Jump to content

Bilocan Göklerde

Üyeler
  • İçerik sayısı

    34
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Bilocan Göklerde kullanıcısının paylaşımları

  1. Arkadaşlar selamlar. Sürekli bu siteden animeleri izleyen biri olarak 10 günlüğüne internetin olmadığı bir yere iş için gidiyorum. Tablete One Piece'nin 100 bölümünü indirdim alt yazılar intro başlangıcından sona kadar olsa da hepsinde senkron sorunu var. Bu uyumsuzluk neden oluyor? Ben şu an denediğimde 20 dakikalık bölümün zaten ağırlıklı kısmı intro, eski bölümün özeti falan derken 5-10 dakikalık bir bölüm için her seferinde senkron ayarlamaya çalışıyorum. Bunu olması gerektiği hale otomatik şekilde nasıl indiririm? İndirdiğim Torrentin adı şu şekilde geçiyor : [Hatsuyuki]_One_Piece_790_[10bit][x265][1920x1080][E3012F2A] ben nasıl bir alt yazı bulmalıyım bunun için?
  2. benim zubaba da 42 level karakterim var. tekrardan kasmak gözüme zor geldi, eğer seninde zubaba da bana yakın karakterin varsa oraya gel.
  3. kaç kişi oynamaktasınız ? şuan leveliniz kaç ? belli bir parti standartınız var mı ? açıkta kalmış bir karakter ihtiyacınız var mı ?
  4. bize katıldılar. eksik oyuncularımız mevcut.
  5. Troll ekibimiz şuan Tera Online ye başlama kararı almıştır. Yeni oyuncularla ekibimizi genişletmek istemekteyiz. 0-55 yaş arası oyuncuları takımımıza bekleriz. Ayrıca grubumuzda sık sık lol atıyoruz 1-2 zengin arkadaşımız Cs go felan atıyor olsa da fazla ciddiye almıyoruz kendilerini . Kısaca bol oyunculu ekibimiz bulunmaktadır ve Tera için açık bulunmaktadır. İletişim için Skpe ve ts kullanmaktayız. Bizimle oynamak için iletişim adreslerimiz : bilocan.goklerde skype adresi.
  6. iyi güzelde. galaxy ace cep telefonuyla uyumlu değil. niçin dışlanıyor telefonum :(
  7. şahsen beni de sarmamıştı konusu. one piece birikirken bir şeyler arıyordum fakat izletmiyor kendisini. en azından rekabet için pek doğru olmasa da bir gangsta değil. not: bu sayfayı açtığım da bir şarkı çalıyor. kime aitse kapatması mümkün mü ?
  8. bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederiz. kafam da bir go pro olacak bütün önemli anları çekeceğiz belgesel tadında :) şuanlık sakura dönemini bekliyoruz ve bilgi topluyoruz. en iyi zamanını yakalamak için. iyi bayramlar dilerim.
  9. şuan da kız arkadaşımla karar aşamasındayız. sakura dönemi mi gidelim diye. ( sakura yı araya ben kattım) sakura dönemini kaçırmak hata olur. bu söylediğiniz noktaları not ettim, turla anlaşırken en kapsamlı turu seçmeyi planlıyoruz ve bu noktalarında içinde bulunmasını sağlamaya çalışacağım. bütçem yetse bütün ülkeyi karış karış gezeceğim ancak imkanım olmuyor ne yazık ki.
  10. kız arkadaşım ve ben gezi yapmak amaçlı gitmeye karar verdik. bir tur ile anlaşacağız ancak baktığımda iki şehirden başka götürülen bir yer göremedim. Tokyo ve Osaka harici gidilip görülmesi gerektiğini düşündüğünüz bir şehir ve mekan var mı ?
  11. Bilocan Göklerde

    Blade & Soul Batıya Geliyor!

    arkadaşlar şimdiden bir ekip kuralım derim ve öyle girelim oyuna.
  12. Bilocan Göklerde

    Roronoa Zoro'nun Gözünün Sırrı?

