Jump to content

Bilocan Göklerde

Üyeler
  • İçerik sayısı

    34
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

1 Takipçi

Bilocan Göklerde hakkında

  • Doğum günü 06/09/1993

Kişisel Bilgiler

  • Web Sitesi
    http://www.feykistan.com
  • Skype
    bilocan.goklerde

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Male
  • Konum
    Karşıyaka

Son profil ziyaretçileri

2804 profil görütülenme

Bilocan Göklerde üyemizin başarıları

  1. Arkadaşlar selamlar. Sürekli bu siteden animeleri izleyen biri olarak 10 günlüğüne internetin olmadığı bir yere iş için gidiyorum. Tablete One Piece'nin 100 bölümünü indirdim alt yazılar intro başlangıcından sona kadar olsa da hepsinde senkron sorunu var. Bu uyumsuzluk neden oluyor? Ben şu an denediğimde 20 dakikalık bölümün zaten ağırlıklı kısmı intro, eski bölümün özeti falan derken 5-10 dakikalık bir bölüm için her seferinde senkron ayarlamaya çalışıyorum. Bunu olması gerektiği hale otomatik şekilde nasıl indiririm? İndirdiğim Torrentin adı şu şekilde geçiyor : [Hatsuyuki]_One_Piece_790_[10bit][x265][1920x1080][E3012F2A] ben nasıl bir alt yazı bulmalıyım bunun için?
  2. benim zubaba da 42 level karakterim var. tekrardan kasmak gözüme zor geldi, eğer seninde zubaba da bana yakın karakterin varsa oraya gel.
  3. kaç kişi oynamaktasınız ? şuan leveliniz kaç ? belli bir parti standartınız var mı ? açıkta kalmış bir karakter ihtiyacınız var mı ?
  4. bize katıldılar. eksik oyuncularımız mevcut.
  5. Troll ekibimiz şuan Tera Online ye başlama kararı almıştır. Yeni oyuncularla ekibimizi genişletmek istemekteyiz. 0-55 yaş arası oyuncuları takımımıza bekleriz. Ayrıca grubumuzda sık sık lol atıyoruz 1-2 zengin arkadaşımız Cs go felan atıyor olsa da fazla ciddiye almıyoruz kendilerini . Kısaca bol oyunculu ekibimiz bulunmaktadır ve Tera için açık bulunmaktadır. İletişim için Skpe ve ts kullanmaktayız. Bizimle oynamak için iletişim adreslerimiz : bilocan.goklerde skype adresi.
  6. iyi güzelde. galaxy ace cep telefonuyla uyumlu değil. niçin dışlanıyor telefonum :(
  7. şahsen beni de sarmamıştı konusu. one piece birikirken bir şeyler arıyordum fakat izletmiyor kendisini. en azından rekabet için pek doğru olmasa da bir gangsta değil. not: bu sayfayı açtığım da bir şarkı çalıyor. kime aitse kapatması mümkün mü ?
  8. bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederiz. kafam da bir go pro olacak bütün önemli anları çekeceğiz belgesel tadında :) şuanlık sakura dönemini bekliyoruz ve bilgi topluyoruz. en iyi zamanını yakalamak için. iyi bayramlar dilerim.
  9. şuan da kız arkadaşımla karar aşamasındayız. sakura dönemi mi gidelim diye. ( sakura yı araya ben kattım) sakura dönemini kaçırmak hata olur. bu söylediğiniz noktaları not ettim, turla anlaşırken en kapsamlı turu seçmeyi planlıyoruz ve bu noktalarında içinde bulunmasını sağlamaya çalışacağım. bütçem yetse bütün ülkeyi karış karış gezeceğim ancak imkanım olmuyor ne yazık ki.
  10. kız arkadaşım ve ben gezi yapmak amaçlı gitmeye karar verdik. bir tur ile anlaşacağız ancak baktığımda iki şehirden başka götürülen bir yer göremedim. Tokyo ve Osaka harici gidilip görülmesi gerektiğini düşündüğünüz bir şehir ve mekan var mı ?
  11. Bilocan Göklerde

    Blade & Soul Batıya Geliyor!

    arkadaşlar şimdiden bir ekip kuralım derim ve öyle girelim oyuna.
  12. Bilocan Göklerde

    Roronoa Zoro'nun Gözünün Sırrı?

    Eğer eğitimde başına bir iş gelseydi şimdiye kadar en az 3 kez gösterirlerdi. Ben fazlaca geriden gelen bir izleyen olarak zoronun 1 defa eğitiminde aldığı yaralarla alakalı gösterimde bulundular ama gözlerine asla değinmediler. Şimdi işin aslında şu ola bilir ; Çizerler One Piecede ki bütün karakterleri bir birine benzer kişiliklerde çiziyor. Roger, Shansk, Luffy gibi. Zoronunda bu benzerliklerle alakalı Joker bir yara olabilir yani bir gün hikaye tıkanırsa yada çok çok zor bir dövüşte kullanacağı bir haki olabilir ki en doğrusu bu olacaktır. Ancak duygusal bir kaybediş anında bu yarayla alakalı bir şey geçerlerse Türk filmine dönen ucuz bir bağlama olur buda One Piecenin senaryosuna yakışmaz. Diğer bir durumsa tamamen benzerlik adına bir yara verilmeside ucuza kaçmak olur. Yani onun altından bir haki çıkacağı yüksek ihtimal.
  13. Bilocan Göklerde

    Yemek Yapmayı Seviyor Muyuz?

    Öyle söylemekle olmaz arkadaşlar :))9 Varsa kendine güvenen şöyle gelsin :D http://i.hizliresim.com/7o75lW.jpg
  14. Bilocan Göklerde

    Yemek Yapmayı Seviyor Muyuz?

    Kurs'a başlamadan önce var olan sakallarım :D Hatta daha uzundu kesmeden önce :D :D
  15. Bilocan Göklerde

    Yemek Yapmayı Seviyor Muyuz?

    Anneden fırsat buldukça mutfağa dalan bir adamdım ama artık kesmemeye başladı bir yemek kursuna kayıt oldum. Bir piknik bir organizasyon olursa İzmirde yemek yapıp beslerim sizleri :D
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.