Jump to content

Madlen.

Üyeler
  • İçerik sayısı

    21
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    Madlen. got a reaction from Onesan in En Sevdiğiniz / Unutulmaz Anime Replikleri   
    Acı çekmeden alınan ders anlamsızdır. Çünkü karşılığında başka bir şey vermeden bir şey kazanılamaz. Ama acıya dayanıp üstesinden geldiğinizde, herkesten daha güçlü bir kalbe sahip olursunuz. Evet. Metal bir kalbe...(FMA-edward elric)
  2. Beğen
    Madlen. reacted to Seppuku in En Sevdiğiniz / Unutulmaz Anime Replikleri   
    "Omae wa yowai. Naze yowai ka? Tarinai kara da. Nikushimi ga"
    ''Sen zayıfsın. Neden mi zayıfsın? Çünkü nefretin eksik''



  3. Beğen
    Madlen. reacted to 3n4bL3 in TÜRKAN!ME E-Dergi Mart Sayısı - ÇOK YAKINDA -   
    Merhaba Arkadaşlar ,
     
       Herkesin büyük bir heyecanla okuduğu ve devamını beklediği dergimizi, yeni kurulan Renkli Manga ve Türk Anime’nin tek çatı altında toplanmasıyla genişleyen ekibimizin dergisi mart ayında yeni sayısı ile siz sevgili anime severler ile buluşacağını açıklamak istiyorum. Dünyadan ve Türkiye den Anime ile ilgili her türlü Haber, İnceleme, söyleşi, japonya, yeni animeler hakkında geniş analiz, programlar hakkında bilgiler, güncellemeler, yaptıklarımız ve yapacaklarımız gibi bir dergide görmek isteyeceğiniz her türlü bilgiyi bulmanızı sağlayacağız. Özellikle dünyada anime söktüründe olan biten herşeyi sizlere en kısa sürede ulaştırmak gerçek amacımız olacak. Derginin aylık olması amacındayız. Ancak ortaya çıkacak bilgiler sayesinde bunu haftalık yapmamızda mümkün olabilir. Bunun yanında sitemizde ve forum bölümümüzde aktif olan kullanıcılar içinde bir bölüm ayırmayı düşünüyoruz. Bu nedenle dergimizi yakından takip edebilmeniz için konularımızı aktif olarak inceleyebilirsiniz.  Çalışmalarımızı  gerçek zamanlı iletmeye gayret edeceğiz. Daha sonra ayrıntıları ile haber bir sonraki sayıda yer alacak. Bu sebeple sitemizi her gün takip etmeniz hem sizin bilgilenmeniz açısından iyi olacak hemde haber ve iletişim ağımızın güçlenmesine sebep olacaktır. Ayrıca dergiler indekslenerek eski sayılara tam erişim sağlanacak . Bu sayede geri dönüşümlü online bir kütüphane hedefliyoruz.
    İşte bu noktada bizi desteklemeniz ,gördüğünüz, duyduğunuz , bildiğiniz yaptığınız ilk çıkışları , haberleri yurtdışı olayları ve her türlü haber niteliği taşıyan bilgiyi bize mail yolu ile veya ÖM atarak bildirmeniz. Haber kaynağı haberin altında ismi ile anılacaktır.
     
       Esas amacımız bu derginin kuşe kağıda basılı gerçek bir dergi olması idi. Ancak maddi problemleri aşmak , matbaa , baskı ve dizgi işleri ile uğraşmak zaman ve para ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Bu sebeple hem kağıt israfından kurtulmak hem de derginin sürekliliğini sağlamak için  dergimize kaldığımız yerden devam etmeye karar verdik.
     