    Eğer eğitimde başına bir iş gelseydi şimdiye kadar en az 3 kez gösterirlerdi. Ben fazlaca geriden gelen bir izleyen olarak zoronun 1 defa eğitiminde aldığı yaralarla alakalı gösterimde bulundular ama gözlerine asla değinmediler. Şimdi işin aslında şu ola bilir ; Çizerler One Piecede ki bütün karakterleri bir birine benzer kişiliklerde çiziyor. Roger, Shansk, Luffy gibi. Zoronunda bu benzerliklerle alakalı Joker bir yara olabilir yani bir gün hikaye tıkanırsa yada çok çok zor bir dövüşte kullanacağı bir haki olabilir ki en doğrusu bu olacaktır. Ancak duygusal bir kaybediş anında bu yarayla alakalı bir şey geçerlerse Türk filmine dönen ucuz bir bağlama olur buda One Piecenin senaryosuna yakışmaz. Diğer bir durumsa tamamen benzerlik adına bir yara verilmeside ucuza kaçmak olur. Yani onun altından bir haki çıkacağı yüksek ihtimal.
  13. Bilocan Göklerde

    Yemek Yapmayı Seviyor Muyuz?

    Öyle söylemekle olmaz arkadaşlar :))9 Varsa kendine güvenen şöyle gelsin :D http://i.hizliresim.com/7o75lW.jpg
  14. Bilocan Göklerde

    Yemek Yapmayı Seviyor Muyuz?

    Kurs'a başlamadan önce var olan sakallarım :D Hatta daha uzundu kesmeden önce :D :D
  15. Bilocan Göklerde

    Yemek Yapmayı Seviyor Muyuz?

    Anneden fırsat buldukça mutfağa dalan bir adamdım ama artık kesmemeye başladı bir yemek kursuna kayıt oldum. Bir piknik bir organizasyon olursa İzmirde yemek yapıp beslerim sizleri :D
  16. hemen küçültüyorum. uyardığın için teşekkür ederim.
  17. Bilocan Göklerde

    Dota Muhabbet Mekanı

    zor bizim işimiz. lol de çok küfür yediğimden çok çok oynamadım. ilk oyuna girdiğim an yanlış bölgeye gittim diye ana avrat sövdüler. haliylen istekli oynamadım hiç.
  18. Bilocan Göklerde

    Dota Muhabbet Mekanı

    oyunu bilmiyorum, lolü oynadım ama çok küfür yiyorum diye bıraktım. yani beceremiyorum öğretirim diyorsanız gelirim.
  19. Bilocan Göklerde

    Oyun Fikri

    tamamdır uygun olduğunuz anlar 14.00- 05.00 arası olursa her daim konuşa biliriz :D
  20. Bilocan Göklerde

    Oyun Fikri

    Selamlar, mobil oyunlar da olsun pc,ps vs vs. Hangi cihaz olursa olsun en getirisi yüksek ve sınırları geniş oyun türü online oyunlardır diye düşünmekteyim ve düşüncelerinizin online oyunlara kaymasını dilerim hatta şu klans of klans gibi aslında yüzüne bakılmayacak oyunların tutması işin garibi ve tezimi kanıtlayan bir sistem. Ne derece büyük işler yaparsınız bilemem sizi tanımıyorum hatta kendime ait bir fikir adına sizden yardım ve bilgi almak adına mesaj atmak istemiştim ancak mesaj kabul etmediğiniz için iletişim kuramamıştım sizinle. Neyse benim size fikrini vere bileceğim bir oyunun benzeri ola bilir ancak. Klanlar.Org oyunu var. Browser olarak oynanmakta oyunun sistemini biraz geliştirip biraz daha az para göz bir sistem izlerseniz ( 2 sene oynama ivmesine göre iş değişir ) gerçekten tutacak bir sistem ve bahsettiğim o köy oyununa rakip çıkara bilirsiniz diye düşünmekteyim. Oyun sistemi hakkında da yardımcı olurum şayet ya aslında olurda nasıl olur gibi. Grafikten sisteme kadar epey fikire açığım. dilerseniz buradan dahi ayrıntılı anlata bilirim.
  21. Bilocan Göklerde

