Jump to content

Kaxell

Üyeler
  • İçerik sayısı

    3707
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    28

Kaxell kullanıcısının son zaferi 7 Nisan 2022

Kaxell en beğenilen içeriğe sahiptir

Kaxell hakkında

  • Doğum günü 11/01/1996

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • Konum
    Jabba's Palace,Tatooine

Son profil ziyaretçileri

343235 profil görütülenme

Kaxell üyemizin başarıları

Tek durum güncellemesi

Tümünü görüntüle: Kaxell

  1. Bazı gerçekleri itiraf etmenin vakti gelmiş. Animeye ilk başladığım vakitlerde, SAO'nun ilk yarısı final verdiğinde ağlamış ve bir hafta etkisini atamamıştım. Sonrasında kiritoya gıcık olup kendi hikayemi yarattığımı görmezden gelirsek şimdi animeyi unutup tekrar izlesem aynı etkiyi almayacağımı düşünüyorum. Bunu şu müziği dinledikten sonra yazasım geldi:

     

    1. LeornKayn

      LeornKayn

      Ben en başından beri Kirito'nun balonsu yapısını ve ne ayaksa sürekli Harem oluşturmasına gıcıktım ulan gruptaki erkekler nereye gitti abi neden gidiyorlar neden sürekli gruba kızlar ekleniyor bu kadar  mı erotik çocuk Kirito...Benim Soa'da en üzüldüğüm sahne ilk sezon Kirito ile konuşan o gariban acemiler grubuydu hepimiz o gruba ne olduğunu biliyoruz...Soa'dan en zevk aldığım sahneler ise Rpg oynadıkları kısımlardı...Onun dışında bende şunu dile getireyim hiç getirmemiştim açıkça Soa " gereğinden fazla şişirilmiş bir seridir"

    2. Huseyinekrem

      Huseyinekrem

      Japonların "değişik" beyin yapısı yüzünden böyle oluyor. İlla harem olacak, illa bir loli, bir koca memintolu olacak. İlla birden başka eş olma potansiyeli olan karakterler olacak. Sinon saçmalığı da bunun göstergesi zaten.

    3. Barış

      Barış

      lanet editörlerin baskısı yüzünen ve japonyadaki kültür yüzünden her seride klasik harem oluyor. halbuki anlayamamışlar iyi bi kaliteli kız karakter 5 tane saçma erotik gereksiz yan harem kızına bedel. asuna var işte öbürlerine ne gerek var.  ilk sezondaki oyunda hapis kaldıkları daha doğrusu kiritonun tek takılıp rpg yaptığı yerler benimde çok hoşuma gidiyordu. sonradan yazar zevk alarak yaptığı işi bırakıp editörlere ve salak japon kültürüne boyun eğerek daha popüler olmanın peşine düştü. kimsa sanatsal bişeyler yapayıma kafa yormuyor. light novel'lar malesef böyle manga mantığıyla bölüm bölüm çıkyor popüleriteye göre devamı geliyor yada ipi çekiliyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.