Jump to content

Dwin

Üyeler
  • İçerik sayısı

    13
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Dwin kullanıcısının paylaşımları

  1. O değilde bir Shigeki No Kyojin animesi vardı. Ne oldu ona?

  2. Dwin

    Anime Sosyal Facebook (Yeniden)

    Hatsune Miku figürünü istiyoooooom!
  3. Dwin

    Angel Beats PC'ye çıkıyor

    Sevindim. Hazır visual novel demişken forumda visual novel fan club var mı? Yoksa olsa ya!
  4. Marvel seven birisi olarak izleyeceğimi düşünmüyorum. Karakterler iyi ama. Kaptan Amerika dışında olmuş. O da çok fena değil aslında. Peter Parker özellikle (Peter Parker) halinde iyi olmuş. Onu bırak da Akatsuki nedir?
  5. Çok ağır spoiler içerir. FmAB, SNK, OP, Death Note izlemeyi planlıyor, izliyorsanız bakmayın. Nasıl spoilera alınıyor bilmiyorum. Fullmetal Alchemist Brotherhood Hughes'un Shingeki No Kyojin Eren'in One Piece Chopper'ın geçmişi Death Note L'in Noragami Yukine
  6. Dwin

    Berserk Hakkında

    Berserk şimdi animede tamamen yarım mı kaldı? Devamı gelmedi mi gelmeyecek mi? Devamı için mangayı mı okumalıyız, manga animeyi çok mu geçti?
  7. Dwin

    Sizce Manga Nasıl Okunmalıdır

    İnternetten anlamı çıkmıyor ki! Manga almamın nedenleri; sevdiğim hikayeleri elime alabilmek, yapımcılara para kazandırmak, koleksiyon yapmak. )İnsan sevdiği şeylere sahip olmak istiyor.) Hele animesi çıkmış mangaları internetten okumak saçma bence. Mangayı hissetmen manga sevgisini içine çekmen lazım! (wut?) Ayrıca ben mangaları her gittim yerde okuyabilmek animede gösterilmeyen detayları görmek için alıyorum. Örneğin 700 bilmem kaç bölümü çıkmış olan One Piece'e yeni başladım ama yetişebilmek için mangasını alıyorum (Türkiye'de yayınlanmayanları İngilizce olarak alıyorum.) Managsını her yerde okuyabiliyorum ve animede gereksiz uzatmak için sahneler var resmen mangasını okuyunca daha hızlı ilerliyorsun. Kısa sürede animeye göre 81. bölümü (vol. 16)'ya geldim. Ama böyle düşününce tabletten de zevkli olabilir.
  8. Dwin

    Fullmetal Alchemist |FC|

    Beni de ekleeee! Bütün animelerin yanı sıra bu FmAB'den ayrı bir tat aldım. Wallpaper paylaşımı olabilir mi uzun süredir Elric kardeşlerin odluğu 1366x768 güzel bir wallpaper arıyoum.
  9. Dwin

    One Piece 13. CİLT

    Gerekliseyler.com'da var 13.cilt Türkçe ama bayilere gelmiş midir bilmiyorum bakmadım
  10. Hobbit 2 LoTR fanı olarak gitmesem olmazdı. Bence oldukça hatta ben kitaba bağlı kalınmasının fanıyım ama bu filmde film uzasın ve ilgi çekici olsun diye kitaptan farklı kısımlar vardı o kısımları sevdim. Necromancer sayesinde 3. filmi merakla bekliyorum. Ancak sonu biraz olmamış gibiydi çünkü yine kitapta olmayan bölümler eklenmiş ve uzatılmıştı ama gereksiz uzatılmıştı. Sonunda anlayacaksınız ki filmin son 10-15 dakikası tamamen boşuna izlemiş gibi olacaksınız. Ama LoTR filmi işte tabi ki harika. Sadece LoTR fanlarına öneririm.
  11. Dwin

    One Piece 13. CİLT

    Aynen :S Facebook sayfalarında "basıma gitti yayınlanır yakında" demiş Gereklişeyler ama bu da baya oldu. Türkçe manga desteklemek için animeyi yarım bırakıp mangadan devam edeyim dedim ama 13 çıkınca da 14'ü böyle bekleyemem >:( 13 çıksın alacağım devamını kaldığım yerden anime olarak izleyeceğim. LUFFY'Yİ ÖZLEDİİM :'(
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.