    Türkanime.tv RPG severler kulübü

    Selamlar, halen aktif bir durumdaysanız ve yeni bir oyun arayışınız varsa Linage 2 oyununu private serverlerden oynaya biliriz. Geçmişte oynadığım ve bir ekip olursa tadından yenmez diye düşündüğüm bir oyun. Ancak böyle size yol gösteririm her türlü önderlik ederim gibi bir bilgim yok oyunla alakalı. Beraber öğrenir oynarız. Bahsettiğiniz oyunları pek beğenen biri olmadığım için sizlere bu oyunu öneriyorum.
  22. Bilocan Göklerde

    Oyun Önerileri ve Sohbet Alanı

    İyi niyetli bir hareketti fakat kurallara istemeden uymamazlık ettiğim için kusura bakmayın. Tekrarı olmaması için daha dikkati olacağım. Kolay gelsin :)
  23. Bilocan Göklerde

    Oyun Önerileri ve Sohbet Alanı

    K.O, Silkroad gibi görev yapmadan kasılma sistemini tamamen ortadan kaldırmış adamlar. Bir çok oyunun sistemi tamamen göreve bağımlı ilerleyemezsin asla. Mesala Silkroadın bir slodunda ortalama 30 mob varken şuan güncel oyunlarda 5 -10 tane ve sistemi orada bota bırakmak gibi bir düşünceye gerek kalmayacak kadar çok exp veriyor sana aslında bir klana girersen çok eğleneceğin bir oyun emin ola bilirsin. Ben direk googleye anime mmo, mmorpg diye yardırıp random arayıp buluyorum ve dikkat ettiğim husus pvp akıcılığı ve kale savaşlarının görünümü. Archage benden o yönden yüsss puan :D
  24. Bilocan Göklerde

