarihli "Super Dimensional Fortress Macross" 'un uyarlaması )
    RoboTech II : Sentinels Movie
    Nadia : Secrets of Blue Water
    Future Boy Conan
    Muu no Hakugei ( "White Whale from Mu" )
    Venus Wars
    Laserion
    Goshogun
    Chodenji Robo Combattler V
    Toshou Deimos
    Space Cruiser Yamato (3. sezon Movie'siyle beraber yayınlandı)
    Baldios Movie ( a.k.a. "Space Warriors Baldios Movie" )
    Gatchaman ( a.k.a. "G Force" )
    Gorilla Force
    Ace o Narae ( a.k.a. "Aim for Ace!" )
    Hajime Ningen Giatrus ( a.k.a. "First Human Giatrus" )
    Juuichinin Iru! ( a.k.a. "They Were Eleven" )
    El Hazard : The Wanderers
    Watashi no Ashina ga Ojisan ( a.k.a. "Daddy - Long - Legs" )
    Robotan
    Esteban : Mystery of Gold Cities
    Kimba the White Lion
    Valley of Windaria
    Wedding Peach
    Sanchiro Plawres
    Kaze no Naka no Shoujo Kinpatsu no Jeanie
    Grey : Devil Digital Target
    Karate Baka Ichidai
    Ahiru no Quack
    Calimero
    Hai! Step Jun
    Honoo no Alpen Rose: Judy & Randy
    La Seine no Hoshi
    God Mars
    TRT 1 / TRT 2 / TRT 3 / TRT INT / TRT GAP : Yeni Dönem :
    SailorMoon
    Lost Universe
    Chitcha na Yukitsukai Sugar ( a.k.a. "A Snow Fairy Named Sugar" )
    Go Go Five Twins
    Puchi Puri Yushi
    I Love You Bu-bu Cha-cha
    Hana no Ko Lunlun
    Lady Lady / Hello Lady Lynn
    Pokemon Movie : Mewtwo Returns!
    Show TV :
    Mirmo Zibang!
    Tottoko Hamutarou
    Dedective Conan
    SlamDunk
    Magic Knight Rayearth
    Space Adventure Cobra
    Legend of Zorro
    Dashu! Kappei
    Kanal D :
    Tottoko Hamutarou
    Rurouni Kenshin
    Captain Tsubasa
    Captain Tsubasa 2002 : Road to World Cup
    Digimon / Digimon Zero 2
    Digimon Tamers
    Yu-Gi-Oh!
    Monster Rancher
    Kyoryu Bouken Jura Tripper
    Hello Kitty
    Candy Candy
    Red Baron
    Ninja Kabuto
    ATV :
    Kikou Dantai Dairugger-XV (Amerikan - Japon ortak yapımı olup Amerika'da Voltron : Vehiche Team adıyla gösterildi)
    Sailor Moon
    Dragon Ball
    Pokemon
    Power Stones
    Beyblade
    Duel Masters
    Star TV :
    Voltron : Defenders of Universe ( 1981 tarihli "Golion" 'ın uyarlaması )
    Ashita-e Free Kick (a.k.a. Strikers)
    Kimba the White Lion
    Coo : It Came From The Sea
    Card Captor Sakura
    Yu-Gi-Oh!
    One Piece
    Dragon Ball
    Kamikaze Kaitou Jeanne
    Magical Do Re Mi
    Rockman EXE (a.k.a. Megaman NT Warrior )
    Pokemon
    Kanal 6 / Tele On :
    Aoki Densetsu Shoot!
    Saber Rider & Star Sheriffs
    Gorilla Force
    Speed Racer / Racer X
    Ganbare Genki
    Rose of Versailles
    Crystal Triangles
    Hime-chan No Ribbon
    Three Muskeleteers
    Samurai Pizza Cats ( a.k.a. "Kyattou Ninden Teyandee" )
    Judo Sanka
    STV :
    Saber Rider & Star Sheriffs
    Ashita-e Free Kick (Orjinali öyle olmasa da Strikers adıyla yayınlanmıştır ülkemizde)
    Kimba the White Lion
    HBB :
    Saber Rider & Star Sheriffs
    Legend of Galactic Heroes
    Speed Racer / Racer X
    Futari Taka
    God Mazinger
    Tokusou Kihei Dorvack
    TGRT :
    Choudenji Robo Combattler V
    Kyoryu Bouken Jura Tripper
    Toshou Deimos
    Mesaj TV :
    Bio Armour Booster : Guyver
    Esteban : Mystery of Gold Cities
    Brt:
    Dedective Conan
    You're Under Arrest
    Magic Knight Rayearth
    Rose of Versailles
    Dr. Slump
    Robin Hood no Daiboken
    Hana no Ko Lunlun
    TV8:
    Yu-Gi-Oh!