  4. Beğen
    Madlen. reacted to Morgion in Ünlü Olmayan Güzel ve Ünlü Olan Berbat Animeler   
    Sao(zamanımı harcadığım gereksiz övgüler sonucu izlediğim bir seri)
    Acell world(sao ile aynı sebepten nalet etiğim bir seri)
    Elfen lied(fena değilde sonu getirilmemiş)
    Gantz(mangası narutodur bleachtir bana göre havada karada alır ama gel gör ki animesi berbat)
    Fairy tail(başlarda konusu falan iyi gelmiştide çok fazla bugu olan ve bunu gözüne sokan bir seri)
    Guilty Crown(güzel de death note dan sonra tavsiye edildiğinden beklentim yüksekti,konusu yaratıcı ama saçma)
    Avatar The legend of korra(para amaçlı yapılan avatar adını sömüren bir seri)
    Daha varda neyse..........
  5. Beğen
    Madlen. reacted to DarkSoul in Ünlü Olmayan Güzel ve Ünlü Olan Berbat Animeler   
    Pek izlenmeyen animeler olur, müthiştir, bazende çok pohpohlanan animeler olur, iğrençtir ya; işte onlardan bahsedicez bu konuda. Türk Anime'de olmasa da yazın ve keşke eklense falan diyin ;).Ama benim yok çünkü en iyiler burda oluyo...Yani temel konu bilinmeyen güzel diziler ve ünlü başarısız diziler...Yazın bunları 'ıdibağam! (Not :parantez içinde güzel ama bilinmez ya da kötü ama hep övülür yazın)
  6. Beğen
    Madlen. reacted to Skadi in Kakashi Dönemi Başlıyor   
    Kishimoto’nun yapamadığını anime yapacak.
    Naruto’nun mangakası Masashi Kishimoto, yıllardır Hatake Kakashi’yi ön plana çıkarmak istediğini ama bunu hiçbir zaman istediği gibi başaramadığını söyleyip özür diliyordu. Mangaka belki mangada bu isteğini yerine getiremeyecek; ancak aynı şey Naruto Shippuuden animesi için geçerli değil.

    İlk olarak Naruto Shippuuden ocak programında 6 Şubat’taki Naruto Shippuden 349 The Shinobi Who Lives in Darkness: The Mask That Hides the Heart bölümünün Anbu Kakashi özel animesine geçiş bölümü olacağını düşündüğümüzü söylemiştik. Bu konuda da AnimeFantastica’nın yanılmadığı, bizzat anime serisinin yönetmeni Hayato Date tarafından ortaya çıktı. Naruto Shippuuden bir süre (belki birkaç ay boyunca) Kakashi’nin ana karakter olduğu Anbu Kakashi hikaye bölümüyle ilerleyecek. Bu kısım doğrudan Masashi Kishimoto tarafından yazılmadığı için ve mangada olmadığı için doğal olarak doldurma bölümler olacak. Ancak anime serisinin yönetmeni bu kısmın diğer doldurma bölümler gibi olmayacağını, manganın hikayesini destekleyeceğini söylüyor.
    Peki Naruto yerine Kakashi’nin ana karakter olacağı Anbu Kakashi bölümleri nasıl olacak? (Bu paragraf spoiler içerir) Rin’in ölümünden sonra daha önce de Obito’nın öldüğünü sanan Hatake Kakashi’nin kafası oldukça karışıktır. Bu yolda karşısına çıkacak önemli karakterler Sarutobi Hiruzen, Namikaze Minato, Shimura Danzo, Yamato, Might Guy ve Uchiha Itachi’dir. Kakashi’nin dışında bu karakterleri de bol bol görebiliriz. Kakashi’nin geçmişinden tutun, nasıl büyük bir shinobi olduğunu görmek herhalde serinin fanlarını sevindirecektir. Anbu Kakashi bölümlerinin ilk özel videosunu da aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.


     
    Ayrıca Naruto Shippuuden anime serisinin yönetmeni Hayato Date, Anbu Kakashi doldurma sezonunun ardından başka bir doldurma (filler) sezon yapmak yerine yıl sonuna kadar manganın hikayesine kaldığı yerden devam edeceğinin sinyallerini verdi. Elbette söz konusu Naruto Shippuuden ve “sabıkalı” yönetmeni Hayato Date olunca biraz şüpheli bakıyor takipçiler.
    Masashi Kishimoto’nun hayranlarına sunamadığı Kakashi’nin hikayesini animede görmek heyecan verici gibi. Yoksa bunun yerine yine Naruto’nun gemi seyahatini mi tercih ederdiniz?
    AnimeFantastica
  7. Beğen
    Madlen. reacted in Hem Uzaylı, Hem Reyting Avcısı   
    Space Dandy yine yükselişte.
     

     
    Space Dandy her yeni haftasında reytinglerini yükselttiği gibi, diğer serilerle arasındaki farkı da açmaya çalışıyor. Toonami listesinde Bleach’ten sonra 1.4 milyon barajını geçmeyi başaran anime serisi, Bleach’in filler rekorunu neredeyse yakaladı. Bu gidişle anime reyting rekorunu kırabilecek mi?
     

     

  8. Beğen
    Madlen. reacted to Lethal in Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?   
    OP da güncel'e geldim ve çok mutluyum :D Sonunda başka anime izliyebilicem :) (Hırs yaptırdı bana resmen ya çık çık çık 629 bölüm nedir) :D
     
    Şimdi güncelini takip ettiğim Strike the Blood, Kuroko no Basket, Tokyo Ravens'ın yeni bölümlerini izlicem sonra hayırlısıyla Gintamaya başlıcam :) Şimdiden heycanlandım  :embarrassed4-onion-head-emotico 
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.