    Oyun Önerileri ve Sohbet Alanı

    Arkadaşlar epey uzun zamandır kendime mmo türünde online oyunlar aramaktayım fakat sıkı bir Silkroad Online fanı olarak kendimi asla bir oyuna ait hissedemedim. Geçmişten gelen bir alışkanlıkla Silkroad Maplerini kendi şehrimden iyi bilir oldum evim gibiydi. Benim gibi oyun bulmakta zorlanan bir insanın emin olun epeyce bir oyun denemişliği vardır. Bu denemelerimden tecrübelerle sizlere online oyunlardan tavsiyeler vereceğim. Peki benim dahi sahiplenemediğim bir oyunu size neden tavsiye veriyorum diye meraklanırsanız size şunu söyleye bilirim, ben artık başka bir konuma geçtim ve kendi oyunumu yapma hayali kurmaktayım. Yapılmış evleri sevmeyen bir insan kendi evini yapar mantığını kurdum ve kafamda ki projeyi yapa bilmek için adam toplamaya çalışıyorum. Neyse konu bu değil sizlere oyun tanıtımlarım. ArcheAge Arkadaşlar bu oyun oynanır. Benim bilgisayarımın özellikleri yetmediği için ne yazık ki oynayamadım. Parasız oyun sisteminin en bana oyunu budur. En azından oturup deneyin vaktinizi kaybetmezsiniz. Aion Oyun eski sayıla bilir fakat Türkçe desteğinden sonra oyunun ortamı malum çoluk çocuk hoş bir ortam yok LoL çocukları bu oyunu da işgal etmiş durumdalar. Türklerin olmadığı bir private server bulursanız oynanmaya değer. ( en az 1 kişi daha alın yanınıza 1 guard 1 okçu epey sağlam ikili olmuştuk ) Lineage 2 Bu oyunda eski oyunlardan, mapleri ve oynanışı epey karmaşık gelmişti bana ( yaşım da ufaktı gerçi) Private serverinde oynamıştım. Ozamanlar amca oğlu oynardı ekipleri vardı ortamıyla şenlenen bir oyun ancak dediğim gibi Silkroad'dan kopmamdan hemen önce denemiştim çok da şans vermemiştim ağır çoğunluk olursa bir private serverde oynarız bunu hani. Blade and Soul Bu oyunda denemeye değer bir oyun fakat yine zalım bilgisayarın sistemi yetişmediğinden kasılmalardan dolayı oynayamadım ama içimde oynasam şahane oyunmuş gibi gibi bir his var. Bunu da deneye bilirsiniz. Nosgoth Böyle eciş bücüş uzaylı yaratıklar neyim var onları kesiyonuz yine eciş bücüş karakterlerinizle. Böyle bu ne ya dedim japon işi çin işi kokan oyunlar seviyorum ben şahsen o yüzden ikinci elde bıraktım oyunu. Böyle uzaylısıdır böceğidir ilgi alanım diyosanız bi deneyin. Kingdom Online Ben bu oyunu denedim açtım bir tane priest paşalar gibi oynuyordum ancak işin içinde Türk olunca olmuyor be... :'( Oyunun grafikleri felan da sarmadı. Hani denemezseniz iyi olur. Denersenizde K.O'da NP puanı olarak vaktinizin ederini geri isteyin derim. Yulgang 2 Ben bu oyunu Metin 2'ye benzettim arkadaşlar, birde görevleri anlayamadım zalımın oyunu deyip çıkmıştım. Grafik konusuna bir şey diyemem pc'sine güvenen bir denesin çünkü grafikleri belkide sırf benim dandik pc'nin bir yamuğudur. Bir deneyin ya boş vaktinizde. Tera Online Oyun grafik bakımından efsane diye bileceğim bir durumda fakat yalnız başına da hiç sarmıyor aga. Arkadaşınız ne bileyim sevgiliniz varsa koyun arkaya yanınızda oynasın muhabbet ede ede takılın. Ben çok Türke rastalamadım ancak takım ararken herkes oyun kısır bir oyun sıkıcı oluyor felan deyip bırakmıştı bende adam bulamayınca bırakmıştım ( bende çok kasıyordu ama efsane) Allods Online Ben bu oyunu niye bıraktığımı hatırlamıyorum ama kesin çok geçerli bir sebebi vardır bence denemeyin boşverin bunu ( böyle konu mu anlatılır ya ) Rakion Online Bu oyun ilk çıktığında bir daldım ama grafik bakımından vasat geldi bana. Bunu oynayacağıma gider Metin 2 oynarım en azından sevdiğim kızla evlenirdim oyunda. Grafiğe takılan adam oynamasın ( son zamanlarda hileside çok artmış diyollar) Shaiya Aslında bu oyun iyidi ben oynadığımda ( Açık Beta) Silkroad travmasına yeni girmiştim bu ne yaa hani glavye yok bunda felan deyip harcamıştım. Siz bir deneyin bence. Age Of Wulin Ben bunu niye bıraktıydım diye tekrar düşünmeme sevk etti. Sanırım bir görevde felan takılmıştım bırakmıştım... Hee yok buradan bir kız arkadaş soğutmuştu beni bu oyundan. Neyse aslında güzel oyun evlerin üzerinden neyim yürüyosun ekşını bol oyun. Oynamak isteyen olursa bende gelirim tekrar. Aura Kingdom Ya bu oyunun görev sistemi berbat. Siz hiç bir şey yapmıyonuz ki herkes ezberden tıklıyo ip gibi dizilip gidiyonuz hiç ekşını yok olmaz olsun böyle oyun. Çok sıkıldıydım. Dragon Nest Bu oyunu grafik sistemini beğendiyseniz deneyin. Böyle moda oldu bir de combo yapmalı oyunlar falan ekşını bol diye biliriz. ( Ben istemem ) Swordsman Ben bu oyunu grafikleri yüzünden bırakmıştım sanırım. Bir siz yine bana güvenmeyin boş zamanınızda deneyin. Hatta dur ben de indireyim niye nefret ettiğimi hatırlayayım. Şuan aklıma gelen oyunlar bunlar, kapanmış ama private serverlerde devam eden oyunlar hatta şuan adını unuttuğum ama bir şekilde yalnızlıktan olsun mapleri, karakterleri sevmemiş olayım bir şekilde bıraktığım daha çok oyun var. Başlıkta eklerim yakın zamanda. Hatta böyle çok sade oldu. Oyunlardan görüntülerde koyarım. Şahane olur.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.