    CINE 5 / Maxi Tv :
    Demon of Steel : Battle of the Great Demon Beasts
    RoboTech : Macross Saga ( 1982 tarihli "Super Dimensional Fortress Macross" 'un uyarlaması )
    Rurouni Kenshin
    Goshogun Movie : The Time Estranger
    Cliffhanger [ not confirmed ! ]
    Gray : Devil Digital Target [ not confirmed ! ]
    Samurai Pizza Cats ( a.k.a. "Kyattou Ninden Teyandee" )
    KanalTürk :
    Bio Armour Booster : Guyver
    FOX Kids / JetX :
    Oban Star Racers
    Shaman King
    Sonic X
    CNBCe :
    Howl's Moving Castle
    Saiyuuki (1960)
    DigiTürk (JoJo - Kanal 66) :
    Tokyo Mew Mew
    Yu Gi Oh!
    Panda Z
    F Zero
    JoJo's Blizzare Adventure [ not confirmed ! ]
    DigiTürk (S'Nek Tv)
    GunGrave
    Samurai Champloo
    Tenjou Tenge
    Ikkıtousen
    DigiTürk (MovieMax)
    Yu Gi Oh! : The Movie
    Metropolis
    Cowboy Bebop - The Movie : Knock'n Heaven's Door
    Blood : Last Vampire
    DigiTurk (Lig TV)
    Hungry HeartWild Striker [ not confirmed ! ]
    Kanal 1 :
    Bakouten Shoot Beyblade
    Pokemon Movie : Mewtwo Returns!
    __________________________________________
    DİĞERLERİ :
    Şurada yazacaklarım ise farklı zamanlardan 3-4 TV kanalı tarafından birden yayınlanmış olanlar (Kanalların yayın sırasını tam hatırlamadığımdan buraya yazacağım)
    -Candy Candy
    -Anne Of Green Gables
    -Alps no Shojo Heidi
    -Remy
    -Little Women
    -Lady Georgie
    -Maya The Honey
    -Hachijunichikan Sekai Isshuu
    -Cinderella Monogatari
    Bunun yanısıra ne %100 Japon ne de %100 Anime olan , bu nedenle çok az kaynakta bilgiye ulaşabileğiniz seriler var.
    Cine5 , Show TV , ATV :
    L'ecole Des Champions ( log : Animasyon dışında herşeyi Fransa'da tamamlanmış , Animasyonu ise Japonya'daki Nippon stüdyolarında hazırlanmış hybrid bir seri.Japon versiyonu ( " Moero Top Striker " ) tamamen aynı olmasına rağmen biz ülkemizde birkaç bölüm eklenerek uzatılmış Uluslararası versiyonu izledik. )
    Kanal D , Kanal D Çocuk , JoJo Tv :
    Transformers Armada / Transformers Energon ( log : Tek kanallı dönemde TRT , sonrasında ise Star TV'de yayınlanan Amerikan yapımı orjinal seri Transformers'in aksine Transformers Armada , Japon versiyonu olan " Transformers : Micron no Densetsu " ile aynı çalışma içerisinde üretildi.Biz ülkemizde uluslararası halini izledik ama büyük ihtimalle Japon versiyonunun tek farkının dublaj olması gerekiyor gibime geliyor çünkü çizimler -nerdeyse- tamamen aynı gibi )
    ALINTIDIR! TEŞEKKÜRLER Akuma_Blade
  23. Beğen
    ErenJeager reacted to Kushinachan in Türk Japon Dostluk Anıtı   
    Merhaba arkadaşlar. Eminim ki haberlerde çoğunuz görmüşsünüzdür ama ben yinede bir Ünye'li olaraktan bu konuyu paylaşmak istedim. Bildiğiniz gibi Japonya’da batan Ertuğrul Fırkateyni’nde şehit olan 540 Türk denizcisi geçenlerde törenlerle anıldı. Ama sadece anılmakla bırakılmayıp bir de Ordu'nun Ünye ilçesinde Türkiye de ilk ve tek olan Türk Japon dostluk anıtı açıldı.( Japonya'da iki tane varmış ^_^ )açılışa Japonya’nın Ankara Büyükelçisi Yutaka Yokoi de katıldı. Peki ama neden İstanbul ya da Ankara gibi bir yer varken Ünye'de açıldı ? :huh: Siz merak ettiniz mi bilmiyorum ama benim aklıma ilk bu soru geldi.Okuduklarıma göre Ertuğrul Fırkateyni'nde şehit olan 8 Ünyeli varmış galiba bu yüzden. Bu arada bu olayı anmak için Türk-Japon işbirliğiyle film çekilecekmiş. Nasıl bir film olacak çok merak ediyorum. Konuyla ilgili resimler : 



  24. Beğen
    ErenJeager reacted to Lola. in 2 Yıllık Merhaba.   
    Ahaha, ben de böyle düşünmüştüm. :D
     
    Ben Melike, senden sonra geldim ama yine de forumumuza hoşgeldin ! :)
  25. Beğen
    ErenJeager reacted to Lola. in Merhabalar !   
    :8:

     

    Merhaba arkadaşlar,

     

    TürkAnime'ye aslında epey zamandır üyeydim ama forumuna yeni üye oldum ve olur olmaz da burada kendimi tanıtmak adına konu açmak istedim.  :D

     

    Öncelikle, ben Melike, 16 yaşındayım. Lise son sınıf oldum, dil öğrencisiyim.  :)

     

    Hepiniz gibi, burada bulunmamın sebebi Animeleri seviyor olmam.

    Aslına bakarsanız aktif bir izleyici değilim, ama Animeleri küçükken çok izlediğimden ve nostalji manyağı olduğumdan öyle büyük bir sevgi var içimde.

     

    Naruto, One Piece gibi popülerleri izlemişliğim yoktur, yalan söylemiyim, ben daha çok Tsubasa, Digimon, Pokemon, Do-Re-Mi vs. bunları bilirdim. Ah ne severdim, sabahın köründe onları izlemek için erkenden uyanıp TV'ye yapışırdım ^-^

     

    Çokçana bilinip sevilenlerden Death Note'u izledim, lakin ben Kira'cıydım, taşlamazsınız umarım ajsajsajs

     

    Im, Akrep burcuyum. Burçlara biraccık takıntılıyım :'c

     

    Genel olarak Hard Rock dinlerim, ama yeri gelince Ahmet Kaya, Lana Del Rey falan da dinlemiyorum değil.

     

    Dizi/film izlemeyi severim, indiririm ama izlemeye üşenirim.

    Üşendiğim için izlediğim dizi sayısı falan da azdır zaten, ama çoğaltmayı planlıyorum.  :)

    Game Of Thrones ve The Walking Dead'in yeni sezonlarını bekliyorum.

     

    Hım, şimdilik bu kadar diyeyim ^-^

    Hadi bakalım gazamız mübarek olsun.  B)